14 страни от ЕС гонят руски дипломати по случая ”Скрипал”

Председателят на Европейският съвет Доналд Туск съобщи във Варна, че 14 членки на ЕС гонят дипломати в знак на солидарност с Великобритания по случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - 14 страни от ЕС гонят руски дипломати по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-късно до октомври ще върнат дипломатите обратно в Русия. Защото пак ще става студено. А газта идва основно от ...

Всъщност този явен предател и двоен агент си го е търсил. Запада е страшно ангажиран в защита на предателите?

С това си действие,се обозначиха всички врагове на Русия и тези които са по-малко такива,сега врагът е ясен.Интересното е,че от останалият свят,никой не гони никой...светът не е само Европа и САЩ.

Че по големи шушумиги от "началниците" в ЕС няма. Една вманячена самозабравила се жена, случайно озовала се на кормилото на голяма държава върти на малкия си пръст също така случайни хора попаднали на отговорни постове. И България се счита задължена безпрекословно да откликва на капризите на тези мекотели. През моя вече дълъг живот съм се убедил, че хора страдащи от някакви комплекси , когато получат по някакъв начин власт, те задължително изведнъж започват да се чувстват велики и стават безскрупулни и жестоки. Много често това се наблюдава и при жените. Тъй като са "нежен" пол, почувстват ли се силни стават неудържими.

Да гониш чужди дипломати без доказателства за едно убийство е пример за една лигава демокрация, където няма суверенитет...

Лигава? Не! По-скоро "доларова", но не демокрация, а диктатура. Плюс пълна информация, събрана и подредена от службите на САЩ, за всички без изключение лидери, политици, интелектуалци, бизнес-хора и просто хора, която е безпогрешно средство за шантаж и принуда.

Абе докога "честна, добродетелна" Европа, нашата пътеводна зведа в светлия път на неоколониализма, пълна с евроатлантически безценни - преоценени ценности - престъпления, ще основава своите "наказания", компромати, злословие, международни отношения на "МНОГО Е ВЕРОЯТНО", "ИМА ВЕРОЯТНОСТ", "ДОПУСТИМО Е". А с каква ярост само говорят в изстъплеие - изцъклили бесни очи, източили вратове, наклонили напред тела като криви клони, размахват ръце, устата им разчекнати от злост като паст на акула -ТАКА СЕ ГОВОРИ САМО КОГАТО ЧОВЕК ЛЪЖЕ и се мъчи с външни ефекти да убеди някой да повярва на клеветите...

след изгонването на всички "путеноиди", да не останеш сам самичък?

Kalin

Все ни се втълпява че някой е невинен до доказване на противното.Във въпросния случай обаче -Някой е виновен до доказване на противното и понеже никой не е заинтересован да открие истината......по лесно е да ги обявим за виновни нищо че не можем да го докажем.Цялата тая история с санкциите срещу Русия е като безкрайна мъка.Ясно е че в края на тая мъка или Русия няма да я има или света няма да го има.Второто е по вероятно

Браво на Тереза Мей успя да докаже на Хората ,че в Е.С Управляват Послушковци не ставащи за Нищо , доказа ,че Правото в Е.С не се основава на Нищо и че Е.С се управлява от Самовлюбени във себе си Велможи .

БРЦК

Само се чудя дали е 'хайли лайкли' руснаците да поизгонят и те някой дипломат? Или на Путин ,като преизбран, не му е писнало и да им готви нещо по сериозно?

ако бях на негово място правя една бърза война с Китай. след нея ще останат или руснаците или китайците и ние ще живеем доста по -спокойно

Сега баба ви тереза ако скочи от моста в Темза, пуделите дали и те ще скочат след нея?

разузнавачи, "НИЕ" СИ ТРАЕМЕ! Украйна ОСЪДИ ГАЗПРОМ ЗА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, "НИЕ" СИ ТРАЕМЕ!

Ами ходи ги гони и ти, не ни намесвай нас. Аз с удоволствие ще гледам как ти набиват канчето. Дай пример на неуспяла да се реализира идиотщина. За обратното имаме достатъчно примери на територията наречена България.

