ЕС се готви за кибератаки на евроизборите

Фейсбук, Гугъл и Туитър затягат правилата си в областта на рекламната политика и наблюдението

Обратно в новината

Коментари - ЕС се готви за кибератаки на евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобалистите заемат позиции, това е техният Сталинград.

Зачи сега Цецо вместо чували, какво ще носи- компютри или...обърках се вече....

От Америка ли ще ни атакуват по компютърните кифирици?

И да се готви, и да не се готви, кочината ЕС се разпада. Казвам го експертно, като прасе.

кончината на кочината се вижда с невъоръжено уко!!!

Я да преведем зажлавието: Управляващите в ЕС се готвят да манипулират изборите като се прикриват зад несъществуващи външни кибератаки

Хиляда плйса ти слагам- все едно че аз съм го писал- точно така си мисля- от време оно за всичките си провали обвиняват кибератаки. ТОВА ЩЕ РЕЧЕ, ЧЕ ТЕ СМЯТАТ ЗА МАЛОУМВИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ- ДЕМЕК НЕ МОГАТ ДА ОТСЕЯТ ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА.

Тия тлъсти пидери ги е страх, че няма да ги изберат и квичат за кибер атаки!

Че какво има да се атакува на едни избори? Това има смисъл само при наличие например на електронно гласуване, за да го пробият. Примерно заинтересованият Ердоган да го назначи. После да издигнат Местан за премиер, да решат, за официален турски език. Народа да се дигне. Да стане гражданска война и такива последици. Но при неналичие още на такива възможности, защо ще го атакуват? Освен чисто показателно разни безмислени сайтове, които нямат никакво значение за изборите. Как така определят разни за популисти? Да научат първо какво значи думата. Да се опитваш да се харесаш на народа. Малко или много политиците са такива. Но дори да са популисти, защо народа харесва това, че да го следват? Защо те не следват народа? Дори обвиняваните за популисти да са такива, "непопулистите" трябва да обясняват, защо се получава така. Защото е и тяхна вината!

а пък ние, като обикновени данъкоплатци и потребители на "свободнитер медии" се готвим за още по-голяма цензура от страна на еп, ек, меркелизъма и джендъризъма... :-)))

Льотчик Радев и БСП реват за електронно и машинно.... Има ли нещо общо с новината. Не разбира се :):):) Аз съм шизофреник :):)

значи това не в физкултура и разликиката между електронно и машинно гласуване така и не я зацепихте, а?

Кви кибератаки бе ??? ЦецоУ ще смени бюлетинките и готово . Уредил ги е набързо !

100% след изборите ще кажат, че Путин ги е хакнал ...