Коментари - Карлес Пучдемон готов да се върне в Испания | dnes.dir.bg
назад

Карлес Пучдемон готов да се върне в Испания

В Брюксел председателят на каталунския парламент Роже Торен обяви, че се е срещнал с Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Карлес Пучдемон готов да се върне в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Развръзката наближава. Рахой създаде такава ситуация,че сега каквото и да направи ,все ще е на загуба. Каталуня няма де се отцепи /това не е в неин голям интерес/,но ще се променят условията на автономията. А Рахой ще си отиде тихомълком и Пучдемон със своето завръщане,ще ускори нещата. Някой много умно е планирал много точно ръководи всичко!

Председателят на каталунския парламент Роже Торен Този по мяза на председателя на "Анадолският" парламент.

а ми да се върне! що да не се върне? само дето в испания все още важат испанските закони, и няма изглед да се отменят!

Испанското правителство обяви референдума в Каталуня,като резултат от действия на шепа сепаратисти. Затова насрочиха извънредни парламентарни избори,на които целият каталунски народ да си изрази волята,с която обещаха да се съобразят. Е, шепата сепаратисти бяха избрани отново и то с отчетливо мнозинство,а обявения за политически престъпник Пучдемон е отново избраният лидер. При това положение,при тази воля на избирателите ЦЕНТРАЛНАТА ИСПАНСКА ВЛАСТ НЯМА ПРАВО ДА ВЛЕЗЕ В КАТАЛУНЯ,ЗА ДА АРЕСТУВА ПУЧДЕМОН,НИТО ВЕЧЕ ИМА ПРАВО ДА ГО СЪДИ.

Глупости! В абсолютно изражение противниците на сепаратистите са повече от 50%. Избирателната система в Каталония е изкривена и облагодетелства селските общини, давайки им мяста в местния парламент срещу по-малко гласове. Това е. А Пучдемон, естествено, ако има смелостта да стъпи в Испания, ще бъде арестуван. Каталония е Испания! Все едно в един наш областен град да не могат да арестуват кмета, защото неговата партия е на власт! Глупости на търкалета! Ако е тарикат, Пучдемон трябва да откаже номинацията за лидер на провинцията.