Евродепутатът от ПЕС Иво Христов: Доброволната ни слепота по отношение на Киев буди тревога

ЕК трябва да осъзнае мащаба на риска и да излезе с мирна инициатива, призова членът на Европейския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иво колко ти плаща Путин.Продал си ье за пари.При теб има ли човечност хуманност ценности тези неща които Путин погазва.Зарафи него 180000 живота са изгаснали.Кой е терориста да навлиза в суверенна държава.Вечер можеш ли да спиш

...лесно е да си пес в ЕС,я иди да си соц.путинист в армията на рф на фронта бе ивооо

Защо всеки левак, припознава пРоссия за своя опора?! Защо всяка "мека китка", счита за свой дълг да защитава язвата на днешната човешка цивилизация - сатрапията пРоссия ?!

Всяка една дума на този Български евродепутат е точна и безценна,защото е казана пред целия Европарламент. Учудващо от устата на депутат на ГЕРБ!

ГЕРБ не членуват в The Party of European Socialists - PES. А този Христов не е нормален - да защитава един убиец и фашист, и една терористична държава от трибуната на Европейският парламент, е малоумщина !

Тъпа ватенко, ГЕРБ!?!?Аххаха хахахах,чиба в Урал клозет!!!

е евродепутат на левицата, а не на ГЕРБ. От тях няма да чуеш такива думи.

Кое от казаното от Иво Христов не е истина. Като се прави на " ни чул, ни видял " когато става въпрос за Киев , ЕС им дава кураж да правят още по-упорито опити да запалят трета световна. Ако това искаме , трябва да започваме да копаем укрития .Не харесвам този червен евродепутат, но е прав в случая.

Ами щом няма друго решение, то нека да започва Третата Световна Война и да се приключва - на кого му трябва свят с тумор пРоссия, и метастази - Северна Корея (КНДР), Иран, Сирия, Венецуела, Куба, Судан, ,Беларус и тем подобни дивотии, от които всеки мечтае да избяга ?!

Този е руска политическа проститутка...

Украйна се бори за свобода и либерални евроатлантически ценности. С помощта на САЩ и Европа Украйна ще победи Русия, ще свали престъпния режим на Путин. Путин позорно ще бъде съден в Хага. В Русия ще се освободи либералната опозиция. Навални директно от затвора ще се настани в Кремъл и ще направи от Русия една либерална, свободна държава по западен стериотип, която няма да бъде заплаха за съседите си и целия цивилизован святЗ

Цяла Европа се отказа от руски горива за да не става съучастник на Русия в нейната мръсна война в Украйна! Ние ще даваме възможност на руснацуте да въртят търговия с горива.

от тези държави дето са се отказали от руския петрол-) Стигна се до куриози от този род: ""Данните, получени от Reuters, чрез проследяване на кораби с Refinitiv Eikon, показват, че Саудитска Арабия е внесла 647 000 тона (48 000 барела на ден) мазут от Русия през руски и естонски пристанища през април-юни тази година. Това е увеличение от 320 000 тона през същия период преди година." И така, според Ройтерс, Саудитска Арабия( а също така и Обединените Аарабски Емирства са в далаверата), без да увеличава собственото си производството си, или да прави нови капиталовложения само заради това че не и се налага да рафинира част от добития от нея петрол, получава излишък от суров нефт, който продава на борсови цени... предимно на закъсалите вследствие на наложените на Русия санкции. Междувпрочем освен спомената Естония и Латвия тихомълком подля вода на евросолидарността като се върна към руските доставчици на газ... и като се загледа човек ще види че ситуацията е същата и с руските газ и кюмюр, ЕС пак си ги купува но плаща солени комисионни на посредниците ;)

Що не отидеш и да преговарят с орките бе, " умнико".:

Кои са тези орки бе, умнико ? Излез от приказката . Тъпанар.

Гнусен рускорадев И. Д. И. О. Т. По-гнусен е от копейкин.

