Коментари - ЕС няма да налага нови санкции на Русия | Днес.dir.bg

ЕС няма да налага нови санкции на Русия

Херман Ван Ромпой заяви, че европейските лидери ще продължават да настояват за спазване на Минското споразумение. ЕС няма да налага още санкции на Русия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС няма да налага нови санкции на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Може ли да лъжете така?"На срещата на Г20 в Бризбейн руският президент Владимир Путин бе подложен на атаки от всички лидери". Вие за маймуни ли смятате лидерите от БРИКС, СА, Турция?

Тоя колкото повече го гледаш, толкова повече прилича на клоун, който всеки момент ще си сложи червения нос и рошавата перука, и ще изскочи с огромни чепици пред публиката :)

Според мен по негов образ е създаден персонажа на ленивеца от култовия детски анимационен филм "Ледена епоха";-).

... тия от ЕС да не земат да клекнат са?.... 052

йезу йезу, оди тука, малка маймунке. ето ти бонбонче, ще те самобичувам в името на слънцето, алфата и омегата, ти си простак със простаците, глупак с глупците, невеж с невежите, оди тука, йезу йезу

Всеки ден репортажи за УАЗ Патриот и ще се оправят нещата

Херман Ван "Запой", "Обърка ма" и "Потрошенко"- все приказни герой, поради това и напълно предсказуеми!!!

Американски подлоги! налагайте санкции, ама ще ви спрат газа посред зима!

санкции до дупка, изваждане от суифт, да видим мурзилките как ще зачезнат, хахаха!

ема ако ги извадят, как ще им изплатят дълговете си тогава? Само Порошенко дължи едни 30-40 милиарда, да не говорим за САЩ, където Русия е втория кредитор след Китай. А са ги извадили, а са си ги поискали в злато.

Няма смисъл от санкции.Руснака и в тоалетна да го заключиш ще намери какво да яде

Шило

Следователно, каквото и да се прави срещу Русия, предварително е обречено на неуспех. Така излиза от написаното от теб, Щерев! Що се мъчат тогава?

Нищо не си разбрал за руснака, но само тоалетни са ти в главата. То верно, че американеца и в миланската Скала да го поставиш, на тоалетна ще я обърне с гнусните си пуканки и попръдване.

А пък рублата продължава да поевтинява - над 20 % само за 3 седмици. За под година, ще им стопят резерва и после, ще тропат за парички. Въпросът е американците и саудитците могат ли да задържат евтин петрола още поне 4 месеца.

По евтина валута за експортно ориентирана икономика е като мечта. Те германците защо си обезцениха марката два пъти като преминаваха към евро, глупаци ли бяха?

Не реви на чужди гробища, гледай си нашите "успехи на демократичната икономика", дето вече я няма никаква! Русия през последните три месеца е главният купувач на злато в света - веднага, щом си получи доларите за нефта и газа, купува чисто банково злато - 55 % от световните покупки са нейни, други 40 % - Китай. За всичките останали държави - само 10 %, главно страни от БРИКС. Знаеш ли какво значи това?! Изхвърлят фалшивите зелени хартийки от световните разплащания, продават практически за чисто злато, а гущерите ги избутват от пазара на силните валути, просто ги издухват! А в Русия заплатите се повишават, хората ползват кредити по месторабота, социални плащания за деца и пенсионери - и курсът на долара не ги бърка! Много интересно ще бъде пролетта - ако сме живи, ще гледаме голям сеир - като се усетят вече всички, че има две богати страни в света - РФ и Китай, а другите са без ресурси, без производства и без пазари ... От глупостта и алчността на политиците си!

продължават да го увещават с добро. Защото с лошото всички ще пострадат. Европейците не са готови да платят цената. А на Путин не му пука.

ромпой се има за европейските лидери. хахахахааа... няма европейски лидери, дами и господа. вие сте подчинените на съединените ам. щази. наши лидери вие не сте. това е! благодарение на вас ес е в това плачевно състояние. такива като вас могат да бъдат лидери само на организации като идил. така че, колкото е по-ограничена дейността ви, толкова повече този свят ще се нормализира, а ако изчезнете съвсем, то няма да има вече и пречка този свят да стане и едно добро и щастливо место за достоен живот, а не за жалко и мизерно съществувание.

Путин си е тръгнал, защото е видял, че си губи времето с марионетки, които припяват в един глас един и същи шансон като зомбирани. Истината е, че пред Обама никоя от марионетките не би посмяла да изрази друго мнение или да се опълчи или да предприеме самостоятелна инициатива за решаване на кризата. Многократните му опити да обясни реакцията на Русия по отношение на Крим и позицията на Русия по Украйнската криза се сблъскват с цензура, орязване и отказ на медиите да ретранслират и да вникнат в същността на дебатите му с журналисти и политици и да ги направят обществено достояние. Пред широката общественост на запад, нещата се представят едностранно и в ущърб на интересите на Русия. Путин все повече се убеждава, че има срещу себе си некомпетентни държавници, които в надпреварата си да угодят на Америка работят срещу интересите на собствените си страни. Даже се чудя защо е отишъл да си губи времето на тоя цирк.

за да се разберат с Китайците как да гътнат долара, свърши си работата и си тръгна.

Русия днес я практически изключиха от Г20 (клуба на най-развитите държави). Ако за атакаджийте е утешително: и Зимбабве не членува в Г20. Със здраве!!!

