Възхитен, Юнкер ни ”вкара” в Шенген и еврозоната

Жан-Клод Юнкер отправи три силни послания по адрес на България: Готови сте за еврозоната, мястото ви е в Шенген, докладът на ЕК ще е много положителен.

Обратно в новината

Коментари - Възхитен, Юнкер ни ”вкара” в Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Юнкер отбеляза, че България и Румъния трябва да влязат в Шенген и това ще стане, защото там им е мястото." (цитат) Колко трогателно! Напомня ми за Хрушчов, който обеща "1980 г. ще "влезем" в Комунизма!" И тогава изказването му беше също така трогателно, както това сега на еврокомисаря Юнкер!

Тоя Юнкер ли е, бункер ли е, въобще не го знам, но като чувам от мои близки приятели и познати, разбрах , че е обратен и нищо чудно да се е навел на Боко ако щеш за Шенген, ако щеш за мангизи от еврофондовете и други ми ти подобни изпълнения!

Как искат да ни прилапат да вкараме еврото и да няма мърдане ,да не можем да се измъкнем,

Юнкер може и да иска да влезем в Шенген, но Холандия, Австрия са на друго мнение. Все още НИЩО не е сигурно .... за добро ли, за зло ли???

Браво на Борисов и ГЕРБ...!!!!!!!!!!!! И 400 милиона Евро за магистрала Струма... Това е Борисов в действие комунисти мръсни оит партията мафия БСП на КУРнинова - КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ, БОРИСОВ ПРАВИ И СЪЗИДАВО, ЗА ТОВА НАРОДА МУ ИМА ДОВЕРИЕ...!!!!!!

УМЕН!?!?!?

Със сигурност този е от процентите на професор Христов!

.....не се съмнявайте!!!Това е ФЕЙКНОВИНА.

80%дебили са вън от ,,възхитеният,,поглед на Юнкер....За тях остават грабежите,боя в болниците,фалиралите общини ,болници,училища и малък бизнес,вдигнатите цени на водата и дупките по асфалта....И тъй като бълват газове и финни прахови частици-нямат място в София и лотарията.....

Кажете, къде на снимката е Мадоната с големите бомби?

Защо Борисов е застанал в тази лакейска поза?

ББ да не го е черпил с прясна джянковица.Бил възхитен- правят ни четки да не мърморим какво кроят за т.н. Западни Балкани догодина по това време.

ББ добре е усвоил премъдростите на Бай Тошо-и той добре омайва Юнкер както Тато едно време омайваше Брежнев.Даже и целувките ги има!

Като гледах как се прегръщат и целуват Бобо И Юнкер-а се сетих за бай Тошо и Брежнев. И за бабата от Правец дето казала: Тодоре, много се целуваш. Мен който ме целува той ме и .....

... а защо да не помислим за присъединяване на европейската част на руссия към еврозоната! Така ще доближим сибир, нафтата, газта ... и Путин!!

На следващите избори съм за първата антиевропейска партия. Тия от ЕС си отгледаха преторианска гвардия от нашите мутри. Не Брекзит ми пълен провал на европейската идея, колкото и да е добра.

ДА СЕ ОЧИСТИМ СКОРО ОТ ВОНЯЩАТА КОМУНОИДНА СГАН В БЪЛГАРИЯ. ОКАЗА СЕ ЧЕ СМЕ НАЙ-ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВА ОТ СОЦИАЛИЗМА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И КОТИЛОТО НА ТЪРТИИТЕ НА КОМУНИЗМА КОЕТО ОМЪРСИ РАЗВИТИТЕ СТРАНИ НА ЕВРОПА СТАНА ОЩЕ ТЪРТИЕВО И КРАДЛИВО ОТ БАЩИТЕ СИ.

Визираш днешната посткомунистическа власт у нас, нали?! Начело с ББ, ЦЦ, ЦеЦа, ЛиПа и др. бивши служители на КДС, днес депутати и министри от ГЕРБ!

