17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв ковид?! Просто от Козяк свършват милиардите натрупани от двете хамерикански РНК ваксини. По 70 милиарда отпуснати на седмица за Украйна да не мислите, че рисуват банкноти. Това са парите от членките на ЕС за ваксини. Така, че сега им трябва ново финансиране

ОмниКорна е фанал на мисирката косматата шунра и се е разсмърдала на кисело зеле.

Питах вчера под подобна изтрещяла "статия" защо нийде няма снимка под микраскап на прословутия и много опасен омаКарон и един се изцепи - "не може да има такава, защото "мострата" се разрушава при изследването, този фантастичен фотошоп, познат ни като вируса, е как си го представят учените на базата на данните за него" Та да попитам аз пак, как така разбраха че е подварияант на стария или на новия, като тъй или иначе го нямат ДОКУМЕНТИРАН как изглежда. "Учените са установили това с лабораторни експерименти." ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ И ЛЪЖА!

.

Ще се мре.

Не ми се мисли за България, където неваксинираните са бол.

Ваксините срещу шипа2019г. са опасни срещу мутиралия шип2022, прочети какво е ADE!

Тези по-нови подлинии "избягват неутрализиращите антитела, предизвикани от SARS-CoV-2 и ваксинация", пишат авторите на изследването. Учените са установили това с лабораторни експерименти. Бахти зора за ваксиниране а сега не помагали. Да вземете да ходите да се перете там де слънце не огрява а ?

Ей, как не им омръзна???? Докато няма изтрепани ковидари - няма да се оправят нещата. Малоумна работа дееба... Ама им хареса де.

Пак ще мрем, хах....

свикнахме с войната, да си дойдем на думата отново, те затова и ес продължи зелената звезда с още една година. Докато не хвръкне някоя глава някои нема да мирясат. Лошото е, че вече много хора, и то млади, гледат на тоя цирк като на мода. И ходят маскирани в гората и така и колела карат. Справка - Германия (е, може и да не е цялата)

5 абзаца - 5 пъти написано "ваксините не помагат!" Сами си правете изводите дали да се боцкате Единственото спасение е личната хигиена и избягването на струпване с много хора

Чакай бе.... "новия вариант на Омикрон" не беше ли нов преди 5 месеца? Нещо взехте да се оплитате

Преди бе новият вариант на стария вирус - демек Ооо-микрон. Сега имаме старият вирус в нов вариант - охоомикрон. Очаква се после да се повтори старият вариант на стария вирус, последван от нов вариант на старите ваксини.. Всъщност, дали такъв тип "информация" няма общо първо с договорите на оня скумрия-акушер със Пфайзер и закупуването на сума ти дози които не пласираха, и дали не предупреждават, че ако не спрат протестите срещу цените и малоумната политика то внезапно може да се наложи отново локдаун...

Ясно, значи войната в украйна е към края. Сега пак ще си имаме пандемия. След някоя година война, пандемия, война, пандемия. Така ги редуват нещата рептилите.

Докато не бъдат бити някои "вирусолози", няма да мирясат. И най главния "вирусолог" - ш.баняка Гейтс!

Опитните мишки в лабораторията ес, ги подготвят за поредния експеримент.

Дресировката на тълпата върви с пълна сила

Този да си гледа кочинката наречена Германия - 126000 случая! Ваксиниран Израел с над 10000 случая. Какъв е извода? Дали " ваксините" не спомагат нещо за разпространението?????? Незнам, защото не съм вирусолог, но се питам......

Като прочетох последното изричение и реших да не се ваксам, безмислено е, а и си става сезонен летен грип

Според мен колегите от всички цветове на дъгата трябва да се срещнат с вирусолога академик д-р Путин и с добро или лошо да го убедят да стои далеч от вируса и да не прече на прекрасната пандемия!

