Освободиха похитената дъщеря на Брендо

Отвлечената дъщеря на Евелин Банев - Брендо е била освободена жива и здрава в неделя след 47 дни в плен, съобщи БНР. За нея е бил платен откуп от половин милион евро, според националното радио. Прокуратурата работи по основна версия за отвличането.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха похитената дъщеря на Брендо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мълчанието на татко Брендо спаси Лара.Само ЦРУ може да каже истината.Рано или късно само Те в зависимост от следизборната политическа ситуация в България ,ще се кажат част от истината за мълчанието на татко Брендо.

Тоя Брендо да не е братовчед на Цветанов!Сутринта една журналистка така добре обесняваше ,че видите ли много добре са се грижили за детето неговите похитители!Така като я слушах си помислих -"Дайте им орден Стара Планина!"Въобще в тая сбъркана страна децата ни ще плащат за нашата простотия!Няма надежда да се оправи нещо!Няма значение колко избори ще направите!Пълен провал!

детето въобще не е отвличано.

Ефективен начин да бъдат скрити част от средствата им и да не могат да им бъдат конфискувани.

Я оня умник , гусин Цв.Цв. да каже къде остана колумбийската мафия ,която уж отвлякла детето!Мълчи сега като пукъл , нали!Нищо не излиза в сметките на тоя пишман полицай !Язък че изяде толкова народна пара!!!Гад та гад ,та чак дрънка!!!

Случилото се е добър урок на живо за дечицаат на бандитите ни. Да се научат, че освен с наркотици пари се праят и по други начини, дори с труд. Честен , як съзидателен труд, койти оставя на живите хора чисти мисли и ведри надежди. А не като тези на баща й.... За което сега ще търка наровете в пандиза и ще му вземат милионите.

моля ви не ни занимавайте с простотия и престъпност , пишете за култура и наука , стига с мутри , чалга и неграмотност. България в последните 23 години заприличана мръсна дупка пълна с наркомани, проститутки, платени неуки политици

Някой май имаше нужда от пари, за да дойде на власт преди 4 години, а сега има нужда от пари, за да се върне обратно във властта. Аз бих направил едно "еретично" предположение -май отвличанията на хора се активират тогава, когато този "някой" е извън властта и събира парички, за да я узакони. Дано да не съм прав!!!

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО СИ "ЕНТЕЛЕГЕНТЕН "! КАКВОТО И ТВОЕ ДА ПРОЧЕТА, ВСЕ НА ГАДОСТИ МИРИШЕ. ЧОВЕЧЕ, МНОГО ЗЛОБА ИМА В ТЕБ! ЧАК Е КАТО ПОРЪЧКОВА :)

Щом децата ви умират от кокаин, значи и вие сте богаташи! Знаете ли поне, колко струва един грам?! Тъпанари смотани! Кокоин ползва само елита и не съм чула досега накой да е хвърлил топа. Така, че ваште деца щи си пукнат от простотията на скъпите си родители, не от друго!

много си запознат с проблемите на наркоманите , предпочитам децата ми да са "прости" както вие казвате отколкото да имат общо с такива като Брендо и , Буда и други мутрафони. Моите деца да учат и спортуват ,пък после дано на народа да му просфетне и умните и работливите да ни управляват.

Не се ядосвайте! Имам усещането, че нарочно Ви предизвикват. За съжаление, а може би и за радост, младите не могат да ни разберат, защото не са преживели нашия, може да се каже - доста сложен и доста пожертван живот... Дано Лара се оправи и дано на никое дете и неговата майка не се случват такива драми! Впрочем, и аз помня учение, когато пикиращ самолет изникна огромен, изведнъж, над покрива на дядовата къща и аз си помислих, че ще падне отгоре ми! Помня и скривалищата, но в сравнение с този самолет преживяното там бледнее. Даже помня и стихотворението "Мир за нашите деца!", в което бомба разкъсва дете - аз изпитвах ужас от него, а ме караха да го рецитирам...

А още ли го помниш, сънуваш ли самолета, стряскаш ли се от гръмотевици?

и това е ужасно. Много сте смешни и същевременно жалки когато коментирате пълнолетни мъже и жени, наричайки ги деца и когато йезуитски избягвате определението за истинските по възраст деца.

