Коментари - Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г. | Днес.dir.bg

Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г.

Руското правителство иска да удължи реципрочните санкции срещу Европейския съюз до края на 2018 г., обяви руският премиер Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г. | Днес.dir.bg

Коментари

На фермерите от европейският съюз им бяха изплатени компенсации за загубите от руското ембарго на храни насочено срещу собственото им население и потребление!На луските фермери им взимаха продукцията в условията на обезценяваща се рубла и бяха обвинявани,че се стремят да забогатеят на гърба на потребителите всеяди от големите градове! Освен това във свръхкорумпираната държава със огромна граница и размери се появиха милиони тонове храни на черно!Което беше и е още един удар за руският бюджет!И това показа нагледно късогледата политика на президента Путин!

Момче, не разбрах кой им "взимал" на руските фермери продукцията ?

90% са руски терористи и 10% уж са "сепаратисти"? Явно Москва стои зад целият конфликт. Без тях нямаше да има конфликт. Както няма и в останалата част на Украйна.

Болшевишката система донесе много страдания на руснаците .Сега обаче са намерили правилния път и европейските санкции само им помагат да се справят сами, особено в селското стопанство.И климатичните промени са в тяхна полза.За 2 години санкции руснаците станаха износител номер 1 в пшеницата ,като продължат санкциите още 4-5 години може да станат най-голям износител и в други култури.А производството на млечни продукти ,яйца и пилешко също се развиват много бързо.Земя имат,хора имат,техника имат ,и химия имат!?

Ха ха ха ха, там нещата са осрани яката. Що не можаха за 15 години да се оправят, а сега изведнъж се оправили? Я върви да видиш колко са се оправили. Имали хора? Тия дето стават за нещо бягат от там. Чакай ти тоталитарна държава да се оправи.

Гледай руска телевизия бай байовец, освен това руснаците ни увоняват дуржавата като се влачат и живеяттук, а ние там дори и на екскурзия не стъпяме байо зайо...

Дай боже тези санкции да се задълбочат и на руснаците да им забранят да се разнасят по света, както по времето на СССР, щото мърсят пейзажа...тъпи парчета само за война си мислят и говорят

хахахахахах, хахахахахахахахахаха!

Някои твърдят, че на Европейският съюз не му пука от руските санкции. Пука му и още как! Попитайте за това бизнесмените от Германия и Франция и селскостопанските производители от Гърция, Полша и България.В Италия цели области търсят начини да заобиколят тези санкции. Да не говорим за това, че загубите за Русия са 2 пъти по-малки от тези на Европейският съюз.

Русия си произвежда всичко от първа необходимост. Останалото внася от Турция, Иран, Бразилия, Китай, Беларус, Молдова, Сърбия, Индия ...

Русия е на купонна система от две години.От някоя наша журналя да сте го чели или чули.Хибридна война в България.Възвеличават една държава на кукили.

САЩ са на купонна система - 48 млн регистрирани гладници получават безплатна храна. Още толкова са нерегистрирани

Ех, Ванка, Ванка! На светлинни години си от истината. Сега пък аз да те светна малко. Ние можем само да им завиждаме. Доходите им са по-високи от нашите и освен това цените на газ, горива, парно, ток са в пъти по-ниски от нашите. А сега сам си направи сметката какъв процент от доходът ти отива за горните неща и какво ти остава. Изглежда не ти стигат парите, та затова подработваш тук. Подработваш, ама тъпо,дърварски!

Ставри, не виждам какво ви задържа в България, и не се преселите в Руския "рай"? Не се оставяйте да ви яде завистта!

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. Ми срещу кой са тия санкции и на какво бе ватници. Нищо не произвеждате и сте една голяма бензиностанция. Сигурно ще ограничите скъпия ви газ и ще изпразните хазната.

Говедата сега ще ревнат, че руснаците нищо не ядат. Ако питате Дойче Зеле, руснаците от 40 дена не са яли, а според Лойтерс - от 80. ИСТИНАТА?????? И С Т И Н А Т А Е, че Русия произвежда ВСИЧКО без потребителска електроника!!!!!!! Кораби, самолети, подводници, автомобили, камиони, машини с ЦПУ, военна електроника, спътници, обувки, пшеница (на второ място в света!!!), атомни реактори и цели централи, текстил, консерви (включително рибни, както и хайвер), електрически генератори, зеленчуци, каучук и изделия от него, безшевни тръби, електроди, мебели, лекарства, козметика, В С И Ч К О!!!! соросоидни говеда, МРЕТЕ В ГНЯС!!!

