Коментари - Брюксел: Изберете главен прокурор честно! | dnes.dir.bg
назад

Брюксел: Изберете главен прокурор честно!

Европейската комисия предупреди, че процесът на избор на главен прокурор трябва да е честен и прозрачен, с гарантирана тайна на вота. Гласуването е насрочено за четвъртък, 20 декември.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел: Изберете главен прокурор честно! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неможем,нъма честни прокорори,братъ от европа,тук е бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ясно, търси се най-тъпият....

Не знам защо особено да е при ГЕРБ, след като всички знаем какви 'специалисти' са и останалите. Това е школовка от десетилетия, вие се лъжете, че е някаква иновация. До сега не сме имали честни избори. Когато избраха БСП по-предишния път (Жан Виденовия избор), се оказа, че в чужбина над 90% са гласували за тях. А всички знаем, че там бяха десидентите, бегълците от комунизма... Защо да си затваряме очите за цялата картинка и да се рпавим на късогледи. Нима оня екип е прооменен твърде? Все са тези :-) Да не номинираме ГЕРБ като единствения, а да си дадем сметка, че допускаме системна грешка, което се оказва системна грешка в цялата ни държава и в целия ни живот. Българинът е неадекватен консуматор на демокрация, сам той генерира тази действителност. Все нещо е 'особено', все някой е номиниран споед тесни интереси. А цялата реалност кучета я яли... Като следствия и българите кучета ги яли напослеедък.

добре бруксел ,ще направим избора да изглежда както искате

Ама разбира се, но и избора на президент на ЕС, на председател на ЕК също трябва да е прозрачен и честен. А той въоще не е такъв.

Защо изборът да е ЧЕСТЕН ??? В България има традиции, ние винаги избираме НЕЧЕСТНО !!! Тъй де, традициите трябва да се спазват :))

Три месеца България не може да намери един честен съдия, та да го направи конституционен съдия. При това положение, съществува ли понятието "честен прокурор"? Въобще има ли някой честен в съдебната система? Въпросите са риторични!

....."Изберете главен прокурор честно!"............... България и честно ?????????????????????

Тия от Брюксел що се правят на ощипани?! ГЕРБ предложи три кандидатури, все техни, така че дали ще е Цацаровв или Мацаров все тая. Иначе да накараш двайсетина души в една стая да гласуват електронно е висша форма на милиционерска идиотщина. Да бяха 200 000 пръснати из цяла България разбирам, ама за 20 души на едно място... Тия ни взеха за тревопасни.

Не е важно кой, а кои го избират! И тъй като др.др. Борисов и Цветанов си постлаха като избраха целия съвет да е от техни хора, то резултатът е ясен независимо по какъв начин ще се гласува.

не ти искам съветите

Ще изберат някой послушко, на който ще заработваме паричките а той ще прикрива мръсотиите на мутро милиционерите. Егати държавата. Дано Брюксел бди над нас и ги шамаросва.

Както избраха и членовете на ВСС !

Странно е как кандидат може да бъде човек, който върши незаконни дела. Укрива данъци, ръководи съд, който хвърля невинни хора в затвора. За Сотир Цацаров - говоря. Този човек е обсебил окръжния съд в Пловдив и през него минава всяка присъда

А не цацаров е страхотен. Много го харесвам. Много умен човек, който обича да кариерата, не знам доколко има понятие от наказателно право обаче. Наскоро гледа една мярка на приятел. Каза, че само като вижда експертизата не можел да пусне моя приятел, въпреки, че освен тая експертиза, знаем как се прави, нямаше доказателства за конкретното престъпление - изнасилване. Момичето бе на сводник и моя приятел явно не си бе платил. Но нетолкова умните съдии не счетоха за важно, че жертвата лъже и скрива какво е правила след престъплението. Сле изнасилването съвсем спокойно се бе изкъпала в дома на извършителя, където уж станало престъплението. Така че мерси - далеч от наказателните магистрати в пловдив

