Британците ще си купуват гражданство в ЕС?

На британците, гласували против Брекзит, ще бъде предложено да си купуват гражданство на ЕС, пише вестник "Таймс".

Обратно в новината

Коментари - Британците ще си купуват гражданство в ЕС? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не.. да не се купува. Да се наема и то по формулата Целия членски внос на Англия на година, разделен на броя на жителите им.

Само не разбрах как ще разберат кой как е гласувал?

Великобритания постига своето, а имено да бъде в ЕС, но да ням никакви задължения в т.ч. и да не плаща членски внос. От друга страна да ползва всички права на член на ЕС - свободно движение на техни стоки, хора и капитали в ЕС! Тарикатска работа с икономически ефект минимум 13 милиарда евро годишно и толкова чиста загуба за страните оставащи в ЕС! Честито на тарикатите! Скоро повечето страни с експедитивни Правителства ще се усетят и те няма да плащат членски внос и издръжка на Брюкселската бюрокрация и ЕС ще разложи! Най-вероятно това ще стане до 3 години.

Мда, то така стават тия неща! Никой няма да позволи на Бринатците да се ползват с облагите на ЕС и в същото време да бягат от задлженият си! Толкова ли тъпи ги мислите от СЕ? Или самата опорна кремълска точка е правена за толкова тъпи слуги?!

Поредната глупост на депутати от евроджуджетата Люксембург и Белгия. Цял мандат не са снесли нищо смислено, сега симулират активност. То защото в Белгия не им държи влага золумите на талибаните, загрижили се за британците - сигурно за тези от групата на индийците и пакистанците. И какво, ще се раздават масово ЕС паспорти на чалми и тюрбани!

Наполеон е виновен! Хитлер е виновен! Сталин е виновен! Путин в виновен! ако бяха потопили островите сега нямаше да има такива проблеми....

Ами да бупуват, бе! България си купли евро-члена с цената на: 2 милина отвлечени в робия 2 милиона осакатени и убити 2 милиона неродени ...... за Великата Британия може да се сложи следната начална евро-цена: цената на: 20 милина отвлечени в робия 20 милиона осакатени и убити 20 милиона неродени ...................

са на тезгяха - след турция и техния ред ще дойде

Колко "Гинес"-а и "екстази" е ударило? Я каква е хубавелка. На тия трошляци и тоалетна хартия не бива да се продава!

abasador

e, има има и хубави вициве на които, човек може да се посмее. Лек ден.

Руснаци, при това бивши ФСБта, военни, милиционери и други мизерници с кървави пари, получени за подтискане на народа, си купуват масово гражданство в ЕС и в Северна Америка.

Ми що се жалваш тука нали сте на власт на запад?!? Ама щом са пари... вземате... Без да питате от де са...

Шило

Смятайки корупцията в какво мащаби е.

Какво означава това??? Отново двоен стандарт за англо- саксоните? Аз няма да съм в Европейския съюз, но ще си се разхождам където си искам из него и ще купувам собственост? Или нещо друго? Колкото до Люксембург, страна с по-малко жители от ГРАД СОФИЯ и измислените им банкерски схеми - не им вярвам! Начело с Юнкер, васал на Щатите, Европа потъва...

Хаха русофили говорят за ценности божееее....

А кой да говори за ценности, Соросутките от Козяк ли? Или дежурните тролове? Впрочем, за Коледа гейпарад ще има ли, да дойда да погледам какви сте хубавци и хубавици....

Няма никъкъв смисъл да се купува гражданство. Самото излизане на Британия от Европейската Общност е равнозначно на пълното и окончателно падение на Британия. След излизането от сферата на влияние на г-жа Меркел, островът потъва и скоро от него ще остане само спомен. Лека им пръст на англичаните!

Това от "кукувичето гнездо" ли го пишеш? Впрочем, не очаквам да си чела Кен Киси. Ама може да си гледала филма, светът е пълен с изненади...

последва примера на САЩ и да направи Европейски Съединени ЩАТИ, с Федерални и Щатски институции.

Това е някаква глупост, във вселената не съществува "европейско гражданство"

Да така е, но идеята е добра за да се вземе някой друг(макар и изтънял) паунд.

Няма никакъв смисъл, да ни занимавате с глупави статии ! Просто англичаните гласуваха за излизане от ЕС, за да не получават глупави команди от Брюксел!

интересно ми е ,защо такива новини само в българските новини ги има!

Е то така всеки британец ще каже, че е гладувал против.

Да вземат да си платят членския внос направо...нахалници- хем да не плащат, но да си запазят облагите.

Съгласен съм, но гражданството да е за 1 година и визи да не им се издават.

Ето че като си прост става дума за много пари.

Типично за еврогесйките евросороси, всичко е за ПРОДАН !

Бих ти написал, че не усещаш да си се продал самия ти на москва, но от поста ти се разбира че си тъпо парче и не си заслужава.

