ЕС, С. Арабия, НАТО: Русия да внимава кого атакува в Сирия

ЕС призова Русия да спре незабавно ударите срещу умерената сирийска опозиция. С. Арабия пък предупреди за опасни последици заради руската интервенция в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС, С. Арабия, НАТО: Русия да внимава кого атакува в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааа, не така братушки!!! Внимавайте за новото дъно на цената на петрола!

С.АРАБИЯ ДОСТАВЯ УРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЪЩО ТАКА И БОЙНИ ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА КАТО ИПРИТ . ПУТИН ТРЯБВА ДА ЗАПОВЯДА ПРЕВАНТИВНА РАКЕТНА АТАКА СРЕЩУ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВИЦА . СТРАТЕГИЧЕСКАТА АВИАЦИЯ СЪЩО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ

С купените цигански гласове сте много силни!!!!

Сирия не Украйна. И на Путкин Украйна ще му се стори детски празник с фоеверки, в сравнение с тоя дето го чака в Сирия.

да... не е Украйна... тука имаме сили за бързо реагиране на Иран, армия на Сирия, Китай, Русия...

ЕС, С. Арабия, НАТО: Русия да внимава кого атакува в Сирия- Да се атакуват болници и сватби е приоритет и запазена марка на САЩ.

Имам чувството че всички мърши и техни слуги които ги ближат отзад с всички сили и средства се опитват войната в Сирия да продължава. Единствените които могат много бързо да приключат проблема с ИД са Русия и сега всички реват срещу тях. Крайно време е вече и Китай да се намеси в подкрепа на Русия за да може световните мърши веднъж завинаги да млъкнат и да разберат, че не навсякъде могат да правят каквото си поискат или каквото им наредят. Нали откриха колония на Марс . да заминават всички до един. Тогава Земята ще може да си вземе въздух от тях и да стане много по-добро юясто за живот.

ЕС , що не предупредиш тея, дето бомбят болници и сватби да го не правят?

С. Арабия защо не направи една совалка и до Иран или не им стиска??!! Reuters току-що съобщи, че хиляди ирански военни и бойци на "Хизбула" готвят настъпление в района на Алепо, срещу Ал-Кайда, Джебах ан-Нусра и поддържащите ги терористични групировки. Май се страхуват да се напъхат и да дават тон на Иран. Защо си мислят, че могат да дават тон на Русия?

Преди години руснаците влязаха в Афганистан като аслани и излязаха като насрани.Това се очертава и сега. Тъпата тиква Путин,вместо да си оправи икономиката тръгнал да оправя други.Ама ще го оправят...

сащ акбар

Милене, тежко е да свиня и да няма кой да ти даде малко помия. Съвет: като ходиш в гората и видиш гов.о, няма нужда да го ядеш!

Сирия не Украйна. И на Путкин Украйна ще му се стори детски празник с фоеверки, в сравнение с тоя дето го чака в Сирия.

СА и Катар почнаха да снабдяват опозицията с Зенитни установки, руски империалисти треперете

:) не е работата да ДОСТАВЯТ установки... нужно е да има КОЙ да работи ЕФЕКТИВНО с тях... а не е толкова лесно... :)

Намеси се Русия и всички американски подлоги се размяцаха. Чифутите ги подкокоросват, защото си виждат шибаната позиция. Тя може да бъде разкрита, как те седят в центъра на производство на зло и командват неговото разпределение по света. Тогава всеки нормален и милозлив човечец, би се изумил от наглостта им - да мяцят, че всички ги мачкат, колко били пострадали през ВСВ, а всъщност те са тези, които са измислили това и са си го направили сами. Естествено, измислителите са го приложили на техните си етничари, а не на самите себе си :)

Тъй значи, а САЩ ще внимават ли на кого си ПРОДАВАТ оръжието или е важно бизнесът да върви за тях. А какво бомбардират внимават ли, или е пак важно бизнесът да върви. Пък и фронтът е далеч от тях, кво им пука. Долни убийци - тъпкано да ви се връща!

саудите вече обявиха петролен джихад на джуджан...преди години когато сесе серето нападна Авганистан, саудите доведоха сесесере до фалит - сега пак ще е същото Поне бензина ще е евтин...

Предупредиха Русия, а тя засили 3 пъти повече ударите. САЩ ги увеличи тройно, като извърши 10 удара в Ирак и 3 в Сирия.