е ДЕТЕ и това е ужасно. Не знам защо целият текст не се вижда.

Но пък каква"бизнес дама" ще стане от това детенце...

семеиството на нарко барона брендо платило милион лева на похитителите живее в мутромафиот ска бояна. децата ни умират от наркотиците на брендо, а ние сме се загрижили за безопасността на неговото дете. семеиството живее в разкош и лукс и може да си позволи да плати един милион, докато хората умират от глад и недоимак. мафиот ската даржава се грижи за безопасността на мафиотите и техните семеиства.

как едно семейство може да си позволи да плати тези пари за откуп, в булгаристан никой не го интересува...я данъчни, я прокурор например...?

И да вярваме и да не вярваме в тежките случаи на престъпления опираме до МВР - така, че е по-добре да им вярваме и да им помагаме. И респект следва да имаме взаимен. Врагът е общ - престъпниците. Престъпниците сред нас и престъпниците сред полицаите.

на полиция и полицаи, след като шефове и подчинени измежду тях са свързани с престъпници? Рибата се вмирисва от главата! В МВР работят и много морални , предани, достойни и честни,но и те са притиснати от наглите в системата на управление! Народът- сме изгубили вярата си, нямаме надежда! Погубени сме! За къде без вяра, без морал? Върху морала се градят политика , човешки ценнности..Какво е живот без вяра, свобода, храна , любов ,семейство, ако си вторачен в мизерно съществуване? Кажи 5555- как да стане?

на 50 м. от РПУ, е и сега ако не ги хванат вече звучи като подигравка

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПСИХОЕМОЦИОНАЛНИТЕ ТРАВМИ ЩЕ И ОСТАНАТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. А ПЪК АЗ СЕ ЗАМИСЛИХ КОЙ ЛИ ПОХИТИТЕЛ БИ Я ОСТАВИЛ ПРЕД ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ , МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ ПРЕДИЗВИКВА ТОЗИ ФАКТ.....ИЛИ Е ЧОВЕК БЛИЗЪК ДО ТЕЗИ СРЕДИ ИЛИ ЧОВЕК ,КОЙТО УПРАВЛЯВА ВСИЧКИ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ. КАЗУСЪТ Е ДОСТА ИНТЕРЕСЕН

СТРАННО, РЕАГИРАТЕ ДОСТА СТРАННО ! ПОЧТИ ИСТЕРИЧНО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА И ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ЗА ПРЕДИ И СЛЕД ТОВА, ВЕЧЕ ДОСТА СЕ ПОИЗТЪРКАХА. ДОСТА ОБРАЗОВАН СЪМ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС И ТРЕЗВО МОГА ДА ОБМИСЛЯ КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЕ 20 НЕ 60 , А СТО ГОДИНИ. НЕ МИ ПРОБУТВАЙТЕ СТАНИШКО И МИКОВ И ЕРЕМНКОВ И ТАКИВА КАТО ТЯХ ЗА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ ИЛИ КОМУНЯГИ, ЗАЩОТО НЕ СА! ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ БЯХА ИЗБИТИ ИЛИ ПСИХИЧЕСКИ СМАЧКАНИ ОЩЕ ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ 1989. А БЪЛГАРИЯ БЕШЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ 09 СЕПТЕМВРИ 1944 ТА ДО ДНЕС ОТ ГЕШЕВЦИ И ДРУГИ АГЕНТИ НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТОЧНО ТЕ НИ МАЧКАХА И СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ МАЧКАТ И СЛЕД ДЕСЕТИ НОЕМВРИ. ЗАНЕМЕЙТЕ ГАДОВЕ ПРОКЛЕТИ, ЗАЩОТО И КАЗАНИТЕ В ПЪКЪЛА СА МАЛКО ЗА ВАС. ПОЧТИ ВЕК НАРЕД ИЗДЕВАТЕЛСТВАТЕ НАД ТОЗИ НАРОД. КОМУНИСТИТЕ СЕ ОБЪРНАХА В ГРОБА СИ, КОГАТО РАЗБРАХА, ЧЕ ГАДЪТ СТАНИШЕВ РЪКОВОДИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ РАМО ДО РАМО С ЦАРЧЕТО, В ИМЕТО НА КОЕТО ДЕСЕТКИ БЯХА РАЗСТРЕЛЯНИ ПРЕДИ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ. ЗАМЛЪКНИ ,НИЩОЖЕСТВО, ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО ПРЕДИ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ДЕСЕТКИ ДЕЧИЦА СА БИЛИ РАЗСТРЕЛВАНИ, БЕСЕНИ ИЛИ СА ГЛЕДАЛИ КАК БЛИЗКИТЕ ИМ СА БИЛИ РАЗСТРЕЛВАНИ И ДОМОВЕТЕ ИМ ПОДПАЛВАНИ. ЗАМЛЪКНЕТЕ ИЗРОДИ ЗАВИНАГИ! ИСТОРИЯТА ПОМНИ, КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ЩЕ

