Коментари - Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция

Приемането на конвенцията ще стане с клалифицирано мнозинство, което предвижда подкрепата на поне 15 от 27 страни (55 на сто), които представляват поне 65 на сто от населението в ЕС

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

Бананче отпред , бананче и отзад - Да не се делите от Европейското " семейство " , но Вие сте снахата за гаври и нищо повече !!

След 200 години византийско,500 години турско 45 години Комунистическо ,задава се ЕВРОГЕЙСКО РОБСТВО ?

Вие май не щете да разберете, че с договора за присъединяване към ЕС през 2007г. България прехвърли ключови държавно властнически компетенции на институциите на ЕС , в това число правото на законодателстване в най-важните обществени и икономически области. Това го направиха докато ви разказваха детски приказки за клуба на богатите и как едни добри хора ще ви дават пари, защото просто желаят да станете по-богати като тях самите и че това е един "икономически съюз". България загуби своя суверенитет тогава, през 2007г. без обществен дебат, без допитване , а пък вие си ходете на "избори" колкото си щете. Българската конституция е мъртва. От нея е останала само церемониала и някакви срокове....Примирете се най-после. Да бяхме внимавали тогава, когато ни отнеха независимостта. Сега не може да направим нищо, защото сме фатално закъсняли.

Можем да напуснем ЕС. Няма да е лесно, освен ако не се разпадне междувременно.

ЕС може да бъде напуснат, но ако евентуално влезем в еврозоната, излизане от там няма. А това е последната стъпка за пълна зависимост от чужди интереси. И за това ни говорят приказки от 1001 нощ, без да споменават капаните. И са платили на медии и политици да възхваляват ползите от еврозоната, точно като сиренцето в капана.

НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЕС - Излизане има само по един начин - ТЕ ДА ТЕ ИЗРИТАТ , но докато си интересен като територия и полигон срещу Русия , това НЯМА да стане ! За ЕС и Америка изобщо НЕ си им притрябвал , защото си НЕГРАМОТЕН ДИВАК и си им единствено камък на шията им , но географски като територия сме много удобни !! Нали видя Англия колко "лесно и бързо " излезе , - Така ставало то : Днес искам , утре не искам !!

На кръстопът сме! Винаги сме със силните в района. Ако не сме, ще ни смачкат. Но пък сме жилави! Пак ще издържим! Надживяхме СССР, и ЕС ще го надживеем. Нека погледнем реално - всяко такова формирование има някакъв заложен живот. Видяхме, че союза е рушимой и не винаги републиките са свободни! Защо сега да е другояче?!?

Забележете, когато става дума да влезем в Шенген, държави като Австрия могат да налагат вето. Когато става дума за Истанбулската конвенция обаче - никой няма право на мнение. Един стар американски виц (от времето, когато там е можело да се разказват такива): Срещаш се двама приятели, които не са се виждали от много време: - Какво правиш, как си... - Абе ще емигрирам. - Защо бе? - Едно време хомосексуалните са ги бесели. Няколко десетилетия по-късно са ги вкарвали в затвора. После не е било подсъдно, но обществото не ги е приемало за нормални. - Е, и? - Ами бягам преди да е станало задължително!

Колко са нагли и коварни от ЕС.Нарушават ни конституцията.И продажните ни политици ще се съгласят,но копейкин не и ще трупа гласове

И кой мръсен,долен идиот ще излезе и ще каже че при социализмът не сме имали сувернитет.КОЙ защото сега със сигурнаст нямаме.

цитат "пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; " тука е една от многото уловки. ИК не е за жените, тя е за това, което сметнат от ГРЕВИО (органът който ще командва) за жена.

Пп са творди за ИК.Избрахте си ги,сега Сорос си налага фашизма,,няма не искам ,няма недей,,Точно тия Нпо са на хранилката на киро и кокор

Колко от тези, които сте против Истанбулската конвенция сте я чели изобщо?! За сведение - и аз не съм, но затова и не коментирам...

по-надолу съм дал достатъчно цитати. и да, 99процента от защитниците са я чели, ама само преамбюла. жертвата може и да не се оплаква, може и да иска да си оттегли искането, няма такива. щом органите кажат, значи е насилена. пол това, което се сметне за необходимо. ГРЕВИО има над-правителстени пълномощия 'общественото' мнение се определя от 'наложили се НПО-та'. има и още. цялото е една свинщина, защото в самото него се подменят понятия и се определя тотално анти-демократичен орган за 'наблюдение'.

Ти наясно ли си с джендър идеологията.От малки ги възпитават ,неорентирани малки деца,какво иска да бъде,,момиче или момче,,и ги психясват по този луд начиБОГ Е КАЗАЛ КОЙ,КОЙ Е.НО КОГАТО ПОРАСНАТ ТЕ САМИ ЩЕ СЕ УСЕЩАТ КАКЪВ СИ.ЗАЩО ЖИВОТНИТЕ И ОБРАТНИТЕ СА САМО ЗАЩИТЕНИ,НО НОРМАЛНИТЕ НЕ.ИЗВРАТЕНЯЦИ.

Време е да напускаме тая кочина

А който харесва и обича жени какво ще го правят

Малоумщина, за тея дето си мислят, че разбират от английски, ако не пише sex а gender, значи дрънкат за социалния пол, а не биологичния и от там се почва шизофренията...

