Ето рецептата на Асен Василев срещу шокови цени през зимата

Още газ, ПАВЕЦ и дългосрочни енергийни договори. Продължаваме промяната" ще финансира кампанията си изцяло от дарения от съмишленици и приятели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НО ПОНЕ ОПУКА ЯМБОЛСКИЯ ГНОМ НА ПЛЕШИВИЯ УЧИНДОЛЕЦ !! СВЪРШИ НЕЩО ПОЛЕЗНО И КОКОРЧО !!!

КОКОРЧО И КАНАДЕЦА СА ПАРТЕНКИ НА РАДЕВ, ЗА ДА СЕ МЕСИ В БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРОСТИЯ ГАНЮ ОБАЧЕ, ЩЕ ИМ ДАДЕ 10 ПРОЦЕНТА ОТМА. НАЛИ УЖ ЩЕ ГО ОПРАВЯТ!

А кога баце боко ще плаща парите. Аз цяла нощ седя тук и пиша тъпотии. Искам си парите. Гладен съм.

ЖЕНА ТИ НЕ Е !! ВЕЧЕ......

оффффф харчат едни пари

На 14 Ноември ще празнуваме освобождението от герберастията и боковщината.

Ами ние простите герберасти как ще живеем? Няма да можем да крадем. Ааааааааа!

Аз толкова много се оядох. Целия съм в лой. Сега ще трябва да работя. Много ми се плаче.

За съжаление Петков и Василев се оказват по-големи калинки и некадърници от предишните. Бяха на власт няколко месеца през които икономиката се срива заради скъпия ток, а те се занимават политиканстване, хвалене колко са „морални“ а другите не и т.н. Така и не се сетиха че икономиката загива заради скъпя ток, а токът е скъп заради това че АЕЦ Белене не се довърши. Да припомня: АЕЦ Белене беше спрян под натиска на псевдо-енерггийни специалисти, въпреки че анализите показваха че АЕЦ Белене ще има чиста печалба от 300 милиарда. Тези псевдо-специалисти твърдяха, че цената на тока от Белене прави тока непродаваем, че ще е на загуба. Последните цени на тока от 350 лв/МВч показват че усреднената за 60 години цена на тока от 140 лв/МВч дори и сега е по-ниска от пазарната, което означава че АЕЦ можеше веднага да заработи на голяма печалба, т.е. икономическите анализи за АЕЦ Белене се потвърждават. Ако АЕЦ Белене беше довършен, сега щяхме да имаме евтин ток и бурно развитие на икономиката, която щеше да се възполва от проблемите в ЕС и да заеме позиции. Но къде толкова акъл в Петков и Василев да направят връзката АЕЦ-умираща икономика и да вземат мерки. По важно е да се кипрят и хвалят пред медиите, а не да свършат нещо полезно.

Изхабил си се - толкова приказки за нищо! Защо не се построи Белене? Защото внесоха реактори, които са несъвместими! Кой ги внесе? Ха познай /човека с кюлчетата, ако не се сещаш ти помагам/ Аман от разбирачи.....

За твое сведение реакторите бяха "големия шлем" на Първанката.

Кирчо и Кокорчо с тяхната мафиотска група , до оня ден бяха министри , зам.министри и прочие управляващи . Усраха държавата , сега дават акъл.

А ТИЯ УМНИЦИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА ???

Мн си глупав!

пак лъже,като за световно...

Казва, че приятелски фирми им спонсорират предизборната кампания. IT фирми. Още малко и ще му повярвам. Прави впечатление, че журналистите на някои медии следват навсякъде двамата "спасители". Правят им постоянно медиен пиар. Сякаш други партии няма. Не подценявайте толкова много читателите. Те не са толкова наивни, колкото си мислите. Фалшът, лъжата и преиграването лесно се усещат.

Финансирането на предизборната кампания на коалицията "Продължаваме промяната" ще бъде изцяло от дарения, направени от съмишленици и приятели Това е абсолютна истина. Прокопиев вече се разприятели с ДБ - Христо не го виждате последната седмица, нали? Е няма и да го видите - нема паре! Та Прокопиев вече се сприятели с ПП и им е съмишленик. А в репортажа никъде не се споменават проценти. Казва се само - съмишленици и приятели. Но ако трябва да сме малко по-точни - 99% от един съмишленик и приятел... Толкова за "честните" нови лица, дето няма да ни лъжат и крадат!

Просълзявам се от мантрата, че някой бил добър и читав, защото друг (в случая Боко) бил лош и калпав! Вие олигофрени ли сте?