от там вече са ги изгонили! ДОРИ УНГАРИЯ ГИ Е ИЗГОНИЛА!

днес или вчера заяви, че Северн поток 2 не представлява заплаха за Германия след подписването на съответните документи от бизнеса на ФРГ - ние пак си траеме. нещо ново?

Егати анимационните герои!

Това е такава голяма глупост. Да гониш дипломати, само за да си солидарен с нещо, което е меко казано "миришещо"...

Абе докога "честна, добродетелна" Европа, нашата пътеводна зведа в светлия път на неоколониализма, пълна с евроатлантически безценни - преоценени ценности - престъпления, ще основава своите "наказания", компромати, злословие, международни отношения на "МНОГО Е ВЕРОЯТНО", "ИМА ВЕРОЯТНОСТ", "ДОПУСТИМО Е". А с каква ярост само говорят в изстъплеие - изцъклили бесни очи, източили вратове, наклонили напред тела като криви клони, размахват ръце, устата им разчекнати от злост като паст на акула -ТАКА СЕ ГОВОРИ САМО КОГАТО ЧОВЕК ЛЪЖЕ и се мъчи с външни ефекти да убеди някой да повярва на клеветите...

Евро-атлантически ценности: клеветничество; средновековни похвати - горене на вещици; това е така, защото аз го казвам; една лъжа повторена 100 пъти става истина; иди доказвай, че сестра ти не е камила; съюзяване за лъжи; безочие; кражба; колониализъм; агресорът вика дръжте агресора (фолклендски острови, Хаваи, част от продажните бивши соц. държави); екстаз от умъртвяването на чуждестранни лидери "Той е мъртъв, той умря!"), извършване на ужасни престъпления за да се припишат на политически противници; мерзост представяна за достоинство ... Ежедневие, което върхушките ни натрапват ...

Когато един човек набие друг, причини му щети, вземе му парите, е престъпление и подлежи на наказание. Когато една държава прави същото с друга (пострадалите са много повече от 1) е демокрация.

На никой не му пука от и за Русия и както е тръгнало ,ще и затръшнат вратата навсякъде.Пък нека Путин си плува в облаците,че е велик и плаши гаргите!

докога ще го водят руски шпионин - той е бивш руски разузнавач, станал предател и техен шпионин. утре ще има бисери на джонсън и на техния женствен министър на отбраната...

Мдаа ловът на вещици започна. САЩ с ултиматум към Китай за икономически придобивки. Южна Корея клекнаха с 30% оборот. Ердоган си иска 3-те милиарда и безвизов режим + тест на балистика. От утре очаквайте скок на цветните метали и лагове по борсите и скорошен скок на цените повсеместно. Работата стана тряс.

Много приказки, но със сигурност лъжеш, че цените ще се повишат в България. Да, иначе знаеш думата лаг, и то частично.

Морска минджо-тебе трябва да те разкарат!

Терористите на ИДИЛ и отровителите на Шундин са еднакво опасни!

Ами да ги намерят тогава! Ама нещо не им стиска на англичаните за истинско разследване. Путин никога не би направил нещо толкова мръсно и опасно. Той е бил в КГБ. Ако реши да направи нещо, никой няма и да разбере. Няма начин руската ДЪРЖАВА да е замесена. Тя има ресурсите и интелекта за много по-неуловими, безопасни и точни изпълнения. Като всяка голяма държава. Това е или руска мафиотска история (да не забравяме че само дни след събитието намериха още един мъртъв руснак - често наемните убийци веднага ги убиват.) Или е поредната много мръсна английска история. Остава въпросът, защо англичаните не желаят да действат по закон - няма добро разследване, не се интересуват от резултатите му, неистово бързат в самораздаването на незаконни присъди!!

14 страни от ЕС гонят руски дипломати, 14 страни не ги гонят. На това му казват европейско единство!

обаче временен - утре ще стане дисбаланс. стадния инстинкт е нещо като инстинкт за оцеляване.

