ЕК предложи квота от 20 000 места за бежанци в ЕС

ЕК предложи въвеждането на квота от 20 000 места в ЕС за разселването на бежанци, "които очевидно се нуждаят от международна закрила в Европа".

Обратно в новината

Коментари - ЕК предложи квота от 20 000 места за бежанци в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1,25 процента от 10 млн. бежанци прави 125 000 човека. Това е чудесно, ще спечелим цял един нов град ,верно ще е арабски но ще се увеличи населението и ще помургавеем още малко. Трябва веднага да махнем тез огради и да пуснем свободно да влизат и да се заселят в България африканци и предимно араби. Все пак сме демократична държава, а и българите са изчезващ народ. Нека да влизат всички да придобият земя и да печелят за да не гладуват. Така ще помогнем всички народи, които имат висока популация и не могат да се изхранват в своите държави.

Англия може да решава самостоятелно каквото си иска,а България не.Ако това не е двоен стандарт.Пак предлагам,всички бежанци директно с визи за САЩ и проблеми няма да има.

Имигрантската политика в ЕС трябва да бъде обмислена много задълбочено - преди всичко какви да бъдат условията, при които се приемат кандидати за европейци. Предимство за християните и семейства с до три деца, условието за полезна професия да е задължително и да нямат право да дърпат цялата си рода, след като успеят да се внедрят в ЕС. Иначе няма полза от никакви квоти.

ами ако стане нещо (не дай си боже) в Македония Хърватия или дания , пак ли ще има квота? А сегашната квота дава ли приоритет за Украинци пред Сирийци?

Че те 20 000 само ще се удавят тази година бе. Каква е тази квота. Само у нас има към 7000 парчета. Или те са заварено положение? Нали приеха бюджет 90милиона. Това само за 20 хиляди ли е? По 45 хилки на калпак. Бая скъпичко излиза.

Грешка 4,5 били.

Ми то над 60% от тази квота е само в България май. Много европейско.

Това е лудост! Това ще расте в геометрична прогресия - дошлите ще дръпнат и семействата си, останалата рода, а и вече са достатъчно много за да влияят на решенията на европейските институции и да подпомагат нахлуването на нови орди!

Конфликтите и противоречията, които ги има между арабите от векове усилено се пренасят в Европа! Сега във всеки град отделните общности, племена, касти ще се джавкат, делят и капсулират! Европа се връща столетия назад - разделена, слаба, изостанала и умираща! Спомнете си бунта на затворници в Гърция този месец - "Според източник, близък до разследването, две групи затворници от различни националности - албанци и пакистанци, са се сбили с импровизирани оръжия."

Европа загуби войната с имиграцията много отдавна. Сега води някакви битки колкото да не е без хич... Справка за Б-я от миналата година - 43% от първокласниците нямат български за майчин език... Въпроса е не дали, а кога този растящ дисбаланс ще отключи други страшни събития...

Единственото решение е прилагане на японския модел: 1. Ислямът е забранен в Япония 2. Говорене на арабски е забранено. 3. Издаването на Корана е забранено (изключение се прави само за научни цели) 4. Мюсулманин да получи японско гражданство: (не)научна фантастика.

Има бежанци- има проблем. Няма бежанци- няма проблем! Нигерия както ще става над 700 млн в близките десетилетия. Що не вземат да дойдат половината в Европа. Лошо няма нали?

що не я споменувате... Тя си има твърда квота - 100 сирийци при това САМО ХРИСТИЯНИ!!!

Недейте така - "а при тези защо няма". Цяла Европа е залята от орки, къде повече, къде по-малко. Никоя европейска държава не може да се изолира 100%. единственото решение е ТОТАЛНА забрана+депортация за орки, важаща за ЦЯЛА Европа.

Австралия е имала същия проблем, но го е решила. Как? Мигрант, пристигнал с лодка, или друг нелегален начин - НЕ получава статут, а бива връщан. Толкова. Сега никой дори не се опитва да тръгне натам, защото знае, че е безсмислено.

20 000 пъти да им го набият в тъпите кратуни в брюксел и целия евроелит. Единственото спасение е това недоносче, наречено ес, да се разпада. Иначе с европа е свършено. До 20 години това ще е еврабийски халифат.