А какво значи социален пол. Педераста и лесбийката, те ли са социалните полове. Акъ на педала забиеш комбинация от прави удари, дали ще е социален

Вече никой не ви пита български роби искате ли или НЕ надупените ви управници който си ги избирате твърдо ви хвърлиха в концлагера ЕС нека ви е Честит новия евроамерикански безполезен живот

Като не може да се принудят нациите самостоятелно да приемат конвенцията тогава ще бъдат задължени всички с обща програма. Колко много демократично! Нали вече го играхме това когато за първи път я внесоха? И малкото нации които я приеха изготвиха общ доклад за да покажат на всички други ползата от ИК. Само дето според доклада, конвенцията се оказа колосален провал!!! Според доклада след приемането на ИК в нациите се наблюдавало по-голяма насилие срещу жените спрямо преди приемането на конвенцията и всички превантивни мерки се оказали напълно безмислени. Също така според доклада съществуващите закони били по успешни от самата ИК. Но сега заради натиска за приемането на нови промени за борбата с домашното насилие всички си спомниха за провала наречен ИК, който рекламират като следващата голяма промяна именно срещу домашното насилие. Защото в ЕП политиките са на принципа "количество пред качество"! Дали работят, дали са реализуеми това не е от никакво значение. Щом пише че ИК помага срещу домашното насилие значи е така, а ако ли не не от значение.

Евро геовете пак се изцепиха не ги искаме джентърите във българия

Истанбулската конвенция в Истанбул! Тук не я щем

Случайно ли...а би трябвало , искаш , отиваш си, нали това беше демокрация ? А то у кошарата, с джендърите .

Вън от ЕС !Нещем диктатура!

областен град ще сме длъжни да осигурим офиси за наблюдение изпълнението на ИК. Трябва и е задължително всички власти да им осигуряват съдействие/на практика стават началници с неограничени правомощия/ над тях .... и я един в държавата. Това е сентенцията на ИК. Внимавайте в картинката!

Още една гадост, заради която в България ще хвърчат глави!

чини ми се, че законът вече няма никаква тежест.

55% е достатъчно да приемат че джендърите са 3ти Пол а не психично болни хора а, да влезем в Шенген трябва 100% съгласие Искахте Европа ето ви Европа където джендърите са по важни от една националност

Мда. Демокрация в действие. Еб.ем ти съюза. Дано се разпадне в следващите месеци или година, че да си отдъхнем от простотиите му. Никак не е редно нещо да се решава в ЕС и да се налага със сила на несъгласните страни. Е, нагледно ни бе показано на скоро какво е демокрация - макрон наложи пенсионна реформа, заобикаляйки парламента и народа на Франция. Толкова за демокрацията.

а според теб какво е демокрация, когато Путин решава сам ли? В "най свободната" държава в света... "Я другой такой страны не знаю, Где так вольно дышит человек."

къде пак намести Путин, бе, педал...

По твоята логика, никак не е редно и данъци да се плащат, защото има хора, които не са съгласни. Демокрация не е равно на анархизъм. И не разбирам, защо всички проруски тролове, толкова ги бърка ИК?

Чети и ще разбереш що за ценностна система ще ти наложат.

ИК няма да защити жените,а строги закони и тяхното незабавно прилагане са истинската защита на жените.По принцип ИК е предназначена ,да въведе ,като новата нормалност, американогейският ,юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм и феминизъм.Целта е да бъдат отнемани децата , от нормалните хетеро семейства и демонизиране на класическите семейства ,както и фаворизиране на безбройните полови перверзии

Защо ли Европарламента не се командирова целокупно в Анадола и там да практикуват на място правата. След много месечно шлайфане на цилиндрите ще приемат конвенцията от раз!

не се спряха тия идиоти с тоя джендъризам.

... чел ли си Конвенцията или драскаш, каквото чуеш от копейките?

ако не пише sex а gender е ясно какво пробутват... социалния пол.

всъщност, чел съм я и дебилът си ти.

Приета 2014. Всеки ден изнасилване на жени на Миланската гара от мароканци. Убийства на жени в постоянно увеличение. Някой пода за цивилизация...След ЛГТБ+ малко остана от цивилизацията.

и как разбра че изнасилванията са от мароканци? да не са те опънали и теб с резания патлак? кажи писачо на глупости? или понеже досега не си излизал от паланката си са те опънали местните мароканци от индийски произход?

не бе, не са били изнасилвания. дружеско поебване е било... после ще ми обяснява, че бил за защита на жените, не за джендъризма.

Стойте още в Еврогейския съюз господа БЪЛГАРИ !!!!! 500г присъствие а след тях до живот робство от трансджендъри ….. заслужавате си го покорни главици !!!

Свободния ти къде живееш? В "свободна" Русия ли? Или в още по свободната Северна Корея?

Човекът за съвсем друго е коментирал. Русия в случая няма връзка.... Или като не си съгласен с Брюкселската диктатура, значи си "путинист". Че това намирисва на откровен фашизъм

Цялата дандания за ИК не е борбата с насилието срещу жени, защото че насилието е еднакво за жени, мъже, деца, ЛГБТ+, животни, физическо и психическо и има достатъчно закони против него. Целта е % от БВП да бъде усвояван от всякакви НПО-та (повечето на Сорос) по всякакви измислени медийни проекти. На никой не му пука за жените, а за парите. Гласуваха си закони с които могат да приемат закони в техен интерес с обикновено мнозинство (51%), а не както беше до сега с пълен консенсус. Тиранията и диктурата в ЕС вече е очевидна.