Години наред, в редките случаи, когато някой споменеше дори и само за съмнения за корупция и задкулисни и тъмни зависимости на лица по високите етажи на властта и службите дори и в най-големите сържави веднаха неизбежно провокираше цяла армия от клакъори и по принцип всички по инерция веднага се нахвърляха над самотника с унищожителния аргумент за ЛУДИ КОНСПИРАЦИОННИ ТЕОРИИ! Тоест, не само автоматично се отхвърляше дори и всяка мисъл за евентуална корупция или зависимости, вкл. шантаж и пр., но и веднага "грешника" се оплюва и осмива като откачен! Но забележете - ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ НА ВСИЧКИ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЕЛЕНИЕ КАК ЛИЦА ВЪВ ВЛАСТТА И СЛЪЖБИТЕ РЕДОВНО НИ (не толкова СЕ, ма НИ, тоест НАС , ГРАЖДАНИТЕ НИ) ПРОВАЛЯТ И ... "НЯМА ОБЯСНЕНИЕ" ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ, ДРУГИ ОСВЕН ЧЕ ЕДНО СА ИСКАЛИ, НО НЯКАК СИ ДРУГО СЕ Е ПОЛУЧИЛО! И редовно същите тези по най-високите етажи на властта уж са най-умните, най-подготвените, най-добронамерените, йай-големите патриоти и най-почтените и най-пригодните да зашитават и представляват инртересите ни... ДОКАТО ... НЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ПАК СА СЕ ЗАСРАЛИ! И тогава започват някакви тъпи и нефлни приказки, някакви прости обяснения, които НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО СЪЩЩИТЕ ТЕЗИ СА НИ ГОВОРИЛИ И УБЕЖДАВАЛИ КОГАТО СА ТЪРСИЛИ ПОДКРЕПАТА НА ХОРАТА ЗА ДА ЗАЕМАТ ПОСТОВЕТЕ СИ! И след това - филмът се повтаря отново и отново, с нови хора. Но разликата е, че МЕЖДУВРЕМЕННО СМЕТКИТЕ ВИНАГИ ГИ ПЛАЩАТ ХОРАТА И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ТЕЗИ ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ КАТО ПРАВИЛО СУХИ, но КОГАТО НЯКОЙ ОПИТА ДА РЕАГИРА НА МОМЕНТА, КОГАТО НАЙ-МНОГО ИМА СМИСЪЛ И ЗНАЧЕНИЕ, ЦЯЛАТА ДЕЖУРНА ОРДА ВЕДНАГА ЗАПОЧВА ДА МУ СЕ ПРИСМИВА И ИРОНИЗИРА ЧЕ Е ЛУД И ПРИВЪРЖЕНИК НА Т.Н. "КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ?! Е, сега вече, вкл. и с информацията и фактите и на Панама пейпърс и много други ВЕЧЕ СТАВА ПРЕДЕЛНО ЯСНО КОЛКО ОГРОМНА Е КОРУПЦИЯТА И ИЗМАМИТЕ ПРИ ТЕЗИ И ПРИ НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ В ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪР

Когато преди време обяснявах, че Путин и руските служби и олигарси СА "КРЪСТИЛИ" някои от основните фигури в ЕС и Щатите (вкл. лица на не ниски места в някои западни служби), ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КРЪСТЕНИТЕ Е ТОЧНО ЮНКЕР! А най-интересното, е това, че И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА, тоест на Путин - КРЪЩАВАНЕТО НА ТОЗИ СТАНА ЧРЕЗ ... "НАШИ" ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ! Пояснение: "Кръщавам" - подкупвам, шантажирам, вербувам, анфажирам с компромат,...ЕДНО ОТ РЕДОВНИТЕ ЛЮБИМИ ЗАНИМАНИЯ НА ДС И КГБ, КЪДЕТО СА СПЕЦИАЛИЗИРАЛИ, КОГАТО НЕ КРАДЯТ, МАМЯТ, РЕПРЕСИРАТ И УБИВАТ!

Малейййй, Верно ли, ве? Тц-тц-тц

Като чета оценките на Юнкер за България, започвам да вярвам, че Нинова е права. Май наистина има паралелна България.

сега като ни вкарат в зоната ще ни стане едно Бедно Бедно и леко глаадно..... цените ще станат в евро а заплатите в купейки...

Ако перефразираме мъдрите думи на вожда Борисов : "ние ги хващаме, а те ги пускат", то думите на Юнкер трябва да звучат така : аз ги вкарвам, а те ги изкарват.

да ни вкарат в беля, пардон-в еврозоната...Е, това вече действително ще е краят на България...

Като ги глидам двамата само се чудя кой от тях е по пиян!