да приберем парите на башар, башар..да оставим малко муниции на партизаните и секи у дома.

С този лозунг ЕС, С.Арабия и САЩ трябваше да се обърнат към нато, когато бомбиха Сърбия...

тея от ЕС, СА и САЩ са идиоти. ислямистите бягат през глава. точно обратното е на каквото тея глупаци предупреждават!

Откакто Русия наистина воюва в Сирия се видя че изродите главорези от ИД си имат съюзници в лицето на изброените по горе държави-УСА, СА и НАТО! Колкото по пищят, толкова повече се излагат пред целия свят като техни защитници! Изявленията на Кери че има умерена опозиция в Сирия са пълна лъжа и глупост!

Умерена опозиция = умерен тераризъм = тероризъм финансиран, обучен и въоръжаван от ЦРУ в защита на Американските Интереси където и да е по Света. защото по-виши от Американските Интереси никъде не може да съществуват! Затова и хората от цял свят напират да дойдат да живеят при нас.

Дали случайно нашите управляващи ще сгафят да организират референдум дали страната ни да остане в про-ИДИЛ-ската клика? ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО!

ще ти се , а ? и на мен . ама няаамаа ! обаче : всяко зло - за добро ! фактът , че сме в НАТО вече сам по себе си означава , че му е спукана работата . поне такива са поуките от историята .

предупреждават моля ви се...ми кат са ербат даидат те там да ги видим

Явно САЩ и СА поддържат ИД и останалите джихадисти които воюват помежду си и против Башар Асад. От това се печели. Всеизвестно е че САЩ не могат да съществуват без война, защото им спира развитието на военно промишления комплекс и други важни научни разработки. Тази война им запазва пазарите за оръжието по-старо и някое по-ново, но не най новото. Така че руснаците се нагърбват с много тежка задача която е почти непосилна и само ще ги изтощи икономически, защото застават срещу световната търговска организация. Така или трябва да действат много бързо и мощно и да оставт Башар Асад да довърши нещата и да се проведат избори или след месец два да се откажат ако нямат нужния успех.

Нещо не ми е ясно , защо така наречения запад ,плаче с крокодилски сълзи ,когато руснаците пердашат терористи от всякакви разцветки и размери.Нали се борят срещу тероризма,защо е този неистов вой.То не са сълзи,то не са клетви , то не са закони ,просто вулкан от предупреждения и вайкане.Те трябва да се радват , че друг разчиства ексрементите натворени от тях.За "натворени",вие си знаете точната дума.Има едно публицистично произведение от Христо Ботев ,наречено "Смешен плач",та в случая много допада за държанието западните политици и нашите такива

Обрязват се, не са мюсолмани, но са от едно котило и макар и не явно са и едно и също нещо. Имат много пари и задкулисно, чрез тях дърпат конците на западните държави и САЩ от векове. Що е то? Та, същите тези стоят зад това лека полека Европа да се ислямизира поради причината в първото изречение. Обикновеният европеец и американец му се струпва всичко това на главата и не знае от къде му идва и защо политиците му го допускат.Той не е виновен защото от него нищо не зависи и защото ежедневно е манипулиран от същите тези, които са измесили с хората в западните общества (и в България също), представят се като едни от тях, а всъщото време работят против тях.

В "умерената опозиция" е и Джебат Ал Нусра. Само че, същата организация е в списъците на ООН като терористична организация. И не е само тя. Очевидно е, че Държавата терорист САЩ подкрепя терористи. Което е напълно логично.

Да живее Русия!

Бе не знам кой с какво да внимава ма чарчафосаните са на крака при Путин,що ли???????????

че ходили да го предупредят, да видим нещо реално като стане и тогава да говорим, засега рубла наполовина, две войни с неясно бъдеще Украйна и Сирия, куп нови врагове на Русия, да видим

А вашият/на соросоидите/ какъв е успеха? Този на главорезите от ИД?

Главните подръжници на ИДИЛ изпищяха. Саудитска арабия трябва да бъде ударена с предимство. Мощно и без повтаряне. Или да си взимат мангалите при тях. Тук ги очаква много по-лошо.

Безочието наглостта и лицемерието на т.н. запад са безкрайни!!! След като т.н. проект сирииска пролет се провали тотално сега квичите като недоклани прасета за парите си! Късно е вече това ще краят на ИД както и на вашата тъпотия - да си мислите че може да забърквата каши и да печелите от това!

