ЕК започна наказателна процедура срещу Унгария

ЕК откри срещу Унгария наказателна процедура заради закона за дейността на неправителствените организации и даде месец да поправи закона за висшето образование.

Обратно в новината

Коментари - ЕК започна наказателна процедура срещу Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИКТАТА И ПРИНУДАТА СА ЕВРО "ЦЕННОСТИТЕ" НА ЗАПАДНАЛИТЕ!!!

Ами не искат евреюгите да им се пречи на НПО-тата, с които си прокарват сатанинските планове, съсипват и овладяват държавите по света. Това е ясно. Да видим само дали ще устиска Орбан...

200 000 долара е получил близкият до кръга Капитал Асен Асенов и неговото Списание Едно. Сумата от 195 255 лв. е с реципиент асоциация Прозрачност без граници, за да обяснява как няма никаква прозрачност в българския политически живот.Фондация на първата съпруга на Иво Инджев (Регина) - Работилница за граждански инициативи, е ощастливена със 178 000 лв. Не е известно как са били похарчени парите. Институтът за развитие на публичната среда на протестърката Антоанета Цонева е взел 194 000 за инициатива за честни и свободни избори. Сайтът Офнюз е мотивиран да прави разследваща журналистика със 102 800 лв.Никому неизвестното сдружение Булгарион се е уредило със 116 000 лв. за журналистически разследвания за парламентарните избори през 2013 г.,Български институт за правни инициативи получава 142 360 лв., за да мери индекса на реформа в българската прокуратура.Програма Достъп до информация на Александър Кашъмов отнася 194 710 лв. като отговор на нарасналите изисквания към прозрачност в обществения живот.Кантус фирмус АД, която е собственик на Джаз ФМ, получава 450 000 лв.В началото на 2014 г. Америка за България е дала 448 000 лв. на Института за изследване на близкото минало на Ивайло Знеполски, Ленко Ленков и Дими Паница. Интересен е фактът, че в екипа на тази НПО фигурира и Теодор Захов, един от издателите на Капитал и Дневник.Държавната БНТ е взела 65 000 лв. също за журналистически разследвания. В списъка на Америка за България фигурира и bTV Медиа Груп.

ЕС още ли не вдяват, че именно Сорос злоупотребява с академичната свобода и нека унгарците разкрият подробностти как употребява тази свобода!Има много евродепутати които са били финансирани от "Отворено общество" по линия на образованието си ,излезе списък така че те вероятно ще пречат ,но по добре да се вгледат в детайлите на тази дейност и конкретно в този унивирситет!

Новият закон задължава НПО-тата, които получават повече от половината от финансите, с които оперират, от чуждестранни правителства или от междуправителствени организации, като например ЕС, да декларират тази финансова помощ пред израелските власти.

Израел също не оправдава действията на Сорос,защото пречи и на израелскта държава!Докато в началото бяха против унгарците,на следващия ден се коригираха в тяхна подкрепа!

И какво точно са нарушили,изобщо не е това които са им написали?Кой може да гарантира че дарителите не са примерно някакви радикали или други които перат пари.Тези които даряват или спонсорират проекти поставят съответните условия ,и тъй като се злоупотребява със свободата и демокрацията ,изобщо демокрацията стана ностна кърпичка и външните донори го обърнаха на свободия и лични цели,а не точно за права на човека!Точно Сорос чрез НПО-та цели дестабилизация с платени протести от млади хора и циркажилък,нищо друго!

И срещу България се водят четири наказателни процедури от Брюксел. Но най-голямата наказателна процедура за българите е премиерът Борисов

на мен ми харесват правилата приети за НПО организациите от унгарците. Няма какво да се лъжем, че зад тези организации много често стоят чужди правителства и са проводник на техни интереси. Колкото до Сорос той едва ли не е придобил образ на сатаната, толкова много го набеждават за всичко, мойте впечатления са, че левите партии го ползват като изкупителна жертва за да отколняват вниманието на избирателите от проблемите които са забъркали.