А бе,Юнкер като толкова ни хвалиш защо във всички проучвания държим последните места,защо големите държави в ЕС не ни искат нито в Шенген нито в еврозоната,защо младите бягат от тази прекрасна държава,защо,защо,защо или ни бъркаш с някоя друга държава толкова години.

Възхитен, Юнкер ни го вкара.....

на всички, или само на ....

Браво иде новото зануляване пак ще махаме нули и ще сменяме курса на еврото например 8лв. за 1 евро и нашия резерв който крепи борда ще го усвои ЕС нали Великобритания не ще да си плати сметките по развода, та бедна България ще и ги плаща. БРАВО ТИКВЕНИКО БРАВО АМА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СИ МНОГО ЛЕСЕН МНОГО МНОГО ЛЕСЕН.

loyola

Човека взе парите и каза "ще видим".

Едно време в гр. Станке Димитров имаше един полуидиот/да не кажа идиот/,който с количка караше от гарата кутийте с филми до кината и го наричаха Ванчо Кофтора,или ПУПИ.Като го срещнат по улицата и му кажат:"Пупи, ПРЪЦ-пръц" и той започва да изпуска газове в продължение на 5 минути. Та тази снимка ми напомни за него!!!!

Голям кеф за мутрата да се прегръща със западните си господари и да го потупват по рамото, КАТО ВЯРНО КУЧЕ. Нооо, кучето, колкото и вярно да е , ВИНАГИ СИ ОСТАВА КУЧЕ! И никога не може да стане равно на господарите си! Това е простата истина, но не е за прости хора! След като България продължава да е на последно място в ЕС по всички "лоши" показатели, значи ефекта от управлението на мутрите , се свежда само до едно потупване по рамото от господарите им! А дебилите (по-вече от 80%, щото кой друг ще си избира мутри и охранители) , гласуват ли, гласуват..

Колебая се по един въпрос: Дали Боко по стар мутренски обичай му отчита на тоя стар финансов гешефтар процент от кражбите по европрограмите, или го залъгва само с тия захаросани измишльотини за лоялност, стабилност, ръст на инвестиции, реформи, на които тука и децата не му се връзват.

... ще цитирам Бай Стоян от по-долу: "Като чета всичко това, просто недоумявам защо младите бягат от тази прекрасна страна, на която се възхищава самия шеф на ЕК." ... МОЛЯ БОКО ДА ОТГОВОРИ НА ТОЗИ ГОРЕЩ ВЪПРОС ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Защото след 45 години социализъм и 10 години бандитски преход, лaйната от ДС, КГБ, БСП/БКП e необходимо време да се възстанови държавата. Младите бягат защото не понасят разни говнари от гореспоменатите да им определят живота.

Ясно се вижда, как когато Юнкер застава, зад България, казвайки ДНК то на България е Европа (факт на 100%), Русия ни атакува, чрез Местан а Турция, чрез тумба пришълци 500 на брой в късна доба. Добре, че техниката вече е изправна и са ги задържали. Като цяло света се разделя на две. САЩ -Китай срещу останалият свят. Е. С. ще е жертвата в случая, защото Р.Ф. си има мощна армия а ние, Европа си имаме Стоичков. Егоизма на богатите в Е. С. , ако не бъде преодолян, ще потопи целият континент. Защото Каталуния и други, като нея не се делят от бедност а от егоизъм.

Извини ме, че те цитирам, но:"Добре, че техниката вече е изправна и са ги задържали." Ти на 54-та механизирана сухопътна бригада на турската жандармерия, така ли й викаш? Или си зобаш ей тъй по навик? Като сущий евродебил!

Явно и в Европата дебилите са доста...

Юнкер май се е объркал нещо по скоро е бил възхитен колко беден е Българина и как оцелява с 200-300 евро на месец.

Дъртия пергишин е изперкал окончателно,щом е сложил в рамка драсканиците на Бойко!

Знаем го кой е "Дъртия пергишин". Достатъчно кадърен, за да се издигне на един от 10-те най-важни поста в човешката йерархия. А ти кой си? Да не би да си случайно някой панелен борсук? Световно неизвестен мизерник, драскащ анонимни глупости по форуми? И зле платен в рубли? Поне за парцуца и тършия стигат ли?

