Три страни поискаха по-строги санкции срещу България

Британският консервативен всекидневник "Дейли Телеграф" публикува статия под заглавие „ЕС финансира мафията в България”, в която се обръща внимание на част от очаквания другата седмица доклад на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Три страни поискаха по-строги санкции срещу България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак няма имена - кажете еди кой си - не си е свършил работата! ние знаем що за власт властва тука и че не може да се оправим и това, което пишели западни вестници дори няма нужда да го четем, защото си го знаем и точно сега решили да дават по 220 лв. на баби! що за тъпоумие - сигурно от тези, които са откраднали а пък откраднатото - пак ще събират от нас - но откъде да им го взимаме. Формулата е: кажете имената на престъпниците и ги сложете там където им е мястото и си върнете парите на Евпопа!

Няма ли някой български мюсюлманин да се изкаже под тая тема (турчин демек), защо само пишат, когато става въпрос за Турция или ДПС? Тия хора не се чувстват никак част от тая държава и все на секано ни правят май? Хмм? Да не говорим, че тяхната мафия - ДПСто е един от стълбовете, които крепи съда с помията и ни спъва вече 18 години да вървим нанякъде! Ама и самите те тънят в тая тиня!

Част от проблемите ги създаде и самата Европа.нека се вгледаме в условията, при които се отпускаха тези пари - задължително присъствие на вече участвали / разбирай предварително изградени структури и фирми за разпределяне на парите/. да не говорим, че в повечето случаи те си възвръщаха обратно голяма част от тези пари под формата на консултантски и др. услуги. Как да се появи някой, по-различен от партийните фирмички и да кандидатства за проекти като от самото начало е изхвърлен. Трябва ЕВРОПЕЙСКИ АРЕСТИ за нарушителите и крадците, та като не могат да ги съдят тука, поне по европейските затвори,които макар и комфортни, да полежат малко. И накрая каква е тази Европейска държава с толкова много излишна държавна администрация - после се чудим на големия брой корумпирани чиновници и че сме на светллинни години от нивота на производителност на труда в останалите страни от ЕС. А толкова е просто: дай на земеделеца с определен брой декари земя комбайн,трактор, каквото и да е при съответно изпълними условия и хич не ги пускай тези пари през разните му там мошеници. А що се отнася да правителството - дори и при комунистически и диктаторски режими много хора си отиват след като се размирише така, както е сега. Но ние нямаме доблестни политици, а крадци, които като им отнемеш властта или по някакъв начин останат без власт са за БОКЛУКА.

А ти понеже си много умен се изказа супер интелигентно! Браво, а защо не каза нещо съществено или просто е по-лесно да кажеш тия са тъпи.

Част от проблемите ги създаде и самата Европа.нека се вгледаме в условията, при които се отпускаха тези пари - задължително присъствие на вече участвали / разбирай предварително изградени структури и фирми за разпределяне на парите/. да не говорим, че в повечето случаи те си възвръщаха обратно голяма част от тези пари под формата на консултантски и др. услуги. Как да се появи някой, по-различен от партийните фирмички и да кандидатства за проекти като от самото начало е изхвърлен. Трябва ЕВРОПЕЙСКИ АРЕСТИ за нарушителите и крадците, та като не могат да ги съдят тука, поне по европейските затвори,които макар и комфортни, да полежат малко. И накрая каква е тази Европейска държава с толкова много излишна държавна администрация - после се чудим на големия брой корумпирани чиновници и че сме на светллинни години от нивота на производителност на труда в останалите страни от ЕС. А толкова е просто: дай на земеделеца с определен брой декари земя комбайн,трактор, каквото и да е при съответно изпълними условия и хич не ги пускай тези пари през разните му там мошеници.

