Плевнелиев: България вече не е удобният лош ученик

Комисарят по регионалната политика Йоханес Хан е посочил, че Гърция, Италия и отчасти Румъния имат много сериозни проблеми. За нас това е една PR акция на един кипърски депутат, който очевидно вече разбира, че България не е удобният лош ученик.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България вече не е удобният лош ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път за последните 20 години наши министри имат самочувствието да защитят България когато някой в ЕС я оплюва. И това е защото имат самочувствието да кажат че наистина нещо са свършили! Защо предишните управници все мълчаха като ги хокаха? Ами защото всичко което ЕС казваше беше истина, а пред истината само се мълчи! Но като чета повечето от коментарите във форума, се замислям каква нация сме? Вместо да се зарадвате че вече не седим с подвити опашки в ЕС когато ни хокат, вие седите и плюете...пък после се сърдите че някой казал че сме калпав материал...

Плевнелиев казал... Но, матриялът си знае, че "по делата ще ги познаете"! А животът доказва, че много често от лошите ученици стават добри хора. И обратното.

на министъра искам да му благодаря че прави пътя бургас-малко търново-един тъи далечен и забравен раион-чакаме да завърши ремонта и двамата с премиера да одреят лентичката-пък софиянци си плюваите там колко щете-тук от живково време нищо небеше се слочило сега става пред очитеми

България, дори не е удобният лош ученик, тя вече е държава от третия свят. Потърсете в гугъл заглавието: Да правим пари! Мъка ми стана и не го догледах до края. Ако не бяха кадрите от Сингапур и Индия, човек ще реши, че се говори за България. Ниски данъци за богатите инвеститори, ниски заплати на работниците, от които се одържа ДДС, което се връща при работодателя под формата на държавни преференции. Колкото до решенията на Европейския съвет, те се вземат и без мнението на Европейския парламент или на ... Плевнелиев.

Народе мой, гордей се с квалификацията: "България не е удобният лош ученик." Скоро ще е времето когато "лошият матриЯл", по Божията Воля, ще им разкрива далаверите и експроприира нагушеното. ВЯРВАЙТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ, НЕ УНИВАЙТЕ!!! "Последните, ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ!"

Ех, куха лейка, от твоята уста - в Божийте уши!

Плевнелиев ! България ( И по-точно нейното т.нар. управление ! ) засега изобщо с нищо не е показала, че изобщо става за ученик !!! ( Записахте ли си ?! ... Да не забравите де . )

Харесва ми казаното.

Благодаря Ви !

Втръснало ми е от дрънкане на кухо!

Браво! Колкото повече нашите управници демонстрират кураж пред Европа, толкова по-добре за България! Случва ни се за първи път!

ПОДКРЕПЯМ!

Майтап си правиш:)))))

Дано ! ( Ама да не е в стил, който колегата/жката `аз` перфектно-точно е описал(а) )

Те ще си приказват, другите ще ги опровергават ама нали са дебили ще продължават в същия дух..Господина замисляли се че и българския народ може вече да не е удобния лош материал както преди 2 години??