"За съжаление, тази групировка просто си смени името. Отначало бяха муджахидини, после - "Ал-Кайда", а сега - "Ислямска държава". Това са тълпа фанатици, които въоръжават, обучават и консултират от САЩ, а така също и от властите в няколко изключително репресивни страни от региона - Турция, Израел, Саудитска Арабия и други държави от Персийския залив", смята бившият сътрудник на американското консулство в Саудитска Арабия.

Племенни войни,това са били винаги войните в арабския свят.Въпроса е кой е легитимен управник, със САЩ или с Русия е, което формулира подкрепата на едните и другите.Както виждаме всичко е политика за големите и те забравят в името на геостратегията събития като 11 септември.

Русия много да внимава кого атакува в Сирия, защото САЩ, НАТО, С.Арабия вложиха много средства във разпалването, поддържането и разширяването на ВОЙНАТА в СИРИЯ, както и в избиване на мирното население и лекарите... да не говорим за жени, деца, училища, болници, социални заведения, старци... САЩ доставиха 4 тона оръжие на тяхните обезглавители за мир??? Какво искат Руснаците? Да спрат миграционния поток от Сирия, да върнат мира и суверинитета на Сирия и да следят с радарите си САЩ изтребиелите и бомбардировачите излитащи от Турция като по този начин редуцират американските "УДАРИ" който вече не могат да достигнат 100 000 над суверенна СИРИЯ???

Обаче възниква проблем - ако Русия трябва да бомби само ИДИЛ - налага се да пусне стотина "калибр"-а към Брюксел , Берлин , Мюнхен и Париж , защото повечето ИДИЛци вече са там . Ии , к'во пра'йм с'а ?

1. Дозвуковите крилати ракети се засичат и свалят лесно от развитите системи за ПВО и ПРО. 2. Русия ще фалира - залпът от 26те ракети е струвал около 10 млрд рубли. 3. Учи повече и дрънкай по-малко.

много искам да гледам ФАЩ, Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Турция, Гърция, Холандия, Скандинавските държави, Израел, Саудитска Арабия, Япония и Австралия, срещу Колхозия, може би плюс Иран с допотопната си техника, плюс Китай и Индия (силно се съмнявам за последните две, че ще скочат с главата надолу за варварите). Веднъж завинаги ще се разреши проблема, може и Сев. Корея да им помага. Кво ще кажеш, Русия ще ги смачка наведнъж нали, 5000 подържани и ъпгрейдвани изтребителя с летци с много часове на десет яко въоръжени държави, ще ги изпари за ден два, после подкарва марсианците и татуинците, та до дарт вейдар. Всички ще стоят и ще чакат ракетите от каспийско море или стоте нови сута да свалят по 50 самолета наведнъж, или пък може би имат тайни силози за цял свят които се отварят мегабързо и ще поразят целия свят наведнъж. Знам аз, знам, за радиоактивна пепел, йелоустоун и макдоналдс по рубла. Само че на кукуво лято, когато цъфнат налъмите и т.н.

обърши си пяната от устата ! хапвай пилешки глави , дано ти влезе поне малко мозък . поне колкото да проумееш колко си глупав .

Я ЕС да отговори първо възможен ли е трайния мир без Кадафи, Саддам и Муджахидините в съответните държави. И ако е възможен - защо не е факт?

Междувременно предвожданата от САЩ терористична коалиция продължава да бомбардира терористите-джихадисти на ИДИЛ в Сирия с 50 тона боеприпаси и чисто новички американски противотанкови комплекси, барабар с "инструктурите" към тях! Джихадистите помолиха да ги бомбардират и със зенитни комплекси. От Терористичния Департамент на САЩ обещаха доставката със някой следващ НАТО-бамбардировач!

