ЕК се очаква да предложи квоти за разпределени на мигранти

ЕК се очаква да постави на изпитание днес символа на ЕС - солидарността - с предложението за въвеждане на квоти в равномерното разпределение на мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - ЕК се очаква да предложи квоти за разпределени на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън-дрън... много приказки, малко екшън. Срещу нецивилизовани племена не можеш да се бориш с цивилизовани мерки. Австралия е имала същия проблем, но го е решила. Как? Мигрант, пристигнал с лодка, или друг нелегален начин - НЕ получава статут, а бива връщан. Толкова. Сега никой дори не се опитва да тръгне натам, защото знае, че е безсмислено.

И нали не си мислите че цифрата 7020 е цифрата която е важна тя ще се умножи по 3 ако не и по 4 защото всички те ще направят в следващите 15 години по 3,4 деца и от 7хил ще стана 20-30 хил и то ако останат само тези емигранти но идват още доста. И да не забравяте само по макс 1 дете само циганите имат повече поне такава беше пропагандата през 90те

България миналата година е дала убежище на 7020 мигранти, като над 90 на сто от тях са сирийци. Избирателите на ДПС са нараснали с един град мюсолмани.

someone

интересно колко от тези хора ще се окажат кадри на идил под прикритие.

Поставянаето на въпрос за квоти за бежанци тотално измества основното: Бежанци ли са? Дори и да са, трябва ли Европа и може ли да си позволи да ги приеме? В перспетива това не е ли самоубийство за европейския модел на общество? Ако се гледа по- аналитично се открива, че дадени лобита гъделичкат тънката струна на христянска състрадателност. Лобита, защото същите не виждат например пълното отхърляне на бежански поток към Саудитска Арабия и Израел. Двете достатъчно богати, силни и развити при това в центъра на събитията. А те не само не приемат , но биха и стреляли директно по всеки нарушител на границите им. Това не е неразумна политика. И никой от САЩ или европейските хуманисти не критикуват Саудитска Арабия и Израел за този подход. Не е ли това показателено, че това е процес за заселване на Европа с ориенталци? Така в близките 100 години Европа ще е в остлабена социлана позиция с население на нискообразовани и без социални навици люде. Лондон е един малък Пакистан. Париж един малък ориент. Слепота или ?

В един сайт, няма да цитирам кой прочетох следното единствено до момента читаво изказване на лидер от европейска страна: "Пълна лудост е някой да пуска бежанци на собствената си територия, вместо да си брани границите, и след това да заявява "Аз ще ги преразпределя помежду ви"... Това е нечестно и неприлично предложение, поради което не можем да го подкрепим", заяви в петък по националното радио премиерът на Унгария Виктор Орбан.

Нищо против имигрантите, нищо против децата. Добре са дошли - място има. Но преди да влязат - да целунат кръста и да изядат една свинска пържола.

Много съм против имигрантите, особено против децата! НЕ са добре дошли, МЯСТО НЯМА (в Европа). Имат си държави - да стоят там и да се опитват да ги променят към по-добро! "Целуването на кръста" няма да промени факта, че това са мюсулмански заселници (има си специален термин на арабски), които трябва да се установят в заените на неверниците "кафири". Лъжа е, че са икономически имигранти - 90% се финансират от ислямски фондации и имат ОГРОМЕН финансов ресурс!

Корекция: заените да се чете ЗЕМИТЕ

Да ги приемат тези страни,които посяха хаоса и гибелта на стотици хиляди в тези региони,чрез ЦРУ революции и бомбардировки без резолюции на ООН и Съвета за Сигурност.Да ги приеме Франция,която бомбардира Либия,за да свали от власт законно избран президент.Да ги приеме САЩ,които отделят милиони за борба пак със законно избран президент в Сирия.Аман от евроатлантическа демагогия и цинизъм !!

Излизане веднага от криминалната организация ЕС и подвеждане под съдебна отговорност на всички "български" еврокомисари.

Ранносредновекеовните ни политици са били много.много по-дълноводни.Хан Тервел ,загърбил противоречията с Византия и се претекъл на помощ и благодарение на него арабите са отблъснати от Балканите и влизат в Европа през Гибралта.