По Марк Твен: Докато полицията търси похитителите, можем ли да подпишем договор с тия злосторници да участват в предизборен клип (срещу солидно заплащане).

Я ШО АЛЕКСЕЙПЕТРОВЦИ У ФОРУМО. СИТЕ ЗНААТ, АМА ГЕНЕРАЛО ЧЕ ВИ ОПРАИ, ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА, И ЧЕ ВИДИТЕ ТИКВИ ЦВЪЦКИ МЪЦКИ, СИТЕ У ПАНДЕЛАТА, ТАМ ЧЕ ПИШЕТЕ С КЛЬЕЧКИ У ПЕСОКО!!

Един умен е писал: "Нашите медии, а и в Дира-а, писаха, че само за притежание на дрога, синът на Майкъл Дъглас и внук на Кърк Дъглас - големи американски актьори, с огромно влияние и връзки в еврейското лоби на САЩ, е осъден на 8 години ефектевно излежаване на присъдата. Само за притежание. А този го гонят за 40 тона пласирани в Евопа и нашите го съдят"жестоко" на 7 години(я ги лежи, я не). Мафията си има държава и тя се нарича България."

И каква стана - платиха си откупа и я освободиха ... иначе нашата полиция ни пази. Ако нямаше вътрешен информатор Цв.Цв. нямаше и наглите да открие, нооо важно е пропагандната машина да работи.

Не виждам никакъв смисъл българските полицаи да си губят времето с децата на престъпници.

деца са!!! Независимо на кого са!!

Снежана

Вие като пишете дали се четете! Полицията е да си изпълнява задълженията, а не да преценява родителите на детето. Престъпниците са също българи. Не считам, че задълженията на полицията са на имуществен принцип.

От къде 1 милион лева?

"Работели усилено" и престъпниците изпаднали в "потрес" и освободили детето! Лъжи, тиражирани от възпитаника на ФБР Калинка Георгиев и физк. Цвък Цвинокиев. Добре, че Брендо навреме нае руснаците от отряда "Вимпел" и не без тяхна помощ бе изваден на светло Ст. Флоберков(солташак на Цвък) и детето живо и пожелавам здраво, бе прибрано при майка си. Да му мислят кукловодите!!!

Ако някой още не е наясно- дъщарята на Брендо беше отвлечена, за да се попречи на Брендо да даде показания срещу Цецко и Бойко/ управляващите ни... уж бивши, но.../, за да може той д аполучи по-лека присъда, но тъй като това вече щеше да е излагация не само у нас, но и пред целия свят, за това че такива мутри престъпници ни управляват и решиха да отвлекат дъщаря му... доколкото зная Брендо веднага е пожелал да даде показания и съответно осъден, а нашите "ГЕРОИ" пак да с еизмъкнат... ето това е целия гнусен сценарий- като за нас тъпия народ е перфектен!!!

за сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно подкрепям мнението ти и според мен е точно така

на горния червен гъз следното - сега брендо да каже кои от обкръжението на станишев му снесе строго секретната информация че е разследван в италия и по този начин го предупреди. нали се сещаш че е бил питан в италия кои го е информирал в българия за деиствията на италианските служби, а тои мълчи. затова завлякоха дъщеря му - да не казва нищо за човека мутро информатор от станишевото правителство. аз още се чудя какво прави прокуратурата по това толкова явно престъпление, при положение че се знаят всички хора които са били запознати със секретния доклд на италианците. да не се окаже че това е единия от докладите изчезнал от станишевия офис?

