Eвакуация започна в Херсон, Зеленски с изненадващи критики към Кличко (видео)

Президентът разкритикува и тези, които по думите му са лъгали в официалните си доклади, но не уточни какво точно има предвид

Обратно в новината

Коментари - Eвакуация започна в Херсон, Зеленски с изненадващи критики към Кличко (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кличко му е казал,че нямат ток и храна а той ходи да проси оръжие

ЗелеВски, го е страх да не го смени Кличко и се прави на отворен, всички са виновни само той не!!!

Нали гопревзехъе бе хохли, май иде зима.

Каква зима иде ве какъв ? Почти януари е и в момента е зима , синоптичке …

До възторжения путинист... Какво така те екзалтира? агресията им не спира, а ти си все така възторжен от армиите на Пригожин. Ако достигне адът нас, Ще се изнесеш на запад, педер*с(т)... Бързо ще забравиш бляна, да вееш руски флаг в Балкана

Кличко преди доста време отправи молба към Щатите да пращат генератори, ВЗ май е недоволен от всички и от всичко.

Душевно болните от БСП, Израждане, Възход се борят за капитулация на жертвата на агресията на руските им господари

Като не искат да са жертви, да не тракат с оръжие

Спасението за Украйна е да премахнат/ликвидират Зеленски и да започнат мирни преговори с Русия. Ще загубят източните си територии, но те и без това са населени с руснаци. Колкото по-бързо стане това,толкова по-малко жертви ще има.

Точно. ++++++++++

Как ще загубят нещо, което не е тяхно? Преди Майдана съотношението беше 50/50%. Истината е, че спонсорите на войната и укро-олигарсите нямат интерес от преговори.

Територията която се стреми да присъедини Русия е историческата област Новорусия, която включва черноморското крайбрежие, южните и източните райони и Крим, присъединени към Русия от Екатерина Втора, където руснаците са над 2/3 от населението и дадена от болшевиките след 1917 г. на новообразуваната съветска република Украйна. След преврата през 2014 г. и идването на бандеровците на власт в Киев беше забранено на руснаците да изучават руски в училищата и се въведе изучаване на украински.Реакцията е отцепване, обявяване на независимост и присъединяване на руснаците към Русия и СВО за защита на живеещите там руснаци.

Кметът на Киев преби беззащитен българин....

И Зеленския ще разбере че и Киев ще ги последва.

Ток няма да има, по не година две след безусловна капитулация. Да подписва по-скоро, 2024 може би ще се възстанови електроподдаването на цяла Украйна. Имате ли предвид колко струва един 750 КВ трансформатор, паважното, колко време трябва да се произведе? Целия ЕС да отдели всички ресурси за производство, ще отнеме минимум година. Процеса ще е по един час на ден ток за квартала, както се добавят нови трансформатори времето се увеличава. Във всеки случай за начало им трябват по не 2 броя такива трансформатори, в момента имат нула, АЕЦ-те са загасени, няма как да поддават тока към градовете...

Да речем, че си прав за необходимото за възстановяване на електромрежата в Украйна, но в българския език думата поне(най-малко) е цяла дума. Със здраве!

И колко чак па фа струва бе да ти ебапуткатамайчина утъпака

Пич ти си олицетворение на вопиуща простотия Абе иначе казано.... Изродъ

Този започна да пунтира Путин! Ха-ха-ха

Нещата ще ср кротнат като падне Одеса.

Зеленият плъх, Нема се оплакваш, ти сам докара Окрайна до това дередже. Искаше да разбиеш руската армия, да потеглиш към Москва и да спреш чак във Владивосток. Това са твои думи. За това не хленчи сега.

И на Хитлер

"Зеленски" защо завършва на "-ски"? Това не беше ли запазена марка на макетата? Нали те са Груев-ски, Пендаров-ски и не-знам-си-какъв-ски още?

Белинейски и Балкански ли?

Защото е евреин

Не е евреин ?! А Юдаист,приели са на евреите вярата,но това не ги прави евреи,защото не знаят Еврит ! Нещо подобно като помаците !

Америкосите , искали да праят война в Македония отначало, затва!

Нещата се развиват съвсем логично ! Първо си заминаха от Херсон руснаците, а украинците се насландисваха ! Сега дойде и техния ред ! Но ще бъде за винаги ! На запад от Киев,там е укроландия !

Зеле ски е в трето и последно действие на Украинската трагедия.

И започна евакуация няма капка информация също като на война... Тодор Колев.

100 ? Хм !

Ами 100, разбрали колко украинци са живели в Херсон! И после квичат,Херсон бил украински !

