17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патладжани и кюмури да не се допускат в самолети

Страничен ефект от корона ваксините

Аз на негово място щях да отворя врата да се проветри малко обстановката! А всъщност, какво е правил? Нищо не се вижда! Че ги псува и кълне е ясно. А защо ходи към опашката на самолета? Нали кабината уж е отпред! Или ше го пишеме ковид или ганджа и затова е загубил ориентация къде е отпред и къде е отзад.

Толкова ли няма кой да го приспи с два туката тъпото копеле.

Явно мангала наистина си е повярвал, че "Блек лайвс метар" :)

Защо всички медии непрекъснато повтарят "индиецът"? А, става въпрос за агресивен пътник и е без значение националността или религията му. Ако беше евреин или негър какво щяхте да пишете?

Ами сигурно евреин или негър. Индиец как да го наречеш-ескимос ли?

Не!!! Нямаше да е политкоректно, щеше ца има наказани и дърпане на ушите от господрите отвъд океана.

Негър откога се води някаква националност?

Сигура бантустанецът се е напушил ореди полета от скука и е решил, че има правото да шофира самолета, а персоналът на пук не му е пуснал аванта.

Problema e stanal oshte na letishteto,ritali sa mu bagaja pod sedalkite i kogato choveka se e usetil e izbuhnala kavgata

Защо не сте го изхвърли по време на полета в небето над Факултета.Може с парашут може и без парашут.

Защо по спешност не сте извикали Динко или Перата.Те много бързо биха се справили с него. Бой,бой,свински опашки и пак бой.

Нещо по-интелигентно не ти ли идва на ума???

Отваряш му вратата и го изхвърляш на двора:))))

Електрошок нямаше ли?

Мангалска му работа.

И какво се вижда от този клип, дънки, червена тениска и няколко човека, които размахват ръце.

Електрошок, тиксо на устата и връзвяне за седалката. Ще приземяваме сомолета и редица глупости...

Големи мъже се извъдихте,а няма кой да отиде да натрупа мангалите по селата.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

не мой си платиш тока само бе, пич, и не се бъзикай с реферали

са го прибрали и всичко е точно....мангалите в затвора!

абе, циганите от коя държава са се довлякли неканени тук? а, да, от индия. колко типично и познато поведение...

Е двама мъже помагант поне..за отбележим

Два токата и е долу...

Не му ли нарушават правата? Това не е ли дискриминация?

както винаги медиите пак лъжат. Гледайте видеото - индиецът не буйства, а само крещи нещо и иска да отиде НАЗАД към опашката на самолета. Не е ясно защо и къде, защото не разбираме езика му. Не знаех че пилотската кабина е в опашката - това е някакъв странен самолет явно. На края на видеото се вижда как зад гърба му се появява втория пилот. Всички хора са седнали с лице надясно... а индиецът иска да ходи на ляво.

Това е вече като слизат от самолета в София. Видеото не е записало реалния инцидент.

Всеки ако тръгне накъдето си иска. Понеже съм общувал с индийци доста. Те са 2типа.Едните от низшите касти са страшни диваци но веднага се подчиняват на всички бели. Минавал съм през опашка от 500индийци като топъл нож през масло. От средните касти са добри нормални хора. От висшите си мислят че са над теб и се опитват да те мачкат и само твърдо отношение ги слага на място. За сръвнение тия от висшите не говорят с други индийци освен с такива като тях.

Ми той човека откъде да знае, къде е пилотската кабина - отпред ли, отзад ли.... А и един по-читав адвокат все ще успее да докаже, че след като не е намерил кабината в края на самолета е искал да отреже въжетата на вертикалния стабилизатор с джобното си ножче.

Тия от Еър Франс да вземат пример от БНА и да слагат БРОМ в чая и кафето на пасажерите

Бойко да му даде политическо убежище А Краси Шкембевойвода да му издаде 1 БГ паспорт на адрес "Овча купел"бл.43 ет.11

Сами са си виновни че нямат Новичок за такива случаи

Мангал

наш Мунчо дига юмруче като го ядосат :)

А защо си мислите, че този индиец или какъвто е там, ни интересува чак толкова, че да му посветите 3 новини? В крайна сметка - станалото е станало, разминало се е с Малкия Дявол (извънредно, непланирано кацане). Екипаж, диспетчери, полиция и т.н. са си свършили работата ... Толкова. Не е история в развитие. Журналистически спам за отвличане на вничанието от по-важните проблеми на обществото.

