От догодина България ще има един евродепутат по-малко

България губи едно евродепутатско място и от догодина представителите ни в Европарламента ще бъдат не 18, както в момента, а 17.

Обратно в новината

Коментари - От догодина България ще има един евродепутат по-малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е добра новина.Добрата новина щеше да е,ако останеше само един.Не че щеше да има полза и от него,но е някак си по -поносимо.

И без това никаква работа не вършат. Само се параван на тъй наречената демокрация.

По-добре да са по-малко евродепутатите от България, защото повечето от тях са там, за да говорят против страната ни и против управниците, ако не са от тяхната партия. Илияна Йотова заприлича на угоено прасе от преяждане, а какво е свършила за България, освен да плюе непрекъснато???Некадърна журналистка и още по-некадърна евродепутатка...

Така и така нищо не правят за България там, така че е без значение...

ха дано мемедчо хидроинженера не стане евро дУпЕтатин. да си седи тука и серГейшата да му прави компания

Повечето наши Евродепутати работят против България. По-добре да нямаме и такива хрантутници.

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев посочи, че корупцията и организираната престъпност не са запазена марка на двете поставени под наблюдение държави. Голям майтап!!!

"загубите са ограничени до максимум едно място за всяка държава членка".... А аз предлагам да се намалят с максимум 1/2 депутата, като се гарантира право на избор точно коя половина от депутата да е в Парламента!

Ще ги правим запазена марка ли?

Като прочетох таа новина, рипнах, и си съдрах фустано, и футболните гащи под него, подарени ми от Областнио управител! Сега неам с кво да излезем на протесто?

Ужас об ещавам да си направя секуро.

754 ? А колко чиновници покрай тях, след като само в българския парламент за 240-те има над 600 обслужващи ги? Ако от ГРАО кажат действителния брой на българското население, тази бройка ще падне не с един, а с още 2-3 евролапачи. И заради това не се актуализират избирателните списъци.

за мен това е радостна новина!един добър ден за бг демокрацията :)

pompai

Европа не е всичко.Трябва да изметем политиците.Всички и тогава да започнем но ново така ще загубим5 ,но след 15 ще сме добре .

"България губи едно евродепутатско място в Европарламента" Еми то при тази сиромашия, току виж сме си загубили и членството в ЕС.

Ами, а дано. Стискаме палци.

то дето ни е стъпило крачето българско, трева не никне. Която империя е имала глупостта да ни завладее, добро не е видяла и дълго не е просъществувала. Та един ЕС ли ще ни се опре...

Е тази глупост като я чуя и ми се дефекира. Та затова ми е редовно отделянето. Истината е че всяка следваща империя ни изплюва по-мизерни и по-мизерни. Салва богу нитоп ЕС е империя (липсва император за съжаление) нито ще се разпадне. Виж да изритат епригодните, може :(

Я предлагам напрау да са със 17 по-малку. Хем Европата нема да ни слуша глупостите, ем ние че си прайм углушки за онова, що сака она.