Късогледството е част от обявената от ЕС, още през 2009, война на Русия... Проблемът е че късогледството е съчетано и с комисари които вземат икономически решения след като се посъветват със звездите, а това доведе до ситуацията в която сме а именно- неочаквано за всички войната продължава вече няколко месеца, което доведе до това че се изостриха всички проблеми натрупали се между страните смятащи се за "просветения" Запад, а взеха да се появават нови, и точно това обостряне е причината Запада да кокетничи с руснаците, като почна да говори за мирни преговори между Украйна и Русия, дори на 14 ноември 2022 Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви, че прекратяването на войната в Украйна е най-добрият начин за справяне с проблемите на световната икономика, нещо на което нито Украйна нито Русия са готови.:)

Руска подлога- тъпак. Никой не харесва Расия. От Расия идват само простотии и газ. Те ни даваха газ,а ние милиарди евро. За толкова години лапане на милиарди евро, какво направи Расия? Нищо. Завзе Крим. Завзе Чечня, завзе Осетия. И накрая пак е една кочина. Европейците най- накрая разбраха, че тази кочина трябва да се разкове. Никога Европа и САЩ не са били по-обединени в омразата си срещу Расия. Санкциите ще продължат, докато Расия стане малка и незначителна,

Пор, вониш...

Наистина си пор !

Този български евродепутат казва истината на глас.

Аз все още не мога да повярвам, че Украйна ще спечели... Ако на руснаците им работят поне ядрените ракети...

Ядрените им ракети са ... украинско пройзводство. А след КримНАШ, вече никой не ги поддържа. По думите на производителя, една от четири все още може би ще излети....

Порошенко сключи договор за продръжката на старите Сатани... ама точно тези украиските вече ги снеха от въоръжение. Така че да, никой не подържа овехтелите украниски ракети защото ги рециклираха.

един да се осмели да изрече истината на глас и троловете наскачали като обезумели. мрете троляци, скоро ще ви чистим един по един

Разбрахте ли сега, защо никой не ви пита искате ли ЕС или не искате? Набутаха България в ЕС като руски Троянски кон. Действията на този "български" евродепутат доказват красноречиво това.

А защо чак сега ?

Руската подлога си е руска подлога! Мирни преговори може да има само когато рашките се изнесат от Украйна, и не по-рано!

България си е поробена от Русия страна и преди 35 години в България нищо не се е променило. Това обяснява и защо за 35 години в страната нищо не се подобри.

руснаците са виновни за американските бази в България.

този е от кохортата на Радев!!!

Какъв мир бе Христов, краварите не искат.

Тия шибани кравари как вероломно нападнаха Украина, а?

Направо 8 години украинците с ''лъкове и стрели'' рушаха и убиваха в двете области след като американците ги нахраниха с ''курабийки''.......От толкова години подмолно нападат Европа ама ''богоизбраните'' в нея си траят, че от властта не искат да се отказват..

Важното е, че пенсионираните миньори от Луганск и Донецк с прашки, коси и вили запазиха териториите си и не се дадоха на украинската армия!

Кажете ми сега Крим не е ли руски?

Полша покани Германия да охранява въздушното и пространство с Юрофайтъри, докато смени МИГ-овете. Още веднъж, смятаната за една от най-мощните и модерно въоръжение европейски армии - полската, не смята че е под достойнството и да използва помощ от партньор по НАТО. И не е само Полша. Нашият главнокомандващ, който е и шеф на текущата изпълнителна власт, цинично използва патриотични мотиви, за да откаже не само всякаква помощ на Украйна, но и за да блокира превъоръжаване на армията ни на по-високо технологично ниво, като използване ресурси на съюзниците ни..