Ама руснаците не спазват правилата на играта. Не са джентълмени.По принцип ,както правят демократичните и човеколябиви хора , те трябва да бомбардират и унищожават камъни в пустинята , някоя друга пясъчна дюна и отвреме на време я болница, я свадба. След като беше отгледано с толкова труд в лабораториите за генномодифицирани политически и военни организации на ЦРУ и Държавния департамент,любимото им детенце ИД, нещо напоследък го закъса със здравето.Разбира се така наречената умерене опозиция е банката кадри и резерв на ИД ,който трябва да служи за смокиново листо ,за пред света ,за да прекрие истинската им същност.Апропо в какво са умерена тази опозиция,просто ми е любопитно.Тъй като сирийската пролет не донесе очакваните резултата е възможно да се заформя друг сезонен проект.Трябва да се пускат потресаващи кадри за руските зверства в Сирия .Такива има в изобилие , ако трябва да се вземат от фото и видиоархива на Пентагона и ЦРУ за събития от времето на Първата и втората война в Залива ,или пък от виетнамската и след подходяща обработка да бъдат пускани като руски.Ако това е сложно и бавно , Холивуд за какво е?А за декори могат да се използват български приватизирани заводи ,фабрики ,а външните батални сцени някое поле за , което се получават евросубсидии ,там добре ще се онагледи разрухата

Много са жалки, подли и лицемерни. Всички разбрахме кой създаде, разви и подкрепя тероризма. Има ли още слепи хора неразбрали.

Има, може да се види, хора които се надяват на сбъдването на американската мечта.

Отвашите ракции за това кого атакува Русия се разбра какво правите вие там.

Су-35 ( НАТО: Flanker E) представлява изключителна заплаха за който и да е американски изтребител, пише списание The National Interest. Оръжие:' 1 30 мм оръдие ГШ-30, 150 снаряда Външен товар: общо 14 възела за окачване Ракети Р-27 Р-77 Р-73 Х-31 Х-29 Х-59 Бомби КАБ-500 с лазерно насочване КАБ-1500 ЛГБ-250 ФАБ-250 ФАБ-500 Авионика Ирбис-Е радар КНИРТИ заглушител OLS-35 IRST-система F-35 Cу-35 32 700 КГ 34 000 КГ 18 000 КГ/С 25 600 КГ/С 1900 КМ/Ч 2500 КМ/Ч

Р-73 е стара ракета използвана и от МиГ21, по-нови още няма .. Продължвай с цитатите че иначе няма пица:)))

Те и РПГ-тата са стари ама отварят абрамсите като консервни кутии. И колкото и да е стара, като няма с какво да й се противопоставиш - к'во прайш?

Умерената опозиция стои в парламент събрание, или каквото там ( в Сирия) имат. След като опозицията е с оръжие в ръцете срещу законната власт, тя вече е терористична организация, и срещу нея трябва да се действа като срещу такава.

Всъщност нещата са 1:1 с писъците на САЩ и ЕС за "агресивна Русия в Източна Украйна". Тогава говорител на Държавния департамент попитан от журналистите за доказателства им казал да гледат клипове в Ютуб. Въз основа на тези доказателства бяха наложени санкциите срещу Русия. Сега: Русия удря умерените джихадисти, има и много цимилни жертви. Доказателство? Клипове в Туитър, които се оказаха публикувани на 25-ти септември. А първият руски изстребител излетя на 30-ти септември. Целта: видя се че Русия не е била в Източна Украйна и има опасност санкциите да бъдат вдигнати. Но сега с тези писъци санкциите могат да останат вече заради Сирия. Абе Русия каквото и да прави е виновна и санкции винаги ще има за какво да се налагат. Това е посланието на САЩ и ЕС. Жалко, че съвсем наскоро самият Юнкер спомена, че ЕС трябва да си оправи отношенията с Русия и да не е толкова зависим от САЩ в политиката си.

То Русия явно си гони стратегическите интереси , ама нашите комуняги дупедавски отворили едни гъзове , та не само ум да ти зайде, ами и руснак срам да го хване от подлизурска дупедавщина чак !!!

най прецакани от решение на кризата в сирия май ще са саудитите и тъй като е ясно че без асад работата нема да стане това е тезиса - нахаме асад предполагаме че с асад играта стане какво следва турците са малко по сведски и едва ли ще приемат офециално хората на ид , а ако ги вземат неофециално кюрдите ще ги разкарат при саудитите обаче ще им влезе таралеж , които в един момент може да ги бодне доста безизходна ситуация европата ??? естествено е че доста от ид ще се изнесе и ако потока се увеличи с други не дотам бежанци а по скоро икономически мигранти е възможно разделение на групи и брожения по религиозни принципи в европа или поне в някои нейни страни - днес в дрезден се виждат някакви зачатъци за европа единственото решение е бърза развръзка и спиране на потока и именно тук някъде се губи смисъла нато ??? без коментар там правилата са други

Ти пък си много неграмотен ве трольо!Тръгнал си проруслямистка пропаганда да правиш.Че чак и на анализатор се правиш.Русия на Путин всячески се старае да се противопоставя на Европа и САЩ.Глупава политика която упорито се потдържа от глупаво ръководатво.На много висока цена.За Изолирана и изостанала технологично Русия.Така е и в Сирия.