От една страна-защо не?по 100 000 гражданството.иначе на опашка за виза От друга страна-като не щат - там на острова.и на опашка за визи ако ви ги дадем.нали не искате гадна Европа?а?

Вие да не пускате европейците при вас а пък да си щъкате из Европа. Как ще си разберете грешката и ще си изсърбате попарата?

Поредната далавера и измама от ЕС! Че дори и срама нямат вече да искат най-нагло и пари даже! И каква ще им е ползата на тези британци, ако Британия не е в ЕС? Единствено, може би, за безпроблемно пътуване! Това за което ни измамиха и нас, че да ни вкарат в тая идиотско бюрократична мафия, наречена ЕС! Явно визите са единственото нещо, което хората биха искали от ЕС и нищо друго, но сега вече трябва и да си платят за това!

Щом се чувствате измамен, имате пълното право и свобода да станете гражданин на ЕС - Евразийския съюз. Там ще сте богат, щастлив, без бюрокрация и ще дишате волно!

Имаш вариант и за пофаник на ОС Османски съюз!

Имаш вариант да станеш и поданик на ОС Османски съюз! Подай молба до г-н Ердоган!

Запада, това са едни грабителски и кръвожадни, дивашки племена, които разрушиха Рим и елинската култура. На тяхно място докараха: Инквизицията, Средновековието и Тъмните векове, Колонизацията, няколко чумни епидемии (поради ниска хигена), робовладелството, две световни войни и геноцид над местното население. Само преките и косвени жертви на Британската империя са над един милиард. Минимум още толкова са и жертвите на техните наследници. Последните достижения на варварите се наричат: мултикултурализъм, глобализация, хуманитарни войни и пълзяща ислямизация на цяла Европа. Стига толкова.

Венсеремос другарю

злобни колониалисти (нерегистриран ) 26.11.2016 18:39 . омръзна ми от привилегии за колониалисти АБЕ БУНАК, Тези "колониалисти" ще плащат за нещо, което засега имат безплатно, бе! Кои са прекараните в случая?

...и кутев и ти ще видите след брекзита как англичаните ще продължат да си щъкат безпрепятствено из Европа, а достъпа особено българите ще бъде отрязан напълно до подгизналия им остров

Разбрахте ли сега кой стой на върха на световната пирамида, как е устроен света, кой и откъде дърпа конците, и защо британците винаги ще са добре. Нали излизаха едни човечета от ЕС, европарламент, евро-президент плашеха ги и разни вишеградски четворки и не знам си кой още. Но ето че всичко си отива на място. Хем хората ще си имат отново контрол върху дървжавата и границите, хем ще си имат достъп до ЕС и европейският пазар...абе въобще винаги гепат най-доброто и кое им изнася.

Значи според теб най - доброто е достъп до ЕС и до европейскире пазари. Да си дойдем на думата...

Да, само който се занимава с бизнес знае за какво става дума - за англичаните свободния европейски пазар (свободното движение на стоки, без мита и излишна допълнителна документация), значи всичко...като изключим ходенето им на холидей в другите страни(но кой не иска туристите). Те не ходят да търсят работа в други страни и това не ги притеснява. Напротив, други ходят да търсят при тях.

Цивилизационен алъш вериш...

Гражданство срещу недвижим жилищен имот.

Глупост след глупост раждат крачуните на евро бюрократите.

Британците ще си купуват гражданство в ЕС? С всяка измината година видиотяването на брюкселските чиновници става все по-видимо и опасно за самата Европа.

Коментарът ви е такъв, все едно за това гражданство ще бръкнат лично във вашия джоб. Какво ви пука, че едни хора ще вземат парите на други хора? Или опорните точки повеляват да се плюе по ЕС, независимо от темата?

Интересно ми е , когато някой реши , че мнението на другият е опорна точка.И започват едни назидателни коментари.

омръзна ми от привилегии за колониалисти

Този от Люксембург или има някаква полза от тази глупост,която е предложил или не може да мисли,но при всички случеи не се е затъжил за англичаните и като слушам колко глупости правят в ЕС разбирам защо англичаните напуснаха съюза.Май е време и ние да помислим за това и няма на кого да върнат мигрантите защото няма да сме вече в ЕС.

Това е голяма далавера.Излизаме и ние от ЕС и който иска да си плати взима виза за ЕС и България няма да им спазва правилата,които са в наш ощърб.

направо с референдум и да действаме за БГзит

само да не се Ощърбите някъде

а защо да не плащат и чакат за визи, както ще правят българите за англия и правят сега за америка?????уууууууу

ес е пред разпад.

Напълно вярно. Дори по-точно е да се каже, че Евразийският съюз на Путьо се разпадна и умря, преди даже да се е пръкнал.

В статията става дума за БРИТАНЦИ, ЕС и ЛЮКСЕМБУРГ .... 2/3 от коментарите са колко е "зле" в РУСИЯ ... дааа група платени тролове в Дир-а се опитват да създават обществено мнение.