... не Гадняр, а тъп Гадняр ... а бе копеле неуко, Юнкер и всички прехвалени лайна на деня ги поставят на МАРИОНЕТНИТЕ им постове ИЛЮМИНАТИТЕ ... каква човешка йерархия, какви пер лева ... това е измета на света, каймака на помията, която се опитва да въдворява лицемерието на капитализма в ролята на "прекразната" гейокрация, от което на такива малоумници като теб им блести прекалено силно на очичките за да видят каква смрад всъщност има под полата на "Демократична" Европа!!!!!!!!!!!!

Ха сега да я видим БСП с лъжливите си апокалиптични новини! Тя е основният препъни камък за развитието на България като европейска държава. БСП иска България да бъде евразийска, подчинена на мечката скапана държавица.

Хубаво нещо са успоредните на Екватора магистрали, но да не забравяме, че са нужни такива и успоредно на Гринуич.

А стига с тия фалшиви новини! Нали уж щяха ГЕРБерастите да се борят с тях, а ги създават ежеминутно! От три години слушам как все ни хвалят и аха да влезем в Шенген и....после все някой "лош чичко" недоразбрал и не ни приели!!! Писна ми вече от хвалипръцковщината на тиквоний!

Дай Боже, но да не стане така, че ни го е вкарал отзад!

Откровение 18 "1 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. 2 Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица; 3 защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. 4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; 5 защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди. 6 Въздайте й, както и тя е въздала, да! платете й двойно според делата й; с чашата, с която е черпила, почерпете я двойно." 2 Коринтяни 6 "14 Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината? 15 и какво съгласие има Христос с Велиала? или какво съучастие има вярващия с невярващия? 16 и какво споразумение има Божият храм с идолите? Защото ние сме храм на живия Бог, както рече Бог: "Ще се заселя между тях и между тях ще ходя; и ще им бъда Бог, и те ще Ми бъдат люде". 17 Затова - "Излезте изсред тях и отделете се", казва Господ, "И не се допирайте до нечисто"; и "Аз ще ви приема, 18 И ще ви бъда Отец, И вие ще Ми бъдете синове и дъщери", казва всемогъщият Господ. "

Амин, амин!

Ашколсун...

Благодаря, Гого, че пишеш тука. Голема опора и утеха ми е да намерим думи като твоите, божии слова. Докато мърдаме неколко верващи, страната нема се погуби, Верата крепи. Верата и Бога вършът чудеса. За куманягите атеисти, нема нищо свето. Затова страната е на тфа дередже. Срам! куманягите съсипаха народеца първо като вера, после и като морал и ценности. Нема по-лоша от тая съсипия.

"""""Възхитен, Юнкер ни вкара"""".Ох ,много ме успокои, че в изказването пропуснато местоимението "ГО" пред глагола ,защото тогава щях много да се разтревожа.В шенген може да бъдем приети ,въпреки ,че като гледам какво ни е дереджето по охрана на границата с Турция ,силно се съмнявам, но ако влезнем в еврозоната , това вече за 95% ще стане страшно .Нещо държави като Швеция ,Дания ,Чехия Полша,Унгария Хърватска,Румъния не горят от особенно желание да влезнат в така лелеяната от българските правителства зона.

И като влезем в еврозоната и въведем еврото, съвсем ще ни лъснат голите зад..ци. И какво ще кажат управляващите за нашите големи заплати и охолен начин на живот?!?!?!

Бил съм в такава държава когато сменяха с евро цените скочиха30% тяхната валута се обезцени с толкова голям кефффф обедняха с още колко ....????

abasador

ако, на господин Юнкер... Жан-Клод не му се спре уискито, ще докаже, че Дарвин се е объркал с теорията за произхода, тъй като не е имал нужните географски ориентири ... да дойде у нас в България. В реципрочност от изпитото количеството, господин Юнкер и не само той, щяха да докажат, че в теорията на Дарвин има сериозни пукнатини, че всъщност, човечвството е възникнало не ето така или просто от маймуните, а от ... българските тикви. Айде, лек ден.

Toя шеф го гледай в тубата на какво прасе с водка се е направил при посрещане на гостите в Рига, с Орбан за малко да се сбият :)))

наистина ли ?

европа се държи с нас като тенеижери незрели и глупави , между другото са прави и нарочно не ни вкарват в зоната и шенген . шемета тръмп ги одряза и тез се чудят как да си вдигнат финансовия капацитет, без съмнение защо ни искат ..........

"тенеижери", "одряза", "тез" За главна буква не е и чувал....

НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАТЕ