Коментари - Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа | Днес.dir.bg

Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер заяви, че Турция, която нарушава правата на човека и руши правовата държава, се отдалечава "с гигантски крачки" от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Де да можеше и България да се отдалечи.

Лошо е да не познаваш историята ! Никога Турция не е бил част от Европа. Особено след този "преврат" още повече !

Защо не цитирате основните акценти в изказването на Юнкер, а именно : В близките 100 години, ние не можем да изградим Европейската сигурност без Русия. Затова коренно трябва да променим отношението си и своята риторика "/Ройтерс" р16.30 ч.

След като Израел не е в ЕС и НАТО, защо футболните му отбори участвуват в първенството на Европа по футбол ?

Чрез преврата Ердоган ликвидира агентурите на НАТО и ЦРУ в Турция ,които се бяха окопали там от 50 години. Германия беше изгонена от Инджирлик. САЩ са на ред, затова определят Грузия като нова база. Така, че американската марионетка ЕС в лицето на Юнкер нищо друго не може да прави, освен да квичи

link, защо не цитирате цялото изказване на Юнкер, в което се казва , че няма сигурност за Европа без Русия? Защото не Ви е удобно ли или защото и Вие участвате в хибридните войни ли?

След като на Турция и стана ясно, че я водят за носа с членството в ЕС, след като едва ли не стана преврат там, както смятат много наблюдатели не без "знанието" на ЕС, след като и натресоха мигрантската криза (вярно и турците се минаха, като се хванаха на въдицата на ЕС с премахването на Асад) сега какво очаква Юнкер - сближаване?

ПРЕЗ ТУРЦИЯ ИСИРИЯ ЩЕ МИНАВАТ НЕФТА И ГАЗА ЗА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ РУСИЯ , ИРАН И ИРАК :) ...... И ТЕ ЩЕ ГО КОНТРОЛИРАТ :))) ... А МОЖЕШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ, ОБАЧЕ СЪДЖУК АГА СЕ ОДУПИ НА ЕДНИ ЕВРЕЙСКИ БЕЛИ БАЩИ :)) :)))

ТОВА е много добре за башибозука тука.

ТУРЦИЯ СЪС СВОИТЕ МИЛИОНИ ТУРССКИ ГАСТЕРБАЙТЕРИ В ЕС , И СВОИТЕ ГАЗОПРОВОДИ ЗАХРАНВАЩИ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ .... НЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ В НЕГО .... ТЯ ГО КОНТРОЛИРА :)))) .... ЮНКЕРО ДА СЕ НАВЕДЕ И ДА ИЗБЪШИ С РЪКАВА НА ВЕРСАЧЕТО ЛАЙНАТА СИ ОТ ТАБЕЛАТА "ЮЖЕН ПОТОК":))))

На ЕС му е доста криво, че не може да се намърда на пазар с население от 80 милиона души...

как може да му е криво на един луд (разирай накуп тия олига от ЕП), който въобще не може да мисли и разсъждава логично, а по скоро физически съществува, само защото някой го храни и той обилно преяжда, и само това нищо друго преяжда и кендза

Да бе голяма полза от тях. От тия 80 мил. поне 10 са в Германия, поне още по 1,5 -2 с Австрия, Швейцария,Белгия и Холандия тия дето все още са в Турция 90 на сто са без образование и по тази причина - бедно като църковни мишки... та за кой пазар точно говореше?!

По данни на световната банка населението живеещо на територията на Турция само е 80 милиона души. А иначе

И че им лапа на гаджалите ,кривите краставици,, , извън ЕС стандарта! ?

Турците да не са прости като българите,4е да искат да влязат в ЕС.Както Англия и те са били империя и не им дреме за еврогейския съюз.

Да щото не искат затова в Германия всеки втори на улицата вече е турски резак. Въобще, ама въобще не искат!!!!

Прост си като ГЕРБавия си съименник и министър. В Германия работят за по-високи заплати. Само погледни как са се интегрирали там, вече половин Берлин говори турски.