С тези си действия той пряко подронва националната ни сигурност, тъй като сега е последния момент за смяна на въоръженията ни с по-нови. След две години тази смяна ще се направи по естествен път - с преместването им в музей със съпровождащата процеса тотална загуба на стойност и още по-тотални разходи по превъоръжаване. Егото и самомнението на този човек вече излизат прекалено скъпо на България.

Това, че истината не харесва на някой, не я прави по малко истина.

ако мине...

Лапкай :)

Cъщото това лайно, ще се поти от ярост, ако трбява да отстъпваме "свещени" бълагсрки земи на агресора Труция... Виж, ако русия поиска, тогава ще е друго. Ще намери историческа причина да й отсъпиме всичко до Белград. Бахти жалката гнус е тоя. Да взима оръжие и да отива да помага на закъсалата го русия, като му е толкова мъчно.

Да, едно време можехме да се противопоставим на Турция, ама кой ли ни разоръжи?

С гол гъз щеше да се противопоставиш на Турция, която още тогава бе с 1 милион професионална армия. Ти щеше да и се противопостваш с кирките и лопатите на Строителни войски. Смешник.

не са служили войници говорят за Българската армия по време на социализма. В главите им само чушки и лопати.

Според Пригожин той е създал тази военна групировка през 2014 г., "когато започна геноцидът над руското население в Донбас, когато Русия хвана последния влак и успя да блокира идването на украинската армия в Крим". След това бизнесменът започнал да пътува до тренировъчните полигони и видял хора, които наемали бойци срещу пари, за да "защитават руснаците". Пригожин помислил, че половината от основателите на подобни военни групи са обикновени мошеници, тъй като изпращали наемниците "боси и голи на сигурна смърт". Виждайки всичко това, Пригожин решава да създаде своя собствена военна компания. "От този момент, на 1 май 2014 г., се роди групата патриоти, която впоследствие придоби името БТГ "Вагнер". Именно тяхната храброст и мъжество направиха възможно освобождаването на летището в Луганск и много други територии и коренно промениха съдбата на ЛНР и ДНР", цитира Пригожин пресслужбата на "Конкорд". През следващите осем години, според бизнесмена, неговите военни са стояли "до смърт на страната на доброто и справедливостта", докато "всяко любопитно журналистче и всеки безсрамен мерзавец се ровеше в потното бельо на ЧВК "Вагнер" в опит да открие негативното". "Тези момчета са герои, които защитаваха сирийския народ, други народи от арабските страни, онеправдани африканци и латиноамериканци, станаха един от стълбовете на нашата родина. Без да се колебаем или усъмним нито за миг, трябва да живеем или да умрем", добавя Пригожин. Той също така обяснява защо през цялото време е отричал, че е свързан с ЧВК. Според олигарха той просто не е искал да "не настройва обществото срещу тези момчета, които са в основата на руския патриотизъм. И съм побеждавал в многобройни съдилища, включително в чужбина, защото при всички случаи винаги трябва да има място за спорта и мачовете трябва да се печелят на терена на противника", гласи съобщението в социалната мрежа.

Един от КГБ-слугите, заедно с Елена и Сергей, вкарани от БСП в Европарламента, в услуга на рашистан.

че България е руски Троянски кон в ЕС.

Лапкай :)

Тоталното игнориране на факта, че русия нападна украйна. И че именно русия е окупирала част от територията на украйна и желая да я присъедини към собствената си територия. Навремето в света си затвори очите за крим. Путин окупира след това донецк и луганск. Светът не реагира както трябваше на тази агресия-путин нападна украйна. И сега този продажник ни предлага, светът пак да си затвори очите и да чака следващата ескалация от страна на русия.

Ако 2014 Америка не се беше озовала някак магически в Украйна с огромното желание да строи бази там и то точно в Крим с излаз на Черно море, Крим още щеше да е украински. Много бързо забравихте кубинската криза и си мислите, че това е допустимо!

Колко бази има Америка в Литва, Латвия и Естония? Що дрънкаш идиотщини ? Причина за нападение за да откраднеш територията на някого винаги ще се намери !

