Европейската комисия с четири наказателни процедури срещу България

Разполагане с 2 месеца, за да отговорим и да предприеме мерки срещу проблемите с пране на пари, евроизмами, въздух и морски транспорт

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия с четири наказателни процедури срещу България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ЕС си подкрепя най-големия перяч на пари в БГ - ББ. Защо се сърдят на България ? Не е ли това лицемерие.

Не сме им дали на тия? Оръжието. Земеделието. Искат да приемем промяната на пола на деца ли? Това ли им е новата атлантическа религия?

България днес е ФЕДЕРАТ на САЩ! Федерат е държава на варварски народ, на който е ПОЗВОЛЕНО да живее в покрайнините на Империята с цел да пази гърба на Империята от другите варвари. Например, България и Сърбия в определени периоди са били договорни федерати на Византийската империя, а Картаген на Римската империя. Днес ние сме свидетели на това, как два клона (ПП и ГЕРБ) в един и същи Федерат (България) се борят кой да обсеби властта в своя изгода и употреба. На това, аз му викам „мише топуркане“. Тези, които са живели в стари селски къщи с гредоред ще ме разберат, понеже нощем, когато е тихо, а мишките търчат по тавана и търкалят или изтърват орехи, се чува едно много досадно тропане, което не ти дава да мира да заспиш. Ето днес нашите мишки не ни дават да заспим със своето мише топуркане и борба за власт по телевизиите. Но .... сюзеренът им е казал, че трябва да формират стабилно правителство, което да защитава напълно интересите му в региона и да предостави всичките си налични и бъдещи ресурси в негово разположение. Ако това не се случи, ще има САНКЦИИ, понеже господарят много обича да санкционира непокорните – било то Русия или Косово – все тая! Днес сме свидетели на това, как сюзеренът „набива канчето“ на косоварите, понеже не са изпълнили точ в точ повелите „отгоре“! Какво ще се случи у нас – само Господ знае, но ако народът продържи да бъде търпелив/апатичен нищо добро не ни чака, защото българите са навикнали да робуват! Но номерата на янките не минават навсякъде, дори напротив. С тази си колониална политика те направиха така, че Русия и Китай да станат толкова близки, колкото никога досега не са били. Около тях се формира един сериозен пръстен от поддръжници в лицето на Пакистан, Иран и Северна Корея – все ядрени държави – както и Турция, Саудитска Арабия, Бразилия, ЮАР, Индонезия и др. Иран и Сев. Корея уж нямат ядрена бомба, но както беше казала навремето Голда Меир: „Израел не разполага с ядрено оръжие, но при необходимост ще го използва!“ Индия и Виетнам са също готови да се присъединят. Така че днес, ние сме свидетели на бавния саморазпад на САЩ, казвам бавният, понеже на Римската империя са ѝ били необходими 300 години да се разпадне, а за Византиската само 200 години са били необходими на османлиите за да и видят сметката. Ако ни е съдено да живеем като „Слонските костенурки“ от Галапагоските острови, можем да доживеем да видим този крах!

..ТОВА ВСИЧКО СЛЕД САМО 7 МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЙ-УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ..

"Вярвам", че тези нередности, за които погнаха България, ги няма никъде другаде в ес.

Браво МУНьО ! Страхотно се справят служебните недоразумения !

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Викнете Урсулица да помага! Има как. Тя знае.

ще мятаме пак червената боя, само дето може да не е боя и да не е червена

На Киро лъжеца мокрите сънища. Само там тая му помага. хахахаха

Не ти ли омръзна? Това, което пишеш, разбирам че е откакто герб се махна, нали. Ако банкянския останеше на власт, според теб България щеше да е дори преди Словения.

Не ми пука за тия, искам Булгарекзит

Малии ....СССР ряпа да яде!

Само Радев ни остана от всички "държавни ръководители". Време е армията да се намеси в този държавен преврат на Герб и ПП.

Важното е Тулупа да остане с имунитет, а ние ще плащаме за това, че най-големият крадец и перач на европари е на свобода.

Абе говедо, нали от 20 години сме в ЕВроГейският съюз и ни управляваха евроатлантически правителства! На чий гроб плачеш?

Преди години един комунистически м.председател и той призова танковете и знаете какво му се случи но този път ще фатално за вас кокоро сте останали още да мърсите земята НИ-понял?

Простотията в бг парламента е безпрецедентна. Този т.н. политически елит е политически боклук и трябва да бъде прибран някъде, за да не нанася щети върху населението. Достатъчно е изтормозено това население. Моля институциите да се задвижат в правилна посока и да приберат т.н. народни представители, това са престъпници.

Затова не сме чак толкова зле като Русия и Беларус

Е- къде е според вас суверенитета на Република България? Правилно - в Европейската Комисия- върховен суверен. Правителството на РБ ,независимо дали е служебно или партийно-парламентарно само слуша , изпълнява и го наказват. Значение кои е в изпълнителната, законодателната или съдебната власт има само за участниците- за тяхното личностно обогатяване. Никой от еничарите не е имал и няма да има дори грам желание, ей така от кумова срама да направи нещо за обществото, народа, българина. Сега като гледам тече люта битка за власт и за пари между парламентарните партийни партизани. За собственото им благополучие . не за всеки един , който послушно си плаща данъците, рушветите и многобройните такси.

Проваал след провал на президентското Радево управление. Боклуци ни управляват вече две години.Изгубено време.

А ГЕРП и ДПС какво правиха 12 години? Защо не въведоха всички изисквания?

От този змиярник, добра дума няма да чуем.