HAIDE SERGO OBIRAITE SI KRU6ITE STIGA STE SE OPRAVDAVALI , TRAGNETE VEDNAGA ZA MOSKVA I SE SKRIITE DALBOKO OSTAVKATA E ZADALJITELNA SEGA UTRE 6TE E KASNO SVETA NI SE SMEE , MAFIOTI, KRADCI PRESTANETE

В България оставки няма!С кръв са взели властта и с кръв ще я дадат.Време е всеки да разбере тази проста истина и да се направи една нова революция,ама този път истинска,а не дирижирана отгоре. Унгарците излезнаха на площада миналата година и пометоха правителство щото премиера нещо беше излъгал,не помня какво.Робско и тъпо племе сме ние българите,най-вече тъпо.Друго обяснение нямам.

Преди стотина години същите европейски страни бяха колонизирали половината свят и го изсмукваха да дупка, сега създадоха европейския съюс със същата цел - да смучат пак, но по съвременно, а ние сме им новите роби

То е ясно няма политици, няма държавници -има само ченгета мутри и политици крадци. България загина. Българският народ също е на прага да загине и психически и физически. Решение има , но то се корени в еднопартийна система и нови лидери. Ако ги има да излизат на светло или да идват отвън и да помагат щото ние Българите сами не може да се оправим нивгаш.

Европа иска българите сами да погнат и прогонят от властта посочените. Това във форума тук е приказки на хора които ползват интернет и имат компютри. Огромната маса от бедни нямат техниката и достъпа до интернет. Те нямат информацията дори че Европа е на наша страна но няма право да се намесва във вътрешните работи. СЛЕДВА САМИ ДА СЕ СПРАВИМ И ЩЕ БЪДЕМ ВЪЗНАГРАДЕНИ ЧЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ А НЕ ОРИЕНТАЛЦИ ! Как ли ? Много просто, с достойни дела-достойни пари.

МММного ни е добре държавата- Организирана...и Престъпността ни е ОРГАНИЗИРАНА! Само дето не ми е ясно откъде ни дърпат конците...

КВИ СА ТЕА САНКЦИЙ МАНКЦИЙ БЕ??????

АЛОООО!!!ОПОЗИЦИЯТА! СЕ КЛАТИ,СЪБУДЕТЕ СЕ!!!РАЗТЪРКАЙТЕ ОЧИЧКИ И...ХАЙДЕ НА ТРАПЕЗАТА!!!ЩЕ ВИ ИЗБИРАМЕ ,НЕМА НЕ ИСКАМ НЕМА НЕДЕЙ!!ЩЕ ТРЯБВА ДА СТАВАТЕ ЕВРОПЕЙЦИ И ТОЗИ ПЪТ НЕ НА УЖКИМ!!!при такъв голям контрол от ЕВРОПА маи няма много желаещи!!!ЧАКАМЕ ВИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!

EBASI IZNENADATA-JEGATA MAI VSE PAK SHTE DOIDE,A?????????NA NQKOI NE IM SE VQRVA I SEGA................

Kajete neshto be psevdo evropeytsi:))) Mias na absurdistan ne e v evropa. Ama sa si vinovni samite dvulichni i dvustandartni evropeytsi kato priemat vseko hristiansko pleme v evrosuyuza.

Дреме ми на дупенцето.Другарите от ПЕС са зад мен.

Спи народе възродени ...

човече, ти самият вярваш ли си на това, което пишеш? Какво още трябва да се случи, за да може хора като теб да престанат да викат на черното - бяло?

А ДА СТЕ ЧУЛИ И ВИДЕЛИ, НЯКОЙ АНГЛИЧАНИН ДА ГИ Е ЗАЩИТИЛ ТЕЗИ ЕКСКУРЗИАНТИ НА ЧУЖДИ РАЗНОСКИ МОЛЯ, ЗАЩОТО АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ТАКЪВ ГЛУПАК.

Qvno zatova ne sum iskal da vlezem v EU, prosto sum si znael stokata.

Evropa shte ni razpune sega na krust! Bedna vi e fantaziqta, kakvo mogat da ni napravqt, samo da kihnat! Nie sme precedent, nqma vtora takava pretendirashta da e v Evropa strana! Nie sme... bita karta!

