Германско разследване на корупция замеси и Барозу

Разследване на германското правосъдие на сигнали за подкупи, които били платени за договори в чужбина, включително за продажба на подводници на Португалия, доведе до отстраняването от длъжност на португалски почетен консул, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германско разследване на корупция замеси и Барозу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западноевропейците отдавна са вдигнали ръце от България защото там е оплетена със желязна верига политиката, бизнеса и организирана престъпност, че са разбрали-няма справяне с България. За справянето единствено думата има народът на България, с отнемане политическата власт ( в НС)от старите партии, с недопускането им повече във властта(НС). Но за това се иска вътрешно узряване на българите- те не само да разбират, че са жестоко ограбени през прехода, но и да разбират от кого са ограбени-сиреч ,да видят истинските си душмани и за намерят пътища за поправяне на грешката със опознаване и прилагане европейски опит. За това по въпроса за коритата на Саркози германците мълчат. Впрочем закупил ги е елитът на България, а не Саркози- той си гледа държавния интерес само- да продаде коритата си!ideyazabulgaria.org

ЧЕТА И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ. "Две подводници У-214 за 770 милиона евро" !!!. Съпоставям цената на тези две нови подводници с цената от 800 милиона евро която България плати на Франция за двете бракувани корита които се оказа, че не са в състояние да напуснат пристанището и се питам : " КОЙ ПОДПИСА СДЕЛКАТА, КОЙ ВЗЕ КОМИСИОННИТЕ И НЕ Е ЛИ ЗАМЕСЕН В ТАЗИ АФЕРА И САМИЯ САРКОЗИ ??!!! Тези наши управляващи ни възприемат като абуригени. НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪД БОЙКОВИЯ ЦАР, ЧИЕТО ПРАВИТЕЛСТВО РАЗПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ , НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА КОИТО НИ СЪДИРАТ ПО ДЕСЕТ КОЖИ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ ТЯХ УСЛУГИ ??!!!

Каква стана тя- нашето ШМЕНТИ се хвали,че получил поздравления за борбата с корупцията от ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ/ разбирай БАРОЗУ/ Преди ни наказаха за бездействие на съдебната система, това лято ще ни накажат за въздействие върху съдебната система. Итака без край ще бъдем наказвани.

ZA MENE E "NORMALNO" POLITITSITE DA SE PODKUPVAT. NISHTO NOVO . TIA KOITO GI HVASHTAT SA SAMO "VARHAT NA EDIN AISBERG" za sazhalenie......

я бържи Цецу и Боку да ги упраят....хи хи Барозуту сам Боку шъ гу упраи той знай ..той можи...

ас ,на мени ми претлагаха идна потводница от 19шшг.пруизвоцву ...и била фаф англя,ливерпоол кунструирана.....конструкторити и били леннон-мц цатртнеъ....барозу вика чи била супир ,аку сам га фземила-убачи вика барозу дали можим да га миним сделката бис данак опщ дохот....??!! и там ги има тес бгчалами,беее,значиии..!!вика ,саму да и ударити идна боя чи старата са е...разсахнала вечи...вика фаф ялту... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.