Евакуираха над 70 000 във Франкфурт заради стара авиобомба

Над 70 хиляди души бяха евакуирани от Франкфурт на 3 септември, след като при строителни работи бeше открита бомба от Втората световна война, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Евакуираха над 70 000 във Франкфурт заради стара авиобомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Много неефективно действат тия европейци. По-добре, като намерят такава бомба, да пуснат нашите римляни ... те ще съберат всичкия метал и ще го предадат на вторичните...

Подир толкова години, подир толкова разчистване и строежи сега взеха та ''откриха'' някакви бомби дето ако са можели да избухнат да са го направили до сега...Поредната пиар акция колко много ''мислят за хората'' а и да има за какво да приказват докато ги забатачват тихоммълком

С Приятели Задокенски, Врагове не ни требват

Бомба та бомба и какви мнения.Все знаем как и кое е правилното като забравяме как самите ние живеем. Бомбата е обезвредена от René Bennert (40) und Dieter Schwetzler 61. Хора, там е имало зловеща война, а не като у нас! Бъра, бъра.

Не искам да ставам параноичен, но изведнъж започнаха да намират много стари бомби. Предполагам, че никъде няма видео как ги взривяват безопасно на някой полигон след това?

Хич не е от веднъж, в Германия много повече от редовно се намират и обезвреждат бомби от втората световна. Само тази година имаше две в едно градче на Рейн, случва се често.

Скоро цяла Германия ще се евакуира нанякъде, заради Меркел и Шулц.

Вчера я обсъждахме тази бомба. Завчера я обсъждахме. Утре да не забравите, ей!

Обезвредили три от детонаторите на бомбата?!Че колко детонатора има тя? И нито един не е задействал тогава, когато е била хвърлена?!

То и в Англия е пълно с германски неизбухнали бомби, обаче на този ден Неделя, 3 септември 1944 - БРИТАНСКАТА ВТОРА АРМИЯ освобождава БРЮКСЕЛ Не е ли ирония на съдбата?

щом, бомбата е била британска, да им я "върнат" на англичаните и готово!!;)

Да изпратят фактурата за това упражнение в Лондон.

Ами ако бомбата се беше детонирала от само себе си?

Нямаше да се налага да е обезвреждат.