Може и да им дреме, може и да не им дреме?! Нито ме е осведомил Доган, нито Ердоган, ама ти реалисте намекваш, че те са били "империя", а ние не сме били, че сме по-прости, по-незначителни и исторически по-смотани? Това не е вярно! В началото на 9-век /Да кажем примерно 800-та год./ се случват важни неща... Съществува Източната римска империя /Византия/, съществува "Арабският халифат",също "империя" и Карл Велики е провъзгласен от папата за император на "Свещенната римска империя". Тогава властта в България е взета/дадена на хан Крум, който си стисва ръцете с Карл Велики в Пеща/Будапеща/, та даже като велики владетели не се избиват, а смо смачкват Аварския хаганат.... Та по това време империите в света са 4 броя. Едната е "Българската империя" Инф. за улеснение: Колумб още не е открил "Американската империя" , а "Руската империя" са разни княжества пръснати тук-таме из ЕвроАзия. :)

за "любимите" ни турци. Сложен етнос от най-различни азиатски народи. Начало на някакво самоопределение 6-8 век., свързано с вътрешни борби за власт. Разбира се че са били "Империя"! Те даже анексират 2 от "изначалните"- Византия и нас. Но това е чак в 15-ти век. А дали сега Турция, която е Република, всъщност е "Империя" ? Не зная. И Доган и Ердоган не ми пуснаха месидж по Фейсбук или Туитър. Но отговарят на класическото определение за "империя" : Да бъдат водени от 1 човек, който защитава своя клан, етнос, религия като "абсолютна монархия", в империята да съществуват много етноси и властта да е наследствена". Последното не е обявено официално, но както казват братя руснаци "Ще поживеем и ще видим"! :) Аз мисля, че са си "империя" и никого не задължавам да мисли като мен. :) :) :)

искам, моля, някой да им предаде натия от ЕП , че са едни големи идиоти...все съм виждал идиоти, ама такива идиоти със заплати в милиони, при граждани на ЕС, като тука в БГ с 200 евро заплати и 100 евро пенсии, здраве му кажи на тая евро наглост и лицемерност.... Та скоро четох 300 страници директиви , писали писали, писали, писали, писали, яли, сра_ли, писали, писали и написали накрая 300 страници против дискриминацията на трудовия пазар в Европа......Отварям аз сайта на EURES за мобилна заетост на европейския пазар, кандидатствам за една работа в Белгия, без да уточнавам адреса си, от който пиша, само си пращам квалификацията ...и оп след точно 2 минитути получавам отговор с въпроса - "Какъв ви е адреса?" Пиша - "България" и получавам студен души - "Съжалявам , не можем да ви помогнем".....Питам аз, какъв е смисъла от целия тоя ЕС и неговите директиви??? И ви отговаря - НИКАКЪВ....Не им объщайте внимания, те са ненормолани психопати, които говорят, пишат , бришат, мажат...без да знаят и те какво и защи правят, само заплатите със сигурност си прибират

Турците се славят с голяма мъдрост , и гледат доста на далече, а не до носът си , както в България българите . В Турция не се допусна , друг да ги яха , и не се допусна и циганизация.

Никой не може да циганизира циганите. Тук си прав!!! :)))

Можем само да завиждаме на Англия и Турция, които се "отдалечават с гигантски крачки". И защо го правят ? Защото са глупави ? Защото не си правят сметката ? Защото е много хубаво да си в ЕС ? Защото е много изгодно ? На мястото на Юнкер няма много много да афиширам този факт, че много държави не са във възторг от членство в ЕС.

ЕС вече не е ЕС , а слуга на САЩ . За съжаление , ЕС вече не е най-силна , военно , икономически, и с най-голям авторитет в света, с любезното съдействие на САЩ .

слуги са ама на САЩ на Сорос, със САЩ на тръмп се карат

Затова пък Африка се приближава! Нали ще се приемат още мигранти.

