Коментари - Две трети от страните в ЕС не искат ГМО | dnes.dir.bg
назад

Две трети от страните в ЕС не искат ГМО

Деветнадесет страни членки на ЕС поискаха пълна или частична забрана за отглеждането на територията им на генно-модифицирани култури (ГМО), съобщиха от ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Две трети от страните в ЕС не искат ГМО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ви моля, прочетете договора! Има го в нета-най-добрият превод е на Монд дипломатик....8 страници е/разбира се без текстовете,които се държат в тайна от САЩ/. Все едно....ще ви настръхнат косите. Ставаме вече ОФИЦИАЛНО ПРОТЕКТОРАТ!!!!!!! В източна Европа България е събрала най-много подписи по интернет с/у този ЗАРОБВАЩ ДОГОВОР по инициативата STOP TTIP! В немската преса пише, че онзи ден протестът в Берлин с/у TTIP e събрал 250 000 души ..... Кунева и Митов ПЪРВИ го подкрепиха, не се учудвам и за Паси ЕС ще го подпише...опасявам се. След това всяка държава-членка трябва да го ратифицира....може и с резерви. Познайте коя държава ще го ратифицира ИЗЦЯЛО и БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!!!

Те не искат, ама кой ги пита... тук като сме против да не би да няма ГМО... земеделците си сеят и не им пука, че ние сме против... държавата пък я "няма" от доста години вече... "кучетата си лаят, керванът си върви"...

ТТИП,е реална заплаха за Европа!!!САЩ НЕ ЖЕЛАЯТ СИЛНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПА!!!НИКАКВИ ГМО ХРАНИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВАТ В ЕВРОПА,НИТО ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ!!!

Предполагам, че нашето правителство е поискало забраната като предизборен ход или за приспиване на бдителността. Защото се канят да приемат TTIP, който ще отмени забраната и глобите за гмо.

Един дежурен минусчия от Козяк, нашари темата. Явно, заради неефективността на козяците в американо филията, съкращават персонала на посолството в "Южният парк" и дислоцират Марси Райс.

Е, по случайност, една добра новина за България и Еврогейския съюз! Да видим какво ще стане с TTIP! A, дано Европа се събуди!

американски мекеренца са за този договор, който нито са го виждали, нито са го чели. Но нали за това им се плаща от ФАЩ - да правят това, което им се казва, а не да разсъждават. Между другото не са способни да разсъждават, даже и да имаха тази възможност. Пак гласувайте за тях, после си рупайте гмо-то без да мъркате!

Към този момент, има 3,003,276 подписали се в подписка против TTIP вече, който предвижда ОБРАТНИ САНКЦИИ, ако не се произвежда ГМО. Това споразумение до края на 2015 година ТРЯБВА да се подпише и ратифицира от страните в ЕС. Квотите на Юнкер, за разселване на IVANDERS в ЕС е "дребна риба", в сравнение с онова което ще ни вкарат, с така нареченото "СПОРАЗУМЕНИЕ". ДА "ЖИВЕЕ" НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!

Какво говориш, дай доказателство, че след ТТИП ще има глоби АКО НЕ СЕ ОТГЛЕЖДА ГМО! Дано си луд/луда! А така се зарадвах, че правителството ни направи тази дребна, но важна стъпка в правилната посока....

А, нашите управници, с каква позиция са? Или още не е дошла инструкцията от Вашингтон....

" нашите управници са с позиция ЗА" за TTIP, вчера сутринта Соломон Паси това го каза в предаване на една телевизия, във връзка с охраната от NATO (турция), на българското небе. "МАЙНАТА НА ПРАВОСЛАВИЕТО!" и това Паси го казва публично.

Иван Петров

въпроса не опира до православието...загубихме всякаква държавност... дори през турско робство сме имали по-високо национално самосъзнание...сега гласуваме за едни и същи 26 години за да ни унищожат