Европарламентът даде път на търговията с ГМО храни

Държавите в ЕС няма да могат едностранно да забраняват вноса на генномодифицирани храни и фуражи, които вече са одобрени от Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът даде път на търговията с ГМО храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ада да горят тези костюмирани продажници - евродепутати...

А питаха ли пчелите дали искат ГМО!Синдрома на празния кошер!Ей ще ви пратим оси,да знаете!

ИСКАМ ПОИМЕННО ДА ЗНАМ, КАК СА ГЛАСУВАЛИ НАШИТЕ ДЕПУТАТИ !! Има ли сред тях национални предатели и на тези гниди да се отзоват и лишат от българско гражданство !

хазарските лакеи от евр(оп)ейската комисия ни ЗАТРИХА при това никой НЯМА ПРАВО да знае в кои храни ще има ГМО

Монсанто пак са развързали кесията

УБИЙЦИ, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!

европарламентьорите да ги накарат да ядът шест месеца такива и после който оцелее да гласува по съвест

Вчера по тази статия бяха изтрити стотици коментари, които не нарушаваха правилата на форума! Огледайте си модераторите, защото вчера тук имаше не модератор, а човек с психически проблеми! В интерес на ДИР е да го смените с адекватен, каквито са останалите му колеги!

Българинът е единодушен по няколко теми: - Не иска ГМО - Не иска шистов газ - Иска сигурни и добре охранявани граници - Не иска ИД - Не иска нашественици Тук единодушието е пълно!

Москов нямало да вдига данъка на масовите храни. Но, какво се получава, когато човек изяде филия хляб, сирене, домат, малко пиле и айрян и във всяко от тях се съдържат ПОНЕ по 0.9% ГМО? И това 3 х дневно, всеки ден? В парламента популистки и предизборно гласуваха отказ да произвеждаме ГМО, защото са знаели, че решенията от Брюксел ще отменят отказа. И никой нищо не прави, за да се забрани вноса на готови вредни храни и суровини за храни и фуражи. Абе, важното е да не пушим в обществени заведения и да се свали имунитета на Сидеров! А епидемиите от рак, ендокринни и стерилитет са добре дошли за лекарското съсловие и фармацията!

евроИДИОТИ

Кога стадото Евро-последователи ще разбере, че ЕС е пилотният проект за НСР...

Само негативи в тоз ЕС.Кръстосаха ни с маймунски ген,а сега ще ни охранват с ГМО.

ЕС подлога на САЩ. Тъпанари!

Ма тия господари ли са ни че да ни диктуват с какво да се храним.

Ами да. Ти сега ли го разбра.

Гледам, че първосигналните форумци прочитат само заглавията на статийте, хихихи! Ама те са си свикнали първо да дадат мнение, та...

Неграмотнико, пише се статии. Поне се научи да пишеш, защото е явно, че мисленето не е силната ти страна...

Европодлоги! Чичо Сам им запушил устата с новички банкноти $ и те нямат нищо против да ни тровят.

От утре по всички национални телевизии двете недоразумения, именуващи се министри-Москов и Кралев, ще ви изнесат лекции за полезните храни. Престъпници!

Да, Москов ще е на линия. Неговите идеи винаги са в разрез с обществените нужди. :-)

Ми те да си внасят, веригите магазини и местни производители като откажат да купуват..... ще спрат и да внасят.

ГМО-хамелеоните от ЕС си сложиха въжето на врата-сега ще чакат Чичо Сам да ритне столчето!А джихадистите ще ги подпрат,където трябва! Аман от "ГО"= голи охлюви!

бъркаш ЕС с ЕК ??? ЕС - европейски икономически съюз ЕК - евр(оп)ейски комисари (както и комисарите от ЧК) Та нали "нашата" евро-комисарка Първанова заяви на конгреса им: "ние евреите в европа ..."

Изходът е само един - създаване на Българска партия на независимостта с цели, като тези на Британската партия на независимостта на Найджъл Фараж във Великобритания. Първа цел - излизане на България от Европейския съюз. Дайте идея как да я основем, защото нямам никакъм опит..

ами първо се обявете, съберете се някъде, където да се разберете за целите, които ви обединяват. към вас ще се включат и хора с всякакъв опит, а после ще дойдат и такива с пари, но останали патриоти и etc... наречете се с едно просто (но не просташко) име и на добър път!

