Не се очаква еврозоната да приеме скоро нови членове

Не се очаква еврозоната да приеме нови членове през идните години на фона на по-слабата привлекателност на единната европейска валута след кризата.

Обратно в новината

Коментари - Не се очаква еврозоната да приеме скоро нови членове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е нормално по националната телевизия да има новини на език, който болшинството, на когото е кръстена държавата, не ги разбира? В ЕС или в Северна Корея? А няма нужда от този съюз, дето само униженията и "помощите" са сигурни.

Къде е нормално една партия да говори за отцепване на част от държавата и президент, премиер и прокурор въобще да не коментират камо ли да реагират: в ЕС или Северна Корея?

Предлагам лева да бъде въведен в целия Европейски съюз.

Богатите държави нямат интерес да влизат в Евро зоната, но бедните като Гърция имат. Наляха им стотици милиарди в икономиката и кажи речи половината от тях им подариха. България не бива да влиза защото всичките пари ще бъдат откраднати от българо-руските фирми и ще задлъжнеем още повече. По-добре да си седим бедни и извън зоната.

Чакайте, чакайте! В това поне сме от най-добрите!

Вече 1руб-40.3лв или 73дол а грешшка 1лв-40.3руб 1$=73руб:-\

Руснаците се чудят къде да почиват и да купуват имоти за почивка. Българският туризъм се държеше на бедните и под средна ръка руснаци, които могат да си позволят имот в Черноморието, Банско или селска къща. Но българи скоро няма да могат да си позволят имот в най-скъпите градове в света Москва и Питер, камо ли в Сочи или Краснодар и бъдещата свободна икономическа зона Крим :))) Камо ли да си позволят посещение на балет или опера в Большой и Белите нощи в Питер. Благодарен съм на съдбата, че като ученик и студент минах между цедките на комунизма и съм бил в Большой, Исакиевският събор, Ермитажа, Царское село, Белите нощи.

Боже, какви невероятни пернати пишат по форумите. То бива малоумие , но толкова много си е стршно. И накрая и с проруски горчив привкус. В страна членка на ЕС ли се намираме или в Северна Котрея.

За теб това, че сме страна членка на този неадекватен съюз продължава да е повод за гордост???

Намираме се в ЕС , но с жизнен стандарт близък до Северна Корея !

?! Извадиха я от митническата зона на Русия и сега е със задигнати поли между ЕС и Евразийският съюз.

Щом България е в някакъв съюз, той ще се разпадне. То за нас все тая - непрекъснато сме в състояние на национална катастрофа.

Май е време за Урааа! ;) Точно ЕС и еврозоната съсипаха май Гърция. Там последващи пари се взимат само под формата на заеми и така задлъжняват. Отпечатват хартийки, пък ги върни с лихвите. Всичко минаващо през обслужващи банки, които ги оскъпяват примерно 10 пъти лихвите, като с Гърция, май от 1% на 10%. Най-вероятно ЕС политици са се нагушили с банки и така въртят далаверата. За България, колкото по-малко е обвързана с ЕС, толкова е по-добре. Вече сме близо да се борим за освобождението ни от ЕС. Вече почти напълно сме загубили суверенитет.

Добре поне,че тази евродивотия ни подмина.

Чудна работа - на фона на "по-слабата привлекателност на европейската валута след кризата" ина изричните съобщения от "централата", че еврозоната няма да се разширява в скоро време, българските управляващи политици продължават да се тикат за приемане. Дори и го планирали в бюджета за 2016 г. На това му се вика "тапигьозлък". Същото и за Шенген, макар че Шенген по-скоро е пред разпад.

Ние влизаме в чакалнята - това е ясно. Само да дадат указания - ние ли да си носим вазелина или ще е безплатен от еврозоната?

........"Великобритания и Швеция, които са част от ЕС, не проявяват никакво желание за влизане в европейския валутен съюз, припомня АФП". Че тя Великобритания си има своя общност - Британска общност с обменна валута Британски паунд. За какво и е еврото. Къде я бутате Великобритания ?

Тезата е поставена неправилно - ключовият въпрос е - ще я има ли изобщо Еврозоната?

ще я има ли рублата?

По-скоро ще изчезва доларЪ,...нямал стойност.

Започва се обратното,...разпускане ,един по един .