Инасяйте се от градовете. Има колкото искате села за заселване. Имаме си вода и земя в България. Ясно ви е накъде отива филма. Дигитален контрол и алабала икономика с гарантирани печалби за милиардерите. Това се заобикаля на основно ниво като рязко намалите зависимостта си от системата. Ние тук имаме склонност към корупция, което на фона на идващата свинщина е идиотски здрава защита от плановете на Давос. Праскат локдаун, дреме ви. На село има чист въздух и спокойствие. Инфлация, пука ви на черупката. Градината ще ражда основната храна. Локални месари и животновъди винаги ще има. Единственият проблем ще е скъпата цена на горивата. Но ако се спре мотаенето и автомобилите се ползват само целево не е никакъв проблем. Като сте пръснати из цялата държава и кажат: Задължителна ваксинация - показваме им среден пръст и кво ще направят? НАТО ще ни нареди на опашка за ваксиниране ли? Или нашите полицаи ще им бутнат аванта? Идиоти с пауърпойнт презентации с проектирани милиарди печалба. Няма стане.

май не си виждал българско село (с малки изключения) от преди 30 години

Добре си го написал, но който е лежал 20 години на диванчето няма как да отиде на село. Той не те разбира какво му говориш. Ще си стои в холчето, ще яде гръцките домати, ще псува колко са скъпи но ще е на диванчето. 80% са с такива нагласи, така, че няма как да стане.

"колективният запад" и кукловодите от САЩ няма как без здравен фашизъм да се справят с надигащата се вълна от недоволство в Европа и САЩ от разоряването на "клуба на богатите" - задваща се хиперинфлация на "кнвертируемите валути", липсата на енергоносители и непоносимата им цена, липсата на стоки от първа необходимост. Това са все неща, които рано или късно ще доведат до омитане на управляващите върхушки и "елити" в разпадащата се ново-римска империя !

На Хайко от Pfiser & Co, мога да кажа само едно - ДЕПМ! Същото и на жена му - Урс-Ула. Хубав първи летен ден на всички останали!

Супер, ще имаме отново шанс да станем първи по смъртност в света.

У нас смъртността е висока, заради хубавите колбаси направени от 40-годишно замразено армейско месо, каймата от стари изрезки и пълна с оцветители и подобрители. Вносните зеленчуци с нитрати до козирката и не на последно място пилешко месо натъпкано с толкова хормони, че и силов атлет може да му завиди! Такива нива на холестерол, сърдечни и ракови заболявания имаме че и по-дълъг сезонен грип да има и ще оредеем. Еле па с липсата на кадърни лекари и пари за здравна грижа за по-възрастни...

Казаха,че няма да спрат. На много хора им се струва шега ,че могат да направят нещо срещу парите. Докато не се избият изродите, дето си мислят , че управляват света това няма да свърши.

Свършиха паричките и хайде на новата версия! Патетични сте вече!

Има си българска дума, която да се използва вместо "патетични".... Отвсякъде струи необразованст и неграмотност.

И думичката е?.. Всъщност, не е ли използването на богат и пъстър речник символ на интереси от страна на пишещият, или щом не ползваме архаизми значи сме ниско интелигентни? И да, може да се ползва "жалък" вместо патетичен, но жалък може и да има друг кон(текст). Я тогава обясни само от прочетеното на следното: Имам вина! .... Имам си раничка.... За какво говоря? Че съм виновен, или имам богата изба? Че съм радостен първокластник с нова чанта, или съм се порязъл?... "Без да искам натопих аглетите си в калта. Въпреки това петрикорът даде онова особено усещане за свобода и простор. Затворих очи, и бяскавите фосфени заиграха, сякаш бях притиснал клепачите си..." Всичко е ясно написано нали,и не се напрягай толкова...

Не ми дреме, ама въобще!

‼️ Политици са установили, че ново+финансираният от тях вариант на Омикрон е изключително заразен, а високите температури не могат да спрат разпространението му. t.me/BehTheGov

тъпи мисирки...кой ви плаща ,че не се спряхте да пишете за тая простотия? то не бяха заразени,умрели...в цяла европа спряха да го мислят само вие не .....ДА ВИ ГО НАЧУКАМ НА МАЛОУМНАТА ГИЛДИЯ

ТИЯ КАРАТ ТОЧНО ПО "ЧЕРТЕЖА" , НА КОЙТО ПИШЕШЕ - НАЧАЛОТО НА ЮЛИ ... СКУЧНИ СА "ОНИЯ" .... ПОНЕ ДА НЕ СИ ПОКАЗВХА "ЧЕРТЕЖИТЕ" НА ПЪРВА СТРАНИЦА ... ДЪНОТО Е БЛИЗКО ... ЕСЕНТА ...

Разбраха, че Путин ще победи и пуснаха тъпните.

