Брюксел потвърди за одит на фондовете

Европейската комисия потвърди, че е започнала одит в България за разследване на евентуални нарушения в използването на европейските фондове.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел потвърди за одит на фондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наредби и процедури. Свързани със вишите държавни служители,който са много компетентни и в никакав случай не корунпирани. Ха-ха ха

Да се настъпва яко корупцията в България. ЕС трябва директно да натиска и да се бори с корупцията в България. За мен това не е намеса във вътрешните работи, я обратното помощ за вътрешна стабилизация на страната. Не може да крадат зловещо и безнаказано еврофондове. Няма да има спокойствие и мир в БГ докато кралите 20 години не влязат в затвора. ИСТИНСКИЯТ ПРЕХОД в България започва сега. Той е преход от псевдодемокрацията и корупционния див начален капитализъм към една далеч по-нормална демокрация. За този преход трябват нови партии, нови лица и може би малко здрава ръка. Не искаме олигарсите защото точно те ни държат в тази мизерия. Те само в мизерията могат да управляват. Стига си спал българино. Стани ,че се огледай. Пълно е с крадци. За обикновените хора все не стига.

Ще дойдат да проверявата, разбира се. Има ли друга глупава държава, която сама крещи колко много нарушения има по фондовете. Четете различни гледни точки и сами си правете изводите.

досега не е открила, ама отсега нататък кво има да видиииии ...леле мале, ум ще и зайде...

Не сме нито по-лоши,нито по-корумпирани от другите държави..Но все ние сме на мушката.Май сме удобни за плашилото на Европа- нямаме лоби,нямаме и свестни политици да защитят националния интерес..

Нека първо Брюксел да отговори за колко пари Юниън Миниер дьо Катанга от Белгия купи МДК Пирдоп и какво общо има Брюксел с това. Продавачите от българска страна бяха Иван Костов и Александър Божков. Вярно ли е, че българската електролитна мед, злато, сребро и платина сега пътуват към Белгия и осигуряват на белгийците хубав живот? За наша сметка! Като ще търсим гешефти, хайде да караме поред!

Тинтири минтири ще ми открият цървула вмирисан

милиарди..такава мизеря из нашите села - какви изкупни цени ..и какви в магазините?!