Гаргамел

Не ни занимавай с простотии

А не цацаров е страхотен. Много го харесвам. Много умен човек, който обича да кариерата, не знам доколко има понятие от наказателно право обаче. Наскоро гледа една мярка на приятел. Каза, че само като вижда експертизата не можел да пусне моя приятел, въпреки, че освен тая експертиза, знаем как се прави, нямаше доказателства за конкретното престъпление - изнасилване. Момичето бе на сводник и моя приятел явно не си бе платил. Но нетолкова умните съдии не счетоха за важно, че жертвата лъже и скрива какво е правила след престъплението. Сле изнасилването съвсем спокойно се бе изкъпала в дома на извършителя, където уж станало престъплението. Така че мерси - далеч от наказателните магистрати в пловдив

Ако имаш доказателства - пращаш ги където трябва. А това де го пишеш тука и...лаладжийство, от пусто в празно

"И КАКВО ОТ ТОВА?", че Брюксел следи изкъсо изборът на главен прокурор?! Ние, за първи път, ще демонстрираме НЕЗАВИСИМОСТ от метрополията. Какво от това, че не уважават нашите национални интереси и са ни включили на "задна скорост", за радост на масоните и гей дружинките?!

Как звучи само фаворит на премиера и независма съдебна власт!Музика за ушите!

Как нямя да ни следят из късо? Даже и ще ни пляскат. И на тях им дотегнахме с глупостите си. Какъв е тоя ВСС, какви са тези безумци, какъв е този начин на гласуване, такъв няма в целия свят.

кукла на конци,що е то -проку..поко.

Идиотът с очилата ако е Брюксел, значи китайците са ни завладели преди да дойдат... Деградирала европейска раса, чистите арийци... ще бъдат изчистени от еволюцията... бледи, рижо-руси, безизразни очи, идиотски погледи, емоционална задръстеност и безнадеждна депресия - това е поднесената Европа... обречена на скоротечно принизяване и гибел... това е краят на една империска доминация започната от древните гърци, през Александър и Империятана римляните до фалита на фашизма, комунизма и капиталистическите демокрации

Уууухааааа! Добро изречение! Докато стигниш до края и се забравя смисъла на началото! По принцип! Защото точно в това изречение смисъл няма! Най-малко исторически.

Ти съвсем се изказа... Ами погледни се ти през техните очи и ще с почудиш: емоционално лабилен, податлив на настроения и най-вече на гняв, държи се като изтърван, зяпа по прозорците на хорските къщи, като разговаря, вика като циганин на тържище, нерационален до самопогубване, мързелив, неук, непоследователен, нисък, тантурест, с неоформена балканска кратуна, с жълта кожа около интимните области, подстриган като арабско ефе - ето това е образът на балканеца в очите на расата, която оплю. Е, има какво и ние да пооправим, за да оцелеем добре, а? За сега онези бледите оцеляват по-добре :-)

и все гледат вотът да бъде опосредстван от система в техните ръце. Сякаш е толкова трудно вотът да е независим до последния момент, прозрачен по методика на провеждането и честен. Партийци и честност! Мента за корем.

В името на прозрачността - прозрачен избор.Всеки ще знае как е гласувал всеки.Прозрачно!Браво!

А тайната на избора?

Брюксел следи изкъсо и изборa ви за брачен партньор - да живее Брюксел !

кукла на конци,що е то -проку..поко.

"Брюксел следи изкъсо" ЗВУЧИ КАТО КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ ;-)

Само Брюксел може да въздейства за коректни избори.Същото важи и за парламентарните догодина.