Аман от гръмки заглавия! По заглавието си помислих, че най-малко е лъскал бастуна на публично място, а то... Крека и чека да го бият.

Ми не видяхме какво е направил циганина. Но видяхме пишман ютубъра да си снима крачолите. Ето това видяхме. И видяхме един да го "мери" с тупаница. А що и той не е свален за обяснения? В бой и караница винаги участват минимум двама. Не е редно само есиния скандалджия да свалят, той сам не си се кара и не си прави скандал със себе си.

А в Русия не приземяват цял полет заради изкрейзил пасажер. Просто го връзват с въже и скоч за седалката до края на полета: https://lenta.ru/news/2021/03/07/sv/

Еми, те там и гей-парад нямат. Ясно, че не са много "толерантни". И нАвалния го вкараха в затвора, понеже се спазвал "подписката", въпреки "призивите" на "международната общност". И СП2 правят, въпреки "загрижеността" на САЩ.

Руснаците не могат да бъдат пример за нищо. Те са диваци ис управлявани от дивак.

НА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КУРС ЗА САМООТБРАНА И ФИТНЕС ПОДГОТОВКА.

Аз може и да съм циганин, може и да съм педерас, но едно е сигурно - исляма ми е на сърцето, и има черен хуй в дупето.

Адаш-(ке), Такива сте си руските цигани..ха.ха Ама пак Путин ви е направил джамия в Москва и с други твой 300 000 дружки разпъвате килимчета пред московските улици и се дупите.ха.ха Москва скоро ще е емирство и халифат.ха.ха

Викаш, ти не сакаш ний да сме добре, ами Русия да е зле.

Ами циганин, какво друго може да се очаква от него?

Абе какво го интересува българския народ какво правил някакъв си циганьор на някакъв си самолет ????? Я се вземете малко по-сериозно !!!

Ер Франсс пестят кинти от длъжност въздушен маршал ли? Тейзеро у дивия едно курше у дзурлата свинските опашки и адиос крейзи пинджаби....

Арбайт махт фрай, ваштя мама, питекантропи. Мръсна, подчовешка измет- индийци, китайци, негри, афганистанци, сирийци, цигани. Arbeit mact frei! Gleich nach Auschwitz!

кроше, се пише. Да знаеш за друг път. Идва от френски. Означава "кука". Както е извита ръката при съответния удар в бокса.

ръката неможе да бъде извита, движението е

"Извита", в смисъл сгъната в лакътя. За разлика от "правия" удар.

пише се "не може".

Ако беше задържано от индийските власти на индийско летище, такива сопи у гърбината щеше да поема, че до края на живота си като види самолет, дори по телевизора ще се напикава и бега у ъгъла на стаята крещейки аааннннннааааа аааннннннееее

"Очевидно има разправия с участието на много пътници, но няма кой да разкаже за какво е. Този само вика повече и предизвика екипажа да го запре"

Искаше да му дадат една бюлетина да пусне в полза на ГЕРБ но му бе отказано и така започнч скандалът

Какви сте ми зомбита и дебили. И герберасти, и бесепари, и тям подобни идиоти.

Ако не беше тъпо, можеше да е оригинално-но не е. Пиши по темата и където му е мястото.

Поискал е среща с мунчо, зеленият чорап.

Тази т.н. информация е по безумна и от действията на този пътник.Какво всъщност ни казаха.

Едно време ходихми на лагер в село Бойково До Пловдив пътувахме с влак и на качиха на некъв реис после Преди да стигнем лагера учителката по руски се насра щот шофьора не можа да отвори вратата Той я отвори ама беше късно

Почти съм сигурен, че е бил на някакви антидепресанти или нещо подобно. И преди е имало такива случаи.

Казаха - антидепресант-алкохол.

Който мине през Европа или Америка после и в неговата страна ако стигне до там не могат да го познаят хваща го луда крава

Там, любезни соросоидиоти, му обясняват "правата", в света на белите. Като пропускат да му обяснят задълженията. Слочаеност. Може би.

Аз навремето ходих в Русия и на връщане стана същото и с мен...Като видях в каква нищета живеят там, а нашите гадове какво говореха тук, получих биполярно разстройство. Доста време не можах да се оправя, при вида на нищетата там и великите приказки тук.