Червените бабички налазили Кокорчо. Свършено е с партията на Лъжата. От една страна Рогатия ги прибира в пъклото, от другата Кокорчо ги баламосва. С БКП е свършено.

За БСП си прав, но основен губещ е ДБ. Прокопиев е спрял финансирането там и го е прехвърлил към ПП. На следващите избори могат да не влязат не само изправените... ДБ, която има поддръжници само и едниствено в София може да остане под чертата...

Много се радвам че се появиха тия двамцата да оберат умнокрасивиявот на ДБ.

Евтина енергия ше има, ако оборудвате фитнес-залите със смарт- динамо на всеки уред. И без тва по цял ден мускулягите блъскат там, поне да не е нахалост. Др. Спецов да наглежда процеса. А в парламента да си инсталират един преносим водноелектрически смарт-генератор, та докато депутатите наливат от пусто в празно, производството на енергия да върви.

Рецептата на Хасан е повечко валелин, че на Спецов му е с разширени вени :)

Човечеца може и да се е объркал за Правец, но какво очаквате да Ви каже? Новината е,че Китай минава на газ , постепенно изоставяйки въглищата. И сега в момента минава само битовото отопление, централите за ток по-късно. Така че в световен мащаб природния газ ще е скъп в обозримо бъдеще. И ако това ни утешава, ще го ду.хат и западноевропейците, не само ние.

Смени си ника, лъжльо! Само миналата година Китай започна строежИ на въглищнИ тецОВЕ с обща разполагаема мощност по-голяма от всички действащи въглищни ТЕЦ в Евроа. Включително и този, дето преди два месеца пуснаха германците... Винаги ми е било смешно, когато някой дребняк се нарече гиганта. Или някой крокодил - красавицата.... Смени си ника, ЛЪЖЛЬО!

Но нали сте "млади и красиви" ... :)

яко плюят... Това е добре.... значи яко сте се насрали

Събирай парички за ток и не плачкай :)

След зимата всички ще сме ококорени като тоя!

Наивността и простотията струват пари, дами и господа. Тия се представят за месии, но всички ние ще платим сметката. Финансирали се от почтени бизнесмени и ние трябва да вярваме. Къде издават сертификат за почтеност, че да извадя за един приятел в Дубай. Не за Спецов, той вече има...

Вземи извади за банкянския Тулуп, че той освен от далавери и ПР от друго нищо не отбира, милия. Жив да го ожалиш... .

При Боко какви грижи имахме?

Прогледни нещастнико !! Боко гледаше само да си напълно чекмеджето. КТБ фалира защото Дебелян бе взел двеста милиона долара заем от руснаците,които трябваше да връща. Не ,при Толупчо нямахме проблеми, щото той се въртеше, като ветропоказател и подписваше всичко дето му дадат от ЕС без да гъкне. И трупаше дългове като за световно, дето тепърва ще гърмят. Топлофикация София е само началото, интересно ще стане като гръмне НЕК. И каква бе тая простотия с Турски поток? А знаеш ли, че поляците отказаха да подпишат Зелената сделка, докато не им дадат 20години отсрочка за въглищата ? После пак ми го хвали тоя предател и продажник.

"Продължаваме промяната" ще финансира кампанията си изцяло от дарения от съмишленици и приятели." Да-да! Повярвахме ви веднага. Всъщност може и така да се каже - дарения-грантове от съмишленици от бизнес кръга на Прокопиев. Така де: Продължаваме, ама не промяната, а подмяната на един бизнес кръг с друг.

Слава богу, че имаме само половин руска атомна централа. Дори се учудвам, че още не сме. закрили. Всичко руско е негодно!

А това което най-ма кефи е, че зимъска, когато сняг забръска, който и да управлява държавата ще трябва да прави вувузели на почетния председател на ДПС, г-н Ахмед Доган за да включи в системата трите блока на ТЕЦ Варна. Защото еднимного "умни и образовани" люде решиха да не му плащат за студен резерв и той де юре не е длъжен да го прави. Аслед като не му се плаща за студен резерв, за да развърти блоковете и да ги вкючи в системата е в пълното си право освен дебели кинти, да поиска я вувзела, я дупце, според това кои ще са управляващите.

Единият раздава необезпечени кредити, другият ни кара азерски газ. Ше ни уморите бре.

