Присъдите за измами с евросредства били 175, а не 2

В България за миналата година имаме 175 влезли в сила осъдителни присъди за престъпления с еврофондовете. Това прави впечатление и аз се гордея с него.

Обратно в новината

Коментари - Присъдите за измами с евросредства били 175, а не 2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре бе на всички стана ясно системата за източване на фондове, чрез т.н. консултанти. Взимат се пари, после се оказва, че са взети неправомерно обаче като резултат всички ние ги връщаме. Само консултнтите видиш ли чисти като сълза, а точно те първи трябва да бъдат проверени, защото те са изготвили документите за кандидастване по еврофондовете. След това да върнат комисионните за услугата! Стига сте ни правили на глупаци. Може ли да ми обясните как има консултански фирми по 5-6 на името на един човек? Или такива с капитал 100лв? Такива фирми ли консултират милиарди?!?!

Мога. Ако е приятел на Мършата. Или, ако си плаща. Което е същото.

не ми е ясно само защо се опитват на нас да ни обясняват, а не пратят протестна нота до олаф, като са толкоз сербез?

Алооо, възмутените от присъдите, защо не попитате ББ, защо е такъв закона /нали е управляваща партия ГЕРБ/ и защо не е променен към по-ефективен с по-високи присъди? Законите се създават в Народното събрание и не са ви криви прокуратура и съд - те ги прилагат! Защо за две години никой не си е мръднал пръста да се измени наказателния кодекс, но за "Юлиен" и ски пистите бяха готови още на следващия ден да действат?

Ония от ОЛАФ ги не познавам, ама тоа, нашиа, вечно се прави на УЛАФ! Мноого е печен !!

До цензорите: Защо не публикувате мнението ми за "бащицата" Гоце-агента и неговото отношение към ОЛАФ???????????????????????????????????

Аре бе и кой знае за тях? Само вие явно! Къде са?

Защо все пак не се бръсне тоя господин?

Колко е нагъл този Велчев. За тези престъпления трябва да се лежи по 20г., както в Германия. Тези условни присъди за откраднати милиони нищо не чинят. Дано този да си ходи при благодетеля си - Гоце Първанов.

След като има произнесени присъди, защо не се публикува списък с присвоените пари и съответно сумата, за която са осъдени престъпниците. Колко от тях са с ефективна присъда и са в затвора. Това е публична информация - къде е?

Какви присъди обаче - условни!!! И това ако са присъди направо сте за смях!!!

Присъди - пробации!

Университета в Харвард обявава конкурс за редовен академик по "ДЕМОКРАТИЧНА КУЛТУРА И КРАЖБИ".

Господата от ОЛАФ къде се намират?

те господата от ОЛАФ много добре знаят къде се намират, но докога прокурори и политици нас ще ни лъжат?

На тоя другар трябва да му е ясно,че от ОЛАФ никога няма да му простят това,че двамата с Гоце оневиниха Людмил Стойков !!!

Явно става дума за условни от по 1 година и глоби от порядъка на 1000 лева.