Сега са рахат. Отговорността е на тези след герб, банкянският има имунитет, пей сърце.

Бхати глупостите. :))) Като си подписал договор си изпълняваш задълженията. Да беше мислил за суверенитет, когато нямаше какво да ядеш и драпеше да влезеш в ЕС. Иначе, Москва винаги те чака. Чух, че след една година на фронта на лесната и успешна война в Украйна и получаваш гражданство. Побързай да не свърши войната, че както е тръгнало до 3 дена са в Киев и край... :)))))

Танкове ли докара ЕС? :)))))))))))) Смазват въстания, а? :))))))) Леле, как се крие истината от нас... :)))))))))))))))))))))))))))

Изборите показват над 80% гласоподаватели за евроатлантическата ориентация на България. Преврат има само в главите на вгъзродените, които не могат да преглътнат, че са не повече от 15% и няма да управляват НИКОГА! Най-хубавото ще е наистина вгъзродените да опитате да направите преврат и да ви изчистим веднъж за винаги. Колко сте? 100 хиляди имате ли общо? 100 хиляди срещу няколко милиона...ще ви копаме живи :D

Москва те чака, не се задържай тука. :))

Какви 80% те гонят, при 30% избирателна активност, като по-голямата част са платени цигани?

Брюксел те чака, какво още правиш тук?

_stankow

>>>когато нямаше какво да ядеш и драпеше да влезеш в ЕС. То излезе, че ЕС ни е спасило от гладна смърт ? Аз пък си спомням едни безчислени изисквания да съкращаване на селското стопанство, които с болка в сърцето изпълнявахме - съкращение на овце, крави, лозя, овошки, оранжерии, племенни стада, научни станции и какво ли не още ... С пъти ! Защото ако бяхме влезли с онова производство, онова качество и онези цени - издухвахме и французи и холандци и германци. И до ден днешен сме под строг контрол. Климатът при нас е отличен, хората са скромни в исканията си за заплати, за това, което работят.

Ало ваньо, още по-зле за вас :D От 30% общо гласували гласоподавателите на копейката са 3%. При всички положения аз искам да опитате преврат защото няма друга демократична възможност да се отървем от утрепките в държавата.

и 100000. 5 трола с къси пишки и малко пенсионери с деменция. Това е.

Искай, ама с 15% рушлямистанска представеност в парламента ще има доста да почакаш.

узурпатора на властта-фатмака Гадев.

Абе вие тези хора западноевропейците, за колко точно глупави ги смятате, че се опитвате да ги лъжете,? А, радеви шушумиги такива в правителството? Западноевропейците ако бяха глупави, нямаше да са 100 години пред нас и 200 пред русия, а щяха и те да си сложат един тодор живков начело и да маршируват под строй!

Кога ще има Санкцйййй срещу ЕК.

Стига с този суверенитет... Според теб излиза, че е прекрасно да се перат пари в България, да има измами с еврофондове, децата ни да дишат и умират от мръсния въздух?!?!!????!! Когато тук шетат, колят и бесят безнаказано мафиотски структури единствения начин е от вън някой да ни наложи някои неща, за да живеем по-добре... Не изпадайте в крайности - не всичко от ЕС е лошо, разбира се и "слепите" защитници на ЕС също трябва прогледнат за кривините в цялата система...

Вгъзродените тролове създават впечатление, че са мнозинство и милиони. В реалността обаче на всеки вгъзроден протест виждаме една шепа пенсионери. На изборите резултата им е плачевен. Кремълските трол ферми работят с пълна сила, НО ефект нямааааааа и Митрофанова ги натиска да стават още по-кресливи. За това и виждаме такива сцени в парламента. Цялата тролска пасмина ще заглъхне в момента в който Русия загуби окончателно войната в Украйна.

Тия Слуги На Нашия Господар чичо Сам я да мълчат че да не му кажем да ги строява !!!

С 15% гласоподаватели само може да полапате на чичо Сам

Само така за тъпите български кратуни! Бой по тиквите и стригане, иначе няма да се научат!

Не се косете, Борисов е виновен, щом е управлявал 12 години, сега има право и Мунчо да управлява 12 години, плюс това сега не се краде и се пестят 8 милиарда на година ,които отиваха в чекмеджето, какъв ви е проблема

Ами ние ако си регистрираме всичките услуги средния ни доход ше скочи на 1500 евро. Кво правим тогава в ЕС? Само да ни кажат вижте как ви скочиха доходите. И за кво да им плащаме лицензи на търтеите от ЕС.

От 33 години насам се краде яко.

От такива като вас не може да се вредим.

Може пък в Истанбул да искам, не си ли се замислял?

По мерките за изпиране на пари, целта на Брюксел е да направи българските адвокати доносници, като при ", съмнение" за техен клиент същите да информират тайно специализираните служби в ДАНС, МВР или прокуратура. Желаят да вкарат адвокатите и счетоводителите в специален регистър, за да могат свободно да ги "профилактикат", да изискват чувствителна информация за договори търговски тайни и лична информация. За това натискат да се регламентират тези специални регистри. Полицейщина и злоупотреба с доверие, нарушаване на адвокатската тайна....рекет. това хубаво ли е ?

почна да се обезсмисля. По-добре да им сложим мито, а пък ако искат да минават по околовръстното - Украйна, Русия, Карабах...

Оставихте оная мърша да краде 12 години, видиш ли сега се загрижили за еврокражбите. Нали по време на пандемията се бяхте загрижили за нашето здраве за да върви далаверата на урсулА, но 15 години нищо не казахте за стандарта на живот на обик. българин.