Рецепта за евтина енергия няма. Изтървахме всички влакове. 1.Изтървахме момента да си построим АЕЦ Белене, когато руснаците ни го даваха почти без пари - 6 милиарда евро за два блока. Виновен е Делян Добрев. Поне така се хвалеше по телевизиите, че той е спрял Белене. 2. Спяхме ремонта на Чаира, когато имаше осигурено европейско финансиране. Виновни са комунистите. Спряха го от трибуната на Парламента и после се хвалеха по телевизиите. 3. Спряхме строежа на язовир Яденица. Това го спряха комунистите и ДПС. 4. Не напълнихме хранилищата с евтин природен газ. Виновни са Кирчо и Кокорчо. По това време бяха заети да харизват милиони на Киро Гела и на някакъв албански измамник. 5. Като за капак 6ти блок на АЕЦ Козлодуй излиза в планов годишен ремонт. Колкото по скоро, толкова по добре. вариант за евтина енергия няма. Но ще е добре ако поне има енергия па макар и скъпа. Защото и това не е никак сигурно.

Единственият вариант за евтина енергия е опптиално и гъвкаво управление на Енергийната система. При сегашния невеж министър и при сегашния Министерски съвет това няма как да стане. За това този вариант напълно го изключвам. Но ще е добре поне ако не сме на тъмно и студено, па макар и с високи цени на енергията и с висока инфлация.

Викаш предишния мирис на теменужки беше СУПЕР !! При нея: 1. Подписахме Зелената сделка без дерогация за въглищната енергетика,за разлика от Германия и Полша. 2. Нямаме все още план за отказ от въглищата. 3. Построихме Турски поток с наши пари, отказвайки се от транзитни такси, а газовата връзка с Гърция от където да внасяме евтин азерския газ продължава да се строи ( вече 10 години). 4. Съгласихме се да финансираме въглеродните квоти на частните централи в Маришкия басейн с пари от бюджета,обричайки ТЕЦ 2 на фалит. 5. Дълговете на всички в електро-енергийната система хвръкнаха в небето. 6. Вързахме се с общ пазар за ток с Гърция и Италия където е най-скъпият ток в ЕС. Логично и нашата цена е нагоре. ПС. С тези крадци начело нямаше как Белене да е 6 млрд.долара , по-скоро 12-15 и накрая тока ще е абсолютно непродаваем.

Някакви де.би.ли ми сложили минуси... Много още има да пати тоя народ... Защото всичко е от акъла...

А онова глупаво и невежо говедо Делянчо, дето обиколи всички телевизии да квичи "Аз спрях Белене" трябва да лежи дълго в затвора. Ако в България имаше поне един читав прокурор /явно няма/ , отдавна да е изискал записите от телевизиите и да е метнал малоумника в килия. А ключа от килията да е изхвърлил в морето.

Всъщност документите за проблемите ни с АЕЦ ги подписа още Милена Кунева.

Меглена Кунева подписа за затвяране на 4те енергоблока, които вече са нарязани на скрап и не съществуват.

tonk11

Нарязана ти е главата.

Причината за високата цена на енергията, респективно за високата инфлация е колосалното невежество, което цари в Министерството на енергетиката и колосалната глупост на Кирчо и Кокорчо. Ако последните двама хубавци вместо да харизат 37 милиона на Киро Гела за някакви измислени електромобили, ги бяха дали за да напълнят хранилището с евтин природен газ, сега ситуацията с цената на газа щеше да е друга. Тази двамата абдали кви науки са учили в Харвард не зная, ама нищо не са научили. Кешки да бяха изкарали два семестъра в Техническия университет в София, щяха да знаят повече. Да връщат университета в "квадрат 500" а за Веждичката 100 тояги на голо.

Разбра се официално, че повечето собственици на IT фирми са деца на бивши комунисти от върхушката. Ето сега Всички събират сили за последен напън, прикрити зад манекен и бобър.

повдигането на цената на енергоносителите е световен процес и нищо не може да се направи по въпроса. Инфлацията идва отвън - развитите държавни са задлъжнели повече от БВП до една и печатат здраво валута. За съжаление сривът на соц лагера се повтаря като на лента в САЩ и ЕС, даже в САЩ имаше и режим на тока в Тексас за известно време

Да бе, Господ е повишил цената на водата, която ни изпраща за вецовете. Или руснаците са повишили цената на ядреното гориво, което сме си купили отдавна и си стои в хранилищата? Или се е повишила цената на кюмура в марпшкия басейн, която от 1огодини си е все 77лв./тон? Ти да не си Кокоорчо? По всяка вероятност не си. По глупав си дори от него. Причината за високата цена на енергията не е повишение на цената на енергоносутелите, а колосалната глупост и некадърност на идиотите, които управляват енергетиката в момента.

...10 години си е все 77лв,/тон...