ехиден

не бе , не си разбрал.....руските орки квичаха , правиха референдуми и обявиха "Завинаги в РФ"........е,това "завинаги" беше около един месец :)))

Трябва незабавно да евакуираме всички украински бежанци от Слънчака и Златните в западните райони на Украйна, където има приготвени условия за тях, както разбираме от изявлението на Зеленски. Апелирам, умолявам, настоявам служебното правителство да се задейства и да реши този въпрос в интерес на българските граждани, които не искат да плащат повече на туристи.

ДИР.БГ вие сте родени дебили! Каква критика виждате тук аз не знам! Търсите под вола теле, руски проституки сте вие, руски!

Мълчи ве папурко

Не е вярно,амеркано-брюкселски са със зеле по киевски са !

Наскоро бившият изпълнителен секретар на Съвета за национална сигурност на САЩ в администрацията на Доналд Тръмп, генерал-лейтенант Джоузеф Кийт Келог-младши даде пресконференция. Преди време той дори заемаше длъжноста "съветник по националната сигурност" на президента на САЩ .В интервю за телевизията "Fox News", той се чудеше защо Съединените щати харчат по 2,5 милиона долара за Украйна във "всеки час от денонощието".Тогава бях твърде изненадан от тази луда цифра и реших, че генералът се е объркал в изчисленията.Седнах и сам преброих първоначалните зададени данни. И сметката се "разду" още повече - аз дори не получавах вече старите 2,5 милиона долара на час, ами цели 2,93 милиона от вечнозелена валута изчезват всеки час в бездънните джобове на Зеленски. Сметката бе груба, тъй като вложих първоначалните данни от началото на спецоперацията, според доклада на Министерството на финансите на САЩ, Бяха отпуснати от бюджета 18,9 милиарда долара като икономическата, хуманитарна и военна помощ за Украйна.Разделяйки тази цифра на 268 дни война и 24 часа на ден, получаваме желаната цифра - че всеки час американските данъкоплатци харчат 2,93 милиона долара за Украйна. Ако бях на мястото на Кийт Келог и аз щях да попитам – защо се прави това? Въпреки че въпросът е риторичен, възможно е и да не се отговари, тъй като отговорът е вече известен на всички.

Да бе.И не спират и не спират пусти американци да пращат оръжия и пари в Украина.И тъкмо от нашти телевизии обявят,че им свършили вечи парите и оръжията на американците и те пак пращат.Няма ли да свършат тез пусти долари най накрая

Никога няма да свършат до като имат хартия и мастило и безброй печатници !

В счетоводитела, според теб Зеленски е най богатия човек на планетата. Гуемо лайно си израл

човече, виж какво си написал - е-ане, с-ане, фекалии - вярно ли това е твоят мироглед??? А откъде знаеш дали Зеленски ВЕЧЕ не е най-богатия човек на планетата - броиш ли му хартиите? Продаде и предаде цял народ.

Кога ще спрете да ни занимавате с тая Украйна. Тия боклуци си загубиха войната и държавата

1/ за 9 месеца руските орки превзеха един-единствен областен център ( Херсон, още в първите дни ) и вече и него загубиха. Я припомни кога и къде беше последната руска пАбеда ? 2/ украинците не са си загубили държавата , просто се борят за нея в Отечествена Война 3/ да спрат да информират за войната в Украйна не е възможно , а и не трябва. Нека да се види хубаво как хората се бият за Родината си против фашистките окупатори , да се види цялата немощ на руската кочина (социална и икономическа - ясно , вече и военна ) , а аз лично много се кефя на моГилизацията. така че.....свивайте се,там в ъгъла,русоробите.....подсмърчайте и по-тихо (колкото и да крякате,няма смисъл )

Хапчетата и един чай си направи!

Единството е докато не се види дебелия. После е всеки за себе си.

Ти да видиш.... Украинците си стояха в хубавия и прекрасен Херсон, когато бе окупиран от руснаците. А сега, когато Херсон е отново украински - бягат. Даа..ммм... Лично аз нямам обяснение на случващото се... Интелектът ми е недостатъчен, всъщност ПС Кой разбрал - разбрал.

Разбрахме за интелекта ти, спокойно.

Сега на зеленото кметовете и регионалните власти ще са му виновни! Само то, наркоманчето с тлъста банкова сметка ще блести безгрешно и ще побеждава ли побеждава...

Кой гори трупове на сметищата страхливите украинци или доблестните роснаци?

А кой гори живи хора?Одеса,Мариурол 2014).Не са ли внуците на садистите от СС дивизия Галичина?