я изключили, Путин сам си тръгна. Евала на човека. Идва на срещи, когато си поиска, тръгва си, когато си поиска. И за наказание, няма да увеличават санкциите.

Чукча само може да пише? Кой изключи Русия от G20?

Запада разбра ,че санкциите срещу Русия са като бумеранг.Руснакът може да се задоволи с много по-малко ,но Германия е на прага на рецесия,а това ще повлече и останалите страни,освен Испания,Португалия ,Франция ,Италия ,България .

изгладнеят и пришълците за обогатяване на нацията, гледай сеир.

Изтеглянето на всички държавни учреждения от Новорусия е грешка на украинския президент.Така на практика той узаконява абдикацията на Украйна от тази част и дава възможност да бъде присъединена ,подобно на Крим към Русия.Но ,който сам падне ,не плаче.

ТО БЕШЕ ЯСНО ОТДАВНА

се именува така, че настръхвам. Това са другите олигарси вече в Украйна. Ако бъркам, ме поправете.

БИТИЯ -БИТ .Е..Я -Е..Н,ЗАБРАВЕТЕ ЗА

В края на втората година старият войник казва на младия войник с едногодишен стаж:От днес вече ставаш "Старо куче" и няма да ти викам "новобранец". Добре старши, аз пък от утре спирам да ти пикая в чая. - казва младия войник. Старият - И защо от утре, а не от днес? Младият - Защото ти току що си изпи чая.

Путин трябва да въоръжи доброволците в Донбас и да приключи разстрелването на мирното население и разрушаването на Донбас.Тогава и санкциите ще изчезнат пред свършения факт.Ясно е вече ,че с тези жертви Донецк и Луганск не могат да са вече в Украйна.

1.да се изтегли от Луганска и Донецка област 2. да предаде Крим на Украйна 3. да иде в Уошингтън, да коленичи пред Убонго и да му цуне ръка. Едва тогава рублата ще се възстанови на 25 към един долар, нефта ще се закрепи около 100 -110 долара барел

На това му се ника сериозен хумор.

Ти да не си някой от сценаристите на слави.

НАПРОЛЕТ, АКО ПУТИН НЕ КЛЕКНЕ, ТАКИВА САНКЦИИ ЩЕ МУ ИЗВЪРТЯТ, ЧЕ СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ВИЕ.

я камилата, я камиларя. Чакай първо да мине зимата, че в Украйна и на запад по-късно се запролетява.

Не разбрах, санкция или свирка ще му извъртят?

Обама е един от малкото американски президенти, които спря повечето от войните, в които САЩ беше замесена благодарение на Буш, и не започна нови кампании. Не разбирам защо руснаците толкова го мразят (може би чиста расистка реакция). Ако в момента президент беше републиканец, щяхме да видим американски войски и техника, биещи се на страната на Киев. Не разбирам тея руска омраза. Вие май всичко мразите?

ЩЕ РЕВАТ ЗА ОБАМА ПУТИНОИДИТЕ КАТО ДОЙДЕ НОВИЯТ РЕЙГЪН.

баце Коко

Абе нещо много софт го давате това Соросоидите днес....уж разплатата с Русия щеше да се случи едва ли не до няколко дни да не кажа до часове ма сега неща разплатата я преместихте в бъдеще неопределено време))))) що тъй бе тролове????

рейгън беше само един артист. Нищо повече. Виж тачър беше друга категория.

За да разбереш нещо трябва малко, поне малко акъл.Впрочем как разбра че руснаците мразят Обама. Мисля че преди да мразиш някого би трябвало първо да си го обичал...

ТОЛКОЗ МНОГО ГЛУПОСТИ ИЗРЕЧЕ С МАЛКО ДУМИ....

Ами не, не трябва. Хората, които мразят Путин например, никога не са го обичали. А може ли да ми отговориш без да пробягваш до лични нападки? Факт е, че Обама е един от най-миролюбивите президенти на САЩ от много години (до колкото това е възможно за президент н тази страна). А вие го изкарвате жив дявол. Има две възможности за това ваше поведение: 1. пишете го, защото така са ви казали, т.е. пропагандно, или 2. нямате си и идея за какво говорите, и повтярате като папагали?!

Само така си мислиш. По времето на Обама колко "цветни" революции имаше? "Арабска пролет нещо да ти говори? По времето на Обама беше създадена групировката ИДИЛ (сега ИД) и беше въоражена от амариканците, за да свали проруският режим в Сирия.

Ти чуваш ли се. Американски войски в киев. Това директно значи трета световна. Просто има граници, които запада не може да премине. Знаят го и москва и вашингтон. Обама запали т.нар. арабски пролети. Войната в ирак си продължава, даже е по зле от всякога. С авганистан до никъде. Украйна... Голям миролюбец. Няма що.

ТАКА СИ МИСЛИШ, АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ ИМА В БЪЛГАРИЯ, ЩО ДА НЯМА В КИЕВ.

Баце, кога нямаш пари не само ще си миролюбив, ами ще си и най-праведния.

Сигурно си прав, но моля те, пиши грамотно. Излагаш гилдията.