Украйна направи своя избор. След 2014 украинския народ потвърди своя избор на избори. Тоя избор обаче не се понрави на русия и тя нападна украйна. Хайде сега да ти задам един много неприятен като за руска подлога като тебе въпрос. Кой има правото да решава каква военна база да има на своята територия и към кой съюз да се присъединява? Твоята русия ли продажнико или съответната суверенна държава?

Провери онази, Виктория Нюланд кога, къде и по какъв повод е казала: "- Fuck the EU!".

Ей хилеж Би ли обяснил каква е връзката какво била казала Нюланд ? Много скапан и малоумен хилеж си

е България и защо?

Куба има ли право да избира, какви бази да има на своя територия а ? Ае у лево :)

е най-голямата американска база в Еврипа. Затова бомбандираха Белград.

Когато в продължение на 8 години ''демократично'' игнорираш факта за агресията и зверствата в двете области на украинците няма защо да се пънеш сега да манипулираш как си ''прогледнал в реалността'' макар тъмните очила да не си свалил от време когато игнорираше реалността.

Ясно кой му плаща втората заплата на тоя урунгел.

А на теб кой ти плаща да драскаш дивотии?

Може ли подлогите на американското посолство в България да ми обяснят какво ще спечелим точно, ако Украйна победи в тази война? Понеже явно им е жизненоважно това! И преди да напишете, че съм русороб, ще ви отбележа, за да няма грешки, не ми пука за Русия и затова съм за неутралитет. Не виждам да спечелим нещо и ако Русия победи.

Ще се оттървем от руското робство.

В момента под руско робство ли си, робе?

да. Имам си Генерал Решетников за Губернатор и льотчик за президент.

От 89 г. насам си под краварско робство бе говедо .Така и не го разбра.

тъпотията. само това ли ти родиха рогата ма

Вчера льотчика ти го каза .... той и цялата му "кохорта" са завършили АМЕРИКАНСКИ висши военни училища. Почнете да гледате и мислите малко от малко.

А на теб кой ти плаща да драскаш дивотии?

Продажниците като тебе и предателите защитаващи русия да ми обяснят, какво ще спечели България, ако се разреши на русия да окупира украйна? Хайде моето момче да ми кажеш, какво ще стане с България, при положение че путин в прав текст признава, че иска да възстанови съветския съюз и източния блок-което значи и България. Трябва да чакаме руските войски да дойдат на българската граница така ли?

Нека позная, чукча писател, чукча не читател! Продажник си ти, защото защитаваш чужди интереси, а не български. Твоята работа е, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Кой те пита теб за каквото и да било. Не печелиш нищо каквото и да стане, даже напротив, само губиш! Ама се натискаш, за да те погалят по главичката, слепок такъв! С нашата армия можеш да се опънеш на Русия, колкото можеш да се опънеш на САЩ или Турция и вместо да се снишаваш, за да не си навлечеш беля, ти се тикаш между шамарите, викаш най-силно със събути гащи, за да подхвърлят милостиня! Типичен евротолераст!

Да ми обясниш след като защитаваш интересите на русия срещу заплащане, как по-точно продажник утвърдиш че защитаваш българските интереси? Факт предателю-русия анексира крим след това окупира донецк и луганск и след това нападна украйна-на това му се казва ескалация. Ако русия спечели в украйна ще нападне и други държави. А това че путин желае да възстанови съветския съюз е всеизвестен факт и никой включително и путин не го отрича. Да не говорим че путин настоява русия да решава какво трябва да правят държавите от източна европа-също изказване на путин.