Едно си знае дебилът, едно си бае - Русия и Путин.

А като се върна от паркинга за тирове в Холандия, диагноза биполярно разстройство, постоянен когнитивен дисонанс и пълнене на памперсите.

Мисля, че съдбата му се усмихна. Кацна баш където трябва. Сега ще го лупат нашите куки здраво докато му се проясни съзнанието. После като му просветне, ще полежи пет, шест години в бг затвор на наша издръжка, където ще го шибат бг мангалите докато изпуска сапуна в банята. Може да му хареса, по-добро е от Индия.

Той си е мангал, рода са си с нашите...

Както се случва често в последните години ни представят обикновен и НЕЗНАЧИТЕЛЕН инцидент за нещо, застрашаващо живота на пътниците, едва ли не терорист и прочее. Това е следствие от прокарваната от политици и "експерти" психопати политика за затягане на гайките максимално. Можем да видим това най-ясно при безумните им изисквания към багажа на пътниците на авиокомпаниите, разделяне на течности в малки опаковки и т.н. идиотщини. Крайният резултат е, че нормалните хора живеят като преследвани терористи, навсякъде им се натрапват неприемливи ограничения на свободата.За сведение, сега да ви кажа училищата приличат на затвори, с едни електронни бариери, все едно си в Кербала. И навсякъде видеонаблюдение, да не би да пръднеш неправилно.

Прикриват пътя към диктатурата с добри намерения - "грижа за здравето", "за сигурността"... Както американците, напоследък, са ама много "загрижени" за "енергийната независимост на ЕС, например. Или "мерките" са с грижа за здравето.

Ае стига сте писали за някъф мангал. Стана център на внимание някъф лумпен. Един хубав бой ще го отрезви тоа педал

Китайци, индийци и негъри ми идват в повече: мръсни, смрадливи, лъжливи, подли уроди. Господ нарочно ги е оцветил да се пазим от далече.

Не ги е "оцветявал" - цветовете естествено бележат нивата на еволюцията на човека, на основата на видимия спектър на цветовете - черно, червено, жълто, бяло... така нарастват честотите. За следващата раса, след бялата се казва, че ще бъдат "светещите". Тия са, което е очевидно, останали на предходни стъпала на развитие. Което не значи, непременно, че трябва да ги тормозим. Означава, че всеки трябва да си живее отделно и да не се мешаме. Както циганите си живеят по махали. Ама, най-добре да са си в Индия, негрите - в Африка, океанците - в Океания...

Няма голяма авио компания , с която да не съм пътувал многократно. И твърдо заявявам, че след Австрийските авиолинии и Луфтханза, най отвратителни са Ер Франс. Говоря за наземен персонал и стюарди на самолета. Надути,безцеремонни и безпардонни. Ако има някой по дружелюбен, вгледай се в баджа му и ще видиш, че е или от Полша,или от Литва,или от България. Мързеливи. А, нещо важно също. Най-големите плъхове които съм виждал по летищата, са били във Виена и Париж. В нощните смени на Орли и Шарл де Гол няма един бял човек. Нито един! Нямам нито едно пътуване през Париж и да не ми загубят багажа. За мен индиеца се е оплакал от нещо, а те не са го отразили,там е проблема. Ще видите,че нищо няма да му направят. 100% съм убеден,че човека е невинен.

Хайде сега, австрийците не са чак толкова зле. Много пъти съм летял с тях и винаги са били любезни. Луфтханза също в повечето случаи. Тук въпросът е съвсем друг ; този индиец е неадекватен въобще не го ли виждаш от видеото какво прави?! Ако такова нещо се лупи над САЩ, спукана е работата на индиеца за дълго време. Освен затвор го чака и много солидна глоба. А у нас - ще видим, най-ввроятно ще му се размине.

Любезни????? Формално,да. И до тук. Качи се на която и да е азиатска компания,турските авиолинии, юнайтед в щатите, южноамериканските авиолинии,за емиратите,катарците да не говорим и ТОГАВА ще разбереш що е любезност. Отдавна вече не летя с прехвалените Австрийски авиолинии, Луфтханза и Ер Франс. Не искам киселини в стомаха. Нищо лично,но това е положението.