Украинците и западняците не разбират или не искат да разберат че не хайтек и високоточните оръжия ще решат тази битка.Каквито и ХИМАРСИ да имаш когато срещу теб стрелят 50 обикновенно оръдия накрая ще те "хванат във вилка",както казват военните.Ще унищожиш 5-10-15 от обикновенните цели (на ужасно скъпа цена) а останалите продължават да стрелят по теб колкото и да си подвижен.Затова от 20 доставени в момента живи са 12 от така прехвалените ХИМАРСИ.Маршал жуков преди 75 години е казал на Сталин-НЕ МИ ДАВАЙ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ,ДАЙ МИ 20 ОБИКНОВЕННИ ГАУБИЦИ НА 1 КИЛОМЕТЪР ФРОНТ!

бунак , сватбарското пуцане приключи през ВСВ......никой не е виновен на руснаците че технически дебили и не са мръднали оттогава. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...... ама като си искаш гаубиците , остави HIMARS-ите , има M777 със самонасочващи снаряди Excallibur , дето са със GPS насочване и идват от 40 км разстояние. Nice,a ? гледай за какво технологично превъзходство става дума......малки порции западно въоръжение какво прави....и то не е няк'во високотехнологично толкова,защото украинците бързо трябва да се обучават. Затова не им дават танкове,хеликоптери и самолети....и пак се справят

Жуков трябва да е бил доста тъп за да се откаже от въздушна защита ако е вярно това де. Без въздушна защита тези гаубици ще станат на салата за нула време.

Военните и милиционерите в България след 1944-та не служат на България и българския народ, а се кълнат и служат на руския окупатор, което ги прави еничари.

Народният съд не си е свършил работата до край. Трябва още да работи

Свещен Народен съд ще има за руския еничар.

Зеленски не иска временен мир или примирие, защото русаците щели да се прегрупират подготвят. А това, че неговият народ ще кара една кошмарна зима, че ще мръзнат, че ги рсзкарват като говеда насам натам, нс зеления идиот не му пука . На него му е топло и си седи на топло.

На война като на война. Когато глутница те е загризала, не спираш да си отдъхнеш, че ти е студено, бориш се, докато победиш или глутницата ще те изяде.

ZakриваЙ !!!!

Украинците не заслужават милост. С национален герой Бандера, свастики и ss бойни отряди. Навредиха прекалено много на РФ и сега ще изпият горчивата чаша до дъно ... който остане жив.

Фашист

- Защо българи русофили не ходят да се бият за руската кауза, сър? - Защото в руската армия не вземат педерасти.

Защо всеки който не е българомразец и има мозък е обявяван за русофил, а всеки българомразец без грам довод те нарича русофил

- Имат русофилите мозък, сър? - Русофилите са безмозъчни еничари. Никой не обявява хората с мозък за русофили.

Защото поддръжниците на Украйна вече са изкупили всички билети, Джон.

А на сметище в Херсон Руски трупове горят. И на глас и в унисон Майките за тях реват.

https://www.theguardian.com/world/2022/nov/21/russians-accused-of-burning-bodies-at-kherson-landfill

Усрайна е капут такава държава повече няма да има. Българските евроатлантици заедно с Радев да се евакуират от България, защото ще ги бесят по уличните стълбове.

Руската войска напусна Херсон но декларираха от Кремъл ,че той е в Руската федерация.Тук ми пишат ,че бил отвоюван от Зеленската армия.Прекално съшита с бели конци пропаганда на някои журналисти и политици.

Нали Херсон бе освободен от хохлите ? Защо го напускат ,,героите" на Украйна ?

Селфита има ли с клоуна???

Не разбирам какво са "отвоювали " украинците, като руснаците се изтеглиха. Щом и те евакуират Херсон, явно ще взривят язовир Каховка и ще има голямо наводнение. ВСУ губят позиции по целия фронт, Соледар и Бахмут са првзети. Тока свърши, селфитата също.

Превзеха го ежедневно последните 5 месеца. Друга опорка има ли?!

Не разбирам какво са "отвоювали " украинците, като руснаците се изтеглиха. Щом и те евакуират Херсон, явно ще взривят язовир Каховка и ще има голямо наводнение. ВСУ губят позиции по целия фронт, Соледар и Бахмут са првзети. Тока свърши, селфитата също.

Всеки коментар на руски трол веднага получава 10 + Всеки друг коментар веднага получава 10 - за глупаци ли мислите българите, жалки руски подлоги??

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга

Ти си особено активен в провокациите и наглосттс и лъжите

Защо да ви мислим за глупаци ? Вие сте глупаци

Много е странно как тогава имате два пъти повече плюсове от минуси.