То да обясниш на галош е трудна работа, приема малко по-малко от стената на оградата! Донецк и Луганск искаха да бъдат анексирани още с анексирането на Крим, но Русия отказа, заради широкия негативен отзвук именно заради Крим. От тогава има много доказателства за това какво е ставало в тези области, които ЕС пренебрегват и дори прикриват. Резултатът е този. Продължавайте с продажната политика и ще се превърнем в цел или участник във война, която изобщо не ни засяга, както сме направили през ВСВ заради умни подлоги като вас! Последствията се учат в училище, ако изобщо сте ходили на училище!

Виж каквво кретен , това не е олимпиада , Русия чий го дири там , да се маха и тогава да иска мир. Украйна се бие за своята земя , за майките си и децата си . Толкова ли сте бедни та ви купиха за шепа копейки .ЖАЛКИ МИТРОФАНОВЦИ .

Жалка твар! Я помисли кой биещ се за родината си прави опити да предизвика ядрена катастрофа в нея и жертва мирно население, а не го защитава. И не, това не е пропаганда, има доказателства, които се пренебрегват от нашите "мили" управници!

Абе те и в Йемен се бият за земята и децата си ама ... някак по недемократично за разлика от укрите, които напоследък взеха да се изтърват да си показват истинската същност :)

А не вярвахте, като ви разправям, че България е руски Троянски кон в ЕС. Ето ви нагледно доказателство.

Затуй за да спасим нато трябва незабавно да излезем от него

Утре, след 14.30

А, ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че вече няма ЕС, независимо, какво се внушава всеки ден с показването на няколко корумпирани евро чиновници, фалшив "европарламент" и синьо знаме, симулиращо единство. САЩ унищожиха ЕС още в зародиш.

Едно време ни говорехте и как всеки момент ще колабира империалистическия капитализъм. И се спомина скоропостижно СССР.

Според анонимния форумен специалист, пишеш всеки ден десетки и стотици коментари? Бе как не виждам нито един желаещ да получава руска заплата да има руски стандарт на живот и да живее в русия.

ПЕС е на хранилка на Кремъл, както едно време беше Коминтерна. Той не може да говори друго, ако иска да може да продължава да говори. Нито украински ракети падаха на територията на Полша, нито Запорожката централа беше обстрелвана преди на територията на Украйна да нахлуят източните орди на Путин и башибозуците на Пригожин. Всеки медик ще ви каже, че е важно да се определи причината за заболяването, за да има адекватно лечение. Засега от ПЕС посочват симптомите, без да споменават причината. А причината за това са руските войски на територията на Украйна от 2014 година насам, анексирането на територии от чужда държава посредством въоръжено нахлуване - така беше и в Крим, така беше и в Донбас,така беше и в Луганск.

ПЕС не може да е на хранилка на Кремъл, щото никой не ще рубли.

А защо мислиш, че точно Кремъл им дава папуто? Кремъл разпорежда, а такива като Цв. Василев, Божков, Прокопиев осребряват чековете . Тука някакви посрьовци от Възраждане реват за някаква американска окупация, а цялата енергетика е окупирана от руски кавали, 70% от оръжейната промишленост, 90% от преработката и производство на горива са под руски контрол, единствената тръба за руска газ до Сърбия и Унгария минава през България, и беше построена с български пари в услуга на геополитическите интереси на Русия( вярно, че това беше цената на главата на Борисов),100% от терминалите за нефт също са руска собственост, 90% от акцизните складове за горива също са руска собственост, 75% от активните участници в опитите за управление на държавата също лъскат руската чизма. Окупация има, ама не оттам, от където реват пишман-патриотите.

Ако Европа бе насмела сърмите на Путин още 2014 година, когато русия анексира чужда територия, той нямаше да живее с илюзията, че в Украйна всичко му е позволено. Дори Лукашенко официално го каза в интервю - "Всичко ще приключи за 2-3 дни. Не очакваме съпротива от страна на украинците."

Не забравяйте, че Майдана струва 8 милярда на Вашингтон

Тези са късопаметни и помнят само каквото им спуснат от посолството.

Бихте ли ни подсетили как се стигна до Майдана и къде в момента е Янукович?