Фарандж падна в канала на изборите,никой не го иска никъде,дори мисля че си подаде оставката!Много си изостанал,че и какъв националист може да е Фарандж,аналог на Сидеров,популист,дето лъжеше за българите,и злепоставяше всички емигранти от бг и Румъния!Изобщо говориш глупости,али бализми!

вие не знаете да напишете името му, ама сте осведомена много добре... в кой канал паднал, викате?

Абе тези хормони с които блъскат животните и уморяват кокошките разрешени ли са в ЕС,щото у нас нямат спирка?Ако сте ги разрешили,какво ще ви правим,я си произнесете присъдата!

Я да видим какво пише в хартата на ЕС,а там пише че,"се осигурява висока степен на закрила на човешкото здраве" и на още едно място,че "се осигурява високо равнище на защита на потребителите"!Ама тъй ли е,я,след това безподобно решение!

европейски политик (еп/ек) и спазване на закони и правила? вие се шегувате, нали?

Вече съм спокоен-и в Евро парламента са същите дупедавци като в нашия.Проблемът с бежанците го решиха,сега решиха и изхранването им:)

Не можете да скриете истината. Тя ще ви надживее, а вие които се борите срещу нея, ще бъдет забравени. Защото истината е живот, а лъжата е развала и тление. Когато докажат че Творецът не същестува, тогава ГМО осквернителите на Божиите творения могат да осъдят някого за нарушаване на патентни права. Бог създаде всички плодове и зеленчуци да са приятни на вид и на вкус, и да са хранителни, и ги даде за безплатно ползване на хората. Интересно какво ли би станало ако Творецът предяви претенции за нарушаване на Божиите патенти от ГМО прозиводителите. Защото всико в този свят принадлежи на върховният суверен на вселелната и ние живеем благодарение на неговото благоволение. И ГМО прозиводителите издевателстват над Божиите творения и искат да сложат ръка над тях, което е абсурдно от правна гледна точка. Това е буквално престъпленение срещу човечеството. Докато вярва в митологията на еволюцията, човечеството ще поробено от мамонците. Когато се върне при неговият Небесен баща, ще бъде освободено. Въпрос на избор.

Партията, която заложи в програмата си референдум за излизане от Еврогейския съюз, ще спечели следващите парламентарни избори през 2015 година.

Да се чете "предсрочни"!

Именно. Затова е тази грозна медийна атака срещу единствената реална опозициа в парламента от партия Атака. Която говори отдавна за излизане от Вавилон.

Атака не я слушаме!Тя е руска партия,нито е национална,нито нормална,а един придатък за цигании,както са и заръчали началниците!

Добре де, нали този ЕП се изхранва с моите /твоите данъци? Аз не съм си давал съгласието да ме тровят с ГМО!

То и балканджи Йово,не давал хубавата Яна ,на една друга вяра,но си е изголрял човечеца:)

Гръм да ги уради нещастните еврогниди и евромърши, само ГМО да ядат и цял живот здраве да не видят.

ЕВРОМАСТИИТЕ,клекнаха пред Американските хартийки,наричани ДОЛАРИ ??? МАМИЧКАТА ВИ !!!

Ами иди и протестирай пред американското посолство срещу ГМО!

Гледайки тази организацийка ЕС и най-вече нейните действия и решения, започвам да си мисля, че все пак комунизма победи - поне в Европа. Диктатура и планова икономика, малоумни икономически и политически решения, които са задължителни, всичко онова, което отрича капиталистическата икономика. Разбирам защо Англия и някой други членове искат да напуснат ЕС защото са реакционери и не искат да строят светлото бъдеще за народа си!

Ами Англия може да те сложи в малкия си джоб,тя е в ЕС между другото!Силно развита икономика,добра социална система,високи заплати,ти къде се слагаш девета дупка на кавала!Ако при нас не са еврофондовете,при никаква икономика ,Борисов няма да може да построи ни една магистрала,дето вика че ги е "строил" ,нито ще има субсидии за земеделието!Да не говорим за някакъв ред,щото помним мутренските времена на анархия!