Kolko tupi komentari vidqh tuk, ne e istina. Moga da zaklucha, che bulgarina e naistina edno mnogo tupo pleme. Ama mnogo mnogo tupo.

Дона, радвам се, че все пак оценявате софиянци поне за едно нещо - недоволството все от София тръгва. Но и хората от провинцията живеят в нашата държава. Ако вие се вдигнете - София ще ви подкрепи. За това не се съмнявайте. Вие сте хора точно толкова, колкото и ние. Не е редно да чакате само на София. Спомняш ли си от къде започнаха промените в Румъния? Не беше от Букурещ, а именно от провинцията.

Дона, радвам се, че все пак оценявате софиянци поне за едно нещо - недоволството все от София тръгва. Но и хората от провинцията живеят в нашата държава. Ако вие се вдигнете - София ще ви подкрепи. За това не се съмнявайте. Вие сте хора точно толкова, колкото и ние. Не е редно да чакате само на София. Спомняш ли си от къде започнаха промените в Румъния? Не беше от Букурещ, а именно от провинцията.

Как не ги е срам тия капиталисти да ни обиждат бабичките - да кепазят тяхното момче , че то момчето си е хубаво.

Таварищ президент, г - н Станишев. Защо търпите тези зословия. Моля вземете спешни мерки: Вдигнете цените на основните стоки и горивата. Забранете медийте. Разпоредет за за полицейски час, пък тогава да видим дали някой ще каже лоша дума за вас.

Здравейте! Много, много, много коментари, но нищо съществено... Аз живея в САЩ от 5 години, в момента съм в БГ по бизнес, чета редовно публикациите в пресата, дори и когато съм извън БГ. За съжаление, когато човек, който е бил за по-дълго време извън БГ, се върне тук, веднага го лъха миризмата на мухъл. Лъскавата дограма на летището и кафетата, в които кафето е три пъти по скъпо от Щатите примерно или от Германия не правят икономика, не създават работни места и не насаждат морал. А парите, които наливат българите от чужбина? А всичко друго, което с изсипа тук в последните години? Няма прокопсия...

Само Костое го е направил.Той е виновен.

Европейска комисия си е една перачница на пари. Краде от бюджетите на всички членки във вид на членски внос и сладичко си ги гепи и раздава на приятели. Никога не са имали реално намерение да ни дават никакви пари, ние не ги интересуваме само като територия и евентуално пазар. Британия надига глас срещу България а защо не погледне собствените си евро-депутати, които с назначаване на роднини са откраднали хиляди евра. Евродепутатите прекрасно знаят колко корумпирани са нашите политици, а защо ни приеха защото точно такива им трябват крадливи, некомпетентни и свързани с мафията. След влизането ни в ЕС корупцията дори се увеличи а не обратното. ЕС поддържа корупцията в БГ, защото печели от това. Втора година парите които сме получили от ЕС са доста по-малко от тези които ние сме им дали. Ами защо да членуваме тогава, нямя пари за нас а ние финансираме всички страни за да си живеят добре , а ние да мрем в мизерия.

на това дето го прави правителството му се казва гьон-сурат. те го плюят той вика дъжд вали. най-големия позор е че още има хора които гласуват, и ще гласуват за тях на следващите избори за тази измет

Съмнявам се,че моят постинг ще види бял свят,тъй като от известно време има доста цензура от страна на модератора,но все пак ще кажа.ЕС трябва да знае,че проблема не е в Станишев и Гоце,а във всички онези ,които сляпо гласуваха и пак са готови да гласуват за една мафиотска организация наречена БСП.Ако някой успее да се справи с тях - то Гоце ,Станишев и компания ще гледат властта през крив макарон!За съжаление тези хора-една част от които са наивници и малограмотни,а друга част мафиоти със зъби и нокти са готови да ги защитават без да мислят, че от това губим всички ние.