Тоя дали духа на барека или обратното?

на кого духаш?

Няма как да осъзнаят нещо след като толкова време го неглижираха за да изпълняват разпоредбите на сащ в ущърб на европейците..Докато европейците си траят и реално не покажат на ''богоизбраните'', че търпението е на привтршване все повече ще затъва Европа за да угоди на сащ.

Коя руска територия е окупирала украйна и иска да я присъедини към украйна? Или на тоя факт не трябва да обръщаме внимание!

нова порода кремълска евромърша.. хем прибира еврозаплатка хем комисиони от Масква.. Хем се рани у Европа хем плюе... Не знам у ваше село как е, ама у наше му викаме фурнаджийска лопата...

Написано от стара продажна порода фашинтонгска евромърша звучи някак празно.

Чакайте малко, не може така. Това е руска дезинформация, а този трябва да бъде заглушен на момента.

пишялките на ДейНъ и ПъПъ са оквичали сайта. разбират добре, чемпиеската с мадурките приключи и че с властта и съществуването им също. пълен цирк, да си някаква партийка, ковто е на 6 място в НС , като е събрала цели три партии за да влезне... даже един нов играч като този от БВ показа колко са несъществени. трябва да разберат, че най-важното за българите не е оръжието за украшистите.

доброволната слепота на въпросния Иво по отношение на Москва буди отвращение.. С поведението си т.нар. "евродепутат" толерира агресията, заграбването на територии и масовите убийства на цивилни.. Ясно е, че всичко това за пари, ама дедо Господ гледа...

цър цър цър цър

Лапкай :)

Киев е първата руска столица през 1100 година. Украйна е измислена от Ленин. Покрайници на съществуват като нация.

Това е война! Как точно Христов си представя нещата за преговори точно в този момент? Има ясни неща като тези, че агресора Русия е навлязла в чужда територия. Още през 2014г, когато беше окупиран Крим трябваше да се реагира адекватно, но не би. Сега другаря Христов да мълчи, защото нещата са по-сложни.

За хвалещите този....... Евродепутат. Това е един от защитниците на истанбулската конвенция и един от гласувалите резолюцията осъждаща България, че не е приела истанбулската конвенция. Няма нито едно негово действие, в интересите на България.

цър цър цър цър

Лапкай :)

Шило

И, кога е било това?

На европейския парламент осъждаща българия за неприемането на истанбулската конвенция-управляваха герб. Много обичам когато се вижда как руската мърша сама си противоречи защитавайки поддръжници на джендърите.

Чичковите червенотиквеничета изпълзяха да бранят дядя Путя.

цър цър цър цър

Прав е Иво Христов ! Правителство и Президент си затварят Очите на това което става ! Радияцията може да Унищожи Българите и обстрела на АЕЦ от Укрите е опасно ! Приемането на Укри и настаняване в 5 звездни Хотели , а не в Бежански Лагери ! Присъствието на Укри Дразни Българите и те постоянно желаят Укрите да изчезнат от България по-бързо !

Радиацията няма да унищожи нито украинците нито руснаците така ли?

Пожелавам ти от все сърце да изпаднеш със семейството си в положението на тези бежанци! Нишо повече.

Факт !! Какво друго да кажеш? Сега да чакаме да взривят и централата в Запорожие, като удобно не виждаме десетките снаряди, които изстрелват по нея всеки ден. Разбира се, джендърите без деца, това не го засяга в такава степен.

Защо се замесваме в този конфликт?Русия и Украйна не са членове на НАТО и ЕС.Само продажниците и подмазвачите на големия го правят,защото синчето му има бизнес.Украйнците се опитаха да създадат световен конфликт и трябва да внимаваме с тях.

За такъв политик бих гласувала!!!!

Лошо... Че те има.

