”Политико”: Захариева и Павлова спрягани за еврокомисар

Новият български еврокомисар може би ще бъде посочен едва в началото на следващата година, съобщава европейското издание на сайта "Политико".

Обратно в новината

Коментари - ”Политико”: Захариева и Павлова спрягани за еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДНА РАБОТА е това, ЗАЩО ЕС иска ЖЕНИ за еврокомисари? СТРАХУВА ли се от мъже с психика и устои и ТВЪРДО "НЕ" ? ??

Като ще е еврокомисар без портофейл със същия успех работата може да свърши и Митьо пищова.

да вземе да се скрие от погледите на хората, че освен с главоломното си всеотдайно и себе отричащо послушание на "вожда" друго не знае! Цялата й политическа кариера се крепи на това което е между бричовета на краката й, но за разликато от другите жени тази не иска кеф или пари а власт и то не кеаква да е , а власт по върховете на държавата и европата, пък другото, кой и как е без значение!!!

Доста ще трябва да учи Боко граматика за да почне да спяга, ама еврокомисар няма да види. Най-добре да почне да спряга "изпързаляха ме".

Уместна забележка! Тя на граматиката мамата й е разплакана. Едно време даскалите ни учеха да спрягаме глаголи, а сега политиците в хор с изучените журналя спрягат собствени съществителни. Една от първите "спрегачки" беше и Валерия Велева.

НО НЕ ОТ КРЪГА НА ПОЛИТ-СВИНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези двете не стават.Ако ги предложи боса им Борисов ще се повтори случката с Румяна Желева ,дето в Европарламента обяснявяше какъв автосервиз имал мъжа и канеше на гости евродепутати за да се убедят какво семейство има. Пълна простотия до безумие.

Ще издигна Велислава Дърева

Брюксел да не го е закъсал я със санирането , я с магистралите?

Не с това, с ВОДЕЩИТЕ ПРОЕКТАНТИ.....

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиРОДИНАТА!

На стадиона и бум бум бум - комунист да не остане

Тези двете не стават, но може да предложат Цецка по ресор партийно пеене

Павлова - да. Захариева- не.

На килограм живо тегло, Павлова бие всички откакто Фидоската се скри

И двете каки свраки не стават , а Пръмова хептем.Новото правителство трябва да посочи еврокомисаря.Другото е несиреозно ,незаконо,отмъщение на Борисов и неуважение към българите.

Че кога е имало уважение към българите

ГЕРБ се разформирова , така ли да го разбираме и ''заслужилите'' получават за награда своите луксозни убежища.

Твърди се, че Захариева е завършила "право" чрез някакво дистанционно/кореспондентско обучение. Колкото на Цецо специализацията в УНСС...

И после цяла европа ще ни псува на еврокомисар: "Да им бип-бип-бип еврокомисаря, да им бип-бип-бип, в бип-бип-бип, да им бип-бип-бип ..."

Ами то поредните шматки надупени няма ч да изостават от кристалинка и да не се тикат пак там дето ще си развяват задника и ще получават мангизи, Еврокомисарите ТРЯБВА да са избирани пряко от хората а не назначавани по ''заслуги''

Сталинка беше анти-ерекция, чудя се дали тя или мама Цецка требва да плати повече за да я излупам

Мечтая за Катето само по очилца и евродоклад под мишница !

Лилето да свали 30 кг ама само от тумбака и гъзерите, а да си запази цомбите, тогава ще почна да си мечтая за кандидат-комисарски евро сФирки

Това означава Бащицата да спре да я харесва, такава каквато е..истинска,натурална и пухкава.

Самата Тиква не иска ли да огрее ЕК?! Или не му е време, още не е завършил всичките им поръчки на местна почва

Очаквах да им забранят да напускат пределите на държавата, те ги гласят за комисари. Явно бегане му е майката.

Малей, дебелото Лиле като стане еврокомисар какви цени ше им нацепи на винетките - дупе да им е яко!

Не стават и двете! И защо пак тези мафиотки?! Няма ли по-умни и кадърни хора? Е затова бойко го изритаха хората!

Тази Захариева е много секси! Жалко че в ЕК са само педерунгели, и няма кой да се възползва от нея! Най-много някоя лесбиика, ама не съм в час с наклонностите и!

ама може! Сигурно е много секси бухал!?

Фири

Кариерата на Захариева е почнала в лапите на боко има снимки от двете камери!

Фири

Лилето мое държи минимум 4-5 часа на много як секс но бих предпочел 5 минути с другата кака:)

5 минути? Еее страшен любовник си!

От предполагаемите за Еврокомисари нито една не ми е приятна и мисля че имитират умения и знания ! Не трябва да се бърза нека референдум да реши кой е достоен за тази длъжност ! Стига с политически и роднински назначения ! То винаги назначават боклука на България и ние обикновените Българи страдаме след това , пък защо от ГЕРБ , нали си дадоха оставката , два не пълни мандата ги гледаме как се лигавят с нас и ние сме в застой !