ПЛАТЕНАТА ХАМЕРСКА ПАПЛАЧ НЕ ЗНАЕ ИЛИ НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ ЧЕ ВОИНАТА МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ ОТ ЗАПАДА ЗА ЕДИН ЧАС - АМЕННО ДА СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА УКРАИНСКИТЕ АЛИГАРСИ !!!!! НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ А И ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМЛЕКС АМЕРИКА НЕ СЪГЛАСИЯ ЗА СПИРАНЕ А ПРОДЪЛЖАВА НОВИ ОПИТИ И ЗАМЕНЯВА СВОИТЕ СКЛАДОВИ НА СТАРО ОРЪЖИЕ НА НОВО!!!!

Хи-хи-хи, такова не бях виждал! Русначе-атакистче!

Районите около Луганск и Донецк дават 16% от икономическия продукт на Украйна и 23% от промишлената продукция на страната. Загубата на тези райони за Киев е фатална и затова Украйна е на ръба на банкрута. Ако Западът не вкара свежи пари, страната скоро няма да може да обслужва дълговете си. Само до края на тази година правителството в Киев се нуждае от 550 милиона долара, за да плати облигации с падеж до края на декември. Пазарите вече отписаха странатa. Лихвитe по едногодишните държавни ценни книжа се извисиха до 27,5%. Това е най-високата им стойност в най-новата история на Украйна. Стратегът на Goldman Андрю Матени казва : Със 64% вероятност за фалит Украйна е третата най-рискова в това отношение страна в света след Аржентина и Венецуела. Общият дълг на страната, включително лихвите, сега възлиза на около 65 млрд. долара, като около половината от задълженията страната е поела в твърда валута. Финансовото състояние обаче се влошава бързо. Според изчисления на Goldman Sachs дългът скоро може да нарасне до 70 на сто от икономическия продукт на страната. Тенденцията показва колко трънлив е пътят на Киев към Европа. Това се усеща и от хората в страната. Украинската валута - гривната - загуби от началото годината почти половината от стойността си спрямо долара, а спрямо еврото спадът е най-малко от 42 процента. Това е придружено от значително увеличение на разходите за издръжка. Инфлацията скочи през октомври до близо 20%, докато през януари инфлацията бе умерена до 0,5 на сто. В отчаян опит да направи нещо централната банка увеличи на извънредно заседание в сряда вечерта лихвите до 14 на сто, като това е третото увеличение за тази година.Чакам оплаквачите на Русия да опровергаят изнесените за Велика Украйна цифри и факти....

100 мил. взеха от България (от програмата за здравеопазване), за да ги дадат на Украйна ..... браво на ЕС.

Тоест произнаваш, че руската интервенция в Източна Украйна ще бъде причината за фалиране на страната? И как това ще ме накара да харесам Путин? :)

По-скоро украинците са си виновни сами, защото започнаха война срещу собственият си народ.

Вижте му само физиономията на тоя т.нар. Херман Ван Ромпой. Пълен кретеноид, както повечето еврепейски чиновници, дето дават акъл и не само - управляват Европа! А и нашите изуйгащльовци им козируват!

Украйна вече е фалитала. Полша вече го разбраха. Не след дълго ще го тазбере и Словакия като не и платят газа за реверса. След това ще го разберат и в Беюксел колкото и да им е тежко. Спряха парите за България, за да ги налеят в черната дупка Украйна!

Къде си видял народ, борещ се за своята родина, да фалира бе? Нещастни и тъпи комунистически путиновки!

И си махни българското знаме, че си срам за България! Сложи си мазната муцуна там !!

Ако се водим от официалните съобщение,засега са го разбрали Чехия ,Словакия,Унгария и Австрия.А в Европа ще го разберат когато си припомнят мисълта на англоамириканския писател Олдос Хъксли "Разликата е в това,че Европа върви към пропастта с Ролс-Ройс,а Русия-с трамвай"И кой мислите има по-големи шансове да падне в пропастта!??

ПОРОШЕНКО - НИЕ НЕ СЪБИРАМЕ ДА УВАЖАВАМЕ ПРАВО НА ЖИВОТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА ДОНБАС - ТОВА КАКВО Е - ДОНБАС НЕ СА ХОРА ЛИ??? И МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ НА УКРАИНА НЕ ДЕИСТВАТ- НОНСЕНС

ПИПО

Путин, си тръгна преждевременно от срещата на Г20, от своя страна европейските лидери обявиха, че няма да налагат още санкции на Русия. Чия стратегия беше по добра, преценете сами.

Чети чизмарските официози, вместо туземните интерпретатори, та белким ти светне за що иде реч - известия, ведомости, комерсант, се пропутлерски.

Тези смешници от западаща Европа ,знаят ли че Русия ,ако им наложи на тях по-сериозни санкции ....ще ги сполети тежка рецесия и революции по улиците ,а на Украйна ако наложи санкции ,за това че извършва геноцид над руското население...няма да издържи и една седмица !? Вече близо година от как санкционират Русия ,а пък хората там не ги усещат....защо така?

Вие комунягите със стария пропаганден лаф "загнилия запад" не умряхте ли бе? Аз живея в тази западаща Европа и хич не я виждам западаща. Западаща виждам България изяждана от руско-българската олигархия. Също Русия изяждана от своята олигархия, страната с най -големите богатства в света достигна за 30 години перестройка само 1/10 от доходите на норвежците, които са намерили и добиват нефт също от 30 години. Всичко на запад от Хърватско е със 15 пъти по-висок жизнен стандарт от България и Русия. Погледни си балканските скъсани потури и помисли за своето бъдеще, балканецо, а не оплаквай Европа!