Ще пръднат на хоя на ЕС

От миналата година (2016 г.) световната статистика показва, че Русия произвежда най-много пшеница в света. Остави ФАЩ след себе си.

Хилави гей-психодесни, вместо да се главучкате с Русия гледайте си нас.аните гащи. Независимо от санкциите на Запада Русия изнася най-много жито в света. Дори Еврогейският съюз признава, че санкциите вредят повече на него отколкото на Русия. Дори санкциите помагат на Русия да създаде своя продукция и ноу хау. Резултатът е вече налице - Руската икономика е във възход след двугодишния й спад.

На кой му дремна за заплахите на мужиците?

Това е ужасна новина. Какво ще правим сега? Сигурно ще спрат да ни продават нефт и газ, тогава ще видите вий

...И руснаците се изплашиха от санкциите на един френски МакАрон, една суха немска пълнена чушка и един разпадащ се съюз. Укрепват си вътрешното производство,стимулират си производителите,папкат си чисти храни,а ние папкаме боклуците на прехваления ЕС,за сметка на нашите поизводители. Пълним гушите на чуждите търговски веиги,които ни съдират по три кожи и ни изнасят парите навън.Пълна загуба на време е да спориш с умопомрачени соросоИДНИ недоразумения.

Да затегне санкциите срещу руснаците че нещо надигат глава Преди седмица по талавизора Вова обясняваше колко е хубаво в рашата а в същото време имаме демонстрации срещу хунтата му по другия канал..,

Знаеме ги тия демонстрации. "Протестиращите" са по- малко от агитката на Локомотив Горна Оряховица. Ама за толкоз са стигнали парите на мумията сороз, щото загуби един милиард бакса заради загубата на баба му.

Кой му дреме за азиатската кочина?! С изключение на лепа рубладжии и п-Резидента им...

Не знам. Но за кочината наречена България па аптен на никой не му дреме!

Едно време за такива приказки ти правеха гърба мек като корема от бой и после се лежеше...и при комунистите и при царя. До Левски и Ботев няма да се връщаме, че там май директно куршум са раздавали

Я кажете една санкция коят ме/ви касае. Нали рускините идват ,идват ,идват...да ''берат краставици'' по морето:)))

В безсилната си ярост и безкрайна простотия Путин удължи санкциите които той наложи на руският народ!Това е!

Истината е, че от санкциите печелят само щатите. Русия губи най-много и това ясно се отразява. ЕС също губи много, но трябва да се вземе факта, че губят хора главно от средната класа. Замразените руски капитали са един голям бонус за богатите европейци.

Само да попитам , кога се очаква производство на руски телевизори, хладилници , автомобили и печки??? Питам, защото искам да си купя!!!

Аз например си купих Лада Гранта и АТВ - "Рись" Ама не съм като тебе да се насирам по сайтовете, че "искаш да си купиш" нещо, ама - не искаш, ами просто се заяждаш. АТВ-то го изпробвах в Централен Балкан. Голям кеф е. А Ладичката за 4 години навъртя 220000 километра и само масло, ангренажен ремък и гуми съм сменял!

А на путин колата лада или мерцедес е ?!? защото на една волга дръжката му остана в ръцете

По улиците е пълно с Лади. Супер са като сглобено вече Лего. Купуваш и почваш да разглабяш и сглабяш отново. Само индийците правят по некачествени автомобили

Не щат. Китайците им предложиха да им продават същото ккоето продават на Запад но да лепнат руска марка, но руснаците се отказаха. Викат за какво? Кат си гладен, кеф ти бъргер, като си жаден, кеф ти вода в бутилка, кат са ти мръсни дрехите, химическото а насреща - само кинта! Перланите и печките са демоде. Само баба ти и жена ти от села още се захласва по белата техника оти нема кинти да живее без тех!!!

Благодарение на санкциите, западните фирми си направиха заводите за боклуци в Мамашистан и вече, като още по-големи боклуци , но произведени от пияни мушици се купуват още повече!!! А печалбата се изнася на запад!!! Какъв кеф!!! За мамашистан остава само дермото!!!

Кой от България подписва санкциите срещу Русия ? Преди беше Сталинка , сега кой????????

Който там е на заплата от сащ и брюксел.

