Снежни бури блокираха Европа (снимки+видео)

Силни снеговалежи предизвикаха хаос в много страни в Европа и блокираха трафика. Има жертви.

Обратно в новината

Коментари - Снежни бури блокираха Европа (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, но у нас дребните душици от село пак бяха с претенции, че не им е изчистено, нищо, че са гости в града. Явно няма как да проумеят, че от сняг и прости селяни няма спасение.

КАКВО СТАНА С АМЕРИКАНСКАТА ПРОГНОЗА ЗА "НАЙ-ТОПЛАТА ЗИМА В ЕВРОПА" от много години? Май няма да познаят! Вече и прогнозите за времето ли се използват за Информационна война с Русия и ЕС!?

цитат: ДИР.БГ - 9 декември 2014 / Автор Иво Некитов / "Последната прогноза на американската агенция по океаните и атмосферата NOAA показва, че предстоящата зима в Европа ще бъде рекордно мека..." --------------------------- КОМЕНТАРА МИ: "рекордно меко" е май нещо друго в САЩ тази година!!! ИНАЧЕ ТАМ ЕДИН ПИЧ С НИК "руски трол" МНОГО СЕ ПЕНЯМЕШЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЛЪЖЕЛИ, А АМЕРИКАНЦИТЕ ГОВОРЕЛИ ИСТИНАТА ЗА ВРЕМЕТО...

нея не сме най големите балъци зимата и европейците ги изненадала да знаете ;) :))))

Аз съм стар човек и от опит знам,че през зимата по принцип вали сняг!Понякога не вали и зимата е топла,но следващата може да бъде много студена и снежна!На глобалното затопляне не вярвам много-затоплянето по-скоро се дължи на цикличното изменение на температурата на земята!По време на Римската империя хората са били облечени в туники,наметки и сандали,а през Средновековието реките в Западна Европа са замръзвали до изворите!Добре е ,че тук поне засега никой не съзира дългата ръка на Путин и КГБ!

Правилно! Всъщност няма нужда да гледаме толкова на зад в миналото. Още по времето на средновековния температурен максимум е било много по-горещо, от колкото сега. И това не е довело до "катастрофа", а напротив - до разцвет на цивилизацията. През последните 100-120 години климата компенсира ефектите от мини ледниковия период, последвал температурния максимум. Тезата ви, за цикличното гравитиране около една средна стойност, също е вярна, поне що се отнася до по-кратки (в геологичен мсисъл) периоди Колкото до големите климатични промени - такива е имало и един ден ще има, иска или не човек, но няма да се резултат от глупостите, в които някои вярват.

Сняг се сипе на парцали,вино има нека вали!!! Сега му е времето да вали и да е студено...журналята...не психясвайте хората...Открай време е така зимата...затова има и толкова празници...ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

Сега му е майката Русия да спре газта на Европа,малеииииииииииии кеф!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами да спре. Ама спре ли газта, спират и едни денги да текат в обратна посока. Следва майдан 2. Та да ти кажа и аз искам Путин да е толкова глупав да спре газа.

... за Англия силни студове и снеговалеж наистина на са типични, дори и за зимата, поне така беше до сега, Гълфстрийм им осигуряваше мек климат... така, че за англичаните сняг и студ са си и изненада и бедствие...

Няма и 10 по-топли години, после времето станало като преди и пак "промени". Само че тези "промени" не са новост, а напротив.

студ... в мелбърн беше 20 - 22 градуса по коледа, умрехме от студ, трябваше да си куваме пуловери от разпродажбите А па вчера в олбъри беше 35... едно синьо небе, едни бели облачета, жега! Добре че в сидни всичко е както си трябва, дедо мраз си кара сърф и не му дреме

Зима е!

На призива на КАТ да не се пътува по време на силен снеговалеж, както винаги се отзовавахa само снегопочистващите машини...

Това го чета вече за трети път в различни статии ако ти харесва толко тази мисъл закачи си я над кревата :-)

Де видя сняг? При мен няма.

Тоя път времето изненада цяла Европа.. Ние обаче сме си "изненадани" всяка година та не ни прави впечатление вече... Лошото е, че повечето хора не си подготвят колите... В тази връзка колко от вас са със зимни гуми наколите си?!

Ето ви "глобално затопляне". А истината е просто, че унищожаваме планетата от алчност, "демокрация" и безчовечност

Айде и тука налазиха другарите. Студено е през зимата - демокрацията е виновна. Топло е през лятото - демокрацията е виновна. Друго е на партийно събрание да се вземе твърдо решение, какъв ще бъде климата за следващата петилетка.

Добре пак, че си написал, че и ти имаш вина, а не само мръсните капиталисти.

Зима е това което се случва е нормално за този сезон може да си спестите трагично драматичните статии.

боли ме фару, азе си карам сиерката с летни гуми дето баджанку ми ги подари га я купих преди 4 годин

невероятно но факт! снежни бурии през зимата! докъде докарахме природата!