na nikoi ot pravitelstvoto ne my puka taka da znaete-te otkradnaha milionite koito nie shte vrashtame i s t9h mogat da si hodai t kadeto si iskat dage prez VIPA shte minavat i tzvetia shte im podariavat - PALNI NESHTASTNITZI

Моля Ви- ГЛАСУВАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИр когато и да са те

ЯЗЕ ПОТКРЕПАМ И ПРЕЗИДЕНТУ И ПРЕМИЕРУ ОТИ СА СФЕСНИ ОРА

Онова безумно нещо наречено народ сам си ги избира крадците! Сега да духат супата!

Хайде де,софиянци,признава Вие разпалвате искрите на народното недоволство и Ви адмирирам за това!София си е София,нали?Но ние от провинцията също ще Ви подкрепим!Всички искаме час по-скоро да бъде свалено това правителство!

То англичаните защо не погнаха своите евродепутати:Водещ британски евродепутати признаха, че са приемали подаръци, пътувания и дори пари от фирми, чиято дейност регулират чрез комисиите на Европейския парламент (ЕП), в които участват, разкри авторитетният британски вестник Индипендънт. Така например лидерът на торите в Европарламента Джайлс Чичестър, който е и член на парламентарните комисии по промишленост, изследвания и енергетика, както и по изменения на климата е същевременно председател на Европейския енергиен форум, който промотира интересите на ядрената, петролната и газовата индустрия. Тази му позиция представлява открит конфликт на интереси с дейността му в Комисията за измененията на климата. Той също така е приел през миналата година пътуване и посещение на събитие за сметка на ядрения гигант Арева.Да сте чули или разбрали англичаните да ги оплюят?

Наистина ли вярвате, че едни предсрочни избори ще променят нещо за обикновените хора? След това ще проклинаме други имена, а иначе всичко останало ще си бъде същото...

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА КРАДЛИВАТА И НЕКАДЪРНА СГАН, НАРЕЧЕНА ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ!!!! ДРУГА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЛЕНИНОВОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ. МАХАЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗРИНАТИ!!! НАРОДЪТ Е ТЪРПЕЛИВ, НО ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ!

Сега дали вече ще имат нахалството да кажат: Плюят ли ни? Неее! Роса ни роси. А, колко много им се слагахме, а? Сега разбрах, защо искат да узаконят гей браковете.

Няма по-безсмислено губене на време от това приказване по форумите. Толкова енергия, дайте да я използваме полезно. Правителст може да се свали от трима човека, без никакво участие на опозицията: 1/едини осигурява плакатите и ги разлепва: ВСЕНАРОДН БДЕНИЕ 23.07. , площад Батемберг ВСЕНАРОДЕ МИТИНГ, 24.07. , площад Батемберг ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА РЕД И ЗАКОННОСТ, ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ 2/Вторият човек осигурява озвучителна техника . 3/Третият човек стои до микрофоните и записва желаещите за изказване. Това е всичко. Лидерите ще се появят сами. Запалете искрата в София, всички ще се вдигнат! Няма нужда от нищо друго, бъдете сигурни.

защо да лъжат?

Сергей иди си с мир, иначе ще бъдеш изритан като Жан. Вашето (БСП) управление винаги завършва с голямо оливане.

Консерваторите от цял свят са свързани със сатанистите и фашистите. Мафията и сатанистките секти в България са пропорционални на размерите и мястото ни в стария континент. Т.е. тези непочтени страни, които надигат вой, всъщност са крадците, които казват дръжте крадеца! Недоимъкът и мъките на България са режисирани отвън още от самото начало!!!!!