А кой няма да подпише :))))

Защо не ти докладват. Смята те за боклук ли

преди разказваха че имало купони в БГ и ссср ,сега зависими от купони са 1/4 от населението на САЩ, а 1/3 не са виждали лекар щот нямат и няма да имат здравни. Пълен смях за демокрация и вицове.

ва е щото хората сравняват демокрацията със салама. Бъркат достъп до материални продукти с демокрация. Най лесният начин да провериш демократа е да му предложиш че ако се откаже от правото си да гласува, тогава ще му удвоиш годишният доход....виж колко ще кажен НЕ и ще разбереш масовката бърка демокрацията със салама!!!

Здравеопазването в САЩ е в пъти над това на останалия свят, пич. Просто имат проблеми кой да взима повече пари и как да пресекат течовете от системата си.

5 руски трола на смяна.

Поносимо е

50 са. Вие сте 5. Дето говорите глупости.

к'во, на сорос парите свършиша и не може да плаща на повече весникарски курви ... или шесто е на банкет ....

НИКОГА ДОСЕГА в 300 годишната история на говедарника, съотношението БВП към дълг не е било над 100% - а сега е 109%. Никога досега федералният дълг не е достигал 18% от цената на цялата държава, изчислена по пазарни цени в долари. Федералният дълг е 19 ТРИЛИОНА долара и расте с 12000 долара в минута. Никога досега частните дългове в говедарника не са до9стигали 40 ТРИЛИОНА долара. Това означава, че фирмите живеят на кредит. И сега са тръгнали да налагат санкции??? РУСНАЦИТЕ ВИ СЕ СМЕЯТ бе, колониални идиоти!!

махни тоя знак за процент, че затрудняваш аудиторията от сороски тролове

Ти остави, ами направих грешка. Федералният дълг е 19 960 МИЛИАРДА, т.е. 20 ТРИЛИОНА без малко. Е, те това ви е говедарника, драги зрители!!

"Според Москва реципрочните мерки помагат за развитието на руското селско стопанство."- руските стоки никой не иска да ги купува....ха.ха.ха нека си ги ползват те..ха.ха Ами да забранят вноса на коли и техника че не можеш види руска кола по руските пътища..ха.ха

Щерев в Русик е пълно с западни автомобили най престижни марки от Владивосток до Калининград.

Под престижни марки да разбираме ли произведено извън Русия..ха.ха.ха

ама мерцедес си строи завод край Москва и ич не е-ава санкции разни

Поредната полулъжлива новина с цел отклоняване от вътрешните ни проблеми!!! Направо сме цъфнали и вързали тука. Ама съм гледал видео как действа руския ОМОН срещу самозабравили се цигани там. Боят беше много преди да ги закопчаят с белезниците. А тук ги пазят с полиция като се вдигнат хората да се защитават от тях.

Горките руснаци, края на глада ще е 2019, и то ако свалят от власт Джуджи!!!

Нещастник :-) Какъв глад бе кап*ут? Имам роднини зад Урал. Имат поле и бачкат с трактори и комбайни. Толкова жито и пшеница правят че не могат им ги изкупуват. Не че нямат проблеми (месни прекупвачи ги ебават и трудно се намират хора дето да искат да бачкат на полето) но изкарват достатъчно за по една нова японска кола, почивка в Чехия и други глезотии всяка година!

Егати експлоататорите!!!

Руснаците ще ядат китайски домати и краставици,европейците ще си копат гориво в европата а краварите ще им гледат сеира

За някои неща това е много правилно решение. Иначе подкупните педали в Думата вкарват западни продукти които руснаците сами могат да си ги правят..разни плодове, зеленчуци, меса и сирена. Не им трябва да пълнят западните гуши. Само техните предприемачи трябва да разберат че не може само с газ, петрол и стал а трябва и на полето да се ходи щот и там има пари!

Гърчът на западните колониални тъпанари е очеизваден. Местата, от които могат да грабят безнаказано - намаляват. Голям бой ги бие Путин дет ги хване - и най- лошото е, че вече всички им се подиграват. "Изгониха" Русия от Г-7, а икономиките им вървят назад със страшни темпове. Че фалити на колониалните тъпанари ще има, ще има. Още преди 22 години икономическия съветник на бил клинтън Тълроу предрече това. Единственият въпрос е - кога, но както и при Голямата Депресия, никой не може да обясни защо точно тогава.