Напълно си прав НПО-тата или адвокатите на Сорос ще могат да съдят цели държави и да взимат огромни пари не от отделни хора, а от цели държави /всички хора/. Тези са адски алчни и въобще не ги е зор за жените, но използват уж благородна цел за лично облагодетелстване.

Какво стана с равенството между хората и половете? Мъжете кой ще защитава? Защо законите ще важат само за мъжете, а за жените не /тях не могат да ги накажат ако те пребият мъжа си/. Тази Инстанбулска конвенция насърчава педерастията дори и сред децата. Ако някой мъж или момче иска да има правна защита той трябва да стане гей /женска роля в обществото/. Права се оказа Ванга ще настъпят времена, когато майките ще трябва да защитават синовете си. Това ли са евроатлантическите ценности да си гей и жена., да взимат парите и да чук...т. бедните народи.

Кой е гласувал за клепарите в европарламента?

И сега кво? Ще ни задължат със закон да шибаме педалите от ВГЪЗРАЖДАНЕ

Създадоха вирус да ни убива,сега педерасията на мода,за да няма семейства,деца изобщо хора не са им нужни.Защитават повече животните ,кучетата от човека.Еееее шизо съюз.Ще ни дадът европари,ако затриеме Аец,тец,вец на частници изобщо дават пари на малцина,забогатяват едни ,а масово обедняват

Като не ви харесва Истанбулската Конвенция, къш от ЕС. Там е за цивилизовани хора. Или ще възвеличаваме Орбан и ще му се възхищаваме колко е велик, както и въшливата му държава.

багажа, самолета и у Брюксел!

Ееее като знам истинското мнение на българина,копейкин ще спечели,защото българите искат да имат семейство и жилище собствено на децата си.Педерасията не ни е преоритет,даже и на къш ще се съгласят ,но джендарите неееееееееееее

Пълни глупости! Когато ние сме имали държава, тези са били диви племена!

Ама те са еволюирали, а вие сте си останали прости селянндури

Аз съм от третия пол, поемам го и в ушите

Месри от подобна "еволюция"! По-добре да съм "селнядур"!

Кънчо о о, Кънчо - дори не знам дали така се казваш. Не знам дали си даваш сметка, колко си тъп и неадекватен!!!

С удоволствие. Но пусто Фондер Лайняенката се е запънала и не ни пуска. Български прочит на Брекзита и е кошмар.

А пък вие, какво се мотате тука, като толкова много я харесвате тази Европа? Папагали! Само повтярате в унес каквото сте чули без да вдявате, че около вас вече дими и трябва да се гаси огъня, а не да се кудкудяка!

Как умишлено извъртат новината медиите и натякват, че депутатите искали да приемат ИК, не казват нищо за тези, които не искат да я приемат.. Иначе честито на педофили, гейове, трансджендъри, една камара полове, любители на секса с животни и т.н... Ще се съсипе семейството и отношенията между жената и мъжа, но това е и целта явно.. Честити ви гей паради и детски сцени на тях...

Честито и на теб, любителю на секса сам със себе си! Твоето никога не се губи!

Сам със себе си не е грях, но със същия пол, с животни, с деца, с курветини е грях...

Явно не си чел Библията и не си чувал за "греха на Онан"!? Ама то вие късопишковците с ташмунки като копейки само на думи сте християни...

честитко, ако с "курветини е грях" значи си роден в грях...

55% решават съдбата на останалите 45% Демек Френски мекотели и Германски чукундури ще решават как да живеем в България?!?! Абе я си е%№$№!* ма§@! и си наврете смрадливия съюз отзад.

Живей си като прост селяндур, никой не ти пречи. Тъп на капут

По-добре прост селяндур отколкото еврогейски джендър

Уха, педерастията вече със закон ще се въвежда. Браво.

Тази новина ще е един истински вълнуващ празник и събитие от световна величина за широк кръг от следните физически и юридически лица в задморската БГ-колония: 1). Педерасо - педофили, педофило - педераси, педофили и педераси от всякакви слоеве и социални маси; 2). Всякакви видове и подвидове извратеняци, ексцентрици и синергетици; 3). ЛГБТ-активисти и организатори на гей-паради, манифестации и прайдове; 4). Емито с тротинетката; 5). Лезбо почитателки и почитатели на поезията на древногръцката поетеса Сафо; 6). П/П-ДъйБъ гласоподаватели и симпатизанти ; 7). Умно - красиви и градска десница; 8). Реститутки и представители на градската буржоазия; 9). На Прокопа хрантутниците и отрочетата; 10). На шланг, на заплата и котлова храна при дедо Сорос; 11). На хранилка и къса каишка от Козяк; 12). Почитатели, почитателки и радетели на/за евроатлантически ценности; 13). Правоверни натовци; 14) БГ- интелектуалци и интелектуалки; 15). Университетски професори и преподаватели най-вече с насоченост към Харвард; 16). Политици, управници, резиденти, прецеденти, дивергенти, конвергенти, агенти и така нататък; 17) IT - специалисти и експерти; 18). НПО-сътрудници и доброволци; 19). Политолози, анализатори, коментатори, презентатори оценители, мениджъри по управление на всякакви и най-различни проекти; 20). Медийни мисирки; 21). Инфлуенсъри и инфлуенсърки; 22). Ютюбъри, тиктокъри, блогъри, влогъри и прочее; както се казва - Congratulations и да е на хаирлия!

