Меркел щяла да се кандидатира за четвърти канцлерски мандат

Ангела Меркел ще се кандидатира за четвърти канцлерски мандат, твърди неин приближен.

Обратно в новината

Коментари - Меркел щяла да се кандидатира за четвърти канцлерски мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Нюрнберг 2.0 ще оправи тази вмирисана слива.

Боже опази! Как ша не е избираема? АФД и 25% да събере- няма да помогнат! Физичката от ГДР-то ще направи коалиция от всичките предатели- ЦДУ, ЦСУ, СПД, Зелените и Левите и ето на! Канцлеристка! На последното събрание на ЦСУ и ръкопляскаха 12 Минути! И Тошо не може да се похвали с такова лизане. А АФД няма да събере 25 %, изключено е.

Грешка! Тя е неизбираема вече. Това с мигрантите,което сътвори няма да и го простят. Хвърли Европа в хаос и смут. Освен това като бивша ГДР функционерка,определено е под контрол на спац службите на Русия и изигра отредената и роля,което обслужи Путин с дестабилизацията на Европа. Тя е аут. Сигурно има запазено високоплатено място при Шрйодер в Газпром !!??? Не правда ли? Това е истината.

Тая ще ни довърши...

Ще бъде изненадана като ББ.

Мерака и лакомията се увеличават с годините безнаказано властване, но дано и там са проумели че трябва да се сложи край на това,,

Ко стана ДЕМокрация мимокрация.... кастрация.... държавите си се управляват както едно време... бай Тошо - 45години бай Садам - 25години бай Кадафи - 40години баба ви Меркел има да стига истинските диктатори...

Нарочно ли изпускаш Путин в класацията тавариш бляд?

Когато човек загуби чувство за реалност се получава това. За това е хубаво от време на време да бъде свален на земята за да види проблемите на хората, а не да вярва на разни "пиари", социолози, лакеи и ласкатели. Добре е от време на време да отива в някой случаен дом без предварителна подготовка и да пита хората как живеят, да пита чичо и стринка. Това важи и за нас в България! Изкуфяла старица е тази баба Меркел!

избере, след всичките простотии, които била казала и била извършила тази яловица.

Тази новина окончателно ме убеди, че тзи женз е завършен психопат. няма да се откаже докато не съсипе западнита цивилизация и Европа. Тя е за изолатор и лечение. И ако пак бъде избрана, това би показало какви са и германците.

Съвсем е изпращяла комсомолката. Има шансове единствено да получи здрав шут в дирника, въпреки здравата подкрепа от страна на щатските евреи.

И тя като Путин, никаква разлика.....уж демократ, а иска да управлява перманентно!

Mеркел,си е права ФЕОДАЛНИА модел,на Афроислиам ,триабва да се пренесе и утварди в ЕВРОПА. Берлин новата столица на Халифата.

Абе тя защо не се кандидатира пожизненно ? Драги колеги от форума как се нарича това-Държави в които могат да те санкционират защото нямаш ловен или риболовен билет/ в ЕС и тук/ а няма никаква санкция на ордите които минават незаконно границите на Европа и у нас как се нарича това и как трябва да се наричат управляващите Европа и у нас ?

хахаха тази изперкала вещица и продажна слуга се кандидатира за 4ти път пък после Путин бил диктатор:)

Първо да и махнат паяжината из между к-та.

трябва да я направят почетен член на ГЕРБ- да се учат от нея на алчност и незаменимост.

Амбицията,която клати този политик ще го доведе до трагичен финал.Нямам против да съсипва Германия,ама защо има мераци и към останалите от ЕС-типично немско поведение,върнете се в близкото минало.Тя е ужасен политик,но скоро онези зад океана ще и покажат къде и е мястото-най-вероятно много,много на изток.

Бах та лудост... граничеща с нови преселения...

Току виж немското промито съзнание пак я избере.

Аааа ха ха ха ха ! Тя и наш Цецка щеше да работи с Тръмп ...

Идеално - тамън да ги загуби с огромна разлика и да разбере колко я обичат хората! Но, иначе, наглостта на Меркел няма край!