западаща Европата, щото носиш очила и не виждаш по-далеч от носа си. Виждаш едни хубави пейзажи, останали от време оно, до като пътуваш до работа и обратно. Е, може да пътуваш и в дрега страна, но и там виждаш само исторически обекти.

С изтеглянето на администрацията си от контролираната отопълченците територия,Киев на практика се отказва от тази територия и признава правото на населението да се самоуправлява.

Петрушенко направи това съглашателство с Путин зад гърба на народа си. Украинците разбраха грешката си да изберат олигарха Петрошенко и сега ще го свалят. Чети Олег Соскин osp-ua.info/

Шило

Кой е този Петрушенко?

той е назначен от запада и уса. И никой обикновен украинец не е важен, нито е важно какво мисли.

РФ е напълно самодостатъчна в икономиката и финансите. В това е проблемът на Ромпой. А ЕС зависи от хиляди неща, което го превръща в нещастен прислужник и придатък на хамериканците ...

Самодостатъчни сексуално са тебеподобните, путлеристанските вепека, космос, добивна промишленост зависят над 80% от Западните Технологии.

Русия не е нужна на никой, да си стои сама.

КАКВО ПРАВИ УКРАИНА ЗАМЕНЯ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗАПАДНИ ГАЛИЧАНИ !!!!! ПУТИН ИМ КАЗВА НИЕ СЕГА НЕ ИСКАМЕ Зта МИЛИАРДА ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ УКРАИНА СЪВСЕМ БЕЗ ПАРИ И БЯХА ИЗБОРИ ПО ЗАКОНИТЕ НА УКРАИНА И ТЕЗИ ИЗБОРИ МИНАХА -ЗНАЧИ ИМА РЪКОВОДИТЕЛИ С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ И ДА НЕ ВОДИ ВОИНА -ОБСС КАЗА 97 МИРНИ ЖИТЕЛИ УБИТИ И КОЛКО РАНЕНИ ???? ЗА КАКЪВ ГРЕЗДЕИ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ ЧИСТИ УБИИЦИ И ТО С ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ ! КАК МОЖЕ ЕС ДА НЕ ВИЖДА ТЕЗИ УБИИЦИ КАКТО И БЕГЕЕЦА И КОМПАНИ НА КОИТО СЕ ПЛАЩА ДА ЛЪЖАТ

ПРИБИРА СЕ ПУТИН ВКЪЩИ, И ЖЕНА МУ ГО ПИТА? ВОВА, ГДЕ БЫЛ? БЫЛ НА РИБУ! А ГДЕ РЫБА? ПРОДАЛ РЫБУ! А ГДЕ ДЕНГИ? КУПИЛ СОЛ! А ГДЕ СОЛ? СОЛИЛ РЫБУ! А ГДЕ РЫБА? ПРОДАЛ РЫБУ! А ГДЕ ДЕНГИ? КУПИЛ СОЛ! И Т.Н.!!

Той се разведе, наборе 41 гледай твойта баба да не те пита с точилката къде е рибата!

ЕС няма да налага санкции на Русия и главно на себе си ,до като не дойде заповед от господарите във Вашингтон.....при тях всяка заповед е предпоследна, както в казармата !

Искам да помогна на Украйнците, нека да живеят добре и нека се чувстват щастливи. За съжаление мога само с един съвет ако го прочете някой украинец. Изгонете възможно най-бързо тази крадлива и неграмотна сган, която ви ръководи. Опитайте се да изберете поне по-малко крадливи и по-грамотни хора. И последно ЕС няма да ви даде нищо, най-много да ви затвори и атомните централи освен всички машиностроителни заводи. Гледайте не само на запад. Света има и други посоки.

Браво! Съветът ти струва цяла рубла. Честито

както знаем ще се разменя утре за 1.5 евроцента или 2 американски цента

Защо бе, бай Ромпой? Защо няма да налагате нови санкции на Русия ? Какво ви пречи ???

Украйна поиска въглища от Полша,нооо......Полша отказа да ги дава безплатно.Дмитрий Джингилов,известен украински журналист възкликна :Поляците се държат подло ! После умните украинци решиха да купят въглища от Южна Африка,която е само на 12 хиляди километра от пристанищата на Украйна.След втория кораб Южна Африка реши да спре доставките,а защо,се сещайте сами.Но следва да питаме г-н Ромпой нещо друго:Санкциите против Русия,какво помагат на Украйна ? Санкциите срещу руски банки,които кредитират Украйна с 25 милиарда долара,дали е разумно да бъдат санкционирани ? Едва ли и той знае,но ще пита,ако се наложи...

То срама е голям, но Киев започна официално преговори за доставка на въглища и от Донбас!

Започна се: Киев. В Украйна ще бъде спряно издаването на редица издания, принадлежащи на медийната група Sanoma Media Ukraine, предаде "Новое время". Става дума за списанията Esquire Украина, National Geographic, Harper's Bazaar, "Домашний очаг" и Men's Health. Това решение е свързано с тежката ситуация на украинския пазар на печатни издания, както и с финансовите проблеми на главния финландски холдинг Sanoma.

ха, ха, ха, БРИКС щели да сриват долара. Това е вица на 2014.

Защо ли Обонго изобщо не се смее на твоя виц ?