Вярваш ли си или просто такава е опорната точка?

ей тези бедни руснаци изкупиха бетона по черноморието, сега от богатите западни туристи и бедните руснаци не може да се ходи на нашенско море

кой квото крадне из русия, гледа да изнася в чужбина

а немският бизнес прехвърля пари и заводи в Русия.Защо ли?.

кой ми е сложил минус цел живот пут...а да не види, да не би да не е вярно написанато...

Наистина че българският соросоид е долно качество предател. Защото когато украинските националисти пребиват българи - той мълчи. Когато в Асеновград цигани пребиват български деца - той мълчи. Квичи само тогава, когато става дума за Русия - квичи като прасе, което колят с тъп нож.

Педик, точно руските тролове ви няма там.

българските деца отдавна избягаха. Ама не в Русия, бе педалче.

След като Макрон и Меркел си признаха че не могат да изпълнят поетите от тях задължения в Минск... решиха да прехвърлят от болната на здравата глава вината за собствената си политическа немощ;)

Затова щото Русия си развива селското стопанство и аграрния сектор ли, всеки 10-ти руснак признава, че гладува??? А на други 23 % едва им стигат парите за да имат храна??!?!? Четете и малко руски медии от време на време, русофилчета нещастни!!

Ха Ха Ха ХА Всеки 10 гладува Ами всеки 10 американец е на купони Това са 10% и в двата случея

купони дават на американците с годишен доход под 11 хиляди долара годишно. Ако в русия даваха за толкова, 90% от руснаците щяха да са на купони.

хаха всеки десети руснак " гладен" а всеки 5-ти с имот зад граница и на почивка по два пъти годишно.

Вероятно си прав, но това има обяснение - селско стопанство не се прави от днес за утре... След 2-3 години руснаците ще имат селско стопанство, което покрива нуждите им и тогава европейските производители ще се хванат за палците. Тези санкции вредят на нас повече от на руснаците - на тях им правят мизерен живота, но това е до време, благодарение на далновидните им политици и тъпите санкции на ЕС

Искаш да кажеш, че и руснаците са като нас бедни, така ли?

хахахаха. Какво беше това русия?

Отвори картата и погледни.

те за това си правят каквото си поискат а др.само скимтят в ъгъла.

Европа е аграрен придатък на Русия, може и без нея.

Само прочетете колко тона жито само са взели ес от Русия пък тогава повтаряйте глупостите дето сте чули.. Има данни и за ваше успокоение не руски които много добре илюстрират кой си пати от санкциите и кой си пълни джобовете от тях в еврогейския..Боклуците които от европейския пращаха на Русия сега ги пращат на нас ....

Вижда се от икономическите резултати на Русия - спад в производството, спад в приходите, съкратен държавен бюджет, трета година дефицит. За съжаление от това страдат обикновените мужици.

Това е краткотраен резултат. Дълготрайният е че Русия се отказва от зависимостта от запада и тръгва да развива собствено Know how..... Вече зависи само от Русия дали това ще проработи

Тези "санкции" срещу Русия направиха така че над 70% от продаваните хранителни продукти там са руско производство ! При нас 70% са вносните храни !?

Глупости и профанска руска пропаганда. Направиха така, че цените им скочиха двойно, а хората масово пазаруват нелегално и внасят при всяка екскурзия в чужбина. Нямате идея какво представлява опашката от руски туристи пътуваща от Тайланд например. Мъкнат кашони и чували с плодове! Отделно каква корупция се насърчава така по летища и митници. Ама айде, чете си там руските държавни медии.

Те това е стандарт да ходиш за една папая чак до Тайланд;)

Развалени още в магазина...

Ами що не върнат Крим на Украйна и всичко да свърши? Значи, руската алчност е пословична и показва, че с руснаците не трябва въобще да се преговаря, дори не трябва да се общува, а да си живуркат в тяхната си територия и да заприличат всичките като чукчи.

пословична е твойта аненцефалия със сигурност

Клети руски джуджета! ЕС ви налага санкции срещу корумпираните ви олигарси, а вие ощетявате собствения си народ, като ограничавате вноса на стоки! Няма такава логика на оскотели мужици!

Ебати и ощетяването, щом прихода от износ на селскостопански стоки вече е повече от колкото воена техника! :)

Моите адмирации! Малко акъл да имаш, но навреме да ти дойде ...

