Ердоган: Кюрдите са приятели на Турция

"Турция не е настроена против кюрдите, те са приятели на Турция", заяви Ердоган в ефира на програмата PBS NewsHour.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Кюрдите са приятели на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюрдите са приятели на Турция, но Ердоган не е приятел на кюрдите...

въртиопашка, ерго

Vinetou

Към по-долу пишещите: Хвалите Ердоган, плюете Европа, ама се натискате да ходите там, а не си стоите в милата Турция! Кюрдите са ви братя, но това не ви пречи да ги избивате! Европейците и американците не ви продавали оръжия, и се държите сякаш са ви задължени с нещо! Явно Европа трябва да води с вас твърда политика, като Путин, за да и имате уважението!

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане. Преврата е чисто американски и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова САЩ да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане.

Колкото и да мъчите да ни правите на загубени , задниците Ви ЛЪСНАХА , уважаеми ЕвроГейци ! След като се ПРОВАЛИХТЕ НАПЪЛНО с преврата в Турция , сега Бай Реджеп Великолепний ВИ НАРИТА и Ви изхвърли като кирливи парцали ! Да ! Вече НЕ можете да разчитате на Турската Армия , която всъщност беше ДЕЙСТВИТЕЛНОТО НАТО в Европа ! Даже нещо повече : Тъкмо същата тази Турска армия ВЕЧЕ стана съюзник на Русия , най-вече заради Вашата ПЪЛНА НЕАДЕКВАТНОСТ и безхаберие! А Руското превъоръжаване на Турция вече е факт ! Казано иначе , ако утре Товарищ Путин реши да... още

.... Ако пусне тези 3 милиона сирийци на капитат андреево какво правиме и ако случайно половината искат да останят у нас Какво правиме Скоро май нищо няма да остане в БъГъ-то. Oградата с Турция ще спира опита на бежанците да се върнат по родните си места.

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС и НАТО . А Русия само това чака. !

Какви 90% бе котенце миличко. Направи си труда да видиш резИлтатите от референдума, който спретнаха. После пиши пак, ако ти стиска.

Много ясно че Турция е опасна за шпиони и чужди агенти. Ердоган ги изчисти всички такива боклуци и предатели! Нещо което трябва да направим и в БГ!

Oт 5 милиона,два милиона роми,един милион турци,и останаха само 2 милиона ганиовци.....голям кеф,на изчезване сте

Ей, неканения, не плюй по Родината ни. Фесовете да си гледат Анадола и техния си начин на живот.

"..Ердоган: Кюрдите са приятели на Турция.." ха-ха-ха-ха-ха

Vinetou

"В турския град Малатия от вчера вървят розови тролеибуси, които са само за жени, съобщи Хюриет дейли нюз. Разделението на градския транспорт по полов признак предизвика ожесточени спорове сред жителите на града, а и в цяла Турция. Някои определят нововъведението като полов апартейд. Предвид гореизложеното, за какъв Европейски съюз претендираш, ефенди?

ChatGPT

Бе ти не разбра ли, че не те искаме бе?! Хем се дупи да влезе в ЕС, хем ултиматуми поставя

Един народ наброяващ 45 милиона души си няма държава. Време и то по-голяма част от Кюрдистан да е на територията на Турция.

мижи да те лажем

кюрдите са приятели на турците,а българите са размазвани безнаказано като кучета по пътищата ни от същите ...

Израелците и кюрдите са най-силните съюзници на Запада в Близкия Изток. Мразят ислямистите и успешно воюват с тях. Иракски Кюрдистан да си провежда референдума за независимост, пък каквото ще да стане! Кюрдите са добри войни, като довтаса турския аскер ще подпукат и него. Същото очаква и иракската армията. Обявят ли кюрдите в Ирак независимост, те ще магат да помагат на кюрдите в Турция, Сирия и Иран да се освободят от ислямския гнет. Финансови ресурси за това има достатъчно. Кюрдските земи са пълни с петрол и купувачи за него има предостатъчно.

Кюрдите не са ли мюсюлмани? Или са специален вид? Не избиваха ли съседите си арменци по време на Първата световна война?

Стиска ли ти да питаш бай ти Ердо каква е официалната му позиция по въпроса за арменския геноцид? Ще го направиш ли?

Единствения ти приятел е путкин. Интимен приятел.

А Ердоган Обича да избива Приятелите Си !

Тоя смешко съвсем се олива с тези лъжи! Кюрдите му били приятели?! На това няма кой да вярва! Та турците провеждат геноцид спрямо кюрдите през последните 150 години, а напоследък водят открита война при която убиха десетки хиляди, да не говорим, че подкрепата за ИДИЛ от страна на турското правителство е очевадна и вършат всичко това именно за да унищожат кюрдите.

Това обяснява защо срина няколко кюрдски града в Турция, а някои хора се объркаха и казваха, че снимките на разрушените жилищни квартали са от Сирия или Ирак.

ПРИЯТЕЛСТВОТО МУ С ТИКВАТА СТИГНА ДО ТАКИВА ПЛАТОНИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ ГРАНИЧЕЩИ СЪС СЕКСА. СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОЙ ЩЕ Е МЪЖКАТА И КОЙ ЖЕНСКАТА СТРАНА В ТОЗИ СЕКС.

Кюрдите били приятели на Турция, а кюрдската ПКК са терористи. Излиза, че Турция е приятел с терористи!? Така става като плещиш много глупости. В един момент се оплиташ в лъжите си.

Ние и руснаците сме ви истинските приятели и бойко и путин ти идват на крака да ти го декларират, ама ти нали си тъпанар, запад та запад, накрая ще отнесеш мамуля.

На времето и Хитлер така са го спонсорирали банките. Ако няма упора никога не би говорил така тоя фанатик ! Лавира и изопачава истината постоянно !

Тоя резняк, наистина не е в час... Много си е повярвал и това, в крайна сметка, ще му изяде главата... Но, да видим, до кога ще го търпят западните му "партньори" от НАТО.

Може кюрдите да са приятел на турците, обаче това не пречи Турция да е враг на кюрдите.

Рано или късно Ердоган ще омекне. Спре ли му ЕС износа, Турция за броени месеци ще фалира... Икономиката, глупако!!!

Приятели, приятели, колко да са ви приятели? Вие имате само един искрен приятел - баце Бойко!