Коментари - ЕС няма да налага нови санкции на Русия | Днес.dir.bg

ЕС няма да налага нови санкции на Русия

Херман Ван Ромпой заяви, че европейските лидери ще продължават да настояват за спазване на Минското споразумение. ЕС няма да налага още санкции на Русия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС няма да налага нови санкции на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Може ли да лъжете така?"На срещата на Г20 в Бризбейн руският президент Владимир Путин бе подложен на атаки от всички лидери". Вие за маймуни ли смятате лидерите от БРИКС, СА, Турция?

Тоя колкото повече го гледаш, толкова повече прилича на клоун, който всеки момент ще си сложи червения нос и рошавата перука, и ще изскочи с огромни чепици пред публиката :)

Според мен по негов образ е създаден персонажа на ленивеца от култовия детски анимационен филм "Ледена епоха";-).

... тия от ЕС да не земат да клекнат са?.... 052

йезу йезу, оди тука, малка маймунке. ето ти бонбонче, ще те самобичувам в името на слънцето, алфата и омегата, ти си простак със простаците, глупак с глупците, невеж с невежите, оди тука, йезу йезу

Всеки ден репортажи за УАЗ Патриот и ще се оправят нещата

Херман Ван "Запой", "Обърка ма" и "Потрошенко"- все приказни герой, поради това и напълно предсказуеми!!!

Американски подлоги! налагайте санкции, ама ще ви спрат газа посред зима!

санкции до дупка, изваждане от суифт, да видим мурзилките как ще зачезнат, хахаха!

ема ако ги извадят, как ще им изплатят дълговете си тогава? Само Порошенко дължи едни 30-40 милиарда, да не говорим за САЩ, където Русия е втория кредитор след Китай. А са ги извадили, а са си ги поискали в злато.

Няма смисъл от санкции.Руснака и в тоалетна да го заключиш ще намери какво да яде

Шило

Следователно, каквото и да се прави срещу Русия, предварително е обречено на неуспех. Така излиза от написаното от теб, Щерев! Що се мъчат тогава?

Нищо не си разбрал за руснака, но само тоалетни са ти в главата. То верно, че американеца и в миланската Скала да го поставиш, на тоалетна ще я обърне с гнусните си пуканки и попръдване.

А пък рублата продължава да поевтинява - над 20 % само за 3 седмици. За под година, ще им стопят резерва и после, ще тропат за парички. Въпросът е американците и саудитците могат ли да задържат евтин петрола още поне 4 месеца.

По евтина валута за експортно ориентирана икономика е като мечта. Те германците защо си обезцениха марката два пъти като преминаваха към евро, глупаци ли бяха?

Не реви на чужди гробища, гледай си нашите "успехи на демократичната икономика", дето вече я няма никаква! Русия през последните три месеца е главният купувач на злато в света - веднага, щом си получи доларите за нефта и газа, купува чисто банково злато - 55 % от световните покупки са нейни, други 40 % - Китай. За всичките останали държави - само 10 %, главно страни от БРИКС. Знаеш ли какво значи това?! Изхвърлят фалшивите зелени хартийки от световните разплащания, продават практически за чисто злато, а гущерите ги избутват от пазара на силните валути, просто ги издухват! А в Русия заплатите се повишават, хората ползват кредити по месторабота, социални плащания за деца и пенсионери - и курсът на долара не ги бърка! Много интересно ще бъде пролетта - ако сме живи, ще гледаме голям сеир - като се усетят вече всички, че има две богати страни в света - РФ и Китай, а другите са без ресурси, без производства и без пазари ... От глупостта и алчността на политиците си!

продължават да го увещават с добро. Защото с лошото всички ще пострадат. Европейците не са готови да платят цената. А на Путин не му пука.

ромпой се има за европейските лидери. хахахахааа... няма европейски лидери, дами и господа. вие сте подчинените на съединените ам. щази. наши лидери вие не сте. това е! благодарение на вас ес е в това плачевно състояние. такива като вас могат да бъдат лидери само на организации като идил. така че, колкото е по-ограничена дейността ви, толкова повече този свят ще се нормализира, а ако изчезнете съвсем, то няма да има вече и пречка този свят да стане и едно добро и щастливо место за достоен живот, а не за жалко и мизерно съществувание.

Путин си е тръгнал, защото е видял, че си губи времето с марионетки, които припяват в един глас един и същи шансон като зомбирани. Истината е, че пред Обама никоя от марионетките не би посмяла да изрази друго мнение или да се опълчи или да предприеме самостоятелна инициатива за решаване на кризата. Многократните му опити да обясни реакцията на Русия по отношение на Крим и позицията на Русия по Украйнската криза се сблъскват с цензура, орязване и отказ на медиите да ретранслират и да вникнат в същността на дебатите му с журналисти и политици и да ги направят обществено достояние. Пред широката общественост на запад, нещата се представят едностранно и в ущърб на интересите на Русия. Путин все повече се убеждава, че има срещу себе си некомпетентни държавници, които в надпреварата си да угодят на Америка работят срещу интересите на собствените си страни. Даже се чудя защо е отишъл да си губи времето на тоя цирк.

за да се разберат с Китайците как да гътнат долара, свърши си работата и си тръгна.

Русия днес я практически изключиха от Г20 (клуба на най-развитите държави). Ако за атакаджийте е утешително: и Зимбабве не членува в Г20. Със здраве!!!