Коментари - Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г. | Днес.dir.bg

Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г.

Руското правителство иска да удължи реципрочните санкции срещу Европейския съюз до края на 2018 г., обяви руският премиер Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще удължи контрасанкциите за ЕС до края на 2018 г. | Днес.dir.bg

Коментари

На фермерите от европейският съюз им бяха изплатени компенсации за загубите от руското ембарго на храни насочено срещу собственото им население и потребление!На луските фермери им взимаха продукцията в условията на обезценяваща се рубла и бяха обвинявани,че се стремят да забогатеят на гърба на потребителите всеяди от големите градове! Освен това във свръхкорумпираната държава със огромна граница и размери се появиха милиони тонове храни на черно!Което беше и е още един удар за руският бюджет!И това показа нагледно късогледата политика на президента Путин!

Момче, не разбрах кой им "взимал" на руските фермери продукцията ?

90% са руски терористи и 10% уж са "сепаратисти"? Явно Москва стои зад целият конфликт. Без тях нямаше да има конфликт. Както няма и в останалата част на Украйна.

Болшевишката система донесе много страдания на руснаците .Сега обаче са намерили правилния път и европейските санкции само им помагат да се справят сами, особено в селското стопанство.И климатичните промени са в тяхна полза.За 2 години санкции руснаците станаха износител номер 1 в пшеницата ,като продължат санкциите още 4-5 години може да станат най-голям износител и в други култури.А производството на млечни продукти ,яйца и пилешко също се развиват много бързо.Земя имат,хора имат,техника имат ,и химия имат!?

Ха ха ха ха, там нещата са осрани яката. Що не можаха за 15 години да се оправят, а сега изведнъж се оправили? Я върви да видиш колко са се оправили. Имали хора? Тия дето стават за нещо бягат от там. Чакай ти тоталитарна държава да се оправи.

Гледай руска телевизия бай байовец, освен това руснаците ни увоняват дуржавата като се влачат и живеяттук, а ние там дори и на екскурзия не стъпяме байо зайо...

Дай боже тези санкции да се задълбочат и на руснаците да им забранят да се разнасят по света, както по времето на СССР, щото мърсят пейзажа...тъпи парчета само за война си мислят и говорят

хахахахахах, хахахахахахахахахаха!

Някои твърдят, че на Европейският съюз не му пука от руските санкции. Пука му и още как! Попитайте за това бизнесмените от Германия и Франция и селскостопанските производители от Гърция, Полша и България.В Италия цели области търсят начини да заобиколят тези санкции. Да не говорим за това, че загубите за Русия са 2 пъти по-малки от тези на Европейският съюз.

Русия си произвежда всичко от първа необходимост. Останалото внася от Турция, Иран, Бразилия, Китай, Беларус, Молдова, Сърбия, Индия ...

Русия е на купонна система от две години.От някоя наша журналя да сте го чели или чули.Хибридна война в България.Възвеличават една държава на кукили.

САЩ са на купонна система - 48 млн регистрирани гладници получават безплатна храна. Още толкова са нерегистрирани

Ех, Ванка, Ванка! На светлинни години си от истината. Сега пък аз да те светна малко. Ние можем само да им завиждаме. Доходите им са по-високи от нашите и освен това цените на газ, горива, парно, ток са в пъти по-ниски от нашите. А сега сам си направи сметката какъв процент от доходът ти отива за горните неща и какво ти остава. Изглежда не ти стигат парите, та затова подработваш тук. Подработваш, ама тъпо,дърварски!

Ставри, не виждам какво ви задържа в България, и не се преселите в Руския "рай"? Не се оставяйте да ви яде завистта!

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. Ми срещу кой са тия санкции и на какво бе ватници. Нищо не произвеждате и сте една голяма бензиностанция. Сигурно ще ограничите скъпия ви газ и ще изпразните хазната.

Говедата сега ще ревнат, че руснаците нищо не ядат. Ако питате Дойче Зеле, руснаците от 40 дена не са яли, а според Лойтерс - от 80. ИСТИНАТА?????? И С Т И Н А Т А Е, че Русия произвежда ВСИЧКО без потребителска електроника!!!!!!! Кораби, самолети, подводници, автомобили, камиони, машини с ЦПУ, военна електроника, спътници, обувки, пшеница (на второ място в света!!!), атомни реактори и цели централи, текстил, консерви (включително рибни, както и хайвер), електрически генератори, зеленчуци, каучук и изделия от него, безшевни тръби, електроди, мебели, лекарства, козметика, В С И Ч К О!!!! соросоидни говеда, МРЕТЕ В ГНЯС!!!