Главен прокурор, демек Главен обвинител! Ако обаче е посочен от ГЕРБ, той предварително е обречен на неуспех. Защото тази партия облъчва с простащина всичко до което се докосне

юли

Вече известно време всички ние наблюдаваме появата на нов ВИД същество по нашите земи АНДРОИД. То съчетава в себе си битовете на популярния процесор на "Правец 16" от недалечното минало, БГ поп-фолк, БГ футбол и всички качества на личността, описани от А. Константинов. Приликата с една последните версии "Джели биин 4.1.3." е случайна.

Знаят го от ГЕРБ,защото те аранжираха целият театър ! Знаем го ние ,но Сега сме Беззащитни! Ще поискаме Главата на ГЕРБ на Изборите след 6 месеца ! Знаят го и в Еврокомисията , Засега само Предупреждават ГЕРБ, но след Манипулационият избор на Гл Прокурор ще Наказват България ! Разбира се Гл Прокурор ще си остане избора на ГЕРБ-масона Цацаров ! Той ще плати на ГЕРБ След изборите , като ги Пази ! Р

Ако е Цацаров новия, като начало може да ВКАРА ВСИЧКИ КОМУНОИДНИ КРАДЦИ в затвора. Докато свърши тая работа, мандата му ще мине... Че това са хиляди КРАДЦИ. След тях ще дойде време на КРАДЦИТЕ от ГЕРБ. Тях пък ще ги вкарва в пандела прокурорът, избран от КОМУНОИДИТЕ. Нали ще печелят избори! И белким по тоя начин НАЙ-НАКРАЯ ВСИЧКИ КРАДЦИ СЕ ОЗОВАТ В ЗАТВОРА! Където им е мястото!!!

Никой от предложените кандидати няма да вкарва комуняги или други политици в затвора. Ако имаха намерение да правят такива неща нямаше да ги предлагат...

Или вие, КОМУНОИДИТЕ, искате КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ да не бъдат закачани, направо да се премине към КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ???

Това ли искаш !Цялата власт в ръжете на Мутрите ! И гл.прокурор ! И съда е техен. И Полицията . Стават Недосегаеми ! Това ли искаш ?

А не може ли Чирпан да следи изкъсо избора на главен прокурор в Белгия?

Някои се смеят ама проблема е архи-сериозен. Откъде да се вземе чист неопетнен магистрат??? Тия митични животни измреха много отдавна по наште земи. Все едно да намериш снежен човек в ада?!! Проблема е сериозен, хора!!! Кво правим? Юропата чака!

каниме си от Уганда!

От вчера ми се върти и друга муха. Ние напрактика си имаме съд -честен достоен, деен и респектиращ. Тук в България. Трябва само да закрием сегашната правна система и да се обърнем към Мешерето. Така де, няма само да издържаме онзи етнос. Нека и той направи нещо за нас!

Тя Юропата чака, ясно. Но ние много обчедушно чакаме! Чак обидно. Свързано е с разбирането за свобода и със смелостта да я постигнем. Не смятам, че българският народ днес е свободен народ. Вижда се, че го яздят повече от приемливото. Без езда не може, но чак толкова, колкото в България...

изкъсо, колко да е изкъсо, като фаворитът на другаря Цветанов е кажи-речи избран

Грей обича ГЕРБ. ГЕРБ обича Цацаров. Цацаров не обича Грей. Грей глобява Цацаров. ГЕРБ плаща на Грей с народна пара.

Избора за главен прокурор е много тежък-защото се търси-НЕКОРУМПИРАН-магистрат-аз лично недоумявам кой е той?-моля помогнете ми!

Няма такъв! Жалко!

от Уганда!

И с този избор пак ще се на -а-ак,,, Ще ни се смеят в Европа

ПРАВНАТА СИСТЕМА НА БЕЛГИЯ ИМА ЛИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР? И ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ УВЪРТЕХА ДА СИ КУПЯТ ПРОКУРОР У НАС.

Изборът очевидно е предрешен и нагласен, но не е честен, нито таен. Милиционерите и комунистите от бившето минало не действат прозрачно нито днес, нито вчера.