Брекзит намалява европейските депутати с 46 до 705

Комитетът по конституционните въпроси на Европейския парламент иска да намали броя на европейските депутати от 751 до 705.

Обратно в новината

Коментари - Брекзит намалява европейските депутати с 46 до 705 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отпуши ! Айде скоро да изтече целата еуроклоака и евродепутатите да са намалели до 0 !

Едно добро начало, но защо се запазват онези 27 места? Мен ако питат и 75 евродепутати са много. Ама никой на ме пита. Засега:)

сложи една запетайка след 46, че не се разбира какво си написал!

Ама са малко. Трябва поне с 146

А Заплатите кога?

705 търтей

Най - на края.. Най - на края!... И като се разкарат британците, ще лъсне бездушната и боядисана попщина на телевизионерът с булдошка физиономия така нареченият премиер на република България, който на мен ми прилича на един от турците от старо време, вече му забравих името участвал участвал в руско-турската война..

А пък самият ЕС намалява с 1GB => 1GB = 46ЕД

Европейските граждани издържат 751 хрантутници, именувани европейски депутати. След Брекзит, вместо да намалят бройката им със 71 - колкото са британските депутати, имало идеи, видите ли, да се задържат част от местата и да се преразпределят на оставащите държави. Поради какви причини, питам аз? И какви ще да са тези "транснационални" депутати? Терминът звучи много, много зле и навява грозна асоциация с транснационалните корпорации. На които евробюрократите са добре платени лобисти!!!

може и с още да се намали броят им ако меркелица не се вземе в ръце и остави Полша на мира...