И тази нощ няма да се спи от притеснение с тази ИК. Не ми се мисли, какъв хаос ще настане, ако на Нинова и Костадинов сменят пола.

Беше ясно , че не е случайна медийната атака със зачестилите случаи на пребити и убити жени в България. Сега и за трафика им като проститутки. В последните седмици масмедиите въртят тази плоча повече от войната.

И сътвори Господ човека по Свой образ и подобие: МЪЖ и ЖЕНА ГИ сътвори. Който има смелост да рита срещу ръжена, да рита. Трябва да спрем ЛГБТ НПО-тата и парадите, защото тия само така се размножават.

Ми кат са гласували, да я наложат на Истанбул тая конвенция.

Я па нема да си го сменям пола! Не искам социални полове. Най - обичам да лежим по цел ден и нищо да не праим. От време на време коментирам теми, от които нищо не разбирам, но от скука.

Не е ли ако искам?! А ако не искам?

Аха, ще нарушават Конституцията ни.

Ученик съм в руската гимназия и всеки понеделник ни карат да носим къса пола. Просто е ужасно.

То кат ти иди отвътре и без да те карат си я носиш.

Никой от синтетичните полове не може да се възпроизвежда,защото са анормални, и точно за това протягат грабливите си ръце към човешките деца.Издигат се като ценности различни перверзии.Силно се надявам,че зависимите български правителства ще последват примера на Орбан.Всичката тази прокиснала помия,с която ни заливат запада, е част от отварящият се прозорец на Овертон,за навлизана на перверзиите в нашият живот.Крайната цел е обществото да се превърне в една безмозъчна, сива маса,лесна за управление. Всички забелязват,че целта на тази извратена еврогейска и неолиберална, пропаганда,не са възрастните с изградени системи за устойчивост на евроТейските,неолиберални и демократични ценности.Целта са децата ,още от най-ранна възраст,като за тях са предназначени тези извращения,започвайки от играчките,детските книжки, детските предавания,а след това в училище,което е подложено на еврогейски натиск, ще продължи да пропагандира извратеността и т.н, Всички тези действия, постъпки и натиск ,най-добре се обясняват с прозореца на Овертон,малки системни и непрекъснати стъпки по пътя, към все по задълбочаващата се извратеност..Целта е израстване на едно стадо,без съпротивителни сили, аморфно ,мекотелесто , готово да бъде пожертвувано от управляващите..Вече съм възрастен ,мно-о-о-го възрастен и продължавам да съм влюбен в съпругата си и тя в моите очи е онова слабичко,умно момиче ,с което се запознах на купон на една студентска бригада по време на "тъмният" социализъм.За мен, няма по -прекрасно нещо от умна ,уравновесена, високо образована ,културна жена , добра майка ,добра домакиня ,добър ръководител,с ясна цел в живота.Така ,че не мога да разбера тези странни и екзотични същества ,които харесват същество от своят пол като обект на сексуалните си чувства-гнусно е .Винаги съм се чудил как някой може да не харесва жени, е това значи ,че не е човек

Сега да приемат тази ИК и като отидем на нови избори в Европа ще се чудят какво да правят с нас, когато Възраждане ще са първа политическа сила и то със съдействието и помощта на решенията на Европарламента. Как си сменят правилата когато им е изгодно и удобно, но за това ще дойдат радикални партии на власт не само в България и в другите страни на Европа.

Ох! Дано по бързо приемем ИК...че да можем спокойно да се вземем с Късопишков Копейкин

"Член 9 — Неправителствени организации и гражданското общество Страните признават, насърчават и подкрепят на всички равнища работата на съответните неправителствени организации и на гражданското общество, които действат активно в борбата с насилието над жени, и установяват ефективно сътрудничество с тези организации" Пак НПО-та.

_stankow

Пак милиони за НПО-тата. С които милиони врънкат още и още милиони ...

И ти взимаш копейки, кремълски маргинале, така че, по-тихичко и по-нисичко.

Бий жената докато не са приели конвенцията, за да не може после да ти го връща, като си смени пола. :)

"Присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция не освобождава държавите от Общността от задължението да я ратифицират сами, заявиха многократно евродепутатите, се посочва в съобщението. Допълва се, че мнозинството в ЕП призова България, Латвия, Литва, Словакия, Унгария и Чехия да ратифицират конвенцията незабавно."" Това се нарича еврогейски, юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм в действие.Нещо ми е гтъжно да се засмея на така гнусотия.Ех ,какви чудеса върши калашника.Много има за разстрелване сред еврочиновниците

И после някоя шаврантия ще се сети, че някой богат чичко я е изнасилил преди 30 години и ще го обвини в съда за да му вземе парите... ИК е с цел съсипване на всякаква социалност между мъжа и жената. За да си с някоя май ще трябва да подписваме предварително договори, че няма да ни съди после..