Ако това е вярно, има си добри страни: 1.Много по-заразен, което означава и по-слаб. 2. Вълната тръгва в началото на лятото, което означава, че няма как да се развихри толкова силно, както през есенно-зимния период. 3. Ако през есента има нова вълна, тя ще е много по-слаба, по причина, че мнозинството от хора ще са преминали през омикрона. 4. Не вярвам да посмеят да ни тормозят с мерки през лятото: маски, сертификати и подобни, още повече, че имаме политическа криза в момента.

Според съвременните епидемиологични концепции, това, че вирус е станал по-заразен, не означава, че ще стане "по-слаб". В статията се посочва, че преболедуване от предишния омикрон не гарантира защита срещу новия вариант. Човек трябва да гледа фактите в очите, а не да се самоуспокоява с измислени от него хипотези.

Не означава на теория, че е по-слаб, но на практика е по-слаб :)

Китай спря протест, използвайки дигитални паспорти и QR кодове. 12:59 | 15 юни 2022 | Редактор: Стоян Гогов  "Здравният код на гражданите е бил променен от зелен в червен, без те да са болни от Ковид-19. "Слагат ни цифрови белезници", споделя вложител от провинция Съчуан, пожелал анонимност." Без коментар. Здравето е най-важно.

не Европа се подготвя а, подготвят европейците за нова терористична атака от СЗО то

Чета коментарите и не мога да повярвам колко е прост народа! Тези дето най-много реват, като влязат в болницата най-много треперят за жалкия си животец. Ама чалгата до това води. Всеки народ заслужава съдбата си. За това мизерствате, защото все някой друг ви е виновен, а това че сте прости,е без значение леле леле...

аз не вярвав,че има хора,които смятат че терора е форма на лечение и запазване на здравето.

Факю на омикрона бе ей

Абе що не ви е..п..лелина!

Като сте загрижени за здравето ми дайте ми пари. Без пари няма здраве. Смешници.

Пак ни готвят нещо

Циркът продължава.

Голям зор да не се разболеем. Каква грижа за здравето ни. Не дочакаха есента. Плана явно не се изпълнява от раята и е време за нов терор.

Чакам го да дойде с нетърпение, да ме спаси от този непоносим живот в клетка

F U и вируса и глупостите и диктаторите

Пак започва цирка! Не знам какво искат тия дето са на власт. Повече власт и контрол??

Очаква се да влезе в сила на 3 ти септември. Нов много по-заразен и поразява предимно възрастни и деца между 1 и 99 години. Всички да се запасят с тоалетна хартия.

ако не искате ковид геноцид и безумни ограничения!

Пълна забрана за самолети и дронове над България. Изгонване на СЗО от България - тази търгивска организация на Бил Гейтс за ваксини. Баба Ванга се оказа права - ще има химическа и биологична война.между Изтока и Запада.

Факт е също, че тя наистина проглежда и не малко са потвърдените гадателства от нейна страна. Факт е, че щом успява да прочете като книга какво следва, то всичко е предначертано. Единствено не се знае, там където книгата се разделя в няколко посоки. Всеки човек си има тия разделения, където прави избор и му се пада една от посоките и така до следващото. Ванга е преглеждала и често е успявала да отгатне за дадена личност. Дар е, че тя е била тук да ни предопреди.

И ето ви профила на перфектния олигофрен. Конспирации, страх, баба Ванга задължително, всеки крои нещо срещу него, загубеняк, малоумник в клиничния смисъл на думата. Възраждане пирува с такива. България затова е такава жалка дупка и страната с най-висока смъртност.

Пичове не е измислица. Вирус ще пуснат умишлено. Не виждате ли как поетапно го контролират. Тва си е като избиването на евреите едно време. Тук обаче избиват предимно определени групи хора. Много по хуманно става. Скрито и атаката е химическа. Не знаем кой\who седи зад това. Късмет и успех на следващата вълна. Наздраве!

И сега какво . Напролет ли ще се броим ????????

От къде намериха пари лабораториите ? Нали всичко отива за Зеленски ? Явно клоуна е бита карта и се връща ковида за да ни изнудват.

а как ше се казва новия вариант...позитрон

ㅤ

Вай-вай-вай. Колко много ме е страх. Номерът с шарката на мина и дай сега обратно на добрия стар Омрелкон. Вай-вай-вай. Какво падение на "могъщите".