Ще пръднат на хоя на ЕС

От миналата година (2016 г.) световната статистика показва, че Русия произвежда най-много пшеница в света. Остави ФАЩ след себе си.

Хилави гей-психодесни, вместо да се главучкате с Русия гледайте си нас.аните гащи. Независимо от санкциите на Запада Русия изнася най-много жито в света. Дори Еврогейският съюз признава, че санкциите вредят повече на него отколкото на Русия. Дори санкциите помагат на Русия да създаде своя продукция и ноу хау. Резултатът е вече налице - Руската икономика е във възход след двугодишния й спад.

На кой му дремна за заплахите на мужиците?

Това е ужасна новина. Какво ще правим сега? Сигурно ще спрат да ни продават нефт и газ, тогава ще видите вий

...И руснаците се изплашиха от санкциите на един френски МакАрон, една суха немска пълнена чушка и един разпадащ се съюз. Укрепват си вътрешното производство,стимулират си производителите,папкат си чисти храни,а ние папкаме боклуците на прехваления ЕС,за сметка на нашите поизводители. Пълним гушите на чуждите търговски веиги,които ни съдират по три кожи и ни изнасят парите навън.Пълна загуба на време е да спориш с умопомрачени соросоИДНИ недоразумения.

Да затегне санкциите срещу руснаците че нещо надигат глава Преди седмица по талавизора Вова обясняваше колко е хубаво в рашата а в същото време имаме демонстрации срещу хунтата му по другия канал..,

Знаеме ги тия демонстрации. "Протестиращите" са по- малко от агитката на Локомотив Горна Оряховица. Ама за толкоз са стигнали парите на мумията сороз, щото загуби един милиард бакса заради загубата на баба му.

Кой му дреме за азиатската кочина?! С изключение на лепа рубладжии и п-Резидента им...

Не знам. Но за кочината наречена България па аптен на никой не му дреме!

Едно време за такива приказки ти правеха гърба мек като корема от бой и после се лежеше...и при комунистите и при царя. До Левски и Ботев няма да се връщаме, че там май директно куршум са раздавали

Я кажете една санкция коят ме/ви касае. Нали рускините идват ,идват ,идват...да ''берат краставици'' по морето:)))

В безсилната си ярост и безкрайна простотия Путин удължи санкциите които той наложи на руският народ!Това е!

Истината е, че от санкциите печелят само щатите. Русия губи най-много и това ясно се отразява. ЕС също губи много, но трябва да се вземе факта, че губят хора главно от средната класа. Замразените руски капитали са един голям бонус за богатите европейци.

Само да попитам , кога се очаква производство на руски телевизори, хладилници , автомобили и печки??? Питам, защото искам да си купя!!!

Аз например си купих Лада Гранта и АТВ - "Рись" Ама не съм като тебе да се насирам по сайтовете, че "искаш да си купиш" нещо, ама - не искаш, ами просто се заяждаш. АТВ-то го изпробвах в Централен Балкан. Голям кеф е. А Ладичката за 4 години навъртя 220000 километра и само масло, ангренажен ремък и гуми съм сменял!

А на путин колата лада или мерцедес е ?!? защото на една волга дръжката му остана в ръцете

По улиците е пълно с Лади. Супер са като сглобено вече Лего. Купуваш и почваш да разглабяш и сглабяш отново. Само индийците правят по некачествени автомобили

Не щат. Китайците им предложиха да им продават същото ккоето продават на Запад но да лепнат руска марка, но руснаците се отказаха. Викат за какво? Кат си гладен, кеф ти бъргер, като си жаден, кеф ти вода в бутилка, кат са ти мръсни дрехите, химическото а насреща - само кинта! Перланите и печките са демоде. Само баба ти и жена ти от села още се захласва по белата техника оти нема кинти да живее без тех!!!

Благодарение на санкциите, западните фирми си направиха заводите за боклуци в Мамашистан и вече, като още по-големи боклуци , но произведени от пияни мушици се купуват още повече!!! А печалбата се изнася на запад!!! Какъв кеф!!! За мамашистан остава само дермото!!!

Кой от България подписва санкциите срещу Русия ? Преди беше Сталинка , сега кой????????