Коментари - Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция

Приемането на конвенцията ще стане с клалифицирано мнозинство, което предвижда подкрепата на поне 15 от 27 страни (55 на сто), които представляват поне 65 на сто от населението в ЕС

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще гласува за въвеждане на Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

Бананче отпред , бананче и отзад - Да не се делите от Европейското " семейство " , но Вие сте снахата за гаври и нищо повече !!

След 200 години византийско,500 години турско 45 години Комунистическо ,задава се ЕВРОГЕЙСКО РОБСТВО ?

Вие май не щете да разберете, че с договора за присъединяване към ЕС през 2007г. България прехвърли ключови държавно властнически компетенции на институциите на ЕС , в това число правото на законодателстване в най-важните обществени и икономически области. Това го направиха докато ви разказваха детски приказки за клуба на богатите и как едни добри хора ще ви дават пари, защото просто желаят да станете по-богати като тях самите и че това е един "икономически съюз". България загуби своя суверенитет тогава, през 2007г. без обществен дебат, без допитване , а пък вие си ходете на "избори" колкото си щете. Българската конституция е мъртва. От нея е останала само церемониала и някакви срокове....Примирете се най-после. Да бяхме внимавали тогава, когато ни отнеха независимостта. Сега не може да направим нищо, защото сме фатално закъсняли.

Можем да напуснем ЕС. Няма да е лесно, освен ако не се разпадне междувременно.

ЕС може да бъде напуснат, но ако евентуално влезем в еврозоната, излизане от там няма. А това е последната стъпка за пълна зависимост от чужди интереси. И за това ни говорят приказки от 1001 нощ, без да споменават капаните. И са платили на медии и политици да възхваляват ползите от еврозоната, точно като сиренцето в капана.

НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЕС - Излизане има само по един начин - ТЕ ДА ТЕ ИЗРИТАТ , но докато си интересен като територия и полигон срещу Русия , това НЯМА да стане ! За ЕС и Америка изобщо НЕ си им притрябвал , защото си НЕГРАМОТЕН ДИВАК и си им единствено камък на шията им , но географски като територия сме много удобни !! Нали видя Англия колко "лесно и бързо " излезе , - Така ставало то : Днес искам , утре не искам !!

На кръстопът сме! Винаги сме със силните в района. Ако не сме, ще ни смачкат. Но пък сме жилави! Пак ще издържим! Надживяхме СССР, и ЕС ще го надживеем. Нека погледнем реално - всяко такова формирование има някакъв заложен живот. Видяхме, че союза е рушимой и не винаги републиките са свободни! Защо сега да е другояче?!?

Забележете, когато става дума да влезем в Шенген, държави като Австрия могат да налагат вето. Когато става дума за Истанбулската конвенция обаче - никой няма право на мнение. Един стар американски виц (от времето, когато там е можело да се разказват такива): Срещаш се двама приятели, които не са се виждали от много време: - Какво правиш, как си... - Абе ще емигрирам. - Защо бе? - Едно време хомосексуалните са ги бесели. Няколко десетилетия по-късно са ги вкарвали в затвора. После не е било подсъдно, но обществото не ги е приемало за нормални. - Е, и? - Ами бягам преди да е станало задължително!

Колко са нагли и коварни от ЕС.Нарушават ни конституцията.И продажните ни политици ще се съгласят,но копейкин не и ще трупа гласове

И кой мръсен,долен идиот ще излезе и ще каже че при социализмът не сме имали сувернитет.КОЙ защото сега със сигурнаст нямаме.

цитат "пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; " тука е една от многото уловки. ИК не е за жените, тя е за това, което сметнат от ГРЕВИО (органът който ще командва) за жена.

Пп са творди за ИК.Избрахте си ги,сега Сорос си налага фашизма,,няма не искам ,няма недей,,Точно тия Нпо са на хранилката на киро и кокор

Колко от тези, които сте против Истанбулската конвенция сте я чели изобщо?! За сведение - и аз не съм, но затова и не коментирам...

по-надолу съм дал достатъчно цитати. и да, 99процента от защитниците са я чели, ама само преамбюла. жертвата може и да не се оплаква, може и да иска да си оттегли искането, няма такива. щом органите кажат, значи е насилена. пол това, което се сметне за необходимо. ГРЕВИО има над-правителстени пълномощия 'общественото' мнение се определя от 'наложили се НПО-та'. има и още. цялото е една свинщина, защото в самото него се подменят понятия и се определя тотално анти-демократичен орган за 'наблюдение'.

Ти наясно ли си с джендър идеологията.От малки ги възпитават ,неорентирани малки деца,какво иска да бъде,,момиче или момче,,и ги психясват по този луд начиБОГ Е КАЗАЛ КОЙ,КОЙ Е.НО КОГАТО ПОРАСНАТ ТЕ САМИ ЩЕ СЕ УСЕЩАТ КАКЪВ СИ.ЗАЩО ЖИВОТНИТЕ И ОБРАТНИТЕ СА САМО ЗАЩИТЕНИ,НО НОРМАЛНИТЕ НЕ.ИЗВРАТЕНЯЦИ.

Време е да напускаме тая кочина

А който харесва и обича жени какво ще го правят

Малоумщина, за тея дето си мислят, че разбират от английски, ако не пише sex а gender, значи дрънкат за социалния пол, а не биологичния и от там се почва шизофренията...

