Австрия планира да ореже детските надбавки за чужбина

Управляващата в Австрия коалиция между консерваторите и крайната десница възнамерява да ореже социалните плащания за деца, живеещи в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Австрия планира да ореже детските надбавки за чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този курц ми прилича на гей.

А тука е крайно време да се орежат детските за едно размножаващо се в геометрична прогресия тъмнозелено население минаващо още за малцинство,което използват като първа линия за изтласкване на малкото останали българи

Еми те децата им са в румъния, щото там е толко убаво, че чак един смотан вла от Кодлозуй (те влашорите не могат да произнесат правилно името на общинския си център) даже е тръгнал да отцепва територии в полза на влашко... хахааа

са МЪДРИ хора!Не са длъвни никому!

в нашия квартал има процигански семейства които получават помощи от германия и си живеят царски тука, по цял ден лежат в парка и се подиграват на бедните българи с потресаваща арогантност и така възпитават и децата си

Всяка държава има собствена социална политика .

ПРАВИЛНО, край на доходите за ман.алската сган от Румъния и България!!!

Запада винаги е крал от бедните! Не знам колко милиона евро плаща навън Австрия, но като казват А да кажат и Б; Колко пари са постъпили в тяхната система за социално разпределение от работещите чужденци от недолюбваните бедни държави? Да не се окаже, че работещите там от държавите-навлеци, плащаме социалното подпомагане на австрийците и на представителите на богатите държави - мизерни умове, мизерни души: само те могат да измислят нещо подобно! Напоследък попадам на материали, които все повече ме погнусява от морала на управляващите и общественото устройство в така наречените "демократични" държави!

Прав сте тези изроди обезкървиха откъм младо, интелигентно, трудоспособно и във фертилна възраст население от източноевропейските и балкански нации и сега се чудят какво още да си "спестят". А истината е, че тези нации им слугуват, пълнят бюджетите им и създават благосъстоянието им. Нищо не могат да направят тези мързеливи и тъпи изроди, оставени сами на себе си.

А "богата" България ЩЕ ОТРЕЖЕ пенсиите на ТУРСКИТЕизселници вТУРЦИЯ хиледи пенсионери които източват БГ ХАЗНА с измислени пенси включително инвалидни .НИКОЙ НЕ контролира тези хора вТУРЦИЯ ЖИВИ ли са за да получават милиони средно над 50 МИЛИОНА лева изтичат в съседна Турция НЕконтролируемо благодарения на екс премиера Иван Костов пръв АВЕРс ТУРСКАТА МАФИЯ

а случайно не те ли притеснява, че средният доход в Румъния се равнява на детските добавки в Австрия? А? Само което ви е изгодно на вас, това е "демократично" нали, хазарски отпадъци мизерни!

Ааа не съм чифут, ариец съм. Чифути сте Вие, които само искате да се е.ете, да ядете и да се.ете на социални помощи, но на гърба на други държави. Оправете си Вашата кочина, преди да давата акъл на другите!!!

Така ли, те тези други държави са такива самаряни, това ли искаш да кажеш? Дават и нищо не вземат насреща. Точно Австрия, Германия и други такива. Абе мундьо, тези ще ти дадат 1 евро, ама ще смъкнат от гърба ти 5, ясно ли ти е? Що не си завреш мръсните гейски лъжи в гейския задник ама по-дълбоко?

И какво ще правят после горките родни мангали? Къде са БХК и всемогъщата апаратура на Сорос да осъдят и Курц, и всеки австриец един по един?

След няколко години господина ще си пусне едни къси мустачки и ще пие бира в хофбройхаус и се започва наново

Нее, тоя е кьосеее. Друг цирк ще да е.