Който там е на заплата от сащ и брюксел.

А кой няма да подпише :))))

Защо не ти докладват. Смята те за боклук ли

преди разказваха че имало купони в БГ и ссср ,сега зависими от купони са 1/4 от населението на САЩ, а 1/3 не са виждали лекар щот нямат и няма да имат здравни. Пълен смях за демокрация и вицове.

ва е щото хората сравняват демокрацията със салама. Бъркат достъп до материални продукти с демокрация. Най лесният начин да провериш демократа е да му предложиш че ако се откаже от правото си да гласува, тогава ще му удвоиш годишният доход....виж колко ще кажен НЕ и ще разбереш масовката бърка демокрацията със салама!!!

Здравеопазването в САЩ е в пъти над това на останалия свят, пич. Просто имат проблеми кой да взима повече пари и как да пресекат течовете от системата си.

5 руски трола на смяна.

Поносимо е

50 са. Вие сте 5. Дето говорите глупости.

к'во, на сорос парите свършиша и не може да плаща на повече весникарски курви ... или шесто е на банкет ....

НИКОГА ДОСЕГА в 300 годишната история на говедарника, съотношението БВП към дълг не е било над 100% - а сега е 109%. Никога досега федералният дълг не е достигал 18% от цената на цялата държава, изчислена по пазарни цени в долари. Федералният дълг е 19 ТРИЛИОНА долара и расте с 12000 долара в минута. Никога досега частните дългове в говедарника не са до9стигали 40 ТРИЛИОНА долара. Това означава, че фирмите живеят на кредит. И сега са тръгнали да налагат санкции??? РУСНАЦИТЕ ВИ СЕ СМЕЯТ бе, колониални идиоти!!

махни тоя знак за процент, че затрудняваш аудиторията от сороски тролове

Ти остави, ами направих грешка. Федералният дълг е 19 960 МИЛИАРДА, т.е. 20 ТРИЛИОНА без малко. Е, те това ви е говедарника, драги зрители!!

"Според Москва реципрочните мерки помагат за развитието на руското селско стопанство."- руските стоки никой не иска да ги купува....ха.ха.ха нека си ги ползват те..ха.ха Ами да забранят вноса на коли и техника че не можеш види руска кола по руските пътища..ха.ха

Щерев в Русик е пълно с западни автомобили най престижни марки от Владивосток до Калининград.

Под престижни марки да разбираме ли произведено извън Русия..ха.ха.ха

ама мерцедес си строи завод край Москва и ич не е-ава санкции разни

Поредната полулъжлива новина с цел отклоняване от вътрешните ни проблеми!!! Направо сме цъфнали и вързали тука. Ама съм гледал видео как действа руския ОМОН срещу самозабравили се цигани там. Боят беше много преди да ги закопчаят с белезниците. А тук ги пазят с полиция като се вдигнат хората да се защитават от тях.

Горките руснаци, края на глада ще е 2019, и то ако свалят от власт Джуджи!!!

Нещастник :-) Какъв глад бе кап*ут? Имам роднини зад Урал. Имат поле и бачкат с трактори и комбайни. Толкова жито и пшеница правят че не могат им ги изкупуват. Не че нямат проблеми (месни прекупвачи ги ебават и трудно се намират хора дето да искат да бачкат на полето) но изкарват достатъчно за по една нова японска кола, почивка в Чехия и други глезотии всяка година!

Егати експлоататорите!!!

Руснаците ще ядат китайски домати и краставици,европейците ще си копат гориво в европата а краварите ще им гледат сеира

За някои неща това е много правилно решение. Иначе подкупните педали в Думата вкарват западни продукти които руснаците сами могат да си ги правят..разни плодове, зеленчуци, меса и сирена. Не им трябва да пълнят западните гуши. Само техните предприемачи трябва да разберат че не може само с газ, петрол и стал а трябва и на полето да се ходи щот и там има пари!

Гърчът на западните колониални тъпанари е очеизваден. Местата, от които могат да грабят безнаказано - намаляват. Голям бой ги бие Путин дет ги хване - и най- лошото е, че вече всички им се подиграват. "Изгониха" Русия от Г-7, а икономиките им вървят назад със страшни темпове. Че фалити на колониалните тъпанари ще има, ще има. Още преди 22 години икономическия съветник на бил клинтън Тълроу предрече това. Единственият въпрос е - кога, но както и при Голямата Депресия, никой не може да обясни защо точно тогава.