А какво значи социален пол. Педераста и лесбийката, те ли са социалните полове. Акъ на педала забиеш комбинация от прави удари, дали ще е социален

Вече никой не ви пита български роби искате ли или НЕ надупените ви управници който си ги избирате твърдо ви хвърлиха в концлагера ЕС нека ви е Честит новия евроамерикански безполезен живот

Като не може да се принудят нациите самостоятелно да приемат конвенцията тогава ще бъдат задължени всички с обща програма. Колко много демократично! Нали вече го играхме това когато за първи път я внесоха? И малкото нации които я приеха изготвиха общ доклад за да покажат на всички други ползата от ИК. Само дето според доклада, конвенцията се оказа колосален провал!!! Според доклада след приемането на ИК в нациите се наблюдавало по-голяма насилие срещу жените спрямо преди приемането на конвенцията и всички превантивни мерки се оказали напълно безмислени. Също така според доклада съществуващите закони били по успешни от самата ИК. Но сега заради натиска за приемането на нови промени за борбата с домашното насилие всички си спомниха за провала наречен ИК, който рекламират като следващата голяма промяна именно срещу домашното насилие. Защото в ЕП политиките са на принципа "количество пред качество"! Дали работят, дали са реализуеми това не е от никакво значение. Щом пише че ИК помага срещу домашното насилие значи е така, а ако ли не не от значение.

Евро геовете пак се изцепиха не ги искаме джентърите във българия

Истанбулската конвенция в Истанбул! Тук не я щем

Случайно ли...а би трябвало , искаш , отиваш си, нали това беше демокрация ? А то у кошарата, с джендърите .

Вън от ЕС !Нещем диктатура!

областен град ще сме длъжни да осигурим офиси за наблюдение изпълнението на ИК. Трябва и е задължително всички власти да им осигуряват съдействие/на практика стават началници с неограничени правомощия/ над тях .... и я един в държавата. Това е сентенцията на ИК. Внимавайте в картинката!

Още една гадост, заради която в България ще хвърчат глави!

чини ми се, че законът вече няма никаква тежест.

55% е достатъчно да приемат че джендърите са 3ти Пол а не психично болни хора а, да влезем в Шенген трябва 100% съгласие Искахте Европа ето ви Европа където джендърите са по важни от една националност

Мда. Демокрация в действие. Еб.ем ти съюза. Дано се разпадне в следващите месеци или година, че да си отдъхнем от простотиите му. Никак не е редно нещо да се решава в ЕС и да се налага със сила на несъгласните страни. Е, нагледно ни бе показано на скоро какво е демокрация - макрон наложи пенсионна реформа, заобикаляйки парламента и народа на Франция. Толкова за демокрацията.

а според теб какво е демокрация, когато Путин решава сам ли? В "най свободната" държава в света... "Я другой такой страны не знаю, Где так вольно дышит человек."

къде пак намести Путин, бе, педал...

По твоята логика, никак не е редно и данъци да се плащат, защото има хора, които не са съгласни. Демокрация не е равно на анархизъм. И не разбирам, защо всички проруски тролове, толкова ги бърка ИК?

Чети и ще разбереш що за ценностна система ще ти наложат.

ИК няма да защити жените,а строги закони и тяхното незабавно прилагане са истинската защита на жените.По принцип ИК е предназначена ,да въведе ,като новата нормалност, американогейският ,юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм и феминизъм.Целта е да бъдат отнемани децата , от нормалните хетеро семейства и демонизиране на класическите семейства ,както и фаворизиране на безбройните полови перверзии

Защо ли Европарламента не се командирова целокупно в Анадола и там да практикуват на място правата. След много месечно шлайфане на цилиндрите ще приемат конвенцията от раз!

не се спряха тия идиоти с тоя джендъризам.

... чел ли си Конвенцията или драскаш, каквото чуеш от копейките?

ако не пише sex а gender е ясно какво пробутват... социалния пол.

всъщност, чел съм я и дебилът си ти.

Приета 2014. Всеки ден изнасилване на жени на Миланската гара от мароканци. Убийства на жени в постоянно увеличение. Някой пода за цивилизация...След ЛГТБ+ малко остана от цивилизацията.

и как разбра че изнасилванията са от мароканци? да не са те опънали и теб с резания патлак? кажи писачо на глупости? или понеже досега не си излизал от паланката си са те опънали местните мароканци от индийски произход?

не бе, не са били изнасилвания. дружеско поебване е било... после ще ми обяснява, че бил за защита на жените, не за джендъризма.

Стойте още в Еврогейския съюз господа БЪЛГАРИ !!!!! 500г присъствие а след тях до живот робство от трансджендъри ….. заслужавате си го покорни главици !!!

Свободния ти къде живееш? В "свободна" Русия ли? Или в още по свободната Северна Корея?

Човекът за съвсем друго е коментирал. Русия в случая няма връзка.... Или като не си съгласен с Брюкселската диктатура, значи си "путинист". Че това намирисва на откровен фашизъм

Цялата дандания за ИК не е борбата с насилието срещу жени, защото че насилието е еднакво за жени, мъже, деца, ЛГБТ+, животни, физическо и психическо и има достатъчно закони против него. Целта е % от БВП да бъде усвояван от всякакви НПО-та (повечето на Сорос) по всякакви измислени медийни проекти. На никой не му пука за жените, а за парите. Гласуваха си закони с които могат да приемат закони в техен интерес с обикновено мнозинство (51%), а не както беше до сега с пълен консенсус. Тиранията и диктурата в ЕС вече е очевидна.

