ЕС-Турция: Основен проблем са мигрантите

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че главната цел на днешната среща на върха ЕС-Турция е да се прекъсне притока на мигранти към Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС-Турция: Основен проблем са мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историята се повтаря от преди няколко века. Католическа европа се прегръща с евреи /израел, уса/ и мюсулмани/саудитска арабия/ и застава срещу православните страни на Балканите и Русия. Аз като данъкоплатец, чиито данъци формират бюджета на ек, не желая да отиват парите ми към турция, която винаги е била враждена към България и всички православни народи .

Айде да ни е честито ! Арабската пролет се премести в Европа ! Страните от ЕС са в трагичната позиция на безправни васали на големия паразит САЩ . Единна Европа не съществува. Засега тя е само средство за САЩ да съберат всички европейски страни в една група - ЕС и да ги подгонят накъдето искат. Как ли ? То се знае ! Компроматите и заплахата за личната сигурност са в основата на шантажирането на всички европейски високопоставени чиновници. Без унищожителен компромат нито един от висшите европейски чиновници няма да заеме пост. Така,че в лицето на Меркел,Юнкер,Оланд и другите "големи" от Брюксел виждайте само едно: ПРЕДАТЕЛИ И ГРОБОКОПАЧИ НА ЕС !!! ТОВА Е ИСТИНАТА !

панат ли визите за турците - Българи япредния ден трябва да е напуснала ЕС----инак България я няма ще има само булгаристан

от 13 век насам: 1. Турско робство; 2. Руско Робство; 3. Евро-гейско робство: Но с овце и политици като българските, робството е логичен завършек на всеки завой в политиката (всяко врърване на задника) ... Но ако ще е робство , то нека да е поне религиозно най близкото до нас... Казвам това с голямо огрчение :( - турско , еврогейско или ушанско робство ... или втори терминал!

Както Турция се явява естествен буфер срещу бълната от мигранти и бежанци (за което напълно естествено трябва да бъде обезщетена), така и мигренитите и бежанците, които вече са в Европа и получили някакъв определн статут за това, се явявт един ектествен допълнителен буфер срещу евнтуалната допълнителна вълна на бежанци и мигранти - ако ги попитате, те едва ли ще гледат с одобрение на допълните притоци от бягащи и митриращи хора. Това са физически закони.

Давутуглу е етнически кримски татарин. Той е заинтересован да се влошат руско-турските отношения и да се саздадат условия се материализиране на неговите кардинални "филосовски" виждания за устройство на този регион.

Вместо натиск и санкции, че пропуска неконтролируемо нашественици - терорости през страната си към Европа - парични компенсации и обещание за Турция за безвизов режим от страна на ЕС! Тоя съюз е толкова прогнил, че саморазвалът му ще е щастлив ден и спасение за европеските народи! Ако няма да е безвъзвратно късно!

ЗЛОТО В СВЕТА СЕ ОБЕДИНЯВА ЗА ПОСЛЕДНА БИТКА!!!СЛЕД НОВАТА"КУРСКА ДЪГА",СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗВИВА В ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА!!!САМО ЗА ТЕЗИ,КОИТО ОТЦЕЛЕЯТ!!!

това наистина е основния проблем ? Или по-скоро е произтичащ от основния .

Ама и да ви се обяснява, не разбирате!

Основен проблем са терористите в "правителството" на Турция и сатанистите в ЕК,ЕС и другите сатанинско-еврейски структури в Европа и ФАЩ.

основен проблем са идеолозите на т.н. арабска пролет отвъд океана, юдейте и турците. Ние не трее даваме и пукната пара за тая манджа. Тия горе споменатите да духат супата в черпака на бабуля Меркел.

Няма никакво надхитряне. Пазарят се колкото за пред хората, а иначи взаимно си удовлетворяват извратените потребности

Защото те много добре знаят истината. Турция не помага идиотите от ИДИЛ. Взривът в Анкара уби почти същия брой жертви както в Париж, само че не получи 1/100 ТВ време както от Париж. Те знаят много добре, че Турция и ИДИЛ са врагове.

глупости.

Не знам дали си сириец, но на мен сириец ми каза, че Турция е една от държавите, които желаят ликвидирането на Сирия като държава и са готови да направят всичко, за да постигнат тази цел.

Не знам за кой път Европа доказа, че е беззъба, че не и пука за такива страни като нас. В момент на въвеждане на граничен контрол именно от запада, възстановяването на граничните заграждения, отмяната на безвизовия режим от Русия, Европа предаде и себе си. Като че ли никога до сега има такъв разрив между това, което искат обикновените европейци и високомерието на оядените и напарфюмирани брюкселски чиновници. С тези брюкселски зелки нищо хубаво не ни чака.

