ЕК съди България заради мултиплексите

Европейската комисия (ЕК) реши да заведе дело срещу България пред Съда на Европейския съюз заради издаването на разрешения за цифровия радиочестотен спектър - т.н. мултиплекси.

Обратно в новината

Коментари - ЕК съди България заради мултиплексите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега каво? На мултиплексите БТВ ще ДАВА по 1 милион на месец за да ги излъчва, а от Булсат ком ще ВЗЕМА Милион за да ги излъчва... !!! е за какъв пазар говорим и къде е логиката?????

Европа може и да е дърта к....ва, ама в случая са прави....то освен Цветан Василев не е имало никой друг в така наречения "конкурс", а само техни подставени фирми.....а наясно ли сте, че огромен % от медиите също са техни / чрез Ирена Кръстева и Делян Пеевски /. Примери - ТВ7,ББТ, радиата Витоша, Веселина,ФМ+,Фреш,Стар ФМ,Меджик,TheVoice....вестници,списания,огромна част от разпространителската мрежа......т.е. къде точно е конкуренцията изобщо??? Темата е много дълга и последствията са и ще са много неприятни. Аз съм ЗА и да осъдят държавата, и да обявят конкурсите за невалидни. И без друго дали по цифрова или аналогова телевизия ще ни "промиват" мозъците, е абсолютно все тая. Така или иначе го правят много успешно =) приятна вечер !

Отново разтвориха лакомите си гъзища плячкаджийте и искат да лапат паричките на българския данъкоплатец. Така е и със всички тяхни насадили се търговски вериги, където си пробутват залежалите си стоки. Защо не се включат във възстановяването на разбитата по техен сценарии икономика и държава?

Дъртата к.рва Европа няма да се откаже и от тази плячка. Защо трябва да са български мултиплексите, като могат да са чуждестранни.

Излезте бе, другарю Станишев, и обяснете на хората защо всяко ваше решение е оспорвано от ЕС и България търпи санкции заради него? Решението ви е взето седмица преди да дойде Борисов на власт.