не са преставали да приемат от Африка, добре че се бутат всички от там във Франция, как се наблъскаха в тая Франция нямам представа и как не са потънали от претоварване в тоя край на европа, също нямам представа

Георг, да знаеш че ФЕТО=ЦРУ(CIA)

Всичко това е един огромен театър, разберете го! Турция, ЕС, Русия, САЩ и останалите се контролират от юдо-масонските комунистически фамилии, които управляват целия световен капитал. Живеем в един абсолютно фалшив и измислен свят, който скоро ще се разпадне напълно. Процесът вече е в ход. Който иска да е на страната на победителите нека да се обърне към Бога и Неговото Слово! Четете духовна литература. Само така ще сполучите.

Да се разпада по-бързо, че взе да ни писва! От 2000 г. го чакаме да се разпадне по приказките на много други като тебе, а още го чакаме някъде в "светлото бъдеще"!

Слънце, въздух, юдаизъм-здрав и бодър организъм. Бнайт Брит

А,България се приближава до ЕС ,така ли?Юнкер,това че народа е глупав и търпи всякакви издевателства и от всички не значи ,че вече сме в ЕС.Държава без работеща съдебна система,с огромна корупция,която е вече е на изчезване, на това ли викате вие ДЕМОКРАЦИЯ.

Щом бягат толкова бързо от съюз с европа,значи има защо.

И тъй като е ясно, че ЕС ще продължи да се развива целия тоя негативизъм ще направи животът ви нещастен. Щастливите хора залагат на победителите. Аз поне се оттървах от това да слушам в реалния живот мрънкачите, които са с промит от антиевропейската пропаганда мозък. Установих, че те така се вманиачават, че почват да затъват в живота. И за да не затъне човек заедно с тях трябва да ги изолира от своя живот.

от гробищата не си се отървал...

големия келепир от ес.99.9% от оглозгания български народ,ако го питате,ще ви каже,че по нищо не е усетил че е в прехваления съюз,изключая 2/3 от българите които напуснаха България.По-лошо,не по-добре.Всичи европейски фондове отиват в ръцете на 300 фамилии.Циганизация,гейщина,профанизъм,простотия,опростачаване,обезограмотяване,безработица,работещи бедни,българските "тарикати" вземат биологични отпадъци от европа,уж да ги унищожават ,а ги влагат дори в шоколада.Тровят ни,ръсят ни.Какво да ви казвам ..дълга и широка.Бял човек се не вижда.

5 милиона турци в германия, ще да е отдалечаването по-скоро сливане

Пет милиона са официално. Реално са поне 10. Ама проблема си е на дойчовците. Могат да продължават да се дупят на резаците, като се има предвид колко дълго и усърдно го правят явно им харесва!!!

Турция икономически превзе Б-я и чрез нас всипко което и е необходимо ще си вземе от ЕС.Тоя изрод Юнкер,Меркелица нека си лаят.Питам също защо не спре да търгува с Турция ЕС,прах в очите на простолюдието

В ЖИВОТА СТАВА ТАКА - КОГАТО СЕ ОТДАЛЕЧАВАШ ОТ ЕДНО НЕЩО, ЗНАЧИ СЕ ДОБЛИЖАВАШ ДО ДРУГО НЕЩО. МОНАРХИСТИТЕ МУ КАЗВАТ - КРАЛЯТ УМРЯ. ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ. ЕРДОГАН ГО ПЕРЕФРАЗИРА ТАКА - ЕВРОПА УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ. ЕРДОГАТ Е ПРЕКАЛЕНО ХИТЪР И СИЛЕН И НЕ ГО ВИЖДАМ В РОЛЯТА НА ГУБЕЩ.

Така е в живота. Отдалечаваш се от младостта и се доближаваш до ..отвъдното. Та и Ердоган. Отдалечава се от ЕС, ще се отдалечи и от икономическите и финансови потоци, които развиваха турската икономика. Ще се доближи до Русия и ще увеличи износа на домати. Няма лошо !

Абе Юнкер мани Турцията , ами гледай , че Европата започна нещо да ви се отдалечава с гигантски стъпки от смотаното ви ЕС.