,,миришат на пръст,, а се мешат къде не им е работа перчене

кой е по по най мерене на мускули а на акъл

на някои хора уж големи хора си остават малки без мозък

Крайно време е на НПО-тата да се сложи режим и правила, защото без никой да ги е избирал се мешат в обществения живот и с това прахосват наши пари. Това са еколози и много други.

Че как противоречат на Европейските правила... Дори в България,в съответствие с евродирективите, прилагаме мерки срещу изпирането на пари и финансирането на тероризма;)

Усещате ли как бавно , но много внимателно Унгария си променя законите за да приключи с ЕС :)

Унгария няма да приключи с ЕС,дошло е време ЕС да се събуди от дрямката и това може да стане само с помощта на Източна Европа ,която е била е знае какво е спазване на правила ,минала е през през комунистическия режим,като не казвам че демокрацията е лоша,напротив нужна е ,както и совободата,но без никакви регулации,особено за НПО и финансирани от борсови спекуланти и е пределно видно какво правят,трябва да се замисли докъде!

Така е! Бесните десни обвиняваха Живков, че искал да станем 16 та република, ама не станахме. За сметка на това сега сме 27ма република. Загубихме суверинитет. Вече не сме независима държава, а васал!

ЕС не желае прозрачност! Предпочитат мътните води и в тях да ловят риби, като нас.

Еврогейците от Брюксел са днешните робовладелци. А унгарците, българите, въобще народите на Източна Европа са днешните роби. Доказателство за това са двойните стандарти спрямо нас, включително токсичните храни, които ни продават. Ако робите решат да се възпротивят на господарите си, следват наказания. Пожелавам на Унгария да покаже твърдост, та и ние да я последваме.

Това, което е разрешено на Боговете, не е разрешено на простосмъртните!

Много ми е интересно Европейският съд какво ще се произнесе: 1. Събиранията не са забранени а само се иска да се документира финансирането им, ами те може и да са терористични организации!!!?! 2. НПО не е съкращение на личен живот а на някаквва дейност, която подлежи на лицензиране и документиране?

Какво му е на закона, много си е добър даже, да се знае кой плаща за музиката, значи ЕС искат скрити покрити работи, ясно е Що за демократи и хора са тези в Брюксел.

Дано вече и слепите да са прогледнали за кого работят водачите на ЕС и що за пасмина е събрана в ЕК. Всеки закон в защита на националните интереси се разглежда като... "антиевропейски". Навряхме се в този ЕС все едно на кучето в ... ! Подхвърлят някакви пари - чрез еврофондовете - на корумпирани правителства и олигарси (като у нас), а там, където има национално отговорни лидери като в Унгария, ще се опитат да им извият ръцете. Запомнете, братя българи, не случайно соросовата клика иска да обучава белите европейски деца. В соросовите университети се прокарва рафинирана антинационална пропаганда, там в главите на младите се вкарват псевдоценности, наречени "евроатлантически", там децата ни се ОТРОДЯВАТ!!

ЕК е корумпирана банда събрана от евреите за подсигуряване на престъпленията им срещу човечеството на територията на Европа.Ако не си техен слуга нямаш никакъв шанс да попаднеш в тази банда криминални престъпници.

Тоест, Брюксел е съгласен в Белгия и Германия да се напълни със саудитски, руски, китайски и нигерийски НПО-та? Тези верно са дебили! Унгарският закон не дели НПО-тата на руски и американски. Унгария иска ВСИЧКИТЕ да са с ясен произход на финансиране!

браво на унгарците, на Сорос и соросоидите трябва да се даде добър урок, този е крайно време да бъде узаптен

Крайно време е унгарците да се въоръжат с по една крива краставица,, да хванат европейците докато си пасат щастливите кокошки и да им масажират гърбиците.

ЕС до толкова е пропит от чужди НПО-та, че вече единствено и само техните интереси защитават на всички нива в ЕС ....

Най-много жидмасоните на ШороШ да получат още един як ритник от унгарците...!!! Дааа...!!! А в "територията" кога?... А?...

време е и за маджарите да последват наглосаксонците, а след тях и чехите и те така...саво нащта тиква ще ни задръства с мангали и ще пълзи пред яловото бабе.

СОРОСКИЯ ВОЙ тепърва предстои. Това е нищо