Идеални парички за предизборната кампания на ГЕРБ. Бойко неговите си ги стиска..

Ако беше такъв герой, нямаше да се хвалиш из нета! Не ти вярвам! И - героите са спокойни, уравновесени и благородни хора! А не истерични нервняци, които набиват по клавиатурата, обиждат и се зъбят! Точка!

А не си ли задаваш въпроса, че е нервак, защото е преживял какво ли не - от ранно детство, та и до днес?

абе откаде ги взеха тези 500 000 еуро???????????????????????????????????????????????????????? ???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Казва се "ойро", не еуро, разбра ли калъф?

Ние тука в България, им викаме "евро".

Пише се "euro", което се произнася юро...Тва па ойро от къде го изписа? Как произнасяш "EUROPE"?Ойроп ли или Юроп?

А на чантите им викаме "курви", ама това да си остане тайна.

да се считаш за образован, всезнаещ, пък си невъзпитан!

Нашите медии, а и в Дира-а, писаха, че само за притежание на дрога, синът на Майкъл Дъглас и внук на Кърк Дъглас - големи американски актьори, с огромно влияние и връзки в еврейското лоби на САЩ, е осъден на 8 години ефектевно излежаване на присъдата. Само за притежание. А този го гонят за 40 тона пласирани в Евопа и нашите го съдят"жестоко" на 7 години(я ги лежи, я не). Мафията си има държава и тя се нарича България.

ОСТАНА ОЩЕ МАЛКО, И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО. САМО, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ БЕЗ ПРОШКА. СТИЛАТ НА ТОЗИ НАРОД 20 ГАДИНИ, НАГЛИ, ТРАКТОРИ, КИЛЪРИ, И ВСЯКАКВА ДРУГА СГАН ТОЛЕРИРАНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗВЕРГИ. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО, ТО НЯМА ВИНА, ЧЕ БАЩА МУ Е РАЗБОЙНИК!!

Абе те разбойниците се нароиха след 10-ти, така че не "знай" много.

Пич, не се ядосвай на хора без разум. Нали знаеш, че преди Господ да реши да ликвидира някого, първо му взема акъла.

Като ви чета коментарите ми става жално, че няма една много гадна партия, за да си я пожелая да я изберете и да ви изтрепе възможно по-скоро...

Че сегашните" много гадни"партии нали това правят от 24 години насам.

това направиха за 24 г.! Разделиха ни като народ и сега ни гледат сеира! Тях трябва да подгоним! Народът- да се обединим срещу тях- гадните политици- крадливи, лъжливи и властолюбиви! Управляват ни чрез "разделяй и владей"! Да си припомним преданието за снопът с пръчки на кан Кубрат -обединил разделените български племена по онова време и осигурил им -30 години мир! На смъртения си одър, чрез деммонстрация на снопа съчки, Кубрат заръчал на синовете си да са единни и никога да не се делят...Е, знаем - синовете му не спазили заръката му и земите на българите били завладени от хазарите ! Силата се крепи на единството, ако сме единни - никой няма да ни пречупи!Да опитаме нанова - да уеднаквим гледната си точка и да се обединим като народ! Тогава - със сигурност ще се оправим!

абе, колкото булгари има толкова мнения има!!! не моге ли да се направи нещо дето да накара хората да не се прават на тарикати? няма ли как да се защити интереса на обикновенния човек? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато обикновеният българин започне да мисли самостоятелно, може би ще успее сам да си защити интереса-.

Конфискация на луксозната къща и всички активи от наркотрафик. Средствата за лечението на децата, наркотизирани от урода брендо и неговите подобни.

е как така сив"фолксваген голф" пък никой не е видял похитителите,а само колата пък може би и ,но детенцето оставено близо до МВР-то,а тя се изнесла по еди кой си булевард,или се е скрила в гаража на ....хайде да не гадаем,а?

отстрани работата е като по учебник,но да не стига никого такова събитие.

аз пък чух, че детето въобще не е отвличано, а това са някакви циркове.

Аз па чух, че нямал дете...шантава работа

Гаргимелещ трици, ами ако е грозник и импотент като тебе, нищо чудно да няма дете.

тези НАГЛИТЕ само падна бат Бойко и веднага почнаха пак да отвличат. Дано се върне ГЕНЕРАЛА да се скрият бандитите в миша дупка..