Водната енергия хем е скъпа, хем в България я няма. Нямаме големи източници на високо за разлика от някои други държави, Бразилия или Китай например. Второ всички въглеводороди са свързани ценово - тръгне ли един нагоре, тръгват и останалите. Основен закон в пазарната икономика - вдигне ли се цената на ябълките, цената на крушите ги следва, защото потребителите се отказват от едното и отиват към другото. Освен това с въглищата вървят постоянно покачващи се евроквоти, ограничения и регулации. А ядреното гориво си е ядрено гориво и произвежда фиксирано количество енергия, което на всичкото отгоре се изкупува от ... хмм ... борсата и на теб ти се продава на пазарни цени. Отделно, че в световен мащаб цената на ядрената енергия расте, което по чисто икономически закони няма как да не се отрази на цената на енергията, произвеждана от старите АЕЦ. И на всичкото отгоре няма как токът навсякъде наоколо да е по-скъп, а тук да държим ниска цена. И това няма как да се получи поне не задълго.

ПАВЕЦ ЧАИРА Е ЕДНА ОГРОМНА БЕЗСМИСЛИЦА ЗА БЪЛГАРИЯ Поразяващ е дебилизма на политици, инженери и икономисти по случая. А соц-разработчиците повтарят историята с “жабата, гьола и вола”. 1.ПАВЕЦ консумира значително повече електричество отколкото произвежда. 2.ПАВЕЦ компенсира недостигащи мощности в часове на пиково потребление, обикновено 3 часа вечер И НЕ Е МАШИНА ЗА ПРАВЕНЕ НА ЕВТИН ТОК 3.ПАВЕЦ не се строи в “дън гори тилилейски”, а около вятърни и соларни паркове, един път като акумулатор и втори път като генератор на енергия със стабилни параметри. 4.България винаги е произвеждала повече електроенергия дори от потреблението в пиковите часове. 5.ПАВЕЦ Чаира е гробница на едни 2 милиарда USD, с които можеха да се построят навремето два 1,000 MWt ядрени реактори Сега вижте, колко му е акъла на Хардвардката калинка и на съветниците му:)

Господин е "Удавник се хваща дори за сламка " Нека не се заблуждаваме, зимата идва а помощ от никъде не се вижда.Единственото спасение за България е плътно около ГЕРБ и Бойко Борисов.Лъжите на новите управляващи и така наречените протестори го доказаха.В противен случай идват глад, студ и мизерия. ГЕРБ и Бойко Борисов доказаха, че могат и знаят ,как се управлява държавата.

Я, се скрий под някой камък герберастче!! Толкова некадърен и послушен мистър, като Теменужка отдавна не сме имали...

АЕЦ покриват базовото потребление, което общо взето през нощта е повече отколкото трябва и помпи вода горе. През деня потреблението постепенно се покачва и с помпенето на вода се компенсира. По някое време се получава пиков час и се пуска водата да върти помпите като генератори за да покрива недостига. Соц инженерите много добре са го измислили даже, не се прави на много умен. Ама тогава не е имало фецове и вятърничави централи дето я духа я не а също и акумулатори с голям капацитет

tonk11

Не е така. Много си е смислена централата. Явно си попрочел нещичко ама не си го разбрал. Айде пак да пробваш.

Това е новия префасониран проект на Изпуави се Мутли вън. Само че Маяа Марсолова я замениха с пижо и пендо. Би трябвало да вземат 4.85

Медийната истерия надминава тази на Бойко Борисов преди 12 години и ковид пандемията взети заедно. Всеки ден по няколко "новини" за Кирето и Асенчо и задължителнo една в края на деня, когато се включват и платените коментатори, възхваляващи месиите. "Новините" включват хвалби, че няма човек, който да е направил за България повече от тях в Българската история, обещания че ще направят за Българския народ повече от всички досегашни и бъдещи управляващи и нагли излияния, че никой не бива да ги пита за неща, които не са удобни и да им казва какво и как да правят. Трите "рецепти", които Крадльо цитира са неща, които всички енергийни експерти искат последната година. Нищо ново не е измислил, но си присвоява чужди препоръки (точно както с интелекруалната собственост, която открадна) Избирателите няма да се подведат по подобни безпринципни, евтини популистки, и нищо незначещи думи, без покритие с реалността!

Незнам защо но Василев и сие..ми изглеждат като от филмите за измамници;)...по американски

Статия за Киро и Асен, и всички гербави чалгари се изпознасерат. Свиквайте, ве, мама ви, проста! Свиквайте да духате супата. Баце вече го нема!

глупак:)

ако аз съм прост ти си едноклетъчно. ...:).