Юнкер; Турция се ода личава с гигантски крачки от Европа. ............................................... Ода личават се ама друг път,пълно е с тeни поданици из цяла Европа и особено при ханъма - меркел.

кои са тия две неща, които никога не се отдалечават едно от друго????..............................евродепутаското лайно от евродепутатската си заплата

Юнкер много си харесва ЕС-то защото ки взема едни 50 000 € на месец за нищоправене.

Но шизофренични решения също.Те работят срещъ гражданите на ЕС.Малко лу вкараха араби и сега еднилично ше преместят Африка в Европа.Защи един не се съпротиви за това рвшение ,изглежда всеки си пази тлъсрата заплата

Добре, а нещо санкции там, др., няма ли да има?! Или щото е ключов партньор, ще им се размине, а ?! Двойният аршин, който минава и при саудитскаарабия, която залива с терор света!!! Е, може ли да се уважава, който няма топки, за да си наложи мнението!!!

Той Юнкер има топки, проблема е, че е от оная дружинка, дето им клатят топките от задна позиция :)))) И разбира се всичко му е на обратно, дори и мисленето

Хайде стига с тая политически коректна формулировка - опит за преврат. Това си беше преврат!!! Преврат организиран от самия Ердоган за да може да си прави каквото си иска!!! За малоумни ли ни смятате?!

Да, наистина си малоумен.Ясно е че нищо не знаеш по въпроса ама се мъчеш да напишеш нещо.

Е ти като знаеш, айде ни светни нас "малоумните и непросветените", "умнико"?

А теб като гледам как пишеш представям си колко умен. Първо можеш да се помъчЕш да научиш граматиката!!!

Ми това е добре. Лошото е, че от ЕС нищо не става вече.

Да ви таковам и ЕС-то. А Турция си е се там спрямо Европа дето си е била , на Ердоган му е през крачола и за теб и за смотаното ви ЕС. Както и на мен впрочем , слаб ви е продуктът Юнкере.

айде пак всеки ден едно и също...

Коментари - Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа | Днес.dir.bg

Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер заяви, че Турция, която нарушава правата на човека и руши правовата държава, се отдалечава "с гигантски крачки" от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Турция се отдалечава с гигантски крачки от Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Де да можеше и България да се отдалечи.

Лошо е да не познаваш историята ! Никога Турция не е бил част от Европа. Особено след този "преврат" още повече !

Защо не цитирате основните акценти в изказването на Юнкер, а именно : В близките 100 години, ние не можем да изградим Европейската сигурност без Русия. Затова коренно трябва да променим отношението си и своята риторика "/Ройтерс" р16.30 ч.

След като Израел не е в ЕС и НАТО, защо футболните му отбори участвуват в първенството на Европа по футбол ?

Чрез преврата Ердоган ликвидира агентурите на НАТО и ЦРУ в Турция ,които се бяха окопали там от 50 години. Германия беше изгонена от Инджирлик. САЩ са на ред, затова определят Грузия като нова база. Така, че американската марионетка ЕС в лицето на Юнкер нищо друго не може да прави, освен да квичи

link, защо не цитирате цялото изказване на Юнкер, в което се казва , че няма сигурност за Европа без Русия? Защото не Ви е удобно ли или защото и Вие участвате в хибридните войни ли?

След като на Турция и стана ясно, че я водят за носа с членството в ЕС, след като едва ли не стана преврат там, както смятат много наблюдатели не без "знанието" на ЕС, след като и натресоха мигрантската криза (вярно и турците се минаха, като се хванаха на въдицата на ЕС с премахването на Асад) сега какво очаква Юнкер - сближаване?

ПРЕЗ ТУРЦИЯ ИСИРИЯ ЩЕ МИНАВАТ НЕФТА И ГАЗА ЗА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ РУСИЯ , ИРАН И ИРАК :) ...... И ТЕ ЩЕ ГО КОНТРОЛИРАТ :))) ... А МОЖЕШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ, ОБАЧЕ СЪДЖУК АГА СЕ ОДУПИ НА ЕДНИ ЕВРЕЙСКИ БЕЛИ БАЩИ :)) :)))

ТОВА е много добре за башибозука тука.

