Австрия намалява помощите за мигранти

Лидерът на крайнодясната Австрийска партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе е доволен от решението на новото правителство да намали помощите за мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Австрия намалява помощите за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕ ВЗЕХА В РЪЦЕ!!! СТИГА КЬОРСОФРИ!!! КОЙТО ИСКА ДА ЯДЕ,ДА РАБОТИ И ТО ПЪРВО В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!

Не е ли прозрачно подло и цинично да ни се внушава, че тези мъже са "лоши националисти", които водят "опасна политика"? Те просто се грижат за народа си, който си е създал подредена държава и достоен живот...

аз не мога да разбера абстера от кво врещи - он пеш ли ходи?!

сега да видим как ще се отървете от тях.

Стига с тия комунисти!Та всички в парламента са настоящи или бивши комунисти!Даже бояджиите са по-опасни от тия,дето са си останали такива!?

Трябва да се спрат помощите за циганите. Тези номади са вредни за обществото и никога няма да се интегрират.

Прав сте, уви, БХК и началниците от Брюксел са на друго мнение - от 1-ви януари ЕС ще изплащат на всеки безработен циганин по 543 лв. на месец, щото не сме били полагали нежни грижи за орките тук, та са решили те да ги полагат, не само правителството.

loyola

А у нас, мигрантите получават повече от средния пенсионер, който цял живот е работил, за да могат група седесари да му вземат изработеното и да му кажат "каквото си правил досега не се брои". И после, разбира се комунистите са виновни...

мисля, че у нас "мигрантите", т.е. незаконнеите навлеци и завоеватели (поне спряха да ги наричат "клети бежанци") получават точно това, което заслужават-един квадратен. един вид, пасивна съпротива, не толкова активна като на унгарци-поляци-чехи-словаци, вече и автрийци. впрочем, те затова и не си задържат тук и слава Богу. наскоро семейство иракски наглеци и навлеци ни осъди в любимия им толерастиен страсбург-"нищо" не получавали, спяли в изпотрошена стая в общежитието, кенефът им бил запушен. естествени последици от предишните, живяли в общежитието , същите такива като тях... помня един кадър. около диващините им харманли, баха снимали вътре. до боклуджийските кофи тия пустиняци бяха захвърлили демонстративно хляб, десетки бели хлябове...български хляб, откъснат залък от българския народ! направих си завинаги извода, тия не са хора и затова не заслужават абсолютно нищо, освен един хубав шут в трибуквието и обратно в гнусните клоаки, откъдето са се довлякли, за да правят в европа същите клоаки, да ни съдят в страсбург, че ги е мързел да си почистят кенефа в общежитието и да хвърлят бял хляб до кофите, очаквайки черен хайвер. за какви заслуги, бе?!

няма нищо по -логично от това. накратко казано-ето, имаме напълно непотребен, но крайно агресивен паразит, не учил, не работил, нямащ никакво намерение да учи и работи, но размножаващ се като хлебарка плюс това-криминогенен до мозъка на костите си. без никакво намерение да се съобразява с човешки, юридически и хигиенни закони. и хоп, на всяка такава орка-хиляди евра, съдрани от гърба на местните човеци. защо??? каква изобщо логика-икономическа и човешка, има в това???!!! при това-орките стават все повече и повече. в големите градове на западна европа-само черно-лилаво-кафяви муцуни на тумби се шляят по центъра и си правят селфита, а белите-на работа! и когато някой вземе мерки-фашист, ксенофоб, расист, бла-бла-бла. в тая СЪЩАТА връзка- какво стана с идеята у нас да не се плаша на индийските ни "клети бежанци" безработица, без да са работили в последно време поне 12 месеца?!

Как да не сложа плюс на коментара? Голям плюс!

Не ги е срам австрийците. Сигурно ако имаха циганско население и помощи нямаше да им дават. Никакви европейци не са тия ;)

Безсрамници. Да сезираме БХК.

Само ако имаш идея колко неуместно и малоумно стои тъпата ти шегичка! Отдавна трябваше да сме спрели с изкривяването на истината, защото вече 15-а кожа ни съдират от гърба заради тази ни национална простотия! Говоренето на такива нелепици ни прави винаги да изглеждаме доволни, спокойни, съгласни...

Точно на място е!!! От тая държава също идваха малоумните искания, които изпълняват за мангалите.