Да,дано се върне генералчето че такива като теб да тънат в мизерия и невежество цял живот

какъв генерал е този бе ? генерал таратанци, чиста мутра, иначе страшна логика, махнал се и почнали отвличанията, ами ако това е постановка, ей го на вижте, махнах се и има отвличания...а за битовата престъпност, за набезите на мангалите по селата, затова да кажеш нещо ? кво напрай твоя "доктор", "генерал" за тях ?

Със сигурност,от достоверен източник,знам,че престъпниците си имат държава.Отглеждахме ги от 1989 год.,давахме им пари да се изучат!Те са нашата опора.Нашата партия БСП има внедрени навсякъде-полиция,съдебна система,обръчи.Държим здраво енергетиката,банките. Станише,Станише около теб започна яко да мирише.Миризмата ти ще достигне и до ПЕС и до Европейският парламент нищо,че ровиш.

да хаха така е ама какво става като тумора стане по-голям от организма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радвам се че детето е живо и здраво - по хубаво от това няма! -- Но точно преди изборите виждаме , че държавата ни е прогнила - бандитите се подиграват с полицията - то смешна работа, МВР издирва похитителите , а те отидоха че оставиха детето до районното - срам и позор за МВР, за ПРЕЗИДЕНТЧЕТО НИ, ЗА МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛЧЕТО НИ , ЗА БОЙКО БОРИСЧЕТО, ЗА ЦЕЦКО, ЗА СТАНИШКО, ЗА КОСТОВЧО, И ВСИЧКИ ТАМ ПОДОБНИ - ГНИЛИ ЧЕРВЕИ!

Държавата гние от 1944 година до ден днешен.Това че някои проглеждат чак към днешна дата е причината за хала на който се намираме.

Ехеееееееей, тоя парата го бие!

Абеее от МеВеРе какви заплати искат като нищо не могат да свършат ?????????

Как нищо , бе - "Колегите от ГДБОП работиха безотказно и неуморно през последните месеци".Че нищо не са свършили, не са свършили, ама пък работят.Ама пък нищо не са свършили..

Какво имаш предвид под "работили" , освен те да са взели 500те хиляди евро аз друга работа не виждам ....

Не си прав. Основната цел е постигната - ти какви други цели виждаш? Залавянето на престъпниците е втора, не първостепенна задача.

И ти си лигльо! Също като горния! Затова тая държава е на това дердже! Щото "мъжете" се плашат от тренировки и скривалища! Не дай Боже да се наложи наистина да си защитавате Родината! Мамини синчета - някой все с перце да ви гали!

В САЩ , за 3 дни хванаха атентаторите.А, в нашата Българийка ,похитителите спират пред 6то районно и си тръгват необезпокоявани от никого.

След брилянтна акция на полицията и зрелищно преследване по нощните улици на София щастливо приключи още една заложническа драма. Дежурния полицай е проявил лична храброст и висок професионализъм и е задържал въпросната Лара оше на входа на участъка.

Кога в България ще започнат да събират годините за наказание по различните дела на престъпниците и те да излежават целия период от наказаниет , за всяка присъда.Така е редно.Иначе защо се харчат народни пари за всичките тези дела.Да гледат едно дело ,присъдата и толкова. В другите държави осъдените излежават сбора на годините от всички дела.

Полиция , Данс , Политици , Съдебна Система = Терористи !!!

Герберските мутри без проблем осигуриха още 500 000 евро за предизборната кампания на сектата...

да Благодарим на Бат Боко че я върна невредима а на Бренда да му е за урок че Боко е най-големия играч на улицата и не може да ебаава с него ! И не забравятай гарантирано от Герб !

В момента МВР и съответно гражданите са заложници на политическа предизборна кампания и по-точно на компроматите и клеветите на една от партиите, които мислят, че само така ще успеят да спечелят някой глас повече. Дали успяват само изборите ще покажат. Дано по-бързо отмине!

Ето - нямаше защо Емо Ротманса да се притеснява, защото те отвличат деца, но и ги връщат след това. А, сега при немски нотариус има документи уличаващи някой кандидати за власт в лоши работи.

Ще отваряме шампанско, В момента няма статия пълна с олигофренията на Съсела.