цър цър цър цър

Ние подкрепяме Украйна,но тя не е чрен на НАТО и ЕС.Независимо кой е прав и кой крив ,не е разумно ние да взимаме страна в конфликт,който не е наш.Наложихме санкции от които страдаме ние.Обещахме да дадем последното си оръжие на украинците, за да се натягаме пред САЩ.Издържаме хиряди бежанци,които проявяват капризи и не искат да работят.Има протести в някои европейски държави срещу високите цени и наглите украинци.Трябва и ние да си отворим очите и да кажем:СТИГА

Срещу украинците платена руска мърша. Само не разбрах кои сте вие подкрепящите русия?

А България

цър цър цър цър

Къртжаали!

Хич не подкрепяш русия и не пишеш коментари в защита на русия. Какво точно подкрепяш в българия като водиш руска пропаганда и лъжеш че има протести срещу украинците? Май истината те заболя а?

Оctavius

Нямало никъде протести срещу Украинците? А в Полша? А в Германия? Не вземам страна, само казвам, че не бива да се гледа с "широко затворени очи" !

Абе кога ще видим вас поддръжниците на путин, дето се твърдите че сте толкова много, излезе на площада с портретите на путин и руските знамена???? Как така имаше шествия в защита на украйна, но нито едно в защита на путин? Дали защото ти е много тук сте само и единствено клавиатурни плъхове в интернет? Няма как да спреш войната, при положение че русия желае да завладее украйна.

Къде си видял Минджовец , протести в подкрепа на миризливите укри ? Къде бе педал ! Укрите да си Ходят от България и точка !

„Депутатът Пьотр Толстой от управляващата „Единна Русия“ беше попитан по българска телевизия дали страната му ще продължи с благосклонната си политика към България, ако партията му спечели провелите се в неделя избори (18 септември). „Разбира се“, каза Толстой и допълни, „Ние просто ще я изкупим цялата. Половината от крайбрежието ѝ вече сме го купили“. Депутатът каза още, че ЕС трябва да спре да се разширява за сметка на държави в „зоната на национален интерес на Русия“. Но да се върнем към „шегата“, че ще купуват България. В двете измислени „републики“ Донецк и Луганск живеят около 800 000 жители с руски паспорти. Преди три години руският посланик говореше за 300 000 руснаци, притежаващи имоти у нас, но това е цифра, която сериозно се разминава с информацията на Генералното консулство на Русия в България през 2016 г., когато се говори за 500 000. Усещате ли накъде отивам с това? Донецк и Луганск са богати райони – богати на залежи и природни богатства. България пък е врата към ЕС. А и би могла да бъде чудесен пример „за назидание“. Това е друг вид „богатство“.

И тоя е от 80-те процента....

Е кво трябва да направи ЕС според тоя руски помияр? Да остави русия да окупира Европа ли?

Розовите сънища на ''богоизбраните'' в Европа явно са много заразни, след като има още несъбудили се от тях за да ръсят подобни глупости...Къде видяхте Русия да ''окупира'' Европа в реалността, която виждате само в съновиденията си....

Шилото иска анализ на последните осем години. Ами преди осем години най-мниците на вагнер нахлуха в донецк и луганск и твърдяха че са сепаратисти. Самопризнанията на шефа на вагнер ги видяхме всички. И от 8 години наемниците на русия се гърмят с украинците. И странно защо, въпреки това никой не е тръгнал да избива и да гони руснаците в останалата част на украйна. Как е тоя анализ лъжецо?

цър цър цър цър

Шило

Аре и теб да те питам-колкто стотин хиляди за вагнеровците? Щот нещо трябва да са долу-горе, колкото редовната руска армия- над 50 000 в Донбас, сложи в Мали, ЦАР, Сирия, Либия

Че путин и шефа на вагнер лъжат така ли? Ти сега твърдиш че признанието на шефа на вагнер е лъжа така ли? Ами ако ти твърдиш че приближените на путин лъжат, как да пием каквото и да било от твърденията на русия за истина?