ЕК предложи квота от 20 000 места за бежанци на седмица в ЕС.......OK(Пo 1000 Eвpo-добpeeeе..)

Tурция ви испpaщa (предлaга) квота от 1,7млн. бежанци,Бъдeтe гoтoви (BG-EC)

Трябва да се заселват само ако се задължат да работят да си изкарат помоща. Слагат се в селското стопанство и докато цената на доматите не стане кокурентноспособна не им се дава нищо друго. Могат ако искат да работят и по урановите мини.

Става!Обаче като услови да ни приемат гражданите на Рим!:-)

Съгласно данните на британската статистика БЕЛИТЕ са малцинство в Лондон. За местните бели даже не говорим! По мои наблюдение положението е сходно в Париж, Брюксел и Люксембург. Германия я крепят "белите" турци. Официално в ЕС в момента има 25 млн. мусулмански-мигранти ... + десетки милиони вече натурализирали се ... На къде още?

След 20 години местния жител Хасан ал-Парижи ще се чуди защо джамията Нотрдам е построена толкова далече от минарето на Айфел-ага?

ЕК предложи квота от 20 000 места за бежанци в ЕС Може и на томбола да разиграете тези места , под наслов "Последен шанс".

Моментален разпад на тази гавра наречена ЕС е единственото спасение!

Нещо на разбрах, 20.000 на ден ли, на седмица ли или на месец? Или са пропуснали няколко нули след двойката да не дразнят електората?

Бунт и метеж!Искат да преселят в Европа цяла Африка и половин Азия!Мамка ви!

Eдинствената зона в света с висок икономически и социален стандарт, която приема безконтролна емиграция на неограничен брой хора с неизвестна идентичност, преобладаващо неграмотни, с висок процент изповядващи радикален ислям, е Европа. Европейският политически елит е единственият на света, който допуска тотална смяна и етническо прочистване на собственото коренно население. Все по-често си задавам въпроса, дали тези европейски политици са нормални. Не е ли време народите в Европа да се надигнат и да ги ометат заедно с евроатлантическите им ценности?

100% сте прав. Но я се опитайте да обясните това на безмозъчните чалга селяндури или на очилатата псевдоинтелигенция! Ще завият като вдовица за х.й как трябва да сме толерантни, колко е хубаво да има "мултикултурализъм" (разбирай ислям), как Европа има нужда от много работна ръка (нищо, че в ЕС има над 40 милиона безработни) и т.н. и т.н. и т.н. ...

Отдавна е време, ама след толкова години идиотски пропаганди, измислени ценности, затриване на националната идентичност и глобализация, както и безумни общовалидни закони, обезсмислящи националното законодателство, народите вече са се отказали да се борят с паразитното чиновничество, а ФАЩ им плаща, за да му скачат по свирката!

в скоро време EU ще стане MU (Muslim Union)!

Европа бавно,но сигурно върви към ислямизация и религиозен конфликт след това! Планът на ИД се осъществява,само след 20 години ще имаме Европейски Халифат! Зад всичко стой не само ИД,но и някой хора зад океана,както и зад европейските правителства! Всичко е с цел да се стигне до конфликт между религиите с цел създаване на една нова религия,която да обедини исляма и християнството,но не с цел световен мир,а с цел всяване на страх у хората и поклонението им след това ,само мир да има,пред рогатия!!!!!

Вместо да връщат нелегалните имигранти, те още ще взимат идиотите му с идиоти! Това ще насърчи още повече бежанци да идват и ще има още повече смъртни случаи! И защо без Великобритания, Ирландия и Дания, да питам аз?

миграцията НЕ е обща отговорност на всички страни от Общността

Ние изобщо не сме съгласни да приемем 20 000 бежанци,защото това е повече от населението ни! Ако ги приемем,то тогава трябва да прекръстим Люксембург на Рязанбург!

Какви квоти бе, олигофрени бюрократски??? Ако Европа иска да оцелеее, НИТО ЕДИН имигрант повече не трябва да бъде допуснат на територията на Европа. Освен това депортирането на вече заселилите се мюсулмани е абсолютно необходимо - иначе след 20 години ще има Европейски Халифат!

Добре де, тия 7 бона сирийци какво ядат, кой им плаща масрафа? Нито работят, нито нищо.

Да ги пращат на нивите!

