Европейският парламент отхвърли споразумението ACTA

Европейският парламент отхвърли спорното споразумение АКТА (Anti-Counterfeiting Trade Agreement - АСТА). С голямо мнозинство евродепутатите гласуваха против споразумението, което според мнозина застрашава свободата в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Европейският парламент отхвърли споразумението ACTA | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да отменят у нас и глупавите драконовски ограничения за пушачите.

Ако не е ACTA, то ще се върне под друго име - LAKTA, BAKLAVA или каквото ви хрумне Целите са две: 1) Всеки да е виновен непресттано, дори ако е изтеглил една Коледна картичка с animated gif 2) няма значение какво е качвал или свалял, важното е НИЕ да имаме правото да го следим Те пак са тук! (за кой ли път) А Блатечки пак е гладен...(за кой ли път)

История: ГЕРБ Тайно от Нас ,Подписаха АСТА в....Токио ??!! След като Някои медии разпространиха този Факт , Обществото се Вдигна ,Притисна ГЕРБ,и след Много умуване , ГЕРБ-ББ Бяха Принудени да Оттеглят Подписа на България !! Но ГЕРБ Опитаха да Измамят Обществото с Тайното подписване на АСТА в Япония !!!

Така е, но за разлика от предходните управници като усетят, че народа не харесва нещо бързо се нагаждат, което е добре за нас .

АЕЦ Белене е проект желан от народа, Защо ГЕРБ го Убиха ,с Огромни Финансови последствия за Нас,не за ГЕРБ ???? Защо ГЕРБ даже Спират Референдум-Допитване до Народа!? И какво ще кажеш за Безбройните ГЕРБерски закони-Предателства/Ограбване на България !

Това е едно доказателство, че в европейския парламент има умни глави, а не като в нашия парламент! Като знам нашите депутати какви са продажници, веднага щяха да гласуват "ДА".

Просто тестваха ситуацията и се оказа, че е още рано. Следващият път ще мине.

Venseremos!

ВРЕМЕ Е ДА СТАВАМЕ ЗДРАВИ И ОСЪЗНАТИ АНТИКАПИТАЛИСТИ/РАЗРЕШАВАМ И КОМУНИСТИ/,ЩОТО ТИЯ ГАДИНИ МНОГО НИ ПОЛАЗИХА ЗА 20 ГОДИНИ.ОЩЕ МАЛКО АВАНС И ШЕ ИМ ДАВАМЕ ДАНЪК ВЪЗДУХ И 84 ПЪТИ ГОДИШНО ДА БЛАГОДАРИМ,ЧЕ НИ ЯХАТ...

Интересно как ще поднесат новината "журналистите" от БТВ. Нали там течеше кампания за защита на авторските права и един мърмот ядеше салам...

Браво!Да видим дали някой пак ще се оправдае с тройната коалиция. ГЕРБ пробва да наложи ГМО-пропадна, Шистовия газ-пропадна, АКТА-пропадна, Закона за горите-пропадна, такса електромер-пропадна!Иначе те не са лобисти и не гонят частни интереси!

Не се радвайте, скоро ще се появи под нова форма и име. "Постоянна бдителност" за такива споразумения и съответен отпор.

на мен така ми се струва.

По чисто демагогски основания от Бузлуджанското чеверме до днес ЗАПОЧВАТ БЕЗСРОЧНИ ПРТЕСТИ СРЕЩУ ГЕРБ до ....прпиемането на АКТА. Уралааа, команчоиди !

Интересно като е отхвърлено, защо в Англия isp-тата следят трафика на всички със court order? Ако те хванат с торенти получаваш 3 предупреждения като се имаш за виновен автоматично, ако искаш да обжалваш плащаш 20 паунда. Нещо тази новина не е съвсем истина ми се струва.

Англия е остров край Европа. Там са обрани в движението и ...във всичко. Дори не могат да станат евроланд. За Шенген да не говорим. Но да плямпат срущу континента - могат. Те са "робинзоновци" и имат "петкановци".

Всяка държава си има закони срещу кражбата на интелектуална собственост - както Великобритания, така и България. Друг е въпросът дали се спазват. Щом англетата са приели такъв закон, проблемът си е техен, но ако ти си избрал да живееш там, ще се съобразяваш. Ако не - издаш си в БГ да бачкаш по десет часа/ден за 300 евро на месец и си теглиш колкото искаш.

Всички политици са свине и трябва да им се пуска ток за да се осъзнаят!

Къде сте Герберасчета? Добре че в Европейски парламент има трезво мислещи хора, а не подлоги.

как ли са гласували нашите евродУпетати?

Браво на европейския парламент! Браво и на хората които протестираха. Така трябва да се действа срещу всяко Българско правителство здрав уличен натиск! Политиците са просто високо платени чиновници с един работодател народа ! И когато се опитата да го забравят :) идват хората от Орлов мост.

Добре, че поне в Европа политиците мислят... .

Най-сетне нещо хубаво! Хората от Европарламента мислят, дано Господ даде малко акъл и на нашите управляващи! Честита победа!

ПОБЕДА!

Добре, че има Европейски парламент - нашите лобистки герберасти вече ни бяха продали на алчните монополисти ! Ще излезне ли сега бойко да обясни кой е виновен за този гаф, или просто се "случвало" да отнемат брутално правата на Българските интернет потребители в полза на алчните корпорации ?

Пази БОЖЕ българския народ, от продажните му журналисти. Докато има манипулации и цензура, ще имаме и чалгаробство.

Да живее межд положение.

А как да проверя дали нашите пожарникари вече не са подписали ?

Най-сетне една добра новина

Имало и разум у Европейците! Дано и на нашите им дойде!