”Пинк Флойд” и ”Рейдиохед” се обявиха против Брекзит

Британски поп музиканти се обявиха срещу излизане на Великобритания от ЕС. Ще има визови ограничения, а концертите ни ще поскъпнат, предупредиха те.

Обратно в новината

Коментари - ”Пинк Флойд” и ”Рейдиохед” се обявиха против Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо, Ник Мейсън не е "Пинк Флойд". Едва ли изразява и мнението на вечния бунтар Уотърс и на Гилмор. Още-повече, Флойд отдавна не съществуват като група и ако направят някакъв концерт веднъж на 10-на години, той е или благотворителен, или в рамките на някакъв фестивал. Апропо,не са прави - точно в годините на студената война, когато и ЕС не съществуваше, британската музика бе иновативна, революционна и водеща! Дори, тук, при нас достигаха плочите на Флойд и толкова много други страхотни музиканти и групи. Днес, не само световната, но в частност, британската музикална индустрия страхотно е зациклила от към смислени и стойностни проекти, има голям дефицит на талантливи музиканти, певци и групи. За великата музика няма граници,забрани и препятствия!

Стани поне на нивото на Мейсън, и може би на парите му и тогава коментирай. Мейсън го боли папура. Над половината от британските изпълнители са холандски фирми.

Една от големите английски банки HSBC се изнася във Франция. За подобряване обслужването на англичаните.

Всеки, който има право на глас ще го упражни. Резултатът ще е от мнението на гласуващите! Единичните мнения да си траят.

Всеки с грижите си

Много важно