Наглост и безобразие до пълен АБСУРД! Какви квоти, какви 5 лв? За какво говорят дебилните, продажни и зависими от САЩ еврочиновници?!? Питали ли са техните народи желаят ли имигранти, в това число потенциални джихадисти в държавите си, провели ли са РЕФЕРЕНДУМИ по въпроса?! Как така САМИ ще решават да пускат нелегални имигранти в страните си, вкл. и в България, без да вземат мнението на СУВЕРЕНА?! За кого работят тези евробоклуци? Отговорът е един - за Световните кукловоди, успели с един куршум да застрелят 2 заека - хем предизвикаха хаос в Северна Африка и Близкия изток, хем насочиха вълната имигранти към Европа, а самата Европа задължиха да ги приема! Целта е ясна - хаосът да се пренесе и в Европа! Но ЗАЩО се подчиняваме, кой може да ни принуди, нима нямаме свободна воля?!? РЕФЕРЕНДУМ за прием в България на нелегални имигранти!!!

За съжаление не сте съвсем права. Питали ли са суверена - да, питат го редовно на изборите и малоумното стадо пак си избира тези, които пълнят Европа с чалми и негри. Няма значение дали е България, Швеция, Италия - навсякъде е едно и също. Ако се появи политик с по-различно отношение към "мигрантите", то той бива моментално оплют, медийте леят тонове помия върху него, а стадото се връзва на евтиния цирк и преизбира палачите си. Примери колкото щеш - ЛьоПен във Франция, Фараж в UK, Гарет в Холандия и много други. Има и още нещо, което трябва да се отбележи: жените носят огромна част от вината. Много лесно пред жени минава лъжата за "горките сирийски дечица" - трябва само една снимка на сополиво циганче и готово! А има и доста недо...ни тетки, които се надяват че ще има черен рязан ... и за тях. Знам, че звучи брутално, но е факт. Иначе 100+ от мен!

Приемам вашите аргументи. В добавка - маса народ е с недостатъчно развито съзнание, не вижда по-далече от носа си и смята, че ако него не го засяга ПРЯКО проблема, защо да реагира?... Затова е необходимо да се разяснява от независими медии страшните демографски, социални, верски и пр. проблеми, които ще породи в Европа имигрантската вълна и че навременното и обуздаване - със затваряне на границите на ЕС, няма друг начин - е въпрос на оцеляване на Европа. От друга страна, въпросът напълно заслужава провеждане на РЕФЕРЕНДУМИ в държавите от ЕС. Там, където хората кажат "да", само там да се пускат имигранти с друга култура, религия, манталитет и пр. като тези държави, разбира се, имат пълното право да определят и какъв брой ще допуснат. Другото - с обща директива за целия ЕС, ни връща във времената на СССР.

Всички тук си изказваме мнението,че не искаме мюсюлманите да залеят България и в т.ч.Европа.Но само толкова.Не ги искаме -категорично.Но нещо трябва да се направи,да се действа за да се пресече това безумие.

Изпращане на всички "мигранти" в страните агресори:Англия и Франция.

САЩ , убиват хората по света с "демократични бомби и войни", разбиват им държавите и градовете, вземат им полезните изкопаеми , а ние в ЕС трябва да ги настаняваме в нашите села и градове и да ги отглеждаме и храним. По голяма педерастия от това здраве му кажи.

А нашите "чобани" ,чакат новите светофари за гейове в София с трепет и зачервени за....и

отдавна в ЕС съюз цари двойния стандарт. Например за западните страни не спазват изискванията на енергийните пакети, а източните са задължени да ги спазват. Затова и няма южен поток. По-вече не ме интересува ЕС.

Навсякъде в статията се говори за МИГРАНТИ, а не за БЕЖАНЦИ, както е в България.

германците са приели 47.000 имигранта ама имат население от 81 милиона. а малка българия е приела 7000 при население около 7 милиона. в проценти погледнато ние сме приели повече имигранти на глава от населението от германия. ама това защо не го смятат?!

България е приела 7000 само за миналата година, а през 2013-та? а през вече половината 2015-та? Защо никой не пита колко е точния им брой към настоящия момент? Да не излезе, че сме приели колкото половината бройка в Германия!!?

Като нищо. И ще стават все повече. Друг въпрос е как ще стане разпределянето - кой-къде? Къде ще чакат за получаване на статут-там дето са влезли или там където са ги разпределили? И кой плаща масрафа?