ТУРЦИЯ СЪС СВОИТЕ МИЛИОНИ ТУРССКИ ГАСТЕРБАЙТЕРИ В ЕС , И СВОИТЕ ГАЗОПРОВОДИ ЗАХРАНВАЩИ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ .... НЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ В НЕГО .... ТЯ ГО КОНТРОЛИРА :)))) .... ЮНКЕРО ДА СЕ НАВЕДЕ И ДА ИЗБЪШИ С РЪКАВА НА ВЕРСАЧЕТО ЛАЙНАТА СИ ОТ ТАБЕЛАТА "ЮЖЕН ПОТОК":))))

На ЕС му е доста криво, че не може да се намърда на пазар с население от 80 милиона души...

как може да му е криво на един луд (разирай накуп тия олига от ЕП), който въобще не може да мисли и разсъждава логично, а по скоро физически съществува, само защото някой го храни и той обилно преяжда, и само това нищо друго преяжда и кендза

Да бе голяма полза от тях. От тия 80 мил. поне 10 са в Германия, поне още по 1,5 -2 с Австрия, Швейцария,Белгия и Холандия тия дето все още са в Турция 90 на сто са без образование и по тази причина - бедно като църковни мишки... та за кой пазар точно говореше?!

По данни на световната банка населението живеещо на територията на Турция само е 80 милиона души. А иначе

И че им лапа на гаджалите ,кривите краставици,, , извън ЕС стандарта! ?

Турците да не са прости като българите,4е да искат да влязат в ЕС.Както Англия и те са били империя и не им дреме за еврогейския съюз.

Да щото не искат затова в Германия всеки втори на улицата вече е турски резак. Въобще, ама въобще не искат!!!!

Прост си като ГЕРБавия си съименник и министър. В Германия работят за по-високи заплати. Само погледни как са се интегрирали там, вече половин Берлин говори турски.

Може и да им дреме, може и да не им дреме?! Нито ме е осведомил Доган, нито Ердоган, ама ти реалисте намекваш, че те са били "империя", а ние не сме били, че сме по-прости, по-незначителни и исторически по-смотани? Това не е вярно! В началото на 9-век /Да кажем примерно 800-та год./ се случват важни неща... Съществува Източната римска империя /Византия/, съществува "Арабският халифат",също "империя" и Карл Велики е провъзгласен от папата за император на "Свещенната римска империя". Тогава властта в България е взета/дадена на хан Крум, който си стисва ръцете с Карл Велики в Пеща/Будапеща/, та даже като велики владетели не се избиват, а смо смачкват Аварския хаганат.... Та по това време империите в света са 4 броя. Едната е "Българската империя" Инф. за улеснение: Колумб още не е открил "Американската империя" , а "Руската империя" са разни княжества пръснати тук-таме из ЕвроАзия. :)

за "любимите" ни турци. Сложен етнос от най-различни азиатски народи. Начало на някакво самоопределение 6-8 век., свързано с вътрешни борби за власт. Разбира се че са били "Империя"! Те даже анексират 2 от "изначалните"- Византия и нас. Но това е чак в 15-ти век. А дали сега Турция, която е Република, всъщност е "Империя" ? Не зная. И Доган и Ердоган не ми пуснаха месидж по Фейсбук или Туитър. Но отговарят на класическото определение за "империя" : Да бъдат водени от 1 човек, който защитава своя клан, етнос, религия като "абсолютна монархия", в империята да съществуват много етноси и властта да е наследствена". Последното не е обявено официално, но както казват братя руснаци "Ще поживеем и ще видим"! :) Аз мисля, че са си "империя" и никого не задължавам да мисли като мен. :) :) :)