Даниел Митов

от трън та на глог, от глог на смок

В последните години всеки правосъден министър, който не е правил реформи и е слушкал управляващите е въднаграден с висок пост - виж Марга Попова, другата след нея русичката Диана някаква и много други послушковци. Христо Иванов, който наричаше нещата с истинските им имена и се бореше нещо да се случи беше смазан от държавната машина. Що се отнася до Павлова, то такъв експерт е необходим тук в страната, за да се правят поправк на новопостроените магистрали, а не в Брюксел

А тази Захариева кога го е започнала това висше уж е набор 75 пък почнала работа 2001г. и работила само две годинки като адвокат. А не трябват ли 5 години работа стаж първо. Май кариерата и се гради от 2006г. благодарение на ГЕРБ.

Тия мадами са дялани камъни и стават за всичко - от магистрални труженички, до посланици.

Тези бандити ГЕРБ трябва да ги изритаме час по-скоро!

Пратете нахалното Лили, че съвсем да се изложим пред света. Апропо, имам съмнения, че владее друг език освен българския ...

владее и френски устно, но ББ е по на ясно щом му е фаворитка.

всичките ти предложения са карикатурни! До кога бе боце?!?

И за Плевнелиев е предвиден пост в ЕС ,....жалко за Кунева , за нея местата са заети вече , от по-МЛАДИ.

Пак на Боко фаворитките!!! Съветваме ЕК да добре да се запознае с миналото и настоящето на кандидатките, а не със закъснение да им измъква досиетата и да злепоставя България!

Амчи лилиту не знае ни един език ,къв еврокомисар,бре ? Па она секи момент ша почва да трупа стаж у некоя пандела , като обитател

Какво положително нещо да очакваме от ЕС, щом и него го налазиха калинките на ББ? Най-заслужилите са чавдарчето-пионерче-комсомолче-герберастче Павлова и "баш реформаторката" на прогнилата ни и корумпирана до костния си мозък съдебна система? Ако е такава практиката и в другите страни, да се издигат за еврокомисари провалили се политици, спукана ни е работата! Господи, пази България и ЕС от подобни насекоми!

Те в коя област са компетентни, че не се сещам?

Кадри на провинциалните ВУЗ ???????????????

Няма да пропадне номенклатурата на посолството ! Слушали са, ще растат. Но какво общо има това с България ?

Борисов защо не е номиниран бре смотаняци, сам ли да се предложи?Ами той си разменя сърчица с Шефа Юнкер бре , имат топла връзка !Даа , изоставихте го сам , ....в Банкя ......ще си вие , като куче!

Аз

Щото кандидатурата се определя от ЕС, не от България. И защото в ЕС са виждали Борисов. Там не им харесват туземци, дето хъркат и пърдят по заседанията, докато мърдат пръсти и си проветряват смрадливите копита, качени върху облегалката на предната седалка.

от историята на ес става все по-ясно,че това е проект по подобие на Зоологически Парк,чиято цел е унищожаване на слаби държави като нашата !

Щом най-мътната утайка се кандидатира за еврокомисар, представям си що за тиня е в Еврогейския Съюз.... Май дните му са преброени!

Като им гледам регионалните дипломи на тия двете, стават да ръководят ТКЗС, нищо повече. Да вземат пример от БСП, иска се смелост да издигнеш човек, необвързан с партията. Може да не иска да краде с тях, а може и да ги спира в това начинание. Толкова млади българи учат и завършват престижни университети, да намерят един достоен, да не е роднина, да не е от котилото, и да го предложат, ще си дигнат рейтинга. Рецептата е проверена, ама на кой му стиска да развали масрафа.

ДА, БЛОНДИКАТА Е МАЛКО ПО-ХИТРА ОТ ОБИКНОВЕНОТО-НАТОЧИЛА Е ЗЪБИ ЗА ЕВРОКОМИСАРСКА ЗАПЛАТА!

По-добре да изпратят още една блондинка, за да измият в Европа представата, че в БГ живеят само цигани. А то Лилето прилича на мургавелка..

Пре ди номинацията трябва като основно изискне да се постави владеенето на западни езици, а не като ББ да си пише листчетата и да си ги чете доката играе мачле. А образованието на маман Лили е повече от съмнително - свободен университет Варна.

Свободен от знания.

И двете са смотли. На тези министърки само един човек им тегли конците и това е ББ.

Аз

Боко им тегли конците толкова, кокото и дървеното кръстче дърпа конците на пъпета. Ама кой държи кръстчето в ръката си, дори и самото дърво хабер си няма.

няма ли да ниминираш и тетка Цачева?

Голям резил! Голям! Аман от Герберски калинки.

Нали трябва да се спасяват от Бг-СЪД ?