Евробарометър: Половината българи заявяват, че биха гласували на изборите за ЕП

Над 56% от българите са на мнение, че демокрацията в страната не се развива добре

Обратно в новината

Коментари - Евробарометър: Половината българи заявяват, че биха гласували на изборите за ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знам ги тия барометри - така и при протестите срещу герб обещаваха, че минимум 70% от народа щял да гласува, а сетне едвам стигнахме 40% барабар с купените гласове и купищата изборни измами. Тоя народ скоро не го очаквайте с висока избирателна активност, той си е дресиран още от соца, че друг решава вместо него.

Няма никакво значение как ще гласуват българите и дали ще гласуват. Списъците с депутатите вече са наредени. И одобрени.

Ако някой, яде като разпран и пие като свиня, а след това ГМО му е виновно, че е развалина, и колко по хубаво беше преди 30 години, когато е бил на 20, няма да го звемете на сериозно, нали? Ако някой, не гласува, но не е доволен от управлението, защо да го взимам по-сериозно? "Ама, те моите не спечелиха!", "Ама, няма достатъчно добри за мен!", "Ама то не е честно!" Същите оправдания като свинята по-горе. "Ама аз искам да е лесно, да не се лишавам от нищо и всичко да става точно както го искам!" п.п. Е, дано ви се сбъднат всичкте желания, дето се вика... п.п.п. И не, точно това няма как. ;)

Защо лъжете, едва ли ще стигнат 40%.

Никой не го интересува кои ще бъдат евродепутатите, на които ще плащаме огромни заплати ! Я много моля, досегашните ни евродепутати да отчетат какво са направили нещо полезно за ЕС и за България в частност ! Някой може ли дори имената да изброи на нашите 17 избраници ? Ако не бяха заедно с изборите за нашия парламент, никой не би отишъл да гласува на евроизборите ! Между другото, полза от тоя ЕС имат единствено Германия и Франция, но не и ние !

То пък в наведената Европа цари една демокрация, изобилства една свобода на словото ... Вчера спряха с полиция конференцията на консерваторите във Брюксел, щото там някой можело да каже нещо относно миграционната политика на ЕС. Тоталитаризмът се завърна и е по овластен от всякога!

Да, а ти тука хвърляш позиви, нали? :))) Ех, Янко, Янко, малък партизанко! :))))

Да бе, аман от скалъпена статистика ... ако има избори само за ЕП, по-малко от 20% биха гласували! Българите масово не вярват (и с право) и не ги интересува ЕП, защото знаят, че ЕП не го интересува българина.

че какво да ги интересува - путлеристи реват срещу ЕС, как да не ги нариташ такива мърши