Напълно си прав НПО-тата или адвокатите на Сорос ще могат да съдят цели държави и да взимат огромни пари не от отделни хора, а от цели държави /всички хора/. Тези са адски алчни и въобще не ги е зор за жените, но използват уж благородна цел за лично облагодетелстване.

Какво стана с равенството между хората и половете? Мъжете кой ще защитава? Защо законите ще важат само за мъжете, а за жените не /тях не могат да ги накажат ако те пребият мъжа си/. Тази Инстанбулска конвенция насърчава педерастията дори и сред децата. Ако някой мъж или момче иска да има правна защита той трябва да стане гей /женска роля в обществото/. Права се оказа Ванга ще настъпят времена, когато майките ще трябва да защитават синовете си. Това ли са евроатлантическите ценности да си гей и жена., да взимат парите и да чук...т. бедните народи.

Кой е гласувал за клепарите в европарламента?

И сега кво? Ще ни задължат със закон да шибаме педалите от ВГЪЗРАЖДАНЕ

Създадоха вирус да ни убива,сега педерасията на мода,за да няма семейства,деца изобщо хора не са им нужни.Защитават повече животните ,кучетата от човека.Еееее шизо съюз.Ще ни дадът европари,ако затриеме Аец,тец,вец на частници изобщо дават пари на малцина,забогатяват едни ,а масово обедняват

Като не ви харесва Истанбулската Конвенция, къш от ЕС. Там е за цивилизовани хора. Или ще възвеличаваме Орбан и ще му се възхищаваме колко е велик, както и въшливата му държава.

багажа, самолета и у Брюксел!

Ееее като знам истинското мнение на българина,копейкин ще спечели,защото българите искат да имат семейство и жилище собствено на децата си.Педерасията не ни е преоритет,даже и на къш ще се съгласят ,но джендарите неееееееееееее

Пълни глупости! Когато ние сме имали държава, тези са били диви племена!

Ама те са еволюирали, а вие сте си останали прости селянндури

Аз съм от третия пол, поемам го и в ушите

Месри от подобна "еволюция"! По-добре да съм "селнядур"!

Кънчо о о, Кънчо - дори не знам дали така се казваш. Не знам дали си даваш сметка, колко си тъп и неадекватен!!!

С удоволствие. Но пусто Фондер Лайняенката се е запънала и не ни пуска. Български прочит на Брекзита и е кошмар.

А пък вие, какво се мотате тука, като толкова много я харесвате тази Европа? Папагали! Само повтярате в унес каквото сте чули без да вдявате, че около вас вече дими и трябва да се гаси огъня, а не да се кудкудяка!

Как умишлено извъртат новината медиите и натякват, че депутатите искали да приемат ИК, не казват нищо за тези, които не искат да я приемат.. Иначе честито на педофили, гейове, трансджендъри, една камара полове, любители на секса с животни и т.н... Ще се съсипе семейството и отношенията между жената и мъжа, но това е и целта явно.. Честити ви гей паради и детски сцени на тях...

Честито и на теб, любителю на секса сам със себе си! Твоето никога не се губи!

Сам със себе си не е грях, но със същия пол, с животни, с деца, с курветини е грях...

Явно не си чел Библията и не си чувал за "греха на Онан"!? Ама то вие късопишковците с ташмунки като копейки само на думи сте християни...

честитко, ако с "курветини е грях" значи си роден в грях...

55% решават съдбата на останалите 45% Демек Френски мекотели и Германски чукундури ще решават как да живеем в България?!?! Абе я си е%№$№!* ма§@! и си наврете смрадливия съюз отзад.

Живей си като прост селяндур, никой не ти пречи. Тъп на капут

По-добре прост селяндур отколкото еврогейски джендър

Уха, педерастията вече със закон ще се въвежда. Браво.

Тази новина ще е един истински вълнуващ празник и събитие от световна величина за широк кръг от следните физически и юридически лица в задморската БГ-колония: 1). Педерасо - педофили, педофило - педераси, педофили и педераси от всякакви слоеве и социални маси; 2). Всякакви видове и подвидове извратеняци, ексцентрици и синергетици; 3). ЛГБТ-активисти и организатори на гей-паради, манифестации и прайдове; 4). Емито с тротинетката; 5). Лезбо почитателки и почитатели на поезията на древногръцката поетеса Сафо; 6). П/П-ДъйБъ гласоподаватели и симпатизанти ; 7). Умно - красиви и градска десница; 8). Реститутки и представители на градската буржоазия; 9). На Прокопа хрантутниците и отрочетата; 10). На шланг, на заплата и котлова храна при дедо Сорос; 11). На хранилка и къса каишка от Козяк; 12). Почитатели, почитателки и радетели на/за евроатлантически ценности; 13). Правоверни натовци; 14) БГ- интелектуалци и интелектуалки; 15). Университетски професори и преподаватели най-вече с насоченост към Харвард; 16). Политици, управници, резиденти, прецеденти, дивергенти, конвергенти, агенти и така нататък; 17) IT - специалисти и експерти; 18). НПО-сътрудници и доброволци; 19). Политолози, анализатори, коментатори, презентатори оценители, мениджъри по управление на всякакви и най-различни проекти; 20). Медийни мисирки; 21). Инфлуенсъри и инфлуенсърки; 22). Ютюбъри, тиктокъри, блогъри, влогъри и прочее; както се казва - Congratulations и да е на хаирлия!

И тази нощ няма да се спи от притеснение с тази ИК. Не ми се мисли, какъв хаос ще настане, ако на Нинова и Костадинов сменят пола.

Беше ясно , че не е случайна медийната атака със зачестилите случаи на пребити и убити жени в България. Сега и за трафика им като проститутки. В последните седмици масмедиите въртят тази плоча повече от войната.

И сътвори Господ човека по Свой образ и подобие: МЪЖ и ЖЕНА ГИ сътвори. Който има смелост да рита срещу ръжена, да рита. Трябва да спрем ЛГБТ НПО-тата и парадите, защото тия само така се размножават.

Ми кат са гласували, да я наложат на Истанбул тая конвенция.

Я па нема да си го сменям пола! Не искам социални полове. Най - обичам да лежим по цел ден и нищо да не праим. От време на време коментирам теми, от които нищо не разбирам, но от скука.

Не е ли ако искам?! А ако не искам?

Аха, ще нарушават Конституцията ни.

Ученик съм в руската гимназия и всеки понеделник ни карат да носим къса пола. Просто е ужасно.

То кат ти иди отвътре и без да те карат си я носиш.

Никой от синтетичните полове не може да се възпроизвежда,защото са анормални, и точно за това протягат грабливите си ръце към човешките деца.Издигат се като ценности различни перверзии.Силно се надявам,че зависимите български правителства ще последват примера на Орбан.Всичката тази прокиснала помия,с която ни заливат запада, е част от отварящият се прозорец на Овертон,за навлизана на перверзиите в нашият живот.Крайната цел е обществото да се превърне в една безмозъчна, сива маса,лесна за управление. Всички забелязват,че целта на тази извратена еврогейска и неолиберална, пропаганда,не са възрастните с изградени системи за устойчивост на евроТейските,неолиберални и демократични ценности.Целта са децата ,още от най-ранна възраст,като за тях са предназначени тези извращения,започвайки от играчките,детските книжки, детските предавания,а след това в училище,което е подложено на еврогейски натиск, ще продължи да пропагандира извратеността и т.н, Всички тези действия, постъпки и натиск ,най-добре се обясняват с прозореца на Овертон,малки системни и непрекъснати стъпки по пътя, към все по задълбочаващата се извратеност..Целта е израстване на едно стадо,без съпротивителни сили, аморфно ,мекотелесто , готово да бъде пожертвувано от управляващите..Вече съм възрастен ,мно-о-о-го възрастен и продължавам да съм влюбен в съпругата си и тя в моите очи е онова слабичко,умно момиче ,с което се запознах на купон на една студентска бригада по време на "тъмният" социализъм.За мен, няма по -прекрасно нещо от умна ,уравновесена, високо образована ,културна жена , добра майка ,добра домакиня ,добър ръководител,с ясна цел в живота.Така ,че не мога да разбера тези странни и екзотични същества ,които харесват същество от своят пол като обект на сексуалните си чувства-гнусно е .Винаги съм се чудил как някой може да не харесва жени, е това значи ,че не е човек

Сега да приемат тази ИК и като отидем на нови избори в Европа ще се чудят какво да правят с нас, когато Възраждане ще са първа политическа сила и то със съдействието и помощта на решенията на Европарламента. Как си сменят правилата когато им е изгодно и удобно, но за това ще дойдат радикални партии на власт не само в България и в другите страни на Европа.

Ох! Дано по бързо приемем ИК...че да можем спокойно да се вземем с Късопишков Копейкин

"Член 9 — Неправителствени организации и гражданското общество Страните признават, насърчават и подкрепят на всички равнища работата на съответните неправителствени организации и на гражданското общество, които действат активно в борбата с насилието над жени, и установяват ефективно сътрудничество с тези организации" Пак НПО-та.

_stankow

Пак милиони за НПО-тата. С които милиони врънкат още и още милиони ...

И ти взимаш копейки, кремълски маргинале, така че, по-тихичко и по-нисичко.

Бий жената докато не са приели конвенцията, за да не може после да ти го връща, като си смени пола. :)

"Присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция не освобождава държавите от Общността от задължението да я ратифицират сами, заявиха многократно евродепутатите, се посочва в съобщението. Допълва се, че мнозинството в ЕП призова България, Латвия, Литва, Словакия, Унгария и Чехия да ратифицират конвенцията незабавно."" Това се нарича еврогейски, юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм в действие.Нещо ми е гтъжно да се засмея на така гнусотия.Ех ,какви чудеса върши калашника.Много има за разстрелване сред еврочиновниците

И после някоя шаврантия ще се сети, че някой богат чичко я е изнасилил преди 30 години и ще го обвини в съда за да му вземе парите... ИК е с цел съсипване на всякаква социалност между мъжа и жената. За да си с някоя май ще трябва да подписваме предварително договори, че няма да ни съди после..