ЕС удължи санкциите срещу режима на Башар Асад

Европейският съвет е изключил от санкционния списък две лица и компания, които са прекратили действията си

Обратно в новината

Коментари - ЕС удължи санкциите срещу режима на Башар Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...

Асад е основният проблем на ЕС. Боже, няма ли как да се махнем от това смешно, но много лакомо нещо?

А санкции на Саудитска Арабия кога?!?

ЕС е точно като стара мома на която никой не обръща внимание, но тя смята че е важна защото е девствена....тъпотия по германски се казва на тяхната ,,политика,, ако въобще е политика.

Представяте ли си, ако го нямаше Асад какво щеше да е на тази територия? Познахте - халифат!

a koga sanktii za usa

През 2012, след приемането на нова конституция одобрена с общонароден референдум, в Сирия бяха проведени многопартийни избори. По време на агитацията едната страна в конфликта довел до изборите издигна лозунга „Гласуването е национален дълг” а другата призова за бойкот с коли бомби... Общо 7195 кандидати, от които 710 жени, представители на 8 партии( БААС и още 7 от 9-те новосформирани партии) се бориха за 250-те места в парламента, а изборите бяха наблюдавани от 100-на международни наблюдатели и един куп чуждестранни журналисти. Причината за ударния изборен процес бяха размириците при които загинаха 8000 човека... Партиите спечелили депутатски места подкрепиха валидността на изборите но задграничната опозиция, която така или иначе отказа да регистрира партия и да участвува в изборите, оспори тяхната законност и в един момент из Сирия започнаха нови кървави сражения които доведоха до днешната ситуация.

прилича на същински лешояд.

Браво на ЕС. И на Русия трябват санкции заради биологичния тероризъм...Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече...

Голяма ''работа'' са направили щом са изключили и нещо дето не съществува:)))))Използваха насаждания страх от вируса да си действат по поръчките и взеха че се ''произнесоха'' като мишка в трици...

Да питам, "режима" на Асад бе ли толерантен и към християни и към мюсюлмани???ДА! Режима на ислямска държава "умерената" ДЕМОНОКРАТИЧНА "опозиция" свините от ислямски халифат също бе "толерантен" към християни,особенно към малки деца и жени,най-вече към кюрди и язиди убийствена толерантност,кой осра положнието в Сирия р-тийп и башибозука който нападна Сирия след 1годишно примирие защо няма санкции към агресора Сирия,Ирак,Либия,Кипър защо" ДЕМОКРАЦИЯТА" ПОДКРЕПЯ ИСЛЯМООСМАНСКИТЕ ФАШИСТИ ОКУПАТОРИ И ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ??????

или някой от ИДИЛ? и ти приличат на супермодели.

Режимът на Башар Асад отива в небитието веднага след атаката на NASA, а времето наближава ...