Сащ империя на Злото притиска света с пипалата си и сее разруха ,смърт и страдания по целия свят !Русия е надеждата на човечеството !България е една окупирана територия ....продадена от политиците ни продажници Стигна се до пълния абсурд изключително високопоставени политици да казват, че щели да се успокоят само тогава, когато не 2, а 202 натовски танка дойдели в България. Лъжат населението, че тези танкове били наши. Това е все едно Самуил да казва, че ще се успокои само тогава, когато цялата българска земя надлъж и нашир е завладяна от византийски войници, понеже те са наши. Или цар Иван Шишман да казва, че щял да се успокои само тогава, когато целят турски башибозук за постоянно се установи в България, понеже той е наш и ни пази.

Руснаците да стрелят наред и да се приключи с това зло,което надига глава да се промъкне в света и да унищожи планетата !С какво право Сащ ще обучават терористи и ще ги използват за събаряне на легитимна власт ?Те са за съд ,за международен трибунал ,че разсипаха живота на толкова хора,изклаха хиляди невинни,в ада да горят дано !САТАНИСТИ !ДАВАЙ РУСИЯ !

За някои болката е непоносима, уви еволюция...светът вече не е доминиран от САЩ. Който се приспособи-оцелява, който не, не оцелява-природен закон...

чия е болката? Точно руснаците са тези които се давят от злоба. Милите 'широки славянски души' още не са надживели комплексите си от загубата в Студената война.

И с малка добавка. Горката разбойническа коалиция, съвсем забравиха още един играч, който сега стои в сянка - Китай. А негов самолетоносач също е на линия. И при необходимост вълната от въздушни удари ще бъде вече значително по-голяма.

2та смотани 'самолетоносача' Кузнецов и Ляонин - неатомни и без катапулти. Джералд Форд - това е самолетоносач!

Я какъв хубав анализ в статията: "Президент Асад еще повоюет " Нищо ново, но е добре събрани факти. За лицемерието на САЩ и останалите разбойници. Които воюват със сирийците, за да завладеят държавата им. но с чужди ръце, с подизпълнители. И предупреждават Русия да не се меси и да съсипва далаверата, по превземането на независима държава.

"Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция, а и на целия ислямски свят - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя. ИД са добър бизнес партньор на Ердоган,ЦРУ и МОСАД. Добри главорезчета -продават нефт за по 10зелени на барел,крадени артефакти,чов. органи и др. на смешни цени. ИД-гайс се лекуват в турски болници,държат си парите в турски банки. Сега бате Ердо ще ги накаже като бомбандира кюрдите??

Въъх далаверата се разваля -колоните с краден нефт ще вземат да намалеят,заквичаха хиените от Турция,Исраел и сащ.ох,че сладко е краденото,ефтиноо,шекер.шекер.Май се напълниха болниците с ранени джидахисти,които без пари се лекуват в туркиа???Скоро ще има парад с пленени чалми в Дамаск и те всичко ще си кажат:и кой им дава пари и кой прави далавера с тях.идва часът на истината. ПРИЗОВАВАМЕ ДА НЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО КОЛОНИТЕ С ЦИСТЕРНИ С НЕФТ,КОЙТО ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ СЕ ПРОДАВА ОТ ГУТ ГАЙС ПО МНОГО ДОБРА ЦЕНА.СЪЩО ДА НЕ ГЪРМЯТ ПО КАМИОНИ И КОЛИ С ТРАФИКАНТИ НА АРТЕФАКТИ,ЗЛАТО И ДР. ЦЕННОСТИ,КОИТО МНОГО ДОБРЕ ВЪРВЯТ НА АУКЦИОНИТЕ В АНГЛИЯ. ТУРЦИЯ ОДОБРЯВА СТРЕЛБАТА ПО КЮРДИ,КАМИЛИ И КЬОРФИШЕЦИ.ПЪРВО АЛЪШ-ВЕРИША,А ПОСЛЕ ПОЛИТИКАТА.