Булц одобрена в ЕП за еврокомисар, гласуват новата ЕК

Комисията по транспорт в ЕП одобри словенския вицепремиер Виолета Булц за еврокомисар. Така вече няма пречки пред очакваното утре утвърждаване на новата ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Булц одобрена в ЕП за еврокомисар, гласуват новата ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Булц има склонност към окултизъм и псевдонаучни теории, има диплома на шаман, получена на курс в Шотландия, където между другото се научила да ходи по огън. Тя вярва в концепцията за черпене на безкрайна природна енергия от биосферата без изолзване на горива и замърсяване на околната среда, което учените отхвърлят като безмислица. " Ето защо тя става единствено за еврокомисар.

Диплома на шаман - това е мин. изискване за комисар в ЕК !!! Давайте да излизаме преди вудо дипломите да заиграят !!!

Записах жената и себе си при Норвежката принцеса, Марта Луиза, да ни научи да си говорим с мъртъвци ..........и се кандидатираме за Европарламeнта ))))))))))))) A Може и комисраско место да ни падне ))))))))))))))))

По формулата по-малко християни и повече шамани в ЕП. Комунизма не намира благодатна почва в християнското общество, защото една от основните му идеи е да узакони кражбата. Нещо което е против божият закон.

Тия коминизъм и бог ми ги махай, вие "набожните" най-много крадете !!!

Вярващ съм, не набожен. И ти си вярващ който си мисли че не е. Твоята вяра е, че от нищо става нещо и от хаоса става порядък и сложно организирани организми. Което противоречи на природните закони. Но иначе си със самочувствие на нобелов лауреат. Последно кой има навик да краде ? Християните или комунистите?

Тая е от българският модел - кокунист-бизнесмен. Ей всички комунисти станаха бизнесмени. Първи предадоха идеите

" Булц има склонност към окултизъм и псевдонаучни теории, има диплома на шаман, получена на курс в Шотландия, където между другото се научила да ходи по огън". Че те малко ли са окултистите в ЕП И ЕК. Една по-малко или повече няма да се забележи в калъбалъка. Какво правят с тебе Европа. А беше християнска Европа дала развитието на света.

Хм, дали кака Сеструшек, пардон, Братушек, не беше все пак по-малкото зло ?! Ех, кадри ;-')

тя била нестинарка! Почнат ли и в ЕС да не могат да събират качествени хора , а разни шамани и чалга- шмекери и това е краят- няма нужда от волен лидеров

още една ххххх на червените фенери в Брюксел