искам, моля, някой да им предаде натия от ЕП , че са едни големи идиоти...все съм виждал идиоти, ама такива идиоти със заплати в милиони, при граждани на ЕС, като тука в БГ с 200 евро заплати и 100 евро пенсии, здраве му кажи на тая евро наглост и лицемерност.... Та скоро четох 300 страници директиви , писали писали, писали, писали, писали, яли, сра_ли, писали, писали и написали накрая 300 страници против дискриминацията на трудовия пазар в Европа......Отварям аз сайта на EURES за мобилна заетост на европейския пазар, кандидатствам за една работа в Белгия, без да уточнавам адреса си, от който пиша, само си пращам квалификацията ...и оп след точно 2 минитути получавам отговор с въпроса - "Какъв ви е адреса?" Пиша - "България" и получавам студен души - "Съжалявам , не можем да ви помогнем".....Питам аз, какъв е смисъла от целия тоя ЕС и неговите директиви??? И ви отговаря - НИКАКЪВ....Не им объщайте внимания, те са ненормолани психопати, които говорят, пишат , бришат, мажат...без да знаят и те какво и защи правят, само заплатите със сигурност си прибират

Турците се славят с голяма мъдрост , и гледат доста на далече, а не до носът си , както в България българите . В Турция не се допусна , друг да ги яха , и не се допусна и циганизация.

Никой не може да циганизира циганите. Тук си прав!!! :)))

Можем само да завиждаме на Англия и Турция, които се "отдалечават с гигантски крачки". И защо го правят ? Защото са глупави ? Защото не си правят сметката ? Защото е много хубаво да си в ЕС ? Защото е много изгодно ? На мястото на Юнкер няма много много да афиширам този факт, че много държави не са във възторг от членство в ЕС.

ЕС вече не е ЕС , а слуга на САЩ . За съжаление , ЕС вече не е най-силна , военно , икономически, и с най-голям авторитет в света, с любезното съдействие на САЩ .

слуги са ама на САЩ на Сорос, със САЩ на тръмп се карат

Затова пък Африка се приближава! Нали ще се приемат още мигранти.

не са преставали да приемат от Африка, добре че се бутат всички от там във Франция, как се наблъскаха в тая Франция нямам представа и как не са потънали от претоварване в тоя край на европа, също нямам представа

Георг, да знаеш че ФЕТО=ЦРУ(CIA)

Всичко това е един огромен театър, разберете го! Турция, ЕС, Русия, САЩ и останалите се контролират от юдо-масонските комунистически фамилии, които управляват целия световен капитал. Живеем в един абсолютно фалшив и измислен свят, който скоро ще се разпадне напълно. Процесът вече е в ход. Който иска да е на страната на победителите нека да се обърне към Бога и Неговото Слово! Четете духовна литература. Само така ще сполучите.

Да се разпада по-бързо, че взе да ни писва! От 2000 г. го чакаме да се разпадне по приказките на много други като тебе, а още го чакаме някъде в "светлото бъдеще"!

Слънце, въздух, юдаизъм-здрав и бодър организъм. Бнайт Брит

А,България се приближава до ЕС ,така ли?Юнкер,това че народа е глупав и търпи всякакви издевателства и от всички не значи ,че вече сме в ЕС.Държава без работеща съдебна система,с огромна корупция,която е вече е на изчезване, на това ли викате вие ДЕМОКРАЦИЯ.

Щом бягат толкова бързо от съюз с европа,значи има защо.

И тъй като е ясно, че ЕС ще продължи да се развива целия тоя негативизъм ще направи животът ви нещастен. Щастливите хора залагат на победителите. Аз поне се оттървах от това да слушам в реалния живот мрънкачите, които са с промит от антиевропейската пропаганда мозък. Установих, че те така се вманиачават, че почват да затъват в живота. И за да не затъне човек заедно с тях трябва да ги изолира от своя живот.

от гробищата не си се отървал...