Вярваш ли си или просто такава е опорната точка?

ей тези бедни руснаци изкупиха бетона по черноморието, сега от богатите западни туристи и бедните руснаци не може да се ходи на нашенско море

кой квото крадне из русия, гледа да изнася в чужбина

а немският бизнес прехвърля пари и заводи в Русия.Защо ли?.

кой ми е сложил минус цел живот пут...а да не види, да не би да не е вярно написанато...

Наистина че българският соросоид е долно качество предател. Защото когато украинските националисти пребиват българи - той мълчи. Когато в Асеновград цигани пребиват български деца - той мълчи. Квичи само тогава, когато става дума за Русия - квичи като прасе, което колят с тъп нож.

Педик, точно руските тролове ви няма там.

българските деца отдавна избягаха. Ама не в Русия, бе педалче.

След като Макрон и Меркел си признаха че не могат да изпълнят поетите от тях задължения в Минск... решиха да прехвърлят от болната на здравата глава вината за собствената си политическа немощ;)

Затова щото Русия си развива селското стопанство и аграрния сектор ли, всеки 10-ти руснак признава, че гладува??? А на други 23 % едва им стигат парите за да имат храна??!?!? Четете и малко руски медии от време на време, русофилчета нещастни!!

Ха Ха Ха ХА Всеки 10 гладува Ами всеки 10 американец е на купони Това са 10% и в двата случея

купони дават на американците с годишен доход под 11 хиляди долара годишно. Ако в русия даваха за толкова, 90% от руснаците щяха да са на купони.

хаха всеки десети руснак " гладен" а всеки 5-ти с имот зад граница и на почивка по два пъти годишно.

Вероятно си прав, но това има обяснение - селско стопанство не се прави от днес за утре... След 2-3 години руснаците ще имат селско стопанство, което покрива нуждите им и тогава европейските производители ще се хванат за палците. Тези санкции вредят на нас повече от на руснаците - на тях им правят мизерен живота, но това е до време, благодарение на далновидните им политици и тъпите санкции на ЕС

Искаш да кажеш, че и руснаците са като нас бедни, така ли?

хахахаха. Какво беше това русия?

Отвори картата и погледни.

те за това си правят каквото си поискат а др.само скимтят в ъгъла.

Европа е аграрен придатък на Русия, може и без нея.

Само прочетете колко тона жито само са взели ес от Русия пък тогава повтаряйте глупостите дето сте чули.. Има данни и за ваше успокоение не руски които много добре илюстрират кой си пати от санкциите и кой си пълни джобовете от тях в еврогейския..Боклуците които от европейския пращаха на Русия сега ги пращат на нас ....

Вижда се от икономическите резултати на Русия - спад в производството, спад в приходите, съкратен държавен бюджет, трета година дефицит. За съжаление от това страдат обикновените мужици.

Това е краткотраен резултат. Дълготрайният е че Русия се отказва от зависимостта от запада и тръгва да развива собствено Know how..... Вече зависи само от Русия дали това ще проработи

Тези "санкции" срещу Русия направиха така че над 70% от продаваните хранителни продукти там са руско производство ! При нас 70% са вносните храни !?

Глупости и профанска руска пропаганда. Направиха така, че цените им скочиха двойно, а хората масово пазаруват нелегално и внасят при всяка екскурзия в чужбина. Нямате идея какво представлява опашката от руски туристи пътуваща от Тайланд например. Мъкнат кашони и чували с плодове! Отделно каква корупция се насърчава така по летища и митници. Ама айде, чете си там руските държавни медии.

Те това е стандарт да ходиш за една папая чак до Тайланд;)

Развалени още в магазина...

Ами що не върнат Крим на Украйна и всичко да свърши? Значи, руската алчност е пословична и показва, че с руснаците не трябва въобще да се преговаря, дори не трябва да се общува, а да си живуркат в тяхната си територия и да заприличат всичките като чукчи.

пословична е твойта аненцефалия със сигурност

Клети руски джуджета! ЕС ви налага санкции срещу корумпираните ви олигарси, а вие ощетявате собствения си народ, като ограничавате вноса на стоки! Няма такава логика на оскотели мужици!

Ебати и ощетяването, щом прихода от износ на селскостопански стоки вече е повече от колкото воена техника! :)

Моите адмирации! Малко акъл да имаш, но навреме да ти дойде ...