"готова е да допринесе за укрепването на международния либерален ред" Е поне си признават, че са кукли на конци.

"Тя ще се кандидатира за канцлерския пост, тя е напълно решена, готова е да допринесе за укрепването на международния либерален ред"... Да, ама 4-тия Райх ке падне, дори по-бързо от 3-тия.

Моля, моля, наричай нещата с истинските им имена. Германия вече е по-близо до халифат, отколкото до райх. Представете си германските новините след време: Кметът на Кьолн, Ахмет Абдул, заяви...

Стрина ти Ангелина предпочита да служи на секта, а не на народа си. Дори това, че затрива цяла Европа не я спира. Продали са си душата на Дявола, на всичко са съгласни - само да имат власт и пари!

Намери ли некой руснак под кревата,че и българите намеси?

"Tя е напълно решена, готова е да допринесе за укрепването на МЕЖДУНАРОДНИЯ ЛИБЕРАЛЕН РЕД", "Канцлерът е един от крайъгълните камъни на политическата концепция за Запада, който да действа като играч от световна величина". Международна мафия, основана на СЕКТА, в действие!

15 години звучи къде къде по-добре от 11.

НАГЛОСТА НА ТАЗИ ЖЕНА Е БЕЗГРАНИЧНА ,АКО ВЪОБЩЕ Е ЖЕНА ?

Да се кандидатира. Алчността за власт няма граници. Да ги довърши германците та и нас покрай тях. Мъчно ми е за Хелмут Кол, кийто я въведе в политиката и тази го осра. Комсомолка недна.

със сигурност е правила секс услуги на дъртия мераклия. Из нета се въртеше една нудистка снимка на Танти с още две приятелки по време на ваканция в България (явно през студентските ѝ години) - типично източно-германско, яко бичме.

И не го обиждай повече! Тъпа нация, използвана от англо-саксите вече няколко пъти за мръсната работа!

изборите трябва да са по начесто през 3 години най-много за да не може такива кокошки да осират света-на съд и на гилотина тава туловище гнусно!

Акъла и изхвърлят рептилите жадни за кръв, може да оцелеят.С тия ретили в ЕК никога! Западна Европа е зарината с боклук и лайна, пред катедралите гинеколозите палят огньове, а центровете на европейските столици са усрани гета, от метрото не се знае кой ще излезе жив, здрав и необран, по басейните културните особености изнасилват деца и всичко това заради една психичноболна бабичка!

'' пред катедралите гинеколозите палят огньове''...

Вече си шериат!

Няма да спечели

хихи тръмп ша ги опрай в добрия случай в лошия там е нещо от рода на римската империя превзета от необразованите

ВЛАСТТА Е ОПИЯТ,НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЯЖДА С ВЛАСТ,ЗАЩОТО ПРИСЯДА,КОГАТО СЕ ЗАГУБИ ЧУВСТВОТО ЗА РЕАЛНОСТ!!!

Меркел си го търси като подупечния си Борисов и точно като него ще си го получи-мощно,донякъде неочаквано и гръмко,но заслужено.

Ей! Ние все си мислим, че нашите дебелосерци са най-страшни, ама се оказа, че имало и много по-страшни. За нея едно подходящо турско определение! Гьон-сурат! И едно българско: Гъз дъно няма! Изглежда преди да се освобождава от джихадистите, Европа трябва да се освободи от Меркел!

За ислямизацията на европейците и поробването и унищожението им насилствено заставяне да издържат още цели два континента!

Европа е заливана от все повече нови синтетични наркотици. Шмеркел го доказа

ТЯ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА ВЛАСТ ДОРИ ОТ ДРУГАРЯ АДОЛФ :))) ....

Само цар Путкин - джуджето е по дълго време

Има много по-кадърни политици в Германия,които много бързо могат да оправят цялата каша.Няма да успее Меркел-посра се.

Имаше! Единственото спасение е депортация по страните им и помощ там на място.

"Тя ще се кандидатира за канцлерския пост, тя е напълно решена, готова е да допринесе за укрепването на международния либерален ред".......не е истина....