Тереза Мей "highly likely" е бременна

кой е бащата?

Хайли лайкли виновен е Путин. Имаш ли изобщо съмнение?

Ще свърши в Хага засади престъпления срещу човечеството!

Че успя да убеди даже евродебилите, че рассия е опасна за човешката Цивилазация !

Пълна олигофрения! И на каква база е цялата тази акция, на един инцидент, чиято фактология още не е изяснена, а може и никога да не види бял свят! И тези хора имат претенции да се наричат демократични, правови, справедливи, човеколюбиви?! Чудя се, как целия останал свят изобщо има доверие на ЕС и САЩ?

Няма никакъв разум в това заради 1-2 души и едно неразследвано, неясно престъпление да страдат цели народи и държави. Нещо повече - много опасно за целия свят е подобни престъпления да не се разследват наистина.

Майната им на тия откачалки! За мен е важно, че ББ не се върза на тия глупости!

доказателства до момента , Борисов е прав.Наглосаксонското свинско стадо се понесе дружно към блатото.

Ама истина ли е, че Русия е отровила Скрипал? Ама вярно ли е, че Скрипал и дъщеря му са отровени, или ингилизите лъжат???

След като 14 държави изгониха руски шпиони, българския министър председател прецени, че е рано още да гони Корни и Бялата Златка.

той и не може!

Корни, а и всичкото БСП са най-лични хамерикански слугувници. БСП е проект на Бжежински и Кисинджър, реализиран с подкрепата на американския шпионин Горбачов! За Бялата Златка все още не знам чий проект е и кой подкрепи реализацията му, но за БСП-то съм сигурен. Делата бесепарски са доказателството, а не измамните им приказки! За пример напишете в гугл: София поиска US щит заради Путин и четете!

Имаш да взимаш, не БСП-то поиска щит срещу Русия, ами мормончо Паси-то го поиска!

България трябва да изгони цялото руско посолство, а Курнела и бялата Златка Сидеров трябва да водят позорното шествие.

Виждам ужасът в погледа на децата на дипломатите, които от бяла държави отиват обрат в руската кочина.

Нашето правителство е в шах и ако не изгони руски шпиони ще стане мат.Бойко е в криза защото сега му лъсна истинското лице , лице на руска подлога.

Само да попитам, след като изгонят дипломатите, това ще легализира ли употребата на Новичок или ще трябва да се крият?

е член на ЕС та и нея я изписвате като 14-тата страна, която е изгонила руски дипломати?1 Канада и САЩ не са членове на ЕС, тогава защо пишете 14, а изброявате 13 държави -членки на ЕС и една (Украйна), която не е държава-членка на ЕС! Ако искате някой да повярва на това, което пишете то поне бъдете точни в публикациите си!

Това означава да бъдат изгонени челото правителство ,парламент и президентство.

" бай Стоян ( регистриран ) 26.03.2018 19:25 Туск, мани Русия, ами се приготви да лазиш пред Ердоган! За Скрипал вече и децата в детската градина разбраха, че е дело на МИ6, за да задържат още малко Мей на власт след Брекзита и да злепоставят Путин в навечерието на президентските избори, както и Русия, в която ще се проведе световното по футбол. А тия 14 страни, които са повярвали на измислиците на Тереза Мей са май половината държави в ЕС, нали? И след като си изброил поименно кои страни ще подкрепят Лондон, изброй поименно и останалите! Между тях май е България!" Бай Ставри, удари ли петата поне ракийца. Заради психопати като теб, болни хора демек, Родина веке нямам. Щото е на Путя ви да му го на1чукат дано на зловещото джудже!!!

