Шефът на ЕНП: Обединена Европа - ”порно без граници”

Председателят на ЕНП Жозеф Дол обясни преимуществата на обединена Европа, че по времето на националните граници и валути било много по-сложно да се гледа порно.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ЕНП: Обединена Европа - ”порно без граници” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да живее ЕВРОгЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

че ЕНП е клоаката на ЕС, се потвърждава. Това е видно от списъка на българските т.нар. партии, по-точно е да се наричат банди, които членуват там. Сега ясно се вижда, че и началниците им са на същото интелектуално и морално ниво, за които порното, инцеста и педофилията са добри практики. То е ясно с такива идиоти до къде ще стигне ЕС.

Това са общо "европейски" цености парадчета, педофили, зоофили, педерасти, курви, антихристи и прочие се подържат от десни, леви, либерали и зелени! ПРОЧЕТИ ЗА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ И ЩЕ ВИДИШ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ!

Голата истина. Интелекта на председателя на най-голямата евро-парламентарна партия.. И после се питат защо младите били против ЕС?!? Ужас... Колкото по-рано се разпадне ЕС, толкова по-добре... И ето какви дебили управляват Европа...

До Yann.Tи в кои страни от ЕС си ходил, защото съм бил във всички държави многократно.Коѝ ти каза че младите са против ЕС, като повечето от младите отиват да учат в ЕС и не се връщат в България. Аз от 20 години работя и живея в Конфедерация Швеѝцария в Берн.Дъщеря ми следва в Кралство Швеция и няма намерение да напуска рая и да се връща в ада.

И гледаш порно без проблеми!

е истина!!! Още една причина да гласувам за тях.

Виктор Орбан води правилна Националистическа политика! Изгони ЕРП-тата миналата година!!! Изгони Валутния Борд и увеличи средната заплата на Унгареца на 800 Евро!!!

Избирайки евродупати осигуряваме лукса на десетина българи да спят и пърдят за адски много пари, без да правят абсолютно нищо. Скъпа говорилня - това е Европейският парламент.

Имало и "вносни" простаци на високи позиции Господи прибери си вересиите

Тоя набор докато само е гледал порно, то по негово време ние си го правехме на живо. Те направиха сексуална революция тогава. От толкова слободия вече са забравили какво е секс, мъжете им са се изпедерастили, а жените са мъжкарани. Вече няма деца, няма и да има. Жалко че се хванахме с тия прогнили дърти европейци. Добре че след 20 години няма да съм жив, че да не мога да видя какво население ще обитава старият континент.

Хм... БСП, че да й е гадно на банкянската отрепка, или Атака - че да им е гадно на всичките... Това е въпросът...

Тая новина да я пускат с червена точка

Бойко номер 2 :) Тъпи , чак вдлъбнати

Поредния тъп дебелогъз Евро депутат! ЕС е необходим само на шайка престъпници и обикновения европеец вече го разбра! Процеса на разпад ще започне от Англия и ще бъде подет от Франция и някои богати северни държави! Дай Боже да стане по-скоро!

Е те за това те ще гласувам за Е-НЕ-ПЕ! Мрете, червени хейтъри!

Няма. Ще ви надживеем. Обещавам да ти пиkaя на гроба!

И после, гласувайте за прасетата от ЕНП-то - жалки карикатури на политици!

Шило

Е то обединена Европа за едното порно ли е само? Щото и без ЕС сме си в такъв филм. Да не са ни наели и нас за груповия...

им говори за защитата на околната среда, за безопасността на храните. Казвал им и че на техните години, като бил на 18, когато искал да пътува до Кел.......хем да пазят природата,хем да пътуват да оплакнат окото?противоречи си мазния,но дано си вярва :д

Мдаа,великата европейска ценност - порното!!!!!! Заради която унищожиха бъдещето на децата ни, родени и неродени!Порно без граници - ето това е Европа!Ей такива шопари-педегрипали са стълбовете на тия ценности,начело на "народна" европейска партия! Тоя към кой клон на педегрипалите е - към педофилите или към педераститте???Някой да ми каже.

Стига с тази неграмотност - "дойче марки": на немски е "дойче марк" (deutsche Mark), а на български - "германски марки". Между впрочем, това е само един случай - българското невежество е безгранично

Хайде да спрем вече с това колко сме невежи и загубени! Коментираме представител на една от най- самовлюбените европейски държави с претенции да е най- във всяко едно отношение ! На фона на неговата простащина няма никакво значение дали марките са дойч или немски!

наистина доста просташко изказване но,и все пак наш боико няма аналог в изказванията си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

К'ви черногледци, бе! Човекът е мераклия с много фреш чувство за хумор! Малко даже напомня Батето!

Не знам кой е този ама човекът разказва какви са му били проблемите на младини бе. Ма страшна работа сте - муха да пръдне и веднага заваляват фекалиите!