Тия от снимката ни казват : роби сте и ще си платите даже за това . Ние купуваме петрола чрез турция от идил и няма да си развалим хубавата търговиика заради вас. Ако много шавате ще ви спретнем още едно контролирано терорче като у париж , а може и на друго място , дето ни е удобно. ще ви излъжеме , че ще се бориме с тероризма като оня свирчо франсето , а на практика ще си купуваме от резаните евтиния петролец. То иначе кой ще купува петрола на идил.

точно в десятката.десет плюса от мен

ЗНАЕМ ЗНАЕМ ,ТЕБ ТЕ ВЪЛНУВА САМО КОЛКО ЩЕ ТИ ПЛАТЯТ ДОВЕЧЕРА

Много ,ама много сте зле тва атакисчетата.Тъпи сте и страшно ви личи.Всичко при вас се свежда до някви смешни мурзилски опорни точки.Къв Сорос кви пет лева бе тъпоумнико? Вземи прочети някоя историческа книга,че само със спамене не става,трябва и малко мозък да имаш.

Меркел, дека са ти ценностите?

Слагайте чалмите отсега само ще ви кажа...за ваше добро е да свиквате отсега...Който иска да живее като бял човек, то със сигурнст не трябва да остава в Европа....

Най голямата заплаха за хегемонията на САЩ е тясна интеграция между Русия и Европа. САЩ първо опитаха да смажат Русия това не даде очакваните резултати и се видя опасността Европа да сближи позиции с Русия отново сега следва да разкажат играта и на Европа за по сигурно и спретнаха кризата с мигрантите която е съвсем в началото си. С какво държат американците Меркел не знам но толкова глупости за толкова кратко време не може да направи никой без сериозна причина. Едоард снордън е бил много прав като каза че АНС са я слушали Меркел дълго време

турците съвсем скоро ще навлезнат в Сирия - от седмица насам не спират да прехвърлят бронетехника към границата, съвсем скоро ще стане мазало

Основен проблем би трябвало да е бруталното , методично , а напоследък и публично избиване на кюрди от Ердоган - адвокат Тахир Елчи, атентата срещу мирни кюрдски демонстранти.Ердоган е супер циничен, щял да търси убийците. Ама и Европа не му отстъпва по цинизъм и си гледа само нейния интерес - сакън да идват още бежанци.Европа се тревожи за щастието на кокошките , а не и за правата на кюрдите и опозицията в Турция. Неволно някакви асоциации се получават с реакцията на Европа от 1876г.

УБИЕЦА ПО СРЕДАТА ЛЪЖЕ ДВАМАТА НАИВНИКА -МЕРКЕЛ И ОЛАН

Пореден шамар за Путлер. ЕС и Турция се "разбраха".

ЕВРОПА ЩЕ ПЛАЩА ,А ТУРЦИЯ ЩЕ ГИ ПУСКА .ЕВРОПА ОТИВА НА МАЙНАТА СИ

Единственият който отива на майната си е др.Путин ,изолиран от всякъде. Турция ще вземе пари за да спира мигрантите,ангажира се с 10 хил.военни по границата.Това ще се следи от САЩ и ЕС.

Шило

И после "Европа с терористи и изнудвачи не преговаря!". Грешка след грешка. На някой не му ли минава през ума, че ако не им се свири по свирката ще пуснат "крана" с мигрантите? Що не затегнат външните граници? Хубаво, да "запушат "теча" Турция, а останалите ?

СЪД ЗА УИЕЦА НА РУСКИЯ ПИЛОТ -ДАВУТОГЛУ

нас винаги са ни управлявали страхливци и предатели. на 10.11.1989 трябваше да обявим воина на русия. последилите от руската окупация щяхя да са много по-леки за народа от смъртоносния преход, които уби 2 милиона българи... но и тогава и сега управляващите бяха егоисти, и страхливци и не мислеха за доброто на народа и държавата...

почна по рано. просто сте я пропуснали въпреси педупреждения иял ви живот. ся, други награди требе да давате, на деца, на артисти патили. помните ли усмивката на Вачков...

турците този път с хитрост превзеха европа чак до париж.евала машала

европа получава незабавно 2милиона имигранти + още 10 милиона турски рязани чалми в бъдеще.сбогом ес

Ще повтарям това отново и отново: време е шенген да стане история... на нас ни трябва или балканска федерация или воина с русия...

абе стой си на ..... такования гъз федерация война мноо гръмко звучиш типично за празноглавец; има си хора да ги мислят тея неща

верно бе те гo измислиха: 2 милиона умрели 2 милиона неродени 2 милиона емигранти... големo мислене е паднало, нали...а...

без България. лепа не е лили.

Не се заблождавайте! Никой в света не може да спре потока на бежанците от Сирия ако не бъде спряна войната. И за да спре войната трябва фамилята Ал-Асад и техните братовчеди и близки да бъдат свалени от власт след 45 години терор на сирийския народ.