я изключили, Путин сам си тръгна. Евала на човека. Идва на срещи, когато си поиска, тръгва си, когато си поиска. И за наказание, няма да увеличават санкциите.

Чукча само може да пише? Кой изключи Русия от G20?

Запада разбра ,че санкциите срещу Русия са като бумеранг.Руснакът може да се задоволи с много по-малко ,но Германия е на прага на рецесия,а това ще повлече и останалите страни,освен Испания,Португалия ,Франция ,Италия ,България .

изгладнеят и пришълците за обогатяване на нацията, гледай сеир.

Изтеглянето на всички държавни учреждения от Новорусия е грешка на украинския президент.Така на практика той узаконява абдикацията на Украйна от тази част и дава възможност да бъде присъединена ,подобно на Крим към Русия.Но ,който сам падне ,не плаче.

ТО БЕШЕ ЯСНО ОТДАВНА

се именува така, че настръхвам. Това са другите олигарси вече в Украйна. Ако бъркам, ме поправете.

БИТИЯ -БИТ .Е..Я -Е..Н,ЗАБРАВЕТЕ ЗА

В края на втората година старият войник казва на младия войник с едногодишен стаж:От днес вече ставаш "Старо куче" и няма да ти викам "новобранец". Добре старши, аз пък от утре спирам да ти пикая в чая. - казва младия войник. Старият - И защо от утре, а не от днес? Младият - Защото ти току що си изпи чая.

Путин трябва да въоръжи доброволците в Донбас и да приключи разстрелването на мирното население и разрушаването на Донбас.Тогава и санкциите ще изчезнат пред свършения факт.Ясно е вече ,че с тези жертви Донецк и Луганск не могат да са вече в Украйна.

1.да се изтегли от Луганска и Донецка област 2. да предаде Крим на Украйна 3. да иде в Уошингтън, да коленичи пред Убонго и да му цуне ръка. Едва тогава рублата ще се възстанови на 25 към един долар, нефта ще се закрепи около 100 -110 долара барел

На това му се ника сериозен хумор.

Ти да не си някой от сценаристите на слави.

НАПРОЛЕТ, АКО ПУТИН НЕ КЛЕКНЕ, ТАКИВА САНКЦИИ ЩЕ МУ ИЗВЪРТЯТ, ЧЕ СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ВИЕ.

я камилата, я камиларя. Чакай първо да мине зимата, че в Украйна и на запад по-късно се запролетява.

Не разбрах, санкция или свирка ще му извъртят?

Обама е един от малкото американски президенти, които спря повечето от войните, в които САЩ беше замесена благодарение на Буш, и не започна нови кампании. Не разбирам защо руснаците толкова го мразят (може би чиста расистка реакция). Ако в момента президент беше републиканец, щяхме да видим американски войски и техника, биещи се на страната на Киев. Не разбирам тея руска омраза. Вие май всичко мразите?

ЩЕ РЕВАТ ЗА ОБАМА ПУТИНОИДИТЕ КАТО ДОЙДЕ НОВИЯТ РЕЙГЪН.

баце Коко

Абе нещо много софт го давате това Соросоидите днес....уж разплатата с Русия щеше да се случи едва ли не до няколко дни да не кажа до часове ма сега неща разплатата я преместихте в бъдеще неопределено време))))) що тъй бе тролове????

рейгън беше само един артист. Нищо повече. Виж тачър беше друга категория.

За да разбереш нещо трябва малко, поне малко акъл.Впрочем как разбра че руснаците мразят Обама. Мисля че преди да мразиш някого би трябвало първо да си го обичал...

ТОЛКОЗ МНОГО ГЛУПОСТИ ИЗРЕЧЕ С МАЛКО ДУМИ....

Ами не, не трябва. Хората, които мразят Путин например, никога не са го обичали. А може ли да ми отговориш без да пробягваш до лични нападки? Факт е, че Обама е един от най-миролюбивите президенти на САЩ от много години (до колкото това е възможно за президент н тази страна). А вие го изкарвате жив дявол. Има две възможности за това ваше поведение: 1. пишете го, защото така са ви казали, т.е. пропагандно, или 2. нямате си и идея за какво говорите, и повтярате като папагали?!

Само така си мислиш. По времето на Обама колко "цветни" революции имаше? "Арабска пролет нещо да ти говори? По времето на Обама беше създадена групировката ИДИЛ (сега ИД) и беше въоражена от амариканците, за да свали проруският режим в Сирия.

Ти чуваш ли се. Американски войски в киев. Това директно значи трета световна. Просто има граници, които запада не може да премине. Знаят го и москва и вашингтон. Обама запали т.нар. арабски пролети. Войната в ирак си продължава, даже е по зле от всякога. С авганистан до никъде. Украйна... Голям миролюбец. Няма що.

ТАКА СИ МИСЛИШ, АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ ИМА В БЪЛГАРИЯ, ЩО ДА НЯМА В КИЕВ.

Баце, кога нямаш пари не само ще си миролюбив, ами ще си и най-праведния.

Сигурно си прав, но моля те, пиши грамотно. Излагаш гилдията.