какво е положението на българо-турската граница?

Трагично.

След разпадането на Източният блок и разпускането на Варшавският пакт, американците помислиха, че най после е дошел звездният има час. Тяхната политика на безпричинна агресия и наглост, надхвърли всякакви граници и нямаше как да не окаже своят пагубен ефект. Разрушени бяха държави, които до вчера бяха символ на някаква стабилност и предсказуемост. Използвайки настъпилата анархия и безвластие, от бърлогите си изпълзяха сили, който желаят да върнат човечеството в средните векове. Оказа се, че смятащите се за всесилни Америка и Западна Европа, не са в състояние да се защитят ефективно. Негативните процеси продължават да набират сила. И ето го резултата на снимката. Най много пострадват най невинните-децата. И ние, от най бедната страна в Европа, трябва да им берем грижата. Никога не съм предполагал, че ще ни управлява такова некомпетентно, жалко и безволево правителство.

Поведението на ЕС ме кара, още по-рязко да намразя зависимата от Обамата, корумпирана и декадентна, Европейска общност и още по-бързо да обикна православните ценности на Русия.

особено след геиските светофари във Виена...

преди да вземат решение, евродепутатите трябва да поживеят в кварталите, където има "бежанци". да оставят децата си там да ходят на училище. После да решават. Щото така е лесно , на чуждия гръб и сто тояги са малко. Живеят си в собствен свят , а управляват друг, с който нямат съприкосновение.

Има ли по-големи малоумници от настоящите еврочиновници? Въпросът е неправилно поставен изначално. Не дали да се приемат квоти, а дали да се приемат незаконни имигранти в Европа!? Както правилно е отбелязал един по-разумен от бандата, Европа не трябва да УЗАКОНЯВА нелегалната имиграция. А с въвеждане на квоти, ще се случи точно това!

Преди да се изхождат по въпроса евро чичковците първа трябва да им се проведе едно ТРИЧАНЕ. В България има много добри специалисти по тричането. така очистени евробюрократите могат да измислят нещо СМИСЛЕНО, а не да пълнят Европа с емигранти и да предизвикат религиозна и етническа война.

ЕВРОГЕЙЦИТЕ ИСКАТ ДА РАЗСЕЛЯТ ТЕРОРИСТИ ПО ЦЯЛА ЕВРОПА :))) ..... КОЙТО СМУЧЕ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА АФРИКА - ТОЙ ДА ПРИБИРА И БЕЖАНЦИТЕ :))) ... КАТО ИМА СОЛИДАРНОСТ В ЕС , ДА ВЗЕМАТ ШВАБИ И БЕЛГИЙЦИ НИ ВЪРНАТ МЕДНИТЕ РУДНИЦИ И СОДИ ДЕВНЯ - ТА СЪС ПАРИТЕ ДА ТРЪПНЕМ ИКОНОИКАТА :))

Да ги пращат в САЩ!!!! Нали именно американците направиха от тези страни лунни пейзажи налагайки "демокрация"!!! ЕС дал "убежище на блезо един милион мюсюлмани!?!?!?? След 10 год плодейки се като мишките , сиреч геометрична прогресия ТЕ ще са вече 3 милиона!! Ще ИСКАТ джамии , изучаване на майчин език и т.н. ?!? Какво ще стане със старата баба Европа??? --Мюсюлманска КЛОАКА!!!!Европейците ще станат МАЛЦИНСТВО?!?!??

Типичната за ЕС лицемерщина - първо да разръчка държавите - Египет, Сирия, Ирак, Либия, Афганистан бяха превърнати в лунни пейзажи и криминални огнища с бомбардировки и "цветни революции", а сега вече последствията от техните набези ще се разпределят "по квотен принцип" - та точно най-бедните и губещи от присъединяването държавици да бъдат доунищожени с непосилното бреме да се грижат за пришълците! Литва, Латвия, Естония, България, Румъния, Унгария - не са участвали във военните инвазии на НАТО и ФАЩ, Великобритания и Франция в арабските страни, но сега ще трябва да поемат отчаяните хора и техните деца! Голямата политика - да се възхитиш направо! Драйфа ми се от цялото им лицемерие!