Коментари - Европейска подкрепа за образованието в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбирате защо педерашките и китайчугите напират да учат и работят на запад

До 1989-та година България имаше едно от най-качествените образования в света. И това го доказва факта, че огромно мнозинство от българи с лекота си намериха квалифицирана работа след промяната. Благодарение на демоКРАДИчното управление вече сме на нивото на Бангладеш. Индивиди, които не могат да говорят гладко, а ъ-кат, мънкат и мучат, които не познават българската история, култура, техника и наука. А това ще рече, че са усвоили евро-атлантически ценности!

Тва ЕС дето на опаковките с хранителни продукти там пише да не се яде опаковката ?

това го пише на сделано в сесе сере

Това с обученията на възрастните- хубаво. Ще усвоявате едни пари по разни фирмички, дето ще се нацвъкат с тази цел. Ама кой ще ги наема на работа е проблемът. Първо трябва да се инвестира в поумняването на работотдателите по тукашните територии, защото не могат да търсят и наемат само 20-годишни пикльовци. Приоритет трябва да бъде наемането на работа на хората над 40 години, защото децата, като видят , че родителите им едва свързват двата края и не могат да ми осигурят нормално съществуване, първата им работа е да се разкарат от тези ширини. И в каквито и обучения да налива някой пари, ще е преливане от пусто в празно и нагушване на някои хора.

Щом ЕС се е заел с обучението ни трябва много да внимаваме. Откак сме в ЕС нивото на образованието катастрофално намалява. Сега явно са решили да ни затрият напълно.

_stankow

Всички тези "подкрепи на образованието" са замаскирани програми за отвличането на младите хора. По същия начин Османската империя е "подкрепяла" военното обучение на българските момчета. Откривала ги е, вземала ги е и ги е превъзпитавала в еничари. Да, те наистина са правели военна кариера, но какво ѝ е било на България ? Вземали са си чужди брачни партньори (Франсоа Габриел) раждали са деца, които не са знаели български език, не са имали българска религия и българско самосъзнание ( Жан-Едуард Габриел). Така че - мерси от такава "подкрепа". Заради нея се топим.

друго си е да сизадължен да учиш развален български

Очакваме масирано обучение по джендър многополовост! И задължителната вече в западащия Запад... трета тоалетна... за подвидовете хуманоиди.

най-добре да се снишим и да изчакаме бурята да отмине

Няма нужда от "европейска подкрепа " !!! Да стоят на страна от образованието ни и европейци и американци !!!

божее, боже Блъгария потъва с бързи темпове от такава "подкрепа"

Това си е заплаха.

Айде, нЕма нужда, съсипахте го предостатъчно.... се с есесовска подкрепа.

Видяхме я тая европейска подкрепа докъде докара всички институции в държавата, която скоро може и да фалира.

Педерасите от ЕО искат да превръщат децата в джеджери. Дават едно евро на училище и за сметка на това придобиват пълен контрол над децата. Накрая ще придобият правото да ги скопяват като им внушават че искат да си сменят пола и ги оперират по тяхно желание, без да питат родителите Както направиха да речем в испания. Започнаха също като тук: Кирчо и обратния му министър заплашваха учителите че не трябвало да говорят за патриотизъм. Накрая испанския е забранен в Каталуния и уволняват лекари специалисти че не знаели каталунски.

педерастите от педеруската педерация начело с късокракия монголоиден педераст какво искат

Отлично времето , когато си имахме ПРЕКРАСНО образование и слагахме в джоба си всички ПРЕВЗЕТИ и НАПУДРЕНИ Европейци , дето не можеха да сметнат на ум 2+3 = ???? ! СЪСИПАХА НИ както икономиката , така и образованието , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , Армията и ВСИЧКО , което правеше България абсолютно РАВНОПРАВНА и по нищо НЕ отстъпваща на която и да е друга държава в Европа ! Тези фашисти никога няма да се откажат докато има и един останал Българин да ни пробутват простотиите си ! "ЕВропейска подкрепа ...... " - Пак ЩЕ Е НЯКАКВО ЛИБЕРАЛНО БАНАНЧЕ , да си знаете !!!

слагал си в джоба сополивата кърпа боклук

подкрепа за каво, съсипаха го това образование ей.,..