Нека пишат. Осигурявам им работното място, че иначе ще тръгнат да правят бели по улиците.

ЕС даде ( нерегистриран ) 26.11.2016 17:43до Карнобат Магистрала до Бургас, например." По времето на ЕС е построен само участъка от Ст,Загора до Карнобат. Да не говорим,че най-трудния участък е строен по вренето на Т.Живков( през Средна Гора_/Освен това парите от ЕС са от вноските направени от страните ,вкл. и нашите. Те не са подарък или паднали от небето. Или дадени от премиера-слънце.

Гадната новина за вас е, че тази магистрала беше направена от бай Тошо малко след Пловдив, около 130 км. Останалите 250 са с пари от ЕС, както и Марица, Струма, новите участъци на Хемус... Много по-лошата новина е, че България внася в пъти по-малко пари в ЕС, отколкото получава по фондовете. Това е публично достъпна информация и лъжите не вървят. И да питам, ако бяхме в евразийския съюз на Путьо, колко щяха да ни дават безвъзмездно за магистрали, земеделие, животновъдство, пречиствателни станции, обновяване на градска и селска среда, а мурзилке?

"Останалите 250 са с пари от ЕС, както и Марица, Струма, новите участъци на Хемус..." Ако аз ти дам 5лв и ти ми върнеш 2лв и аз си купя вафла от тях, тогава сигурно ще ми кажеш, че са твоите пари, а? Ужас. Пълна пропаганда за осиротялия народ. Хората не искат ЕС зашото краде от едни и дава на други. Защото от 27 години диктуват всичко каквото става в България и България вече изчезна. Пуф. Една кочина остана. Ама няма да го разбереш. Ама за хулите ти против най-голямият политик на новото време и да ядеш сънародниците става. Затова се отказах от България. Тоя народ е духовно мъртъв и ще изчезне до 50 години. Някой хора още не са го разбрали.

а гражданите на ЕС какво!? те пък ще купуват британско гражданство или какво!? все за правата на тия близкородствени генетично-сбъркани дебили на острова ще говорим и ще се тревожим , щото ние българите имаме нЕкви права в тоя диктаторски , крив съюз, разбираш ли...

Когато на вас лично ви поискат пари, тогава ревете и ходете да се оплачете на Радев и на Курнелия. Щом не ви бъркат в джоба, не е ваша работа да коментирате подобни неща, които не ви засягат нито пряко, нито косвено.

Може .... , но САМО ако и Европеиците могат да си купуват английско гражданство .... Иначе - твърдо НЕ !!!!

с помощта на това бЕсно куче сорос тепърва ще стават още много "чудеса" в европаТА.....Изгониха го от америка и сега ще беснее и отмъщава предимно тука в европа - ще подпали още много неочаквани конфликти и пожари...

а как ще ги проверяват кои как са гласували? те с пръстови отпечатъци ли гласуват?

Бе не ни трябват тези дебилни англичани в ЕС. Вън тази малка островна държавица от Европа!

или не искаш Европа е географско понятие и островите са част от нея за съжаление. лошото е, че тяхната стратегия от векове казва, че за да е добре на острова на континента трябва да има войни и размирици, чаткаш ли?

Това е тъпо и дискриминативно! Да не би за другите държави да могат да си купуват гражданство?

И кои са тези "британци", които ще драпат да си купят ЕС гражданство??? Тези "британци" с пакистански или арабски произход ли?

Аз обичам пияни руснаци. Аз обичам каша от шишарки. Аз обичам брадати мужици с бълхи и въшки. Аз обичам руски села без канализация и с градински кенефи, къде да ми замръзва л-то зимата всеки път. Аз обичам кални пътища. Аз обичам да нямам пари да отида дори до областния град. Аз обичам да лоча самогон. Аз обичам да нямам никаква перспектива в живота. Затова избирам Русия.

Ти си типичния соросоиден продукт - полиран и зомбиран болен мозък! Драпай за грантове, че след два месеца вече няма да има и наистина ще се молиш пияни мужици да те приютяват!

Напоследък нещо много сте се загрижили за соросоидите, да не повярва човек, колко хуманни и съпричастни сте станали.

Аз пък искам да си купя шотландско гражданство, имам предложение да работя на казана за дистилиране на уиски.Нашите серсеми отдавна вече продават гражданство на т.н. бежанци.

Какво беше това ЕС?

Евразийски Съюз. Умря, преди да се роди.

Това от където ти дават парите бе тъпанар червен

Какво лично на теб ти е дал ЕС бе, герберастки смъдливец гъзолизен???

Кой те излъга че от ЕС ти дават нещо?

На британците, гласували против Брекзит.... по скоро на британците гласували ЗА брекзит трябва да им се продават визите, алоооооо връзката с главния на кому липсва?