И грандиозното му преизбиране,ДОВЕДЕ ЗАПАДА ДО ИСТЕРИЯ. ИЗГОНВАНЕТО НА РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ БЕЗ ДОКАЗАНА ВИНА И СОЛИДАРНОСТТА НА ВСИЧКИ СТРАНИ СЪУЧАСТНИЧКИ,ПОКАЗВАТ САМО БЯС,ЗЛОБА И БЕЗПОМОЩНОСТ...НЕ МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ,ЧЕ ПУТИН Е НАЙ- ВЕЛИКИЯТ ДИПЛОМАТ НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ И СКАЧАТ ДА ГО СМАЧКАТ......НОООО, когато бумерангът се върне,ще има мнооого скърцане със зъби. Много лесно се скалъпват комплоти,но трудно се доказват. Тогава злобата става неистова. БОГ ВИНАГИ Е ПОМАГАЛ НА РУСИЯ,ЩЕ ПОМОГНЕ ОТНОВО. РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА И НОКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ. ДА МУ МИСЛЯТ ТИЯ,ДЕТО СКАЛЪПИХА КОМПЛОТА....Ще им гледаме сеира.ЧАКА ГИ БРЕКСИТ...

Во истино...не сте за жалене... Мисля си за Декстър. Вие сте като нелекуваща се с обичайни средства зараза. Дамо изгряне, защото нечестивият е в душите ви.

твоя бяс само огън го лекува!

Демокрацията-Една измишльотина с цел да се присъединят всички глупаци срещу Русия.Живяхме щастливо и скромно а ще си отидеме нещастни и бедни от тоя свят

- целия летен туризъм се крепи на Руските туристи.... Сега е момента да се искат компенсации за ЮЖЕН ПОТОК и компенсации за бъдещи санкции - иначе никаква подкрепа за подобни решения "без доказателствени"..

Nee американите бият рекорда хаха-руснаците шпиони били близо до подводниците.

драги съфорумници , престанете да учите мечката как да живее ...и не я канете на геи парад . от какво не сте доволни , че ни взеха козлодуи , или че не ни построиха белене , или че не ни положиха южен поток ??? ако е само заради крим ...забравете го ,или се опитаите да си го вземете обратно :)))

"или че не ни положиха южен поток ???" Брей, няма да го научите тоз български език ШибанИ руски тролове!! Осмърдяхте сите форуми. Анатема!

драги ми ками, ,,потокът" е тръба,която се полага, а не се завира както може би искаш. недеи умирисва орталъка с тъпите си напъни!

Sm3hurk0

От страх европейците правят глупости и се доказват като мижитурки.

Искат да станат мизерни като аланглетата. БВП от ЦЪРЪУ 7 РУСИЯ $4,000,000,000,000 2017 EST. 8 INDONESIA $3,243,000,000,000 2017 EST. 9 BRAZIL $3,219,000,000,000 2017 EST. 10 UNITED KINGDOM $2,880,000,000,000 2017 EST.

Скрий се бе , Росията едвам кръпна 1 400 млд и е след Южна Корея, това го разправяй на бабичките в пенсионерския клуб на комундетата

чувал ли си за GDP by purchasing power parity?

Е, добре, мома англичанка Тереза си свърши работата. И тия 14 държави не вярват на гори обвинения, но просто така им се диктува. Въпросът е, на вас тролчета това защо е толкова важно и кой ви диктува да пишете глупости.Ама поне си четете написаното и ако не се засрамите, значи е безнадежно спорене то вас.

Поляците и румънците са много смели, но всеки знае, че първо се рита най-близкото псе, когато се втурне глутница.

има по-скоро символичен смисъл - изгонване на Русия от цивилизования свят... Някак си не се вписва в нормалните държави.

Това не е цивилизация дори по техните собствени лозунги. Това е извращение във всичко. Не може извратеното да бъде нормално. Не искам някой да ми налага извратеното за нормално и да ми го представя за цивилизация

Вписва се , гониш дивака от цивилизования свят

Ама това съвсем не е достатъчно ! Аре , сега си врътнете кранчетата на северните поточета сами :)))) Никакъв внос на руски газ ! Всички меки китки - солидарни ! Тия западналите жалкари съвсем се отвинтиха :))) БУЛекзит !

..кранчето, но на другия ден ще питат къде с...ат гладните...

Ами като руските са големи мъже що те не врътнат крана? Ще го врътнат, но ще ядат кора от бреза после сутрин, обед и вечер.