Огромната манипулация за мишките се случи в последните 30 години. Манипулация винаги е имало, но сега се случи лесно със социалните мрежи. Мозъците вече не търсят истината, търсят комфорта на удобното, лесно затлъстяване с готови и сдъвкани идеи:))) За тази манипулация не са нужни инвестирани пари - чрез социалните мрежи мишките сами финансираха манипулацията си:))) Брилиантна епоха на масовото затъпяване:))) Така лесно се управлява Земя:))) С клавиатура се създават герои, настройват се милиарди хора едни срещу други:))) Хора от които нищо не зависи стават безплатни апологети и проводници на нужните опорки. Заради измамния комфорт на мозъците си:))) Ако е необходимо за контрола, ще бъдат убедени да гладуват, да обедняват, дори да се убиват едни други:))) И мишките вече са безсилни. Заради мозъците си.

Добре е, че все още има мислещи хора в соц. мрежите

Да,ама има и Майори.фалшиви,ама гласовити.

толкова безпомощен Запада и Америка.....заек вук да ебе и он да си трае!

Тук заекът е мечка

Троловете на серящият в куфари, колко са проЗти и злобни! :) За какво отиват денгите на руският народ, за озверели малоумници като митрофанските тролчета! ХИ ХИ ХИ

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга

Но стааа уа ......освободителите се изнасят ......що тъй ?

Вашите освободители не се изнасят, а се прегрупират! На бегом и захвърляйки всичко! ХИ ХИ ХИ

След не повече от година Светът ще заклейми Путинизма, както бе отречен Хитлеризма. Всеки тук да си прави изводите!!!

Колониалният глобалистки и педерастки Запад Марш при Глиги козяшка урво

Отново доказателство, че това е трол - невнятни слова и обиди. Така е то!

По-точно трол,ама много гладен,а зима идва.

Чети и учи, бе тъпак!

ти ще бъдеш прогонен като украинска ковра!

То и Зеленизма ще бъде заклеймен . А може самите укри да го обесят .

То и Ердоганизмът беше отречен ама ей на нито санкции имаше, нито Хага, а даже пак си влезе в Сирия като у тях си.

Ако се съберат двамата Кличко, лилипута Зеленски дълго време няма да може, да докосне земята Ха ха ха ха Ще си го подават с ямруци Ха ха ха ха

Така написано излиза, че сам кличко не може да се справи та трябва да са двама. Разбрах ти иначе идеята.

Победа будет за нами!

Ех Наташа победа будет наша .

Великата победа при Херсон - взривиха моста за да прекъснат снабдяването на руснаците, но сега сами не могат да прекосят реката, а на отсрещния бряг гърми артилерия. Град Херсон ще бъде ничия земя с лунен пеизаж, а останалата част от херсонска област остава в Русия.

Войната в Украйна е за властта на Путин и интересите на САЩ. На Путин войната е нужна за да съществува диктатурата му. На САЩ, за да опитат да прескочат рецесията. Само преди 5-6 години Путин се присмиваше на Жириновски, сега прави точка по точка каквото пророкуваше Лудия:)) Иначе заспалото руско общество щеше да се събуди от мъртвата хватка и Путин да слезе от трона. Сега го приспа за десетилетие с война и променена геополитика. САЩ изтърбушиха Европа и Украйна, за да опитат да спасят икономиката си. Когато тя забуксува, натиснаха бутона на войната в Европа. Едрия капитал има нужда от разрушени територии с обучено на "демокрация" население, в което да инвестира. Вторат световна е същото упржнение. Излизането от рецесията ще донесе мир. Половин Русия и целия Китай е в ръцете н Ротшилд. Там икономическа свобода няма. Там има икономическа трансформация , която ще захрани излизането от рецесията. Затова Китай не е безрезервно зад Путин. Затова Китай си говори с Байдън. Путин е винтче в много по-голяма машина. Винче слични интереси. Заленски дори не е винт - той е микроб с евтина популярност. Нищо с временно напомпан имидж.

Тъп Козяшки соросоид

Любовта към Путин или САЩ и съответната омраза не те правят умен:)))) Правят те манипулиран:)))) Щом те устройва - изборът си е твой:)))

Тъп Козяшки соросоид

Манипулацията е в това да лепиш етикети на хора от които нищо не зависи:))) От мен нищо не зависи:)))) Соросоид би следвало да е човек, който подкрепя интересите на САЩ. Аз откровено не ги подкрепям. Болестта е в твоя мозък:)) Пак казвам - това си е твой избор:))) Ако ти е приятно да си манипулиран и болен, значи това е ОК за теб:))))

е един хубав ден за украинците от Херсон....свободно напускат освободения си град!