ПЛАТЕНАТА ХАМЕРСКА ПАПЛАЧ НЕ ЗНАЕ ИЛИ НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ ЧЕ ВОИНАТА МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ ОТ ЗАПАДА ЗА ЕДИН ЧАС - АМЕННО ДА СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА УКРАИНСКИТЕ АЛИГАРСИ !!!!! НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ А И ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМЛЕКС АМЕРИКА НЕ СЪГЛАСИЯ ЗА СПИРАНЕ А ПРОДЪЛЖАВА НОВИ ОПИТИ И ЗАМЕНЯВА СВОИТЕ СКЛАДОВИ НА СТАРО ОРЪЖИЕ НА НОВО!!!!

Хи-хи-хи, такова не бях виждал! Русначе-атакистче!

Районите около Луганск и Донецк дават 16% от икономическия продукт на Украйна и 23% от промишлената продукция на страната. Загубата на тези райони за Киев е фатална и затова Украйна е на ръба на банкрута. Ако Западът не вкара свежи пари, страната скоро няма да може да обслужва дълговете си. Само до края на тази година правителството в Киев се нуждае от 550 милиона долара, за да плати облигации с падеж до края на декември. Пазарите вече отписаха странатa. Лихвитe по едногодишните държавни ценни книжа се извисиха до 27,5%. Това е най-високата им стойност в най-новата история на Украйна. Стратегът на Goldman Андрю Матени казва : Със 64% вероятност за фалит Украйна е третата най-рискова в това отношение страна в света след Аржентина и Венецуела. Общият дълг на страната, включително лихвите, сега възлиза на около 65 млрд. долара, като около половината от задълженията страната е поела в твърда валута. Финансовото състояние обаче се влошава бързо. Според изчисления на Goldman Sachs дългът скоро може да нарасне до 70 на сто от икономическия продукт на страната. Тенденцията показва колко трънлив е пътят на Киев към Европа. Това се усеща и от хората в страната. Украинската валута - гривната - загуби от началото годината почти половината от стойността си спрямо долара, а спрямо еврото спадът е най-малко от 42 процента. Това е придружено от значително увеличение на разходите за издръжка. Инфлацията скочи през октомври до близо 20%, докато през януари инфлацията бе умерена до 0,5 на сто. В отчаян опит да направи нещо централната банка увеличи на извънредно заседание в сряда вечерта лихвите до 14 на сто, като това е третото увеличение за тази година.Чакам оплаквачите на Русия да опровергаят изнесените за Велика Украйна цифри и факти....

100 мил. взеха от България (от програмата за здравеопазване), за да ги дадат на Украйна ..... браво на ЕС.

Тоест произнаваш, че руската интервенция в Източна Украйна ще бъде причината за фалиране на страната? И как това ще ме накара да харесам Путин? :)

По-скоро украинците са си виновни сами, защото започнаха война срещу собственият си народ.

Вижте му само физиономията на тоя т.нар. Херман Ван Ромпой. Пълен кретеноид, както повечето еврепейски чиновници, дето дават акъл и не само - управляват Европа! А и нашите изуйгащльовци им козируват!

Украйна вече е фалитала. Полша вече го разбраха. Не след дълго ще го тазбере и Словакия като не и платят газа за реверса. След това ще го разберат и в Беюксел колкото и да им е тежко. Спряха парите за България, за да ги налеят в черната дупка Украйна!

Къде си видял народ, борещ се за своята родина, да фалира бе? Нещастни и тъпи комунистически путиновки!

И си махни българското знаме, че си срам за България! Сложи си мазната муцуна там !!

Ако се водим от официалните съобщение,засега са го разбрали Чехия ,Словакия,Унгария и Австрия.А в Европа ще го разберат когато си припомнят мисълта на англоамириканския писател Олдос Хъксли "Разликата е в това,че Европа върви към пропастта с Ролс-Ройс,а Русия-с трамвай"И кой мислите има по-големи шансове да падне в пропастта!??

ПОРОШЕНКО - НИЕ НЕ СЪБИРАМЕ ДА УВАЖАВАМЕ ПРАВО НА ЖИВОТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА ДОНБАС - ТОВА КАКВО Е - ДОНБАС НЕ СА ХОРА ЛИ??? И МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ НА УКРАИНА НЕ ДЕИСТВАТ- НОНСЕНС

ПИПО

Путин, си тръгна преждевременно от срещата на Г20, от своя страна европейските лидери обявиха, че няма да налагат още санкции на Русия. Чия стратегия беше по добра, преценете сами.

Чети чизмарските официози, вместо туземните интерпретатори, та белким ти светне за що иде реч - известия, ведомости, комерсант, се пропутлерски.

Тези смешници от западаща Европа ,знаят ли че Русия ,ако им наложи на тях по-сериозни санкции ....ще ги сполети тежка рецесия и революции по улиците ,а на Украйна ако наложи санкции ,за това че извършва геноцид над руското население...няма да издържи и една седмица !? Вече близо година от как санкционират Русия ,а пък хората там не ги усещат....защо така?

Вие комунягите със стария пропаганден лаф "загнилия запад" не умряхте ли бе? Аз живея в тази западаща Европа и хич не я виждам западаща. Западаща виждам България изяждана от руско-българската олигархия. Също Русия изяждана от своята олигархия, страната с най -големите богатства в света достигна за 30 години перестройка само 1/10 от доходите на норвежците, които са намерили и добиват нефт също от 30 години. Всичко на запад от Хърватско е със 15 пъти по-висок жизнен стандарт от България и Русия. Погледни си балканските скъсани потури и помисли за своето бъдеще, балканецо, а не оплаквай Европа!