Ужас. 28 държави по 20 000 орки,които се множат като зайци с правото 1 арабин да има 3 жени едновременно.....Луди ли управляват ЕС?! Този съюз трябва да се разпадне незабавно. Бойко, пази границата.

Да преразпределят мюсулманите към богатите мюсулмански страни от Персийския залив. В Европа да останат само християните.

И,какво сега,едно че заработвам на 500 000 цигани помощите,ами сега ще трябва да заработвам и още на 20 000 сирийци,авганистанци,иракчани,сомалийци,либийци и всякаква друга паплач от Африка и Азия помощите?!?!?! Защо трябва Европа да приема тази паплач,а не я приемат Арабските страни или Китай примерно,къде е останалият свят?!? Да заминават в Дубай,там нали са богати,да си ги настаняват и да си ги отглеждат,на нас не ни трябват!

кат заработваше на боико ни рива..........страхливец......

20 000 другите да умират на кого му пука жени ли са, деца ли ...... тъпи политици тъпи политики правят, господи прости им те не знаят какво вършат.....

що не приемеш няколко семейства да им помогнеш?

защото не мога да им осигуря условия, други тъпи въпроси ....???

При тези критерии да не се получи, че другите държави трябва да приемат Българи

"ЕК предлага две схеми за преразпределението на мигрантите - "преместване" и "презаселване". Целенасочено работят от ЕК да помангалчат Европа!

Аз съм да ги пускат. Да им слагат по един микрочип. И да ги следят всяка сенкунда, така или ще станат хора или пътя и и пак в пустинята.

едно време европа така се отнасяше с българите, вярвам че вие сте във възторг да се отнасят така с вас, за това тези препоръки. това са хора бягащи от воина и смърт ако ние не подадем ръка човешки значи сме изроди без морал, така мисля аз

ще сте изроди ако ги намъкнете в Европа. Стига фалшива толерантност!

Ужас. Скоро ще ни превземат и ние ще се превърнем в бежанци.

Ма ние не сме в шенген - що да разселват из нашите територии бежанци? Не съм против тах, но дали е правилно?

Европейската комисия очевидно не мисли в правилната посока. Тези бежанци се нуждая от закрила в Африка, а не в Европа.

Там ги закриля САЩ с тярната Арабска пролет

Значи в държавите с колонии -смукали богатствата им ,сега със ценности и богатства толкова бройки колкот в най-бедната и най-стара България.Не е спрлаведливо.,,Ценните ,,европейци с толкова много ценности са с по 80 милиона население и 20хил араби и негри ние с 5 милиона пак толкова.

А защо от ЕС (да си го кажем НАТО) подкрепиха САЩ в свалянето на Кадафи? Имаше ли при Кадафи такива проблеми с бежанците? Нямаше. Да, Кадафи беше диктатор. И Садам беше диктатор. По простата причина, че в тамошните цивилизации няма как да вирее демокрация по западен образец. Да, имало е сума ти убити неудобни за съответната власт там. Ама откакто ги свалиха тия двамата, целия Близък Изток гръмна и жертвите са много, ама много повече. Отделно бежанците дето идват в Европа, а не в арабските им братя от ОАЕ и компания.

"За учебниците по ВОЕННО ДЕЛО И ТАКТИКА-"АРАБСКА ПРОЛЕТ , СЪЗДАВАНЕ НА БЕЖАНСКА ВЪЛНА И НАСОЧВАНЕТО И В ЖЕЛАНАТА ПОСОКА"

че то нашия град не може да се побере в тази квота....пак с връзки и рушвети ще е.

Ох малей! Тия дето ще ги разселват в България, ако знаят как са се минали! Язък за парите които са броили на трафикантите. Хората искат във Франция, Англия, Германия- там дават къщи, пари на ръка всеки месец, безплатно здравеопазване. Сега като нищо ще осъдят ес-то че им нарушава човешките права, като ги настанява в държава където няма такива неща!

Все още никой не е казал колко са лоши "еврогейците" и тн... странно. ОТ гледна точка БГ това е добре защото беше време да почнат да и разселват и по другите държави.

господи направи така ,че българия да изчезне от лицето на земята !

Внимавай какво си пожелаваш от господ.Ти вече си изчезнал(emigrant).Той вече е изпълнил молбата ти.Ти си никой.

Боже, помилуй и съхрани България!!!