Коментари - Евродепутатите призовават за защита на най-уязвимите европейски домакинства и предприятия от високите цени на енергията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък призовавам народите в ЕС да линчуват еврогейските чиновници.

Какво призовават? Биха могли лесно да защитят домакинствата още сега - като махнат санкциите :)

Я стига сте ни занимавали с идиотщините на тия малоумници. Вместо да спрат войната те я подхранват и после реват , че Русия е виновна . Ай сиктир и идиоти.

Войната отпочна на 24 февруари... А миналата година кви ли бяха цените на ТТФ-а?

какъв скок на цените, заради войната, тези безплатни милиарди как така хвърчат в посока Украйна, също за енергията ами тя си е същата, пак от Русия само че сега минава през американски и английски посредници, после защо имало инфлация и като сложиш нашата алчна спекула става "красота"

Призовават тия безделници, те да не са там да призовават

С гинеколожка, бъркаща в европолитиката и евроекономиката. С естонска библиотекарка, командваща евроенергетиката.. Дотук я евродокараха.. А иначе не е по темата, ама е актуално: Целият шум около Кайли е, за да се отвлече вниманието от мегадалаверста на Урсула фон дер Лайен и мъжът и с Pfizer. Там става въпрос за десетки милиарди! Ева Кайли е удобната мишена защото: 1. Е красива и нормална (разбирай хетеросексуална) 2. От Балканите е, а номенклатурата в ЕС искат да представят региона като проблемен (справка недопускането на България и Румъния в Шенген) 3. От Гърция е, а в ЕС дълго създаваха образа на Гърция като крадлива и корумпирана страна, разхищаваща еврофондове, която дестабилизира еврото 4. Ортодоксална (Източноправославна) християнка е! 5. Ева Кайли е всичко, което Урсула фон дер Лайен не е: красива, умна, южнячка, от малка страна, източноправославна.. Друг е въпроса, че тя е евродепутат от 2014-та година, а Катар е иизбран за домакин на световното през 2010-та. Че пъдкрепя доклад на "Международната организация на труда" за "напредъка на трудовата реформа" в Катар. А нерде Катар, нерде резолюция на ЕП за нещо си там. Да ви напомня за вече забравения Гуайдо?

"Не може да искаме от хората да живеят още по-пестеливо, да намалим още повече термостата, дори да намалят времето за вземане на душ, без да поискаме от дружествата, които извличат полза от тази криза, също да платят за нея" Думите на Мохамед Шахим - съавтор на Резолюцията за енергийните цени са по повод "Програма Термостат" която се ползва в Германия и Италия. Нейната функция е да напомня всеки ден веднага след новините за времето как хората трябва да пестят от използването на душа, да пестят от използването на парно и климатици и от топлата вода и електроенергия. От друга страна така и не виждам къде споменава какво трябва да се направи освен идеята от преди два три месеца за таван на цените на газа. Ето една идея! Нека се премахне "международният пазар на цените". Защото този пазар съществува ужким за да гарантира реални цени без спекулации и пазар без монополи. Е в крайна сметка каква е реалността? Всички регулатори следят какви данни представя пазара и на база тях прави спекулативни прогнози за увеличение на цените. И когато мине прогнозният период с новите увеличеня без достигането на прогнозите поради които се увеличи цената какво става? Компенсиране на гражданите за периода? Не. Намаляване на цената? Не. А да не говорим как до скоро от ЕП реваха, че Путин държал монопол над газа!?!? ахахха Между другото къде са плановете за зелената енергия? От последните три години масове се прокарват нови наредби и закони за източниците на зелена енергия и ето че нито една нации в съюза не се е възползвала от тях. С изключение на 3-4 частни фирми. Германия от където идва Урсула която не спира да реве за зелената енергия какво направиха когато им се спря руският газ? Минаха обратно на въглищата!!! хахахах

И, докога ще разрешавате реални проблеми с фабриката за илюзии? На всеки реален дефицит, отговорът е един и същ "Ще напечатим пари". И, докога? Докато парите станат по- скъпи от количката с която ги карат ли, както е било в недалечното минало в Германия. Изсипват парите и крадат количката.

Такова животно няма. Хем таван, хем динамичен. Ще ни се завие свят от тия движещи се тавани.

Какви демагози! Те създадоха кризата и сега се правят на спасители...

ЕвроКенефа агонизира, но върхушката си продължава далаверите.

Не бяхте притеснени когато налагахте санкции на Русия ! Това е резултат от санкциите ! Тогава за какво си мислехте , скъпи дебили ?!

Фpaнция тpябвa дa пpoизвeждa пoвeчe eлeĸтpoeнepгия. Beчe cмe плaниpaли изгpaждaнeтo нa 6 нoви ядpeни peaĸтopa и oбмиcлямe изгpaждaнeтo нa oщe 8", ĸaзвa Льo Mep..... чакам коментара на БМБ! на ДБ и ПП!

Техните коментари са "щом е вредно за България е супер за партньорите ни".

и неграмотия съюз нисш дет топлината зимата му е проблем............. НУЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Те европейците да му мислят, че са бая разглезени. Ние сме свикнали.

Абе не знаеш ли приказката за магарето, което таман свикнали да не яде

Да я преразкажем в днешно време: Тъкмо научили магарето да не яде и то взело, че запалило Райхстага..."

А температурите паднаха едва преди няколко дни... Мдааа, няма страшно, никой не бърза в конфликта в Украйна. А силна решимост щом има, проблеми няма