западаща Европата, щото носиш очила и не виждаш по-далеч от носа си. Виждаш едни хубави пейзажи, останали от време оно, до като пътуваш до работа и обратно. Е, може да пътуваш и в дрега страна, но и там виждаш само исторически обекти.

С изтеглянето на администрацията си от контролираната отопълченците територия,Киев на практика се отказва от тази територия и признава правото на населението да се самоуправлява.

Петрушенко направи това съглашателство с Путин зад гърба на народа си. Украинците разбраха грешката си да изберат олигарха Петрошенко и сега ще го свалят. Чети Олег Соскин osp-ua.info/

Шило

Кой е този Петрушенко?

той е назначен от запада и уса. И никой обикновен украинец не е важен, нито е важно какво мисли.

РФ е напълно самодостатъчна в икономиката и финансите. В това е проблемът на Ромпой. А ЕС зависи от хиляди неща, което го превръща в нещастен прислужник и придатък на хамериканците ...

Самодостатъчни сексуално са тебеподобните, путлеристанските вепека, космос, добивна промишленост зависят над 80% от Западните Технологии.

Русия не е нужна на никой, да си стои сама.

КАКВО ПРАВИ УКРАИНА ЗАМЕНЯ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗАПАДНИ ГАЛИЧАНИ !!!!! ПУТИН ИМ КАЗВА НИЕ СЕГА НЕ ИСКАМЕ Зта МИЛИАРДА ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ УКРАИНА СЪВСЕМ БЕЗ ПАРИ И БЯХА ИЗБОРИ ПО ЗАКОНИТЕ НА УКРАИНА И ТЕЗИ ИЗБОРИ МИНАХА -ЗНАЧИ ИМА РЪКОВОДИТЕЛИ С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ И ДА НЕ ВОДИ ВОИНА -ОБСС КАЗА 97 МИРНИ ЖИТЕЛИ УБИТИ И КОЛКО РАНЕНИ ???? ЗА КАКЪВ ГРЕЗДЕИ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ ЧИСТИ УБИИЦИ И ТО С ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ ! КАК МОЖЕ ЕС ДА НЕ ВИЖДА ТЕЗИ УБИИЦИ КАКТО И БЕГЕЕЦА И КОМПАНИ НА КОИТО СЕ ПЛАЩА ДА ЛЪЖАТ

ПРИБИРА СЕ ПУТИН ВКЪЩИ, И ЖЕНА МУ ГО ПИТА? ВОВА, ГДЕ БЫЛ? БЫЛ НА РИБУ! А ГДЕ РЫБА? ПРОДАЛ РЫБУ! А ГДЕ ДЕНГИ? КУПИЛ СОЛ! А ГДЕ СОЛ? СОЛИЛ РЫБУ! А ГДЕ РЫБА? ПРОДАЛ РЫБУ! А ГДЕ ДЕНГИ? КУПИЛ СОЛ! И Т.Н.!!

Той се разведе, наборе 41 гледай твойта баба да не те пита с точилката къде е рибата!

ЕС няма да налага санкции на Русия и главно на себе си ,до като не дойде заповед от господарите във Вашингтон.....при тях всяка заповед е предпоследна, както в казармата !

Искам да помогна на Украйнците, нека да живеят добре и нека се чувстват щастливи. За съжаление мога само с един съвет ако го прочете някой украинец. Изгонете възможно най-бързо тази крадлива и неграмотна сган, която ви ръководи. Опитайте се да изберете поне по-малко крадливи и по-грамотни хора. И последно ЕС няма да ви даде нищо, най-много да ви затвори и атомните централи освен всички машиностроителни заводи. Гледайте не само на запад. Света има и други посоки.

Браво! Съветът ти струва цяла рубла. Честито

както знаем ще се разменя утре за 1.5 евроцента или 2 американски цента

Защо бе, бай Ромпой? Защо няма да налагате нови санкции на Русия ? Какво ви пречи ???

Украйна поиска въглища от Полша,нооо......Полша отказа да ги дава безплатно.Дмитрий Джингилов,известен украински журналист възкликна :Поляците се държат подло ! После умните украинци решиха да купят въглища от Южна Африка,която е само на 12 хиляди километра от пристанищата на Украйна.След втория кораб Южна Африка реши да спре доставките,а защо,се сещайте сами.Но следва да питаме г-н Ромпой нещо друго:Санкциите против Русия,какво помагат на Украйна ? Санкциите срещу руски банки,които кредитират Украйна с 25 милиарда долара,дали е разумно да бъдат санкционирани ? Едва ли и той знае,но ще пита,ако се наложи...

То срама е голям, но Киев започна официално преговори за доставка на въглища и от Донбас!

Започна се: Киев. В Украйна ще бъде спряно издаването на редица издания, принадлежащи на медийната група Sanoma Media Ukraine, предаде "Новое время". Става дума за списанията Esquire Украина, National Geographic, Harper's Bazaar, "Домашний очаг" и Men's Health. Това решение е свързано с тежката ситуация на украинския пазар на печатни издания, както и с финансовите проблеми на главния финландски холдинг Sanoma.

ха, ха, ха, БРИКС щели да сриват долара. Това е вица на 2014.

Защо ли Обонго изобщо не се смее на твоя виц ?