големия келепир от ес.99.9% от оглозгания български народ,ако го питате,ще ви каже,че по нищо не е усетил че е в прехваления съюз,изключая 2/3 от българите които напуснаха България.По-лошо,не по-добре.Всичи европейски фондове отиват в ръцете на 300 фамилии.Циганизация,гейщина,профанизъм,простотия,опростачаване,обезограмотяване,безработица,работещи бедни,българските "тарикати" вземат биологични отпадъци от европа,уж да ги унищожават ,а ги влагат дори в шоколада.Тровят ни,ръсят ни.Какво да ви казвам ..дълга и широка.Бял човек се не вижда.

5 милиона турци в германия, ще да е отдалечаването по-скоро сливане

Пет милиона са официално. Реално са поне 10. Ама проблема си е на дойчовците. Могат да продължават да се дупят на резаците, като се има предвид колко дълго и усърдно го правят явно им харесва!!!

Турция икономически превзе Б-я и чрез нас всипко което и е необходимо ще си вземе от ЕС.Тоя изрод Юнкер,Меркелица нека си лаят.Питам също защо не спре да търгува с Турция ЕС,прах в очите на простолюдието

В ЖИВОТА СТАВА ТАКА - КОГАТО СЕ ОТДАЛЕЧАВАШ ОТ ЕДНО НЕЩО, ЗНАЧИ СЕ ДОБЛИЖАВАШ ДО ДРУГО НЕЩО. МОНАРХИСТИТЕ МУ КАЗВАТ - КРАЛЯТ УМРЯ. ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ. ЕРДОГАН ГО ПЕРЕФРАЗИРА ТАКА - ЕВРОПА УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ. ЕРДОГАТ Е ПРЕКАЛЕНО ХИТЪР И СИЛЕН И НЕ ГО ВИЖДАМ В РОЛЯТА НА ГУБЕЩ.

Така е в живота. Отдалечаваш се от младостта и се доближаваш до ..отвъдното. Та и Ердоган. Отдалечава се от ЕС, ще се отдалечи и от икономическите и финансови потоци, които развиваха турската икономика. Ще се доближи до Русия и ще увеличи износа на домати. Няма лошо !

Абе Юнкер мани Турцията , ами гледай , че Европата започна нещо да ви се отдалечава с гигантски стъпки от смотаното ви ЕС.

Юнкер; Турция се ода личава с гигантски крачки от Европа. ............................................... Ода личават се ама друг път,пълно е с тeни поданици из цяла Европа и особено при ханъма - меркел.

кои са тия две неща, които никога не се отдалечават едно от друго????..............................евродепутаското лайно от евродепутатската си заплата

Юнкер много си харесва ЕС-то защото ки взема едни 50 000 € на месец за нищоправене.

Но шизофренични решения също.Те работят срещъ гражданите на ЕС.Малко лу вкараха араби и сега еднилично ше преместят Африка в Европа.Защи един не се съпротиви за това рвшение ,изглежда всеки си пази тлъсрата заплата

Добре, а нещо санкции там, др., няма ли да има?! Или щото е ключов партньор, ще им се размине, а ?! Двойният аршин, който минава и при саудитскаарабия, която залива с терор света!!! Е, може ли да се уважава, който няма топки, за да си наложи мнението!!!

Той Юнкер има топки, проблема е, че е от оная дружинка, дето им клатят топките от задна позиция :)))) И разбира се всичко му е на обратно, дори и мисленето

Хайде стига с тая политически коректна формулировка - опит за преврат. Това си беше преврат!!! Преврат организиран от самия Ердоган за да може да си прави каквото си иска!!! За малоумни ли ни смятате?!

Да, наистина си малоумен.Ясно е че нищо не знаеш по въпроса ама се мъчеш да напишеш нещо.

Е ти като знаеш, айде ни светни нас "малоумните и непросветените", "умнико"?

А теб като гледам как пишеш представям си колко умен. Първо можеш да се помъчЕш да научиш граматиката!!!

Ми това е добре. Лошото е, че от ЕС нищо не става вече.

Да ви таковам и ЕС-то. А Турция си е се там спрямо Европа дето си е била , на Ердоган му е през крачола и за теб и за смотаното ви ЕС. Както и на мен впрочем , слаб ви е продуктът Юнкере.

айде пак всеки ден едно и също...