Евробарометър: Българите най-позитивни за ЕС

Българите възприемат най-положително образа на ЕС, сравнено с останалите европейци, участвали в проучване на Евробарометър.

Обратно в новината

Коментари - Евробарометър: Българите най-позитивни за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че поне пари за изследвания не са харчени. Избран е %, който върши работа и звучи добре. И още, бързо сме преодоляло стреса от Брекзит.

ivdi

Айде стига с тези глупави писания - натам на където се стремим е криза и все по-голяма криза става . Криза няма в главите на еврокомисарите, евродепутатите и в тъпите глави на управляващи ! Били сме позитивни а дори и доволни от какво ?

За какво ли? Ами сигурно за перфектната регулация на цените на горивата, която ни налагат и която гарантира печалбите за сметка на данъкоплатеца на енергийната мафия във всичките й измерения - петролна, газова, топлоенергийна, електрическа, ВЕИ и т.н. А забравих - позитивни сме сигурно и заради налагането на задължения за високи данъци и акцизи и абсолютно никакво отношение към доходите и стандартът ни на живот!!! Това е като онези фалшиви реклами в продажните ни медии, целящи заблудата на потребителите като например пазарът на недвижими имоти - последният месец са продадени в цяла България всичко на всичко 10 апартамента а следващият месец 11 апартамента и продажните медии веднага пльосват заблудата "Пазарът на имоти се е увеличел с ЦЕЛИ 10%"!?!? Нио, че нормалният пазар би трябвало да реализира продажби от около 1500-1600 апартамента месечно ... примерно!?! Или пък другият пример - средната цена на квадратен метър апартамент в определен район последният месец се е увеличила с "ЦЕЛИ 20%" спрямо предходният месец ... нищо, че по-предходният същата тази цена се е сринала около 3 ПЪТИ!?!? Дали има чак толкова прост "матриял" вече, че да им вярва на тези манипулации!?!?

Май ще трябва в часовете по СИП да се прави разяснение коя Европейска институция за какво е и къде да подаваме оплаквание за неработещите и корумпирани наши институций. Може и да се появят заченки на гражданско общество в подрастващите по този пример.

Както винаги .... сме най=бавно "загряващите" ....