Винаги е така след престъпното управление на режима Борисов ! Държава попада в криза за пореден път .... А всички които говорят срещу Русия .... да бъдат арестувани и пратени в Сибир .. Ако Русия управляваше в България ... то живота щеше да се подобри максимално ....В България продължава да управлява САЩ и продължават с унищожението на България !

Панопея Сиренцето Пазите населението да не се осъзнае и да не ви подгони и да си понесете последствията за мизерията която докарахте в България последните 35 години .... Обаче не може вечно да бъде така .....

Властта е у ваши ръце.

Не разбирам: откъде са намерили фенОВЕ с които да се срещнат?!?!? Артисти ли са наели?

ДО ДЕБИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ. .... .... АКО НЯМА ЕЛЕКТРОПРОВОДИ ЗА ИЗНОС НА ТОК ОТ БЪЛГАРИЯ- НЯМА ДА ИМА И СКОК ..... ВЪПРОС Е ДА ПАДАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 3-4 ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТЪЛБА :))) .... НО РАЯТА Е РАЯ, НАВЕЖДА ГЛАВАТА И ОЪШКА СЛАДОСТЕАСТНО

Ами драги - не чувстваш ли , че Червените дебили не сте мръднали. По същата логика - да спрем да ползваме ток... и "Дерони" да си вари лютеницата на дърва за по-евтина... лютеница.

хи-хи-хи ~~~○~~~ 1. Първо на Първо Още в 2ри клас на богинското училище, зорко се наблюдава за какво са предназначени ПАВЕЦ-ите ! Помпено Акумолиращите Водно Електрически Централи (за краткост наричани Чеирци) служат за следното: - Когато е ЕВТИН тока - помпите от най-долния язовир, качват водата в най-горния. - когато е скъп тока, се пуска водата от най-горния язовир по тръбе и от нея се произвежда СКЪП ток. 2. Може ли да си-ми-си-се обясни от Харвард * КАТО КАК от СКЪП ТОК, ще ми си се НАПРАВИ ЕВТИН ТОК ? https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Мунчолизците продължават да ръсят мозък и простотии.

Тука гледам все капацитети са писали. Разбират от Ток, от Вода, от Икономика, абе от всичко разбирате :) Сега понеже вашия вожд който ви казваше че сте прости построи един завод, освен пътищата на които се прави ремонт на ремонта, онзи заради който 2013г цяла Варна излезе за да смени кмета заради цената на тока, та същия този който се уби да тегли заеми които сега вие и децата и внуците ви трябва да плащат защитавате..... Все кадърни и разбиращи хора пишете тук. Може пак да си изберете лудия вожд и да ви клати още 12г.

Като си видиш сметката за ток, ще направиш разликата между нашия "вожд" и руския кретен.

Не би вашият прост вожд да успее да намали цената на тока, ве, шмулю? Или инфлацията? А? Таивъ у тъпата чотура, проста, Таивъ!

Пак ще го изберат, да знаеш. Много са прости нашите сънародници.

tonk11

Тоя кретен не знае какво говори. Даже не си е направил труда да провери какво е павец и за какво служи. Лови шарани на гола кука. Дано тоя народ не им повярва на тия кретени.

на туй ли учат в Харвард? Ами затуй талибаните ще ви тупат по кухните ви кратуни пълни с бръмбари. С каскада ВЕЦове ще бори... цена на тока! Хайде у лево бе сополанко! Да си сложим Манго от Столипеново за министър, поне го знаем че знае що е слама и що е сено и може да нахрани магарето и преди да източни язовира ще пита Айшето дали има вода в чешмата. Азерска газ щял да ми купува. И като беше министър защо не зареди с газ докато беше евтина? То и баба му знае че трушия се прави кога е евтин зеленчука, не през зимата. Ама май баба му му е плащала бензина на колата та не знае че резервоара се пълни до горе когато бензина поскъпва. Абе пак Манго ще свърши по-добра работа. Той много висши науки не знае ама знае да си брои стотинките за бензина.

МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Баш ГЕРБ допусна фалита на КТБ, така че помълчвай повече. По света големите банки или се рефинансират и преструктурират или се сливат с друга здрава. Ама нали трябваше да се отпишат/ откраднат едни милиарди и едни предприятия от военно-промишления комплекс...

На Радев кучетата не спират да облъчват...Млади Умни и Крадливи.... Продължаваме подмяната... Комундета от всички фронтове обединявайте се...

А Кирчо и Кокорчо са му аргати Това им е нивото Пуни водата!

Да вземе или да купи

Какви говеда сами си натресохме! Тоя да помисли за народа?????чекай! На такива уроди народа им пречи!

Не бре,най-хубав е толупа.Колкото и да го възхвалявате вече е политически труп.Ай сиктир