Много ме боли за съдбата на Сирия. Добре, вие сте християнин.Не ви ли е страх,че ако падне Асад вие(християните) ще станете нежелани в Сирия.Всички противници на Асад са крайни ислямски движения.И вие християните ще сте първите жертви ,заедно с алиаутите.Вие бихте ли се върнали да живеете в такава Сирия?

Благодаря за въпроса приятелю. Интересен е въпрът. Сирия никога в историята си не страдаше от този тип вътрешни проблеми. Те започнаха с идването на Хафиз Асад на власт. Сирия когата стана независима държава 1946г. избра христянин за министър председател (Фарес Хури). Всички тези проблеми идват с този режим. Той използва английското правило: раздели и владей.

имаме хора с колци де мушкат в сърце, и кукери да не дъвчат вълци за ланци.. не коси са. тук е за всеки път...

Ами свалете си го бе, защо чакате друг да ви свърши работата. Това си е ваш вътрешен проблем, с който запалихте света. Стойте си там и си пазете държавата, вместо да извъртате по цял свят!

Спокойно приятелю! Ние работим ро въпроса и ще го свалим рано или късно. Вие какво мислите? че не воюваме? А кой воюва срещу режима тогава? Само, че спрете да му помагате!!!!!!

от скъпи ни на постове.. от де могат да минат мигранти? за кого е предупреждението? бе вие идиоти ли сте. не виждате очевадно решение.

Ти си ОВЦА.

ЕС с този акт загуби своето бъдещо съществуване ! Никой не се запита ,може ли да има някакво отношение с държава която помага на ИДИЛ и провокира това мюсюлманско нашествие на Европа! Сега мога да кажа открито че ЕС се управлява от не умни управници !

Меркелица ще моли феса Ердоган за още емигранти, че тия са й малко : ) Тая, толкова престъпления извърши срещу Европа - че по закон, не трябва да излиза от затвора! Умишлено ислямизиране на Европа, трафик на икономически емигранти, над 2 милиона, неспазване на международните споразумения за статут - бежанец/ емигрант, пренасочване на средства, които биха подпомогнали по-бедното население в Европа... И много други! Меркел е престъпница!

Време е Англия да се спасява и да напусне ЕС !

Не смее да погледне ухиления си съмишленик в очите.

Е, тя го гледа с умиление, защото й е поднесъл подарък - още 1/2 милион емигранти й подарява за Коледа : )

Меркел и Оланд направо продадоха Европа на Ердоган и шайката му ислямисти какъв позор. Изпитвам искренна ненавист към тези хора каква невиждана политическа глупост !

ебах таз немска СВИНЯ да нее туркиня по някоя линия таз луда баба яга

Много лъжат тия бе! Ама много! Ясно е, че каквато и парлама да представят пред хората, европейски управници нямат намерението и няма да спрат с преселението на ислямисти в Европа, докато самите европейци не ги разкарат от политическата сцена и на тяхно място изберат достойни държавници, а не чичосамови слугувници и откачалки.

Ердоган и компания , Забогатя с 3 милиарда евро !!! Няма как Меркел и Оланд да контролира в кой джоб ще отидат парите !

Днес Б.Борисов обяви, че турците ще влизат без визи в България. Уж като начало за бизнесмени и дуржавни служители.Бог да прости България! Запомнете тази дата, братя българи! Тя бележи началото на края на Третата Българска държава. Турците ще идват без визи в България и за нула време при сегашната демографска криза ще станат мнозинство. Тук всякакви турски агенти ще влизат и излизат като у дома си. Най-доброто, на което може да се надяваме е България да бъде оставена като турски балкон, изнесен в задния двор на Европа. Черен ден за България!!!

Между България и Турция няма визи! На границата ти бият печат и в автобуса на Нишакли

shani67

Че те и сега си влизат по всяко време, дори ни избират и управляващите - хиляди от тях са с двойно гражданство и български документи

Тая баба Меркел, адекватна ли е?! Първо ги канеше, сега чрез Турция ще ги спира. Следователно те ще се настанят в България, като знаем как Бъчварова охранява границата ни. И без това България обезлюдява, по обясними причини- и в перспектива- кеф ти терористи, кеф ти китайци.....същинска идилия!Тежко му на българския род!!!

Тези европейски лидери за нищо не стават до турците опряха. Е сега чакайте набутването от подлите турци!

В Европа са влезнали близо 1 милион бежанци. След като получат разрешение да останат , веднага подават молба за събиране на семейството. Така вече стават около 5 милиона. И започват да раждат европейци нон-стоп. И след около 5 години вече са към 8 милиона. Да ви е честита ислямска Европа. Катедралите ще станат джамии. Същото се случи в Македония, приеха 100 000 косовари , сега са 1,5 милиона. Шиптъри/македонци са 1/1.

Кафа от гей паради! Няма ли някога европейците да скочат и разкарат тия педали?!

https://link