То от англичаните друго освен мръсотия не можеш да получиш, това е ясно. :)

Ave niakoi pita li vi da li vi se vliza v EC?6toto mene,nikoi ne me pita.I posle 6to se praiat na na6tipani bulki,nali ni znaeha kakvi sme?Ne znam kakav e v deistvitelnost problema v momenta no vsiaka istinska banknota ima dve strani.I sled kato sa ni prieli[po dogovorkA s pravitelstvoto ]v EC dA si obirat i negativite ot re6eniata, 6toto nas naroda ne ni pitaha i ne samo da mi poso4 vat vinovnite ami i da si gi nakzvat 6toto parite im si stoiat v evro banki a ne v bg.I ne zaradi tia mizernici cial narod da pla6ta 6totoEC samo ;mislel;vsi4ko drugo 6te me nakara da mislia 4e mafiata tuk i EC sa edno i sa6to samo 4e na razli4ni niva.Globalizacia??? etovia v deistvie,bezdeistvie koi kak mu haresva.

Мислете трезво, тези поне започнаха да изваждат по нещичко...

Хърватска, която е милион пъти по-хубава, чиста и уредена държава, подчертавам държава, от България не е в ЕС, а нас ни приеха. Те самите европейци май нещо са се объркали, ама сега е време като не става с добро, да стане с лошо. Да ни погнат здраво, т.е. да погнат политиците, докато ги смачкат като гнили домати. Явно на нас все друг трябва да ни върши работата, а ние, вместо да сваляме правителството, си сваляме радиаторите. Браво! Не народ, а стадо овце. После политиците да не се сърдят на младите, че масово напускат България. Аз лично бих отишла в братска Хърватска и бих си останала там. Дори сърбите, които толкова бой изядоха, са по-добре от нас.

това ми харесва, сега трябва да бомбандират народното събрание....

Ако само медиите са ти виносни, значи си закъсъл съвсем. Още преди 10 години в Брюксен ни псуваха на майка, ча в българия банките фалират, а длъжниците процъфтяват. Още от кредитните милионери им стана ясно на хората там що за боклучаво управление има тука. Само ти и тия като тебе си мислят, че меддите са им криви. Така трябваше да стане отдааааавнаааа! Най ще е сега да се замрази членството на България. Видя се, че с това разсипване на морала, на правото вече сме само територия и даже територия не сме, а по-скоро местност, геогравска даденост. Сега преди изборите се заговори, че в София с пари на данъкоплатците ще се строят 10000 (с думи - десет хиляди) къщи за цигани. Масларова вече анонсира купуването на пенсионерските гласова като им обеща заплати за да гледат внуците си. Тяа същата пхродължава да хрантути паразитиращите циагански орди и да стимулира тяхното размножаване. Задайте си, гражданино Станишев, въпроса - това ли е държавата, в която искаме да живеем. И по-важното - това ли държавата, с която искат да живеят германските и френските семейства и затова ли германските майки и бащи плащат данъци - за да ги харчиш ти и Масларова за издръжка на циганите в България, а българските магистрали и мостове, и зеленчуци да се произвеждат с пари на чуждите данъкоплатци. Е ЕС знае и вижда това и вътрешния натиск върху правителствата в др. европейски страни е голям. Най-добре ше бъде да се отнеме правото на глас на България в ЕС и да се изпратят чужденци - гаулайтери по министерствата и агенциите. Те да поемат администрацияна на къс повод със строг нашийник. И едва слет три години управление по този начин (за земеделието, строителството, екологията и пътищата - да е пет години), може да се охлаби примката. Тогава да обърнат нашийника с шиповета навън, но да оставят възможността за задушаване на крадливата администрация. Само това може да внесе малко ред в България. Ако остане сегашната българска администрация да краде, а после при нарушения бюджета да връща парите по фондовете обратно на Брюксел - жална ни майка, ще ни скъсат задника от плащания. Опразването на територията от образовани и що годе разумни хора ще продължи с нарастващо темпо. Независимо, че хрантутите циганите тука те просят и в норвегия. Алоооо! Кога българска учителка ще види норвегия със заплатата, която ти и масларова и давате. Но мангалите на Масларова са вече там! Алооо!