и аз не го знам,но явно и европа се управлява от чекисти комплексари :д

дърт герберас

Все едно чета интервю на Боци Боклука! Същата визия, същите интелектуални фекалии!

този от европейските герберунгели ли е?

Че обединена Европа е порно без граници ,отдавна е ясно, че го гледаме това порно постоянно в нашият парламент също е ясно,но чак пък да гласувам за него.едва ли..........

като чета изкахването на тоя изкукуригал евродупртат си мисля че баи тошо тря да го номинират за нобелова награда

Шефът на ЕНП: Обединена Европа - порно без граници Мисля , че порното е без граници , откатко светът съществува.

Аз харесвам порно и за това ще гласувам за Бате Бойко и Фидосова. Приятелите им от ЕНП ще ги снимат във филм. Ще бъде интересно.

Не е само порното! САЩ искат да ги "F'k EU", а всички им се радват, включително и тук пишещите американофилни амбреажи!

Егати и ценностите!Къде сме тръгнали?

не на бруталния капитализъм. Това не е демокрация,това е фашизъм и геноцид над балканските народи с икономически инструменти и внедряването на ислямисти в суверенната християнска държава БЪЛГАРИЯ....и ако това Е демокрацията,НЕ НЕ Я ЩЕМ!!! вЗЕМЕТЕ СИ Я ОБРАТНО....

.

..................................

"Докато стигна до киното и съм свършил, а като свърша да ви таковам и порното. Страхотни ценности имат тия евродУпетати ей.

Абе ...мани...кво да кажа

е истина!!! Още една причина да гласувам за тях.

...на ДУМИТЕ...а погледни...ДЕЛАТА !!!!

А РАЗПАДАНЕТО НА ЕС ЩЕ НАСТАНЕ , АКО ПОРНОАКТРИСИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДРУГИТЕ ИЗТОЧНИ РЕСПУБЛИКИ В СЪЮЗА СПРАТ ДА СЕ СНИМАТ :)

Пффф кога са най после изборите да се изчисти форума от Атакистките тролове !!! Като вземат процент и двайсе ще се кротнат ! Не мога да повярвам че го казвам , но искам да се върнат червените тролове - с тях се завързваше спор - тия са тъпи като гуменки и само пействат оная тъпотия за Унгареца и за Русия .... АЙДЕ ВЪРНЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ БЕ разкарайте тия тъпаци....

Когато ви говорят за европейски ценности, спомнете си и тези думи. Не че са единственото доказателство, но може в един момент да ви накарат за прогледнете и да осъзнаете накъде сме тръгнали като част от "обединена Европа".

бе друго си е да си удари човек една ножка под душа така под меката топлина аама чак до друга държава да ходиш малко ми идва разпиляване на средства в тая криза ...

МАХНЕТЕ ТОЗ ПЛОНДЕР НИМА ТОВА НИ ИТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ОТ ......

Те това са те , на Бойко съпартийците , тикви за показ !Способни агитатори , единия агитира деца , а тоя ДОЛния агитира младежи с ...порно !Мръсна сган , само за власт и пари мислят тия пра..сета!!!

По-принцип съм съгласен но това не е отличителна чарта на ЕНП това е типично "европейско"... виж само какви хубави паратчета си остройват и главен подръжник е "европейската" левица. Такаче "европейска" им работа! Те там в Брюксел по-прнцип са си такива! Преди 10г още бях ученик и си мислех глупости ма напоследак започнах да виждам какво е това "европа" :(

Типичен европееееец.... РЕФЕРЕНДОМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ! СТИГА ВЕЧЕ!!!

Порното е другаде, за мен Николай Младенов е актьор от световна класа. Баща - секретен кадър от ДС, той комсомолски активист, после в СДС, после в ГЕРБ, после със закон преследва други като баща си, сега на клатикурска длъжност... Винаги над водата, като петно мазут. Плевнелиев, Борисов, Цачева, Аню Ангелов, Станишев... да не обидя някой също са класни, ама Младенов за мен е най-добрият.

Когато филмът е порно с елементи на трагикомедия такива актьори като наш Николайча закономерно печелят оскарите

Прелича на човек, който току що е излязъл от тоалетната- а след него само мръсотии и мирише лошо. Тези хора нямат срам, но са богати и ни управляват!!!!

Да бе Дол,за порно без граници,скачахме 1989 година! Всеядни животни сте всички в ЕНП! Изядохте ни ушите!

ЕС: "порно без граници" браво! Колко точно казано! Това е един истински "европеец" това е то "европа" "порно без граници" содомия педофилия зоофилия курвалък ееее.... пресаидинихме се станахме "европеици"! Преди няколко години в източните провинции на Германия имаше мода на тениски варнете ми "Берлнската стена и я надстройте с 2 метра"

Гнили, дърти, мазни, перверзни извратеняци!!!! Тези ли ще диктуват как да живеем, как да си подреждаме държавата и какви ценности да утвърждаваме ?????

Да тези... "ЕВРОПА"