Май само си чувал или чувала за живота в Англия......и просто приказваш....нямя да споря с теб......живял съм доста време там , не съм бил на benefits, ако знаеш какво е това, и съм се нагледал на социалната им система......аналогия на наще цигани, само че са по добре облечени...... ?.........кажи още нещо остроумно да се посмия.....

изключително точно!. аз съм живял по времето на "комунизъма" и предимствата там бяха в пъти повече отколкото вредите в този ес нео-болшевизъм. но преди всичко остава въпросът, който виси като домоклев меч над главите ни: защо заменихме единия "комунизъм" с друг такъв, но много по-лошокачествен и преди всичко по-крадлив най-вече вреден?

Продажници!

Какво стана изведнъж с ЕС?!? Започнаха да налагат техен модел на управленмие в ,който няма грам демокрация!!!! Няма никаква свобода,каквото каже ЕС и всички трябва да изпълняват,къде е демокрацията тук??? Взеха да прекрояват населението с мюсюлмани,взеха да ни задължават да ядем ГМО-та,взеха да гонят европейските граждани и да им налагат по малко права,от,колкото на граждани влезли в ЕС от Азия или Африка,всичко в името на алчноста и парите! От алчност ще съсипят всичко изградено!

Ми що не си гледате работата,ай сиктир!"Животновъдството силно се нуждаело от протеинови гмо храни и фуражи"!Брей,сън не ги хваща животновъдите да получат гмо за животните!Всъщност какво им пука,нали потребителите ще ядат месото и ще пият мляко от гмо крави! А и граничния контрол и той бил проблем,щото е свободен,е хубаво,ама видяхте как се нагодиха бежанците към гювеча,щото няма контрол,обаче ветеринарен защо да няма и коя държава може да гарантира качеството на вноса и износа без да го проверява?

...исках да кажа , че започват да се използвет методи ....наподобяващи....а бе направо са си ..геноцид!!!!

разбрахме мисълта ви и тя е напълно в крак с времето, в което ни карат да живеем чрез закони, които са поробителни за народите и освободителни за измамниците, рушителите и неверниците от нео-болшевишките правителства, както и в епц така и в ек. все пак това гласуване е минало през одобренията на местните правителства, но без одобрението на местните народи, което не е никаква "демокрация", а диктатура на нео-болшевиките, които като се видяха у власт и пари се самозабравиха за пореден път.

Путин като си изиграе картите в Сирия да намине и през Европа,че нищо добро не ни чака с тази надупена поза към краварите.ГМО,ислямизация,педерас.ия,и тн.

Благодаря за поканата,няма да дойда!Аз си имам колона при вас,храня си я ,плащам си много добре,да ви дразнят,да ви отклоняват вниманието,зомбират разсейват и объркват с манипулации!Вие ги виждате и се дразните,но на мен не ми пука!Ще ви дразня,щото съм такъв!Искам да преча!

Ти какво очакваш от Путин?Ще те попита какво искаш и ще те поглади по бузата ли?Блажени са вярващите дето чакат месията!Гледай руския филм "Левиатан" и добре разбери какъв е живота там!

Русия (и всяка друга държава) никога не се намесва някъде, ако няма интерес от това. Путин няма да тръгне да спасява европейците от ГМО безусловно, само заради едната гола правда. Така че, хората в ЕС трябва сами да се оправят. Балканските християнски държави биха могли да направят договори помежду си за военна и икономическа взаимопомощ с цел охрана на границите и суверенитета, търговия, икономика, здраво и умно население. Ако не искат - отиват в канала заедно с целия ЕС.

до някъде сте прав. трябва да се казва sieg необолшевиците, зиг неолиберастите. на тия зомбита им липсва само залпа на аврора да им кънти в кухото пространство межу ишите...

но ще видите как здравния министър ще потъне в мълчание... Поне не вярвам да е толкова нагъл и да ни агитира че ГМО е полезна храна.Просто...оглушително ще мълчи.

Миналата седмица ни обясняваха колко са били вредни пържоли, сол, захар, кафе и т.н. Днес вече и ГМО-то е полезно. Честито, европеци! А свинско няма да ядете за да не травмирате бежанци-мюсулмани. Та нали сте толерантни?

