Аплодисменти в Брюксел на изпита на Кристалина Георгиева

Българският кандидат за еврокомисар Кристалина Георгиева заслужи ръкопляскания и похвали по време на изслушването й в Европарламента.

Обратно в новината

Коментари - Аплодисменти в Брюксел на изпита на Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ваше сведение нищо конкретно от биографията на тази жена не знам Моето мнение ече тя е личност с която трябва да се гордеемВИе как искате тука да ни управляват машеници а тя да им защитава интересите Все едно те се излагат тя да ги защитава Жената си е изградива авторитета но ние българите си завиждаме за това простите мързеливите и крадливите ни маниполират Вместо да се гордеем че една българка е уважавана ние за пореден път се излагамеи плюем Ами сспратете бат Сали в Брюксев той да вдигне имиджа ниНяма знацение кой от какво семейство и партия е важното е да е ЧОВЕК и то достоен.Браво на тази достойна жена ПОКЛОН пред нея А вие плювалници какво сте постигнали и с какво се гордеетеСрам че критикувате достойните хора

Не можем да проумеем,че да има българ/ка/ин на такива постове е много важно за малка държава като нашата.Дори председателството на ПЕС от Станишев е авторитетно за Б-я, защото тази длъжност има влияние над евросоциалистите от цяла Европа.Кристалина или Сталина ако щете/и какво от това?/,беше блестяща на "препитването".Сигурна е за поста,според мен.

Не! Не сме глупави хора! И чиновниците в ЕС не са глупави. Те не са там, за да разрешават проблемите на народите си, а за да усвояват средства и да прокарват лобистки закони... За другарката не мога да се радвам, тъй като не смятам, че представлява България, а единствено и само себе си! НИТО едно Евро не е осигурила за НИТО от БЕДСТВИЯТА, които сполетяха държавата ни! Колкото до Станишев - същата история. Спаси се в Брюксел за следващите 5 години. не смятам, че дори от ПЕС го приемат сериозно след случката 15/15...

Много прости европейци! Вместо да ръкопляскат на станишката и Вагинин, те ръкопляскат на тая кака! А ония какви мъже са! (с главно Ж) Могат също така да ръкопляскат на Никито Капута, но те - НЕ! Искаме си Кристалина! Не ги разбирам аз тия работи! И като и ръкопляскат - кво от туй? По-ценно е в Сирия да ръкопляскат на Страхилчо, в Масква - на Воленчо и в Пекин - на Станишката - то направо си е безценно!

За каква конкурентноспособност говори тази смешна лелка, след като тя самата е неконкурентноспособна. Всеки управител на фирма в Германия има много по-добро ниво от колкото това недоразумение Георгиева.

Не на лицемерието, не на некомпетентността, не на самохвалството и наглостта. Не на ЕК на самодоволните и нагли еврочиновници.

ДА на Евразийския съюз! ДА на Българо - съветската дружба! ДА на СТАЛИН, ЛЕНИН и ПУТИН! КПСС - БКП! НЕ на Битълс, ДА НА ЙОСИФ КОБЗОН!

Новият стар български еврокомисар показа, че отлично владее лицемерието. Как да ѝ захвали човек, като знае за пет години колко си мръдна пръста за България? А представяте ли си какво е нивото на евродепутатите, еврокомисарите и разните евроуправници, след като толкова се възхищават на нашата кифла?

те за това са се събрали там -за да си пляскат взаимно на глупостите, които вършат. пък ние да им верваме, че нещо полезно вършат за тия пари, които им плащаме. а има хора, които за да вземат толкова, колкото тия за една година трябва да отварят мини цял живот, което безспорно си е за ръкопляскане. за ръкопляскане бе и предложението на гореспоменатата другарка за увеличение на дълга на бг., който премина от едно агрегатно в друго джобно състояние, а лихвите ги прибраха "наще"банки. тук също се ръкопляска, ако обичате - задължително! браво! но аз избягвам да споменавам, че сме от рода на хомо сапиенс, понеже ужасно ме е срам от вас и не искам да имам нищо общо с вас.

Поздравявам този изтъкнат еврочиновник с бъдещите 5 години безметежно щастие. Заплата на еврокомисар, командировъчни и всякакви незнайни разходи, които ще плаща Европейският данъкоплатец. Явно затова изглежда като щастлива кокошка. Кой знае, може и права краставица да е докопала...

Послепис: Нали тази беше, която само се фръцкаше из България, без да помогне по какъвто и да е начин на страната, в която се е родила? От земетресението в Перник, до наводненията в Бургас и Мизия... Нали тази същата беше казала, че арабите ще спрат демографската криза в БГ и ще разнообразят генофонда ни......

Абе, върлуват едни идиоти из коментарите, които се опитват да внушават, че кой не харесвал Сталинка е червен. А, то по-скоро е обратното, ама важното е, че никой нормален не може да я хареса. То само името и кат чуеш, пък то си й е и прилика. Абе, отврат някаква, дето се надявах по едно време да отминала с 10 ноември и бай Тошо, ама не. Само дето върху червеното са вапцали синьо, та малко станало мораво.

Не си Просто човек, а си Прост човек! Само факта, че говориш за един Еврокомисар - "дебела.."

За справка,Кристалина идва от кристал-чистота.съвършенство и се спрете вече с малоумщините!Тя затова и партията ВИ столетница се разпада,защото понастоящем в нея битуват/членуват/ полу-идиоти,кретени,павиани поляти обилно с руска водка и обсипани щедро с инфлационни рубли!

НЕ ОБИЖДАЙ ЧОВЕКА -ЯВНО ТИ СИ ПО -ГОЛЯМАТА ПОДЛОГА -ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ-АФ

През цървула им е на българите за Георгиева ,тъй като тя не защитава българските интереси , а точно обратно . И със нея и без нея , сме си фражкани с продажни политици и измет .

Скъпи Генчо, това, че си неграмотен те прави и НЕмислещ. Това, че някъде има правила и закони, които се спазват не означава че някой не защитава бълг. интереси. ЕС няма как да промени мисленето на нас българите. И със нея и без нея , сме си фраЖкани с продажни политици и измет казваш ти, а случайно да знаеш кой избира продажни политици и измет не Европа - НИЕ си ги избираме! Така, че каквото сме си надробили това ще сърбаме.

Ivan

На летище Швехат във Виена преди месец имаше група същества да не казвам българи, които носеха рекламни торбички с образа на наркотрафиканта Боко Тиквата! Съжалявам, че не ги снимах! Такова падение и срам не бях виждал! Докато има такива манипулируеми овце никога няма да се оправим!

Що не си снима твоята мутра и да си направиш торбички? Апропо..виждал си ти летището ама друг път. То сегашното да не е като през 89-та?

Остави го тоя гноясал череп с опорните им точки за трафиканти и сие!Защото именно,тази червена паплач са трафикантите и айдуците!

Задачата на тази кукувуца е да баламосва българите докато нелегалните нашественици станат 28х1000. Тогава ще пламнат конфликти и Чужди сили яа дойдат да защитават :"правата:" на навлеците. Българи внимавайте Родината е в Опасност. Всички навлеци ВЪН от БЪЛГАРИЯ. Иначе ще има кланета.Който желае да си го вземе лично и да отговаря с имота си и парите си ако навлекът направи золум да плаща и влезе в затвора.Не да се крие зад България и като стане патакламата да избяга. Който запали войната в Сирия и Ирак да си бере колая. Не болен сдрав носи!

Аз на всички мой познати професори, млади учени, PhD студенти и предприемачи от Италия, Испания, Великобритания, Франция, Германия, Гърция и Финландия съм обяснил, че Боко Тиквата е бивш комунист, престъпник и наркотрафикант. Надявам се поне малко да съм допринесъл за благото на България. Нека всички, които имаме тази възможност да помогнем на България!

Цитирам С. Радев: "Тогава Каравелов даде един отговор, който вечно ще краси спомена за негова живот. Той заяви просто и гордо: "В моето отечество такива работи не стават!". Пък на Ваша милост - бравос!

А за кого по-точно ще препоръчаш на нас, по-простите, да гласуваме - може би за любимата си БСП, а тролчо червен?? Драскач платен си ми ти, драги!

Всъщност на груб, дървен английски език г-жата заяви лоялността си на европейски чиновник. Е и....?

евр(оп)ейски

Селска комунистическа турта поставена на поста от цоцалистическия интернационал в каквото се превърна сега еврпейския саюз. Европа отива към комунизъм, натам, откъдето ние се връщаме. Скоро ще окачат портретите на Маркс, Лелин и Сталин и интернационала ще стане европейски химн. На кр о парий презрени, на кр, о'оо роби на страстта.

Най големите анти-комунисти се оказаха самите комунисти))))) пример в това отношение е Сталинка по известна като Кристалина...и също така А. Пискова известна във форума като Шарен свят или Шарено котле))))))

Забравих да кажа , че те са " На всеки километър" важното е да се плаща добре))))

Аве, къде е Дянков?!?

КриСталинка ще работи пак за EC и USA ! Тази с нахилената/типично за американците/ физиономия никога не е работила в полза на България. Да ни е честито!

Не си ли чувал, че ЕС, а скоро и САЩ ще станат част от България и ще имат излаз на 2 океана и 100 морета?

И сега България е част от ЕС, само че задната част-просто задния двор, където се изхвърля всичко старо долнокачествено, малко или много отровни храни ,лекарства и малко мини и .....

И аз най - много им завиждам на американците за ухилените физиономии. Как пък не можеш да видиш един да гледа като борсук.:) И да вика на митинг на БСП муууууу.....мууууууу.

Гербери и БСПари ли пишат тук? Щом не харесваш КГ-си комунист, щом я харесваш си Гербер. Не съм нито едното нито другото. Не я харесвам, защото имам собствено мнение за тази личност. Задавам си въпроса -на кого служи КГ? Отговорете си и вие...

Tazi kwo li shte ni dokara na glawite, a????

Ivan

Сталинка е ПОЗОР за България!

Da mi dadat tiahnata zaplata i az shte rykopliaskam... I grupa bezrabotni shte doweda da pliaskat s mene...

Преди имахме една госпожа Йес, сега имаме госпожа Ноу.

Swobodno, Poprawi se........

Не бе, имам предвид, преди имахме Кунева - Госпожа Йес, а сега Кристалина - по бюджета - Госпожа Ноу.

я псува и с пълно право.

дето се къпи само в неделя

дето пише "къпИ".

Тук, с коментари, съвсем целенасочено се оплюват и омаловажават всички успехи на БГ в ЕС и всички ползи които имаме. Всяка стъпка извън раболепието към Русия се оплюва от бесни кучета на които лигите се точат пропорционално на рублите, които получават.

БЪЛГАРИЯ Е ЩАСТЛИВА!ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НА ЕС СЕ НАСРАХА ОТ ЩАСТИЕ!!!КОЛКО СМЕ ЩАСТЛИВИ!БРАВО,БРАВО! ЩЕ НИ ДЪРЖИ ТОПЛО ПОНЕ 1 ГОДИНА,ДОКАТО СВИКНЕМ С НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА /ЗАСЕГА/...

Друго си е Комисар от Червената армия, а ? Да ти пази топло, щото газта изобщо не я плащаме - тя ни е подарък от Путлер.

Че кво и е на Сталинка.

Събрали ст есе тук едни комплексирани манафи, дето не са и стъпвали в Брюксел, мислят само с какво да се натъпчат и седнали да критикуват - аламкоолу стигни до там пък после пиши кой какъв бил. Смрадливци, отидете си мизерни в блатото от което не искате да излезете.

В село Брюкселово не сме, но във Виеново сме. Стъпвали. Ние, Ганьо Балкански. А ти също не си стъпвал, защото ако си бил в Брюкселовото ТКЗС си отишъл там с пълзене...

Eдна баба от Мизия биде помилвана от Сталинка неотдавна, погушкана и ... до тук. "Ууу... заедно можем всичко, ууу... нема да се плашиш..." - редеше и тя. Но в Мизия е все така кално и гадно, зимата намига зад баира, бабата е все така под голото небе... но пък КриСталинка знае ВЕРНИТЕ отговори! " Освен това работя здравата" - рече тя и отсвири бедствията и авариите. Да се готви бюджета и човешките ресурси. Досега показахте много добра работа, допълни Кая Калас (АЛДЕ, Естония).[] Господи, тя за страната си нищо не направи ( може би това е баш евродобродетел), какво остава за Джибути или Намумбу (където и да е това). Пък знам ли - може там да се е постарала повече?!?

Идете ги вижте същите тия "загрижени" кариеристи на европейските летища, как се бутат да минат първи, целеустремени към местата си в бизнескласите, как не признават нито предимството на майки и малки деца нито нищо, а след това ги слушайте как не могат едно кафе да си поръчат в самолета с езиковите си познания. Идете им вижте свалените маски, нацупени, високомерни, презиращи всичко живо. Няма да е чудно ако ЕП си основе и собствена авиолиния, та да не се мешат с така "обгрижвания" редови европеец. НЕ, такъв ЕС с такива комисари в ЕП не ни е нужен, той е вреден.

Задавам въпроса си дали не реализира амбиция за висок пост по друг начин: Какъв смисъл има изказването: "Вярвам, че съм доказала независимостта си и не приемам нареждания от друг, освен от европейските граждани." Какво нареждане от български или друг гражданин е изпълнила? Защото кухите фрази вече са ни в повече!

Все пак е завършила политикономия на социализма и владее кухите фрази и правилните отговорил

Здравейте казвам се Михаил и учавствам в конкурс за най-добър текстилен десен на тема "Тихия океан". Ще съм много благодарен ако ме подкрепите или сложите този линк на стената си. Направата на този проект ми отне три дена и много любов! Благодаря Ви! https://link

До сега аз не съм чул или разбрал някой БГ комисар да е направил нещо за България или да е помогнал с нещо на страната ни, иначе се водят все много успешни и големи суперлативи се сипят за тях от вън...

Явно още не си разбрал /а ролята на тази администрация ... и най жалкото е че типичната българска черта да мразиш е победила при теб

"... не съм чул или разбрал някой БГ комисар да е направил нещо за България...". Как така, колега, да не си чул или разбрал - тази преди нея ни затвори реакторите и квотите за износ, тази, която получи "дубъл" ни спаси от бедствията (за РБ наводненията, тя просто ги спря), сега ще ни донесе светлото бъдеще...

Наводнен ти е мозъка - да спре наводненията - не ти нямаш мозък, отнесъл го е пороят отдавна, много отдавна.

Докога ще ни занимавате с тази комунистическа издънка, изпратена навремето от Държавна сигурност в капиталистическия Запад? Господ да пази България от комунисти и русофили!

Бихме аплодирали, ако мотивирано отстоява позиции в общ интерес /европейски и индиректно национален/, а не реализира собствени амбиции за висок пост. С какво всъщност разсейва обоснованите съмнения в тази насока?!

Ако тая леля кандидатства за работа с тия знания, изказ и ниво на английски, няма никакъв шанс за работа.

За това, че нивото в ЕП е нулево.

пак си е грозна, стара и некадърна.

ТЬПА Е КАТО ФАСУЛ! ОБАЧЕ ПОНЕЖЕ Е СМИЛЯНСКИ И ИЗПЬКВА СРЕД БАБЕРКИТЕ В ЕС И САЩ!

нищо общо с България и България с нея.

Сталинка ще я аплодирам,когато заяви в прав текст "свалете ръцете от България,лицимери".върнете доверието както ние ви дадохме подкрепата си преди време чистосърдечно и в общото благо,не само във вашето!не сме заддунавски вилает на евроимперията и тук живеят хора с европейски ценности и ориентация.политиката в съюза не се дели на юг-север и запад-изток,на две скорости,на три скорости,на спирачки или полусъединител!

Обхваната от ужас от перспективата да се прибере в родната си недолюбвана страна, за която тя не си мръдна пръста, членката на ГЕРБ Георгиева е готова да сваля звезди от небето и да се кълне във всеки светия, че ще затъмни всеки западен експерт. Френетични ръкопляскатия и възгласи "Да живей!" , изправяне на крака и сълзи в очите на слушателите , родени далече от страната ни, напомнят едно друго време в Браила. Глупостите на нашите журналисти нямат предел. Особенно на тези, които се подготвят да слугуват на пожарникар и див каратист.

Съфсем доскоро, тренирах Джудо, И нема дрего кво да мисла...освен? КОЛКО каратисте и Тае - куконде, в Леговището ми на "Креватна", да ги Трръшшна, а сега, слет Портест на бате Сойко, и на Баша Бесу- хуйнова, гледам Как падат, листата, на "Демокрацията,и си пускам Лепа Брена, Бойковата възлюблена: "Кад замеришу , йорговани, Бойко ела, ела, и и ме цуни, погъзъ Бесна Змиянац, унучка, на баба Тудорац " "Кад замеришу йортожвони

тази е абсолютна бездарница и комплексарка!

Сега сериозно. Не знам каква е, но на мен ми идва малко (всъщност не малко) изкуствена, преднамерена и прекалено позитивна. Не влагаща в думите си никакви чувства, никакво отношение, абе малко като кукла, която има в нея няколко записи и в зависимост от ситуацията включва съответния запис. Може би, защото проблемите, по които говори не са проблемите на нашия народ, на нашата България, а на някаква друга нечовешка, космическа цивилизация.

Животът на политиците в Брюксел е като в паралелна вселена.Колкото повече народите им страдат,толкова повече аплодисменти чуваме от там!

Съвет към Кристалина - да вземе Дянков като консултант, за да въведе постната пица в бюджета на ЕС. Ама той сега е зает да сваля курса на рублата.

Тея еврогеюве много ми напомнят на едновремешните "Политбюро" и централен комитет на БКП. Доста подобни мутри. Отвратни. Тъпи. Иначе пък напети и пУзитивни. Като нашта Сталинка.

..........Чиновниците в ЕС са повече от Британската армия, коментара Арнот. ................. A nie weche i armia niamame. Ima Samo cigani raboreshti s boepripasi......... I mnogo lapachi...

Тоя ЕП и за ЧЕП за зеле не става.

Всички пумпълчета от малката партия Фикус врекат на умрело. Врекайте Врекайте 2% на 05.10.2014 год. Даже, може би са ви много