Отново евро гейовете се надупиха на сащ, за сметка, естествено, на обикновените хора. Всички американски боклуци и отрови превземат качеството и добрия вкус. Вече забравихме вкуса на истинската храна, а псевдо данъците за вредни храни ще стават все повече, защото вече няма истинска такава, а народа плаща данъка за отровите които му предлага държавата. Простаците сме ние, които поддържаме изродите-политици, а не ги изритаме от властта и изградим един по-добър живот.

Извинявайте, но ние не можем да не поддържаме простаци-политици. Защото другите не ни предлагат.

Напълно прав сте. ЕС се оказа капан за наивници. Още когато ни накараха да си затворим блоковете в Козлодуй трябваше да ни светне червената лампичка...

Сегашните със съставки-боклук не са точно американски,а европейски!От САЩ внос на такива храни почти няма.Очаква се тепърва и това е проблема,че стават много на клона!В момента се продават ГМО ябълки от Италия,български краставици от холандски гмо семена,и някои видове картофи!Хубавите домати почти изчезнаха!Никой не ги проверява,няма субсидии за зеленчукопроизводителите,съответно нямат сметка да произвеждат!

Как са гласували онези тулупи,които се наричат бг евродепутати?

Обама...sieg..heil Меркел......sieg..heil Оланд ......sieg..heil .....а бе .. ,,демокрация,, ....по евреоамерикано ге*ски.... ..........sieg..heil..... ВЪН ОТ ТОЗИ ШИБАН СЪЮЗ !!!

SIEG:::HEIL !!!

Това е прекалено!Никой не мисли за здравето на хората ,а предлагат една лицемерна търговия!Няма референдуми,а лобистки решения,с които ограничават свободния избор на държавите членки.Но както пише вноса на ГМО остава разрешен,обаче държавите членки длъжни ли са внасят,ако потребителите не желаят?И какво излиза ,много държави от ЕС са забранили производството на ГМО,за да защитят населението,само че можели да внасят,е що,за да си пласират стоката ония,дето не ги искаме!Ще ги отзоваваме тия евродепутати!

ИСКАМ, ако ми е вкусно и ефтино да се храня с ГМО. Който не иска да яде ГМО да се откаже и от картофите, които са дошли от Америка.

Боли ме патока какво искаш ти. Важно е мнозинството. Аман вече от диктатура на разни бъгави малцинства като теб, платен сороски трол.

Ясно е, че вече си мутирал, щом пишеш дивотии, но пък с още малко ГМО храна ще станеш пълно зомби.

ЕС окончателно се превърна в тоталитарна организация, която игнорира националните интереси на страните-членки и НАЛАГА ВРЕДНИ ПОЛИТИКИ. Или трябва да се смени управленският ПРОДАЖЕН елит на ЕС или България да го напуска!!!

Добра вечер, Мери. не са толкова важни националните интереси, колкото волята на народите на ес. това решение е подготовка за приемането на ttip във вреда на европейските народи. няма по-голямо сатанинско зло от еп и ек. няма!

Е там е заровено кучето!Дали гражданите на тези тези държави членки ,които не произвеждат ГМО,ще мълчат и изпълняват или ще митингуват,защото това е многомилионно население,и ако не се вдигне ,ще позволи доброволно тази аномалия,а това е недопустимо!

Това е един от въпросите, заедно с борбата срещу нашествениците и някои други като обедняването и опедерасяването, които могат да ни накарат да предизвикаме референдум за излизане от ЕС. Всяко българско правителство ще бъде свалено незабавно, ако е неадекватно по тези въпроси.

Честито! Малко са ви тоалетната хартия и свинските кожички, и маста в колбасите! Сега ще папкате прасета с една глава защото са икономични! А галсувайте пак за хора които отговарят - Йес, сир на ЕС и САЩ.

Европейският съюз,се създаде под натиск от САЩ,за да може по-лесно да се манипулира и унищожи.То не беше Украйна,то не бяха бежанци,то не е ГМО и всичко идва откъде...от краварите.Колко войни са се водили на тяхна територия през последните 100г-нито една,а те са водили над 250 по целият свят,не само физически,но психологически,електронни,биохимически,пропагандни,религиозни и т.н.,но най-фрапантното и